|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
 |
Spoty lokalne - Zlocik Roverków i nie tylko Radawa(ok.Jarosławia)
karol4280 - Pon Lip 13, 2009 16:50 Temat postu: Zlocik Roverków i nie tylko Radawa(ok.Jarosławia) ZLOT na długim weekendzi
co sądzicie o zrobieniu większego zlociku w dniach 14-16 sierpiń 2009r (tj.długi weekend)? nie koniecznie dla rowerków tylko (duży plac)
miejscowość Radawa koło Jarosławia znajduje się tam ośrodek wypoczynkowy (domki pole namiotowe zalew zabawy itd). fajna cicha okolica
Co koledzy na to??
emes - Pon Lip 13, 2009 16:57
U mnie w firmie tego weekendu nie przedłużają 15 sierpnia wypada w sobotę, więc w zamian dostaliśmy dodatkowy wolny dzień, ale nie przypada 14 sierpnia
karol4280, kilka dni temu Markzo podał zajawkę spotu (z tego, co zrozumiałem, właśnie w podkarpackim) na SB. Z tego co pamiętam, była mowa o sierpniu Jeżeli to nie ta sama inicjatywa, to może warto byłoby połączyć siły? Oczywiście, do niczego nie namawiam, tylko podpowiadam Chętnie pojawiłbym się w tamtych rejonach w sierpniu, stąd moje zainteresowanie tematem
karol4280 - Pon Lip 13, 2009 19:56
emes napisał/a: | U mnie w firmie tego weekendu nie przedłużają 15 sierpnia wypada w sobotę, więc w zamian dostaliśmy dodatkowy wolny dzień, ale nie przypada 14 sierpnia
karol4280, kilka dni temu Markzo podał zajawkę spotu (z tego, co zrozumiałem, właśnie w podkarpackim) na SB. Z tego co pamiętam, była mowa o sierpniu Jeżeli to nie ta sama inicjatywa, to może warto byłoby połączyć siły? Oczywiście, do niczego nie namawiam, tylko podpowiadam Chętnie pojawiłbym się w tamtych rejonach w sierpniu, stąd moje zainteresowanie tematem |
zapraszamy tylko trzeba zmobilizować siebie i siły dla tego też propozycja na sierpień
Gość - Pon Lip 13, 2009 21:13
Jeżeli to jest taki termin to ja niestety odpadam bo 22 sierpnia mam własny ślub. Chętnie bym się zjawił, bo od dłuższego czasu na takie coś czekałem, ale jak już pisałem w sprawie naszych Rzeszowskich spotów, teraz sprawy ślubu są najważniejsze
Markzo - Wto Lip 14, 2009 10:58
narazie nic konkretnego nie mówie, bo jak się wsio ułozy po mojej myśli to będzie cały tydzien w sierpniu wolny i nowy nabytek do "ochrzczenia i wprowadzniea" w nasze szeregi jak będę wiedział to dam znać, już niedługo
karol4280 - Sro Lip 15, 2009 15:25
Markzo napisał/a: | narazie nic konkretnego nie mówie, bo jak się wsio ułozy po mojej myśli to będzie cały tydzien w sierpniu wolny i nowy nabytek do "ochrzczenia i wprowadzniea" w nasze szeregi jak będę wiedział to dam znać, już niedługo |
no no trzeba będzie poić sprawę żeby rama i szprychy się nie urwały
Lukaszn2006 - Pon Sie 10, 2009 21:39
ja 14 i 15 sierpnia o ile pogoda dopisze bede w Radawie
jaro12 - Pon Sie 10, 2009 21:46
Coś słabo z tym zainteresowaniem. Może na Rzeszów to przerzucimy? (To tylko propozycja)
Toshiro - Pon Sie 10, 2009 21:53
No mi przypada 15-17 i w sumie bym wyrobił
|
|