|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Offtopic - Niesamowite szczęście
kalisz - Pią Cze 19, 2009 21:29 Temat postu: Niesamowite szczęście Życzę sobie i Wam na drodze zawsze tyle szczęścia, ile miał ten kierowca
KLIK
azer - Pią Cze 19, 2009 21:32
a ja więcej rozwagi
film mocny
siemion_ - Pią Cze 19, 2009 21:33
zdażyło mi sie kiedyś zobaczyć znak stop dopiero w lusterku wstecznym, nogi miałem momentalnie miękkie
staf - Pią Cze 19, 2009 21:38
Kierowca był swiadomy tego co zrobił.Widac wyraźnie jak wykonuje manewr delikatnego skrętu. Dlaczego się nie zatrzymał? ja bym stanął choćby po to by wytrząsnąć kupe z portków
jasiu87 - Pią Cze 19, 2009 22:41
a widzieliście jaka choina znaków jest przed skrzyżowaniem ?
krzych - Pią Cze 19, 2009 22:50
Brak mi słow,ten gamon mogł zabic wielu ludzi-swoja rodzine i moze kolejna w tej osobowce a do tego ciezarowy gdyby przydzwonił mogłby przy okazji zgarnac jeszcze kilka autek.Poprostu SZOK
MaReK - Pią Cze 19, 2009 23:29
No przeciez wyjasnil dlaczego tak sie zachowal. Cala droge jechal przepisowo i nie przekroczyl predkosci. Przez skrzyzowanie przejechal jakby go w ogole nie bylo. Prawdopodobnie klakson TIR'a zmusil go do manewru ratujacego, chociaz nie wiem czy to cos pomoglo.
Kierowca w raz z 3 osobowa rodzina wracal z pogrzebu bliskiej osoby i sie zamyslil.
[ Dodano: Sob Cze 20, 2009 00:31 ]
http://motoryzacja.interi...em,1326004,1612
ten filmik raczej wskazuje na totalnego debila, ignoranta, zabojce.
Szkoda ze pojdzie tylko na 2 lata
Dydo - Nie Cze 21, 2009 14:10
MaReK napisał/a: |
ten filmik raczej wskazuje na totalnego debila, ignoranta, zabojce.
Szkoda ze pojdzie tylko na 2 lata |
Do tego można dołożyć fakt bezradności Policji. Inni uczestnicy na tej drodze byli narażeni na bardzo duże niebezpieczeństwo. Nie wiem, ale mi się wydaje, że wzięcie w kleszcze takiego osobnika pomogło by, wkońcu w jednym momencie jechały 3 radiowozy i myślałem, że wezmą go w kleszcze i zjadą na pobocze. Tymczasem pościg trwał, i trwał.. Trochę dziwne, no ale cóż, najwidoczniej stróże prawa wiedzieli lepiej co należy zrobić, choć mogło zginąć kilka osób na tym łuku, gdyby zakończyło to się inaczej.
Paul - Nie Cze 21, 2009 14:20
ta "blokada" Polonezem na rondzie to
maciej - Nie Cze 21, 2009 14:26
To już maniaq i MaReK lepiej blokują ronda przy przejeździe na Zlot.
Paul - Nie Cze 21, 2009 14:34
maciej napisał/a: | To już maniaq i MaReK lepiej blokują ronda | Może zarekomendujmy ich do drogówki ?
Mielibyśmy 'wtyki'
tetryk - Nie Cze 21, 2009 16:23
bajlepszy to jest ten "las" znaków.....
[ Dodano: Nie Cze 21, 2009 17:28 ]
Paul napisał/a: | ta "blokada" Polonezem na rondzie to | -sie cackają...ostrzelac z kałasza i po sprawie,po co narazać niewinnych ludzi ?
kpt - Pon Cze 22, 2009 09:30
Dydo napisał/a: | Nie wiem, ale mi się wydaje, że wzięcie w kleszcze takiego osobnika pomogło by, wkońcu w jednym momencie jechały 3 radiowozy i myślałem, że wezmą go w kleszcze i zjadą na pobocze. |
z tego co niektorzy pisza, to policjant pokrywa szkody w radiowozie ze swojej kieszeni. jesli to prawda, to nie ma sie czemu dziwic, ze nie probuja sztuczek jak policjanci z hameryki.
Yog-Sothoth - Pon Cze 22, 2009 13:52
Blokada poldkiem byla pewnie zamierzona "Zeniek bierzcie FSO i zastawcie mu droge, jak przylozy to mala strata no i przynajmniej dadza nam w koncu nowy radiowoz"
maniaq - Pon Cze 22, 2009 22:02
na y2b jest sporo filmow z poscigow policji amerykanskiej , gdzie najnormalniej w swiecie goscia spychaja z drogi rozwalaja opony itp itd. jezeli ktos zagraza zyciu innych to jestem za takimi metodami . drugi link to po porstu jakas farsa O_O
a ja od drogowki wole sie 3mac jak najdalej
Wojtek88 - Czw Cze 25, 2009 09:48
Widziałem ten film kilka dni temu
|
|