|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
 |
Spoty lokalne - Podkarpacie, łączmy się
Toshiro - Pon Lip 27, 2009 13:27 Temat postu: Podkarpacie, łączmy się Już od pewnego czasu na spocie w Rzeszowie i nie tylko, padały pomysły zorganizowania 3 dniowego integracyjnego spotkania nad zalewem, bądź innym przyjaznym miejscu. W grę wchodziłyby takie dni tygodnia jak piątek,sobota i niedziela. Jednak zawsze może to ulec zmianie. Głównie chodzi o zebranie jak największej ilości osób, z mobilizacją podkarpacia ostatnio nie jest za dobrze, więc nie ma jak się ze sobą zżyć poza forum.Często mijam multum Roverków, a spoty świecą pustką. Taki wypad byłby świetnym lekarstwem. Oczywiście osoby z poza podkarpacia również byłby mile widziane Temat założyłem po to aby razem rozwarzyć taką opcję i dopiąć termin na ostatni guzik, załatwić zakwaterowanie i co najważniejsze spotkać się przy czym dobrze się bawić.
Pozdrawiam, Toshiro.
jaro12 - Pon Lip 27, 2009 14:09
Ja się piszę jak najbardziej i mogę pomóc spokojnie przy organizacji w miarę posiadanego czasu i możliwości. Termin moim zdaniem powinien pozostać na zasadzie piątku, soboty i niedzieli, bo inazej nie ma jak pogodzić pracy ze spotkaniem
Toshiro - Wto Lip 28, 2009 09:21
kiepściutko strasznie.... Trzeba chyba wydzwaniać, bo coś na forum nie zagląda nikt. Btw. od jutra ruszam z akcją "ulotka", będę jeździć po mieście z tym co mam na szybkach i jak zobacze R stojącego gdzieś na parkingu czy chodniku to wcisnę mu za wycieraczkę uloteczkę, jeszcze na forum swojego miasta zapodam temat do ludu o Klubie. Musze mieć z kim na spoty śmigać
jaro12 - Wto Lip 28, 2009 09:27
Toshiro napisał/a: | jeszcze na forum swojego miasta zapodam temat do ludu o Klubie |
Widzę, że akcja pełną parą ruszyła Toshiro. Ale to bardzo dobrze. Ja wczoraj miałem telefon od kolesia z mojej miejscowości. Chciał się umówić na spotkanie w Semaforze, więc pewnie w sobotę popiję mocno
|
|