|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Rover serii 600, Honda Accord - [R618] Jakie klocki
krzysiekmydlice - Pią Maj 29, 2009 20:29 Temat postu: [R618] Jakie klocki witajcie czeka mnie wymiana przednich klocków hamulcowych i teraz nie wiem jakie to maja byc klocki bo widze jedne wygladaja "tak" a drugie "inaczej" i w opisie obydwóch pisze ze pasują do tego rovera ktorego posiadam czy jest jakas roznica pomiedzy tymi klockami czy ktorys z np tych dwóch rodzaji mógłby nie pasowac, a drugie pytanie to dlaczego klocek mi trze o tarcze,szczególnie wtedy kiedy nacisne na hamulec i jak się tego pozbyc? dziekuje za odpowiedzi:)
Fargo80 - Pią Maj 29, 2009 20:35
zobacz na http://www.tomateam.pl/sklep/index.php
jak znajdziesz nie zapomnij o "pomógł"
krzysiekmydlice - Sob Maj 30, 2009 21:43
witajcie ponownie ,klocek zdarł sie do "0" tarcza sie zagrzała az sie dymiło jakby płonęło , powiedzcie mi czy wymiana klocków zniweluje to tarcie dzisiaj to rozbierałem czysciłem i smarowałem i teraz planuje wymienic te klocki i tarcze tez by wypadało ale niestety nie moge sobie na to pozwolic narazie....
[ Dodano: Nie Maj 31, 2009 11:08 ]
kolejne pytanie czy klocki "japan parts" będą "dobrymi" klockami? pytałem w sklepie motoryzacyjnym i poecił mi te kiedy nie chce zbyt odchudzic portfela i miec dosyc dobre hamowanie- cena 100 zł
|
|