|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Offtopic - bagaznik rowerowy Pomocy
dobryziom - Sob Sie 08, 2009 15:39 Temat postu: bagaznik rowerowy Pomocy Słuchajcie mam problem potrzebuje zabrac rowery na dzialke moim Tomcatem i nie mam jak tego zrobic do srodka bez szans... a bagaznik nawet nie mam pojecia jak by mial wygladac zeby udalo sie gdzies go zamocowac u mnie
pomocy jakies pomysly?
TomC - Sob Sie 08, 2009 16:58
TAXI bagażowe
Adrian355 - Sob Sie 08, 2009 17:04
Bagażnik uniwersalny na tylną klapę ( nie na haka ). Ja tam zawiozłem rowery z Radoimia na Mazury i tak wróciły.
Mayson - Sob Sie 08, 2009 17:32
Bagażnik uniwersalny porysuje ci narożniki dachu (tak mam w cieniasie), na tylną klapę u Ciebie chyba nie da rady, bo masz za płasko szybę - ja bym poodkręcał koła i do środka; najwyżej klapa byłaby podwiązana/niedomknięta.
Adrian355 - Sob Sie 08, 2009 20:49
Mayson napisał/a: | Bagażnik uniwersalny porysuje ci narożniki dachu |
Jakim sposobem, bo mnie zaciekawiłeś
No tyle że ja mam sedana
Mayson - Sob Sie 08, 2009 21:22
Gwoli ścisłości; mówię o uniwersalnym dachowym. Uniwersalny na tylną klapę pasuje, gdy klapa jest prawie pionowa.
Adrian355 napisał/a: | Jakim sposobem |
Ano takim, że uniwersalny bagażnik nie korzysta z rynienek/relingów/zatrzasków w dachu lecz obejmuje krawędź dachu do szyb bocznych. Pomimo gum, które ma mój bagażnik (kosztował ok. 300zł) końcówki obejm porysowały lakier nad szybami tylnymi bocznymi i nad drzwiami przednimi. Dlatego nie polecam.
staf - Sob Sie 08, 2009 21:50
dobryziom, Zobacz to.
http://www.allegro.pl/ite...u_3_rowery.html
Gonia - Sob Sie 08, 2009 21:57 Temat postu: Re: bagaznik rowerowy Pomocy
dobryziom napisał/a: | Słuchajcie mam problem potrzebuje zabrac rowery na dzialke moim Tomcatem i nie mam jak tego zrobic do srodka bez szans... a bagaznik nawet nie mam pojecia jak by mial wygladac zeby udalo sie gdzies go zamocowac u mnie
pomocy jakies pomysly? |
Wpadnij do Tomiego. Ma oryginalny bagażnik dachowy do R400/45 i ZS. ZTCP w instrukcji było coś o R600 i Coupe.
Adrian355 - Sob Sie 08, 2009 22:12
Mayson, nie zrozumieliśmy się...
ja mówiłem om tym na klapę ale jestem bogatszy o nową wiedzę
staf - Sob Sie 08, 2009 22:14
Adrian355, Ten do którego przesłałem ci link ktoś z forumowiczów nie tak dawno kupował. Był zadowolony. Polecał.
dobryziom - Nie Sie 09, 2009 09:51 Temat postu: Re: bagaznik rowerowy Pomocy
Gonia napisał/a: | dobryziom napisał/a: | Słuchajcie mam problem potrzebuje zabrac rowery na dzialke moim Tomcatem i nie mam jak tego zrobic do srodka bez szans... a bagaznik nawet nie mam pojecia jak by mial wygladac zeby udalo sie gdzies go zamocowac u mnie
pomocy jakies pomysly? |
Wpadnij do Tomiego. Ma oryginalny bagażnik dachowy do R400/45 i ZS. ZTCP w instrukcji było coś o R600 i Coupe. |
Super
Tomi dał bys rade przywieść bagażnik dzisiaj na spot zeby sprawdzić czy calo by rade go wykorzystać bo jak patrze na ten z linka z allegro to jakoś średnio to widzę
|
|