|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Rover serii 400/45, Honda Civic i MG ZS - [R414Si ??r] elektryczne szyby nie domykają się
skorpio118 - Sro Sie 19, 2009 12:01 Temat postu: [R414Si ??r] elektryczne szyby nie domykają się witam panowie mam taki problem elektrycznymi szybami bo nie dosuwaja mi sie do konca nie wiem co to za przyczyna jest ze nie dosuwaja sie. jak ju sie trzyma do konca przycisk to na samym koncu dosuniecia szyby jest sprzeglo ktore hamuje juz szybe. ale wlasnie gdy sie wlaczy już to sprzeglo to dalej u tak nie dosuwa mi z obu stron szyb i słychac wiatr jak wieje. i tez nie wiem jak sie sciaga tapicerke zeby zobaczyc:( panowie pomozcie jak to mozna zrobic zeby to sie zasuwalo do konca.
AndrewS - Sro Sie 26, 2009 08:15
moze szyba sie poluzowala i przesuwa sie pod kątem, musisz rozebrac drzwi
kasjopea - Sro Sie 26, 2009 08:35
skorpio118, jak rozebrać drzwi i nie połamać przy okazji wszystkiego dowiesz się z RAVE, które jest do pobrania ze strony klubowej
lipa0210 - Sro Sie 26, 2009 21:36
odkręcasz śrubkę od klameczki wyciągasz ją delikatnie i potem masz taką spinkę kturą trzeba lekko w bok i wyjać drut, potem kołeczki rozporowe na gwiazdkę, i o ile pamiętam to śrubki od rączki, i na końcu bierzesz płaski śrubokręt podwarzasz delikatnie między boczek a drzwi i powinien wyskoczyć ze spinek Pozdro!!
|
|