|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
 |
Spoty lokalne - A może jakiś spocik w Łodzi??
Dekaem - Pon Lip 27, 2009 23:30 Temat postu: A może jakiś spocik w Łodzi?? Witam.
Jestem nowym użytkownikiem Rovera i chciałbym poznać innych użytkowników tego jakże zacnego wozu .
Proponuję małego (lub większego) spota w Łodzi w terminie 05 lub 06.09.2009. Spotkać można się na parkingu pod Carrefour'em na Rzgowskiej następnie przejechać nas stawy Jana i upichcić wspólnego grila.
Co sądzicie o takim pomyśle??
maurer - Wto Lip 28, 2009 00:25 Temat postu: Re: A może jakiś spocik w Łodzi??
Dekaem napisał/a: | Witam.
Jestem nowym użytkownikiem Rovera i chciałbym poznać innych użytkowników tego jakże zacnego wozu .
Proponuję małego (lub większego) spota w Łodzi w terminie 05 lub 06.09.2009. Spotkać można się na parkingu pod Carrefour'em na Rzgowskiej następnie przejechać nas stawy Jana i upichcić wspólnego grila.
Co sądzicie o takim pomyśle?? |
Ja tez bym chetnie poznal ludzi, ale we wrzesniu nie bedzie mnie w Lodzi. Moze lepiej cos na poczatku sierpnia?
Dekaem - Wto Lip 28, 2009 00:45
Niestety ja mam podobny problem tylko właśnie z sierpniem . Ja nie widzę problemu żeby zrobić jeszcze jednego spota jak już wrócisz .
ywis - Wto Lip 28, 2009 07:10
Już jest jeden temat odnośnie spota, piszmy tam odnośnie spotkań itp. Osobiście w sierpniu mi nie bardzo leży.
|
|