|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Offtopic - OFF: Kolejna Alfa ROVERo Gtv w Klubie ;-)
Przemek_Docent - Czw Lip 30, 2009 12:03 Temat postu: OFF: Kolejna Alfa ROVERo Gtv w Klubie ;-) To wrzucam fotki, jeszcze przed poprawkami blacharsko-lakierniczymi
Aha! Fotki są autorstwa Picia Dzięki za dokumentację, Piciu!
emes - Czw Lip 30, 2009 12:06
Gratulacje
dobryziom - Czw Lip 30, 2009 12:09
a czemu V6 a nie powrót do 2.0T
Przemek_Docent - Czw Lip 30, 2009 12:11
dobryziom napisał/a: | a czemu V6 a nie powrót do 2.0T | Dobryziom! Ależ to jest i V6 i 2.0T
dobryziom - Czw Lip 30, 2009 12:13
hmmm myślałem ze to 3L V6
jakie wrażenie z jazdy w porównaniu z Tomcatem?
Brt - Czw Lip 30, 2009 12:24
Noooo Gratki Docent ..... standardowo ... ja chcę przejażżkęęęę ... przy okazji
Przemek_Docent - Czw Lip 30, 2009 12:30
dobryziom napisał/a: | hmmm myślałem ze to 3L V6
jakie wrażenie z jazdy w porównaniu z Tomcatem? | 3.0 V6 są strasznie drogie (ale należy im się, to piękne silniki). Wolałbym, ale co z tego
Na pocieszenie też mam sześć pięknych chromowanych kolanek pod maską
Porównanie z Tomcatem? Słabe
Toto ma w serii 7.4 do "setki", a jeszcze nie było takiej Alfy, która jechałaby w rzeczywistości tak, jak na papierze We wszystkich testach gazetowych wychodzi 0.6-1.0 sekundy więcej :-(
No to wiesz mniej więcej wszystko Ale i tak jest milutko
W najbliższym czasie porobię testy z RaceChrono i zobaczymy, ile wyjdzie.
Spodziewam się ok. 8.2 s.
Brt napisał/a: | Noooo Gratki Docent ..... standardowo ... ja chcę przejażżkęęęę ... przy okazji | Dzięki!
Jasna sprawa, Brt Masz jak w banku!
dobryziom - Czw Lip 30, 2009 13:07
Przemek_Docent napisał/a: |
Porównanie z Tomcatem? Słabe
Toto ma w serii 7.4 do "setki", a jeszcze nie było takiej Alfy, która jechałaby w rzeczywistości tak, jak na papierze We wszystkich testach gazetowych wychodzi 0.6-1.0 sekundy więcej :-(
No to wiesz mniej więcej wszystko Ale i tak jest milutko
|
no to trochę mnie rozczarowałeś... mam nadzieje ze Alfa rekompensuje to komfortem jazdy
co nie zmienia faktu ze będziemy musieli sie umówić na jazdę próbną zobaczysz nowy pazur Tomcata.
Przemek_Docent - Czw Lip 30, 2009 13:43
dobryziom napisał/a: | no to trochę mnie rozczarowałeś... mam nadzieje ze Alfa rekompensuje to komfortem jazdy
co nie zmienia faktu ze będziemy musieli sie umówić na jazdę próbną zobaczysz nowy pazur Tomcata. | Komfortem? Raczej nie Ale fajnym prowadzeniem - tak
A jazda próbna? To zawsze z przyjemnością Jak doprowadzę ją do przyzwoitości
emes napisał/a: | Gratulacje | Dzienks, Emes
Viniu - Pią Lip 31, 2009 07:24
Przemek_Docent, gratki Ale ciekaw jestem jak wkomponujesz kolejne auto w avatara
Wojtek88 - Sob Sie 01, 2009 10:54
Gratuluje, w mgnieniu oka będzie tak piękna jak Twój Tomcio.
walkie - Sob Sie 01, 2009 11:16
Przemek_Docent, ...padło cmok
pajda - Sob Sie 01, 2009 12:33
super samochodzik
i podzielam zdanie z Viniu, czyli jak wsadzisz kolejne auto do avatara
kasjopea - Sob Sie 01, 2009 12:33
Przemek_Docent, mniamuśne autko , gratulacje
Przemek_Docent - Pon Sie 03, 2009 09:11
Dziękuję Wszystkim za gratki. "Mazurowałem" w Węgorzewie od czwartku, więc podziękowania z opóźnieniem
Awatar? Sam się nad tym zastanawiam jeszcze
Piciu - Pon Sie 17, 2009 07:00 Temat postu: Re: OFF: Kolejna Alfa ROVERo Gtv w Klubie ;-)
Przemek_Docent napisał/a: | Aha! Fotki są autorstwa Picia Dzięki za dokumentację, Piciu! |
Spoko Wrzucam jeszcze fotkę "maszynowni". No tak, kiedyś śmigaliśmy Tomcatami, teraz śmigamy Gtv-kami! Ale za Tomciem wciąż tęsknię!
Pozdro!
Piciu
Przemek_Docent - Pon Sie 17, 2009 09:31 Temat postu: Re: OFF: Kolejna Alfa ROVERo Gtv w Klubie ;-)
Piciu napisał/a: | Oto te błyszczące kolanka Jak znam życie, to Docent już je wypolerował na lustro | Od razu po powrocie do Warszawy!
I poleruję szmatką co kilka dni
[ Dodano: Sro Wrz 09, 2009 14:08 ]
Viniu napisał/a: | Przemek_Docent, gratki Ale ciekaw jestem jak wkomponujesz kolejne auto w avatara |
pajda napisał/a: | super samochodzik
i podzielam zdanie z Viniu, czyli jak wsadzisz kolejne auto do avatara | No to już wiecie Awatarek gotowy
|
|