Zobacz temat - Warszawa 6.09.2009 g. 20.00 CH Bemowo

Forum Klubu ROVERki.pl

Spoty lokalne - Warszawa 6.09.2009 g. 20.00 CH Bemowo

Roj - Pią Wrz 04, 2009 13:22
Temat postu: Warszawa 6.09.2009 g. 20.00 CH Bemowo
Witam,

Czy w tym tygodniu planowany jest spot?

Jeszcze na żadnym nie byłem więc chciałbym się dowiedzieć czy w niedziele ktoś będzie i gdzie dokładnie Was szukać?

kruszon - Pią Wrz 04, 2009 13:23

Napewno bedzie stala ekipa :) Moze poza mna, bo z racji jutrzejszego Ułęża kibluje w niedzielę w domku ;)
Pozdrawiam

Roj - Pią Wrz 04, 2009 14:45

niech się zgłosi ktoś kto będzie i powie gdzie dokładnie można Was spotkać :mrgreen:

p.s.
bardzo dostają w de. samochody podczas ułężowania z Wróblem?

kruszon - Pią Wrz 04, 2009 14:51

Roj,
Tu masz dokladnie napisane co i jak. http://forum.roverki.eu/viewtopic.php?t=21512

Pozdrawiam

Joa - Pią Wrz 04, 2009 14:52

Roj, czytaj tutaj http://forum.roverki.eu/viewtopic.php?t=21512 :)
Roj - Pią Wrz 04, 2009 15:06

dzięki, dzięki, postaram się przyjechać i w końcu się przywitać w ten weekend.
Raptile - Pią Wrz 04, 2009 15:15

Roj, skąd jedziesz swoim lanosem ? ;]
Roj - Pią Wrz 04, 2009 15:18

pewnie będę z wilanowa leciał (dalej ode mnie to już k.. się nie dało tych spotów robić :mrgreen: )

A Ty?
Jest wogóle ktoś z moich okolic?

Raptile - Pią Wrz 04, 2009 15:38

Pole mokotowskie zaraz przy metrze. Jak będę jechał to możemy sie we 2 zabrać
Joa - Pią Wrz 04, 2009 15:42

Roj napisał/a:
dalej ode mnie to już k.. się nie dało tych spotów robić :mrgreen:

nie marudź ;)
niektorzy dojezdzaja z dalej polozonych miejsc :)

Speedy - Pią Wrz 04, 2009 15:50

Właśnie ja jechałem z Poznania :mrgreen:
Roj - Pią Wrz 04, 2009 16:11

Speedy napisał/a:
Właśnie ja jechałem z Poznania

to ja pojadę na spot do Poznania żebyś się nie mógł chwalić rekordem :razz:

Raptile napisał/a:
Pole mokotowskie zaraz przy metrze. Jak będę jechał to możemy sie we 2 zabrać

wilanów to nie "metro wilanowska" :mrgreen:
ja pewnie polecę wisłostradą a potem trasą toruńską, chyba będzie najszybciej.

Joa napisał/a:
nie marudź
niektorzy dojezdzaja z dalej polozonych miejsc

ja lubię marudzić :mrgreen:

Mix - Pią Wrz 04, 2009 16:34

Jeśli nie utknę w korku w niedzielę, to się pojawię, bo za niedługo lecę na Mazury, choć pogoda za oknem mało zachęcająca :neutral:
maciej - Pią Wrz 04, 2009 16:37

Jak nie ruszę na Mazury lub na Hell to będę. :)
Raptile - Pią Wrz 04, 2009 17:01

Roj, to to wiem zle mnie rozumiales ;]
maciekwawa - Pią Wrz 04, 2009 22:09

NIE NA ZLOT TYLKO NA MOJ ŚLUB NA JUTRO WPADAĆ:):):):)

19 30 WILANÓW!!! 05.09.2009!!!

Kurczak85 - Sob Wrz 05, 2009 01:37

Jak dojde do siebie po weselu siostry to wpadne :D Maciekwawa Wszystkiego dobrego!!!! :)
Ley - Sob Wrz 05, 2009 14:26

ja będę :) tylko nie wiem czy nie będę jakoś późno - wszystko zależy od tego o której z kina się wygramolę i takie tam :D

p.s. jeśli będzie jakieś ciasto to zostawcie mi 1 kawałek :rotfl:

maniaq - Sob Wrz 05, 2009 15:47

ja nie wiem jak wyjde z czasem , ale moze przez slub zajade na spota :D w kazdym razie wybieram sie , a zalezy od czassu czy dam rade tez o slub zahaczyc, bo mam po drodze

HAAAAALO maciek wawa, ale piszesz o spocie i piszesz jutro i date 5.09, wiec to w sobote i ze spotem nie koliduje ani sie nie zazebia >?

jeszcze raz gratki :D

[ Dodano: Sob Wrz 05, 2009 15:48 ]
Roj napisał/a:
pewnie będę z wilanowa leciał (dalej ode mnie to już k.. się nie dało tych spotów robić :mrgreen: )

A Ty?
Jest wogóle ktoś z moich okolic?

serio , masz tak daleko LOL. jak ja nie lubie maruderow :P ja mam jeszcze raz tyle i nie stekam :P

do zo na spocie ;)

Roj - Sob Wrz 05, 2009 16:48

Cytat:
NIE NA ZLOT TYLKO NA MOJ ŚLUB NA JUTRO WPADAĆ:):):):)

19 30 WILANÓW!!! 05.09.2009!!!

meeen, gratulacje!!!

jak mi się uda to podjadę choć na chwilę się pocieszyć szczęściem innych :smile:

Cytat:
serio , masz tak daleko LOL. jak ja nie lubie maruderow :P ja mam jeszcze raz tyle i nie stekam :P

do zo na spocie

jak ja nie cierpię tych smerfów..
ja tam lubię pomarudzić..
nie odbieraj mi tego, proszę :mrgreen:

do zobaczenia jutro

Perez - Sob Wrz 05, 2009 21:23

Roj, ja z Piaseczna zazwyczaj jezdze, a przynajmniej zawsze pozniej tam wracam, wiec spokojnie.

Ja jutro bede, ale po 22.

Jak bedzie jakies ciacho to zostawcie mi kawala please :smile:

Joa - Nie Wrz 06, 2009 12:39

Ley napisał/a:
jeśli będzie jakieś ciasto to zostawcie mi 1 kawałek :rotfl:

Perez napisał/a:
Jak bedzie jakies ciacho to zostawcie mi kawala

ciacho bedzie, juz nawet sie zrobilo.
ale czy zostanie, tudziez czy bedzie zjadliwe to sie okaze pozniej ;)

Perez - Nie Wrz 06, 2009 13:16

Joa napisał/a:
ale czy zostanie

please, bo ja dzisiaj musze jezdzic w restauracji do 22 :(

Roj - Pon Wrz 07, 2009 00:30

Joa napisał/a:

ciacho bedzie, juz nawet sie zrobilo.
ale czy zostanie, tudziez czy bedzie zjadliwe to sie okaze pozniej

ciasto było doskonałe!
miło było poznać wszystkich, których poznałem
jak jeszcze zacznę kojarzyć zestawienie osoba-nick na forum-samochód to już będzie pięknie

pozdrawiam

Joa - Pon Wrz 07, 2009 01:06

Roj napisał/a:
jak jeszcze zacznę kojarzyć zestawienie osoba-nick na forum-samochód to już będzie pięknie

to z czasem samo przyjdzie, trzeba tylko regularnie sie pojawiac :)

maniaq - Pon Wrz 07, 2009 03:03

i ja dotarlem do domku :) troszke pozno , ale szczesliwie heheh

dzieki JOA za ciasteczka :mniam:

ja dzis, 4 dnia w PL zaliczylem pierwsza kontrole drogowa :D

z happy endem, bo nie bylo podstaw do innego konca, jechalem moze ze 40km/h - ledwo ruszylem...

wiec pirwsza kontrola i bez pkt :D moze to dobry znak, w zeszlym roku mialem "zlota" jesien to moze w tym roku bedzie lepiej i bez pkt >? a moze to znak ze mnie beda tzrepac co 4 dni >?

to ja juz lepiej pojde spac i nie bede myslal o tym :D

kolka161 - Pon Wrz 07, 2009 15:43

asia daj mi na prv przepis :)
Raptile - Pon Wrz 07, 2009 16:15

kolka161 napisał/a:
asia daj mi na prv przepis :)

tez poprosze :)

Perez - Pon Wrz 07, 2009 18:57

Roj napisał/a:

Ja jeszcze do niedawna myslalem, ze Joa, ma lexlooki z tylu, a widujemy sie co tydzien na spocie

Ley - Pon Wrz 07, 2009 20:44

a kto założy temat z kolejką ciast na kolejne spoty? :D bo ja już zapomniałem kiedy mam przywieźć :P :P
Joa - Pon Wrz 07, 2009 20:50

Ley, dobrze, ze pytasz, bo teraz Twoja kolej ;)
maciekwawa - Wto Wrz 08, 2009 01:09

Dzieki ze nikt z roverków nie przyjechał:/
seba323 - Wto Wrz 08, 2009 19:08

siemka czy nakleik na rejestracje są już dostepne???
maniaq - Wto Wrz 08, 2009 22:39

maciekwawa napisał/a:
Dzieki ze nikt z roverków nie przyjechał:/

Maciej nie mozesz wymagac, ze wszystkim podpasuje termin, sporo osob jest na wyjezdziem- urlopie obecnie. ja dopiero wrocilem do pl...

wpadniej na spota, na pewno nikt WAM nie zapomnie zyczen zlozyc i pogratulowac :)

pozdr i do zo ;)

PopaY - Wto Wrz 08, 2009 23:57

Panowie, a dlaczego organizujecie spoty tak późno? Nie lepiej np. o 14 czy 15? Wówczas mógłby do Was przyjechać ktoś kto ma troszkę km do Wawy i posiedzieć "chwilkę"...
Joa - Sro Wrz 09, 2009 00:18

ekhm, panowie.. ;)

wydaje mi sie, ze dzieki temu, ze godzina jest wlasnie taka jak jest na spotach bywa tak duzo osob. jakby nie patrzyl w nd w ciagu dnia kazdy ma cos tam- a to jest gdzies na wyjezdzie, a to w pracy, a to u mamy na obiadku ;) , wieczorem latwiej wygospodarowac chwile.
poza tym mimo godziny ostatnio sporo gosci sie pojawia- kilka tyg temu Siemion z malzonka, tydz temu Zukowaty i Speedy, w ostatnia nd Tunka z Ciachem i Kasjo :)

zreszta jesli wizyta jest zapowiedziana zawsze mozna zorganizowac kilka osob na inny dzien/godzine, wszystko jest do zrobienia :)

PopaY - Sro Wrz 09, 2009 07:50

I dlatego na spoty przyjeżdżają tylko auta z Wawy. W klubie puga robiliśmy spoty bardzo wcześnie i dlatego przyjeżdżali ludzie nawet z Torunia, Bydgoszczy itd., no i oczywiście z Radomia. Jeśli spoty mają być o 20 no to na 100% na żadnym ludzie tacy jak ja się nie pojawią :/ http://www.youtube.com/watch?v=NtVuwisgxG8
maniaq - Sro Wrz 09, 2009 11:11

ale przeciez joa napisala , ze ostatnio mielismy gosci z poza wawy :) wiec nei tylko wawa , oj tam marudzenie, kazdemu co innego pasuje.

ale imho latwiej sie zjechac pozniejszym wieczorem niz w srodku dnia. jak widac po frekfencji nie jest zle ;)

Joa - Sro Wrz 09, 2009 11:18

PopaY napisał/a:
I dlatego na spoty przyjeżdżają tylko auta z Wawy.

hmmm..
Cytat:
kilka tyg temu Siemion z malzonka, tydz temu Zukowaty i Speedy, w ostatnia nd Tunka z Ciachem i Kasjo

Siemion- Gliwice; Zukowaty, Speedy- Poznan; Tunka, Ciacho- Krakow; Kasjopea- Wloclawek

co do godziny, to jestem pewna, ze gdyby byla to np 13, to przyjezdzaly by 3 samochody raz na miesiac plus ktos z poza wawy raz na pol roku, a nie 20 samochodow regularnie co tydzien.
chodzi chyba przede wszystkim o lokalna integracje.

PopaY napisał/a:
Jeśli spoty mają być o 20 no to na 100% na żadnym ludzie tacy jak ja się nie pojawią :/

no to szkoda.
ale dlatego napisalam, ze
Cytat:
wszystko jest do zrobienia
jesli
Cytat:
wizyta jest zapowiedziana
- rzucasz temat "bede wtedy i wtedy" i napewno nie bedzie tak, ze nikt sie nie zainteresuje.
PopaY - Sro Wrz 09, 2009 11:32

Więc o to chodzi. Ktoś z Wawy organizuje spotkanie na godz. np. 14 i robi się lista, jeśli zapowie się sporo aut to spot robimy i tyle. W klubie puga robiliśmy sobie spoty wcześnie po to by około 2-3 godzin spędzić przy autach, porozmawiać itd., następnie przejazd przez Wawę do jakiejś knajpy na wyżerkę. Często robiliśmy spoty koło godz. 12 by najpierw udać się na EKO (wiadomo w jakim celu) i tam sporo czasu spędzaliśmy, następnie jechaliśmy do fortu Wola na spotkanie z pozostałymi klubowiczami itd. Tak czy siak więcej osób przyjeżdżało na wczesną godzinę by bezpiecznie i za "widności" o przyzwoitej godzinie wrócić do domu. Są przecież osoby, które mają dzieci, a o których się zapomina ;> Tak czy siak, moim zdaniem spoty zaczynające się np. o godz. 14, a kończące o 20 są przyjemniejsze niż te wieczorne :P Ale to tylko moje zdanie i nikt nie musi się z tym zgadzać i jeśli nadal będziecie robić spoty późno to ja się tego czepiać nie będę ;)
Ley - Sro Wrz 09, 2009 11:51

Wydaje mi się, że na frekwencję na spotach warszawskich narzekać nie możemy, tymbardziej, że spoty są regularne i co tydzień spotyka się nas ładna grupka, mamy gości z całej Polski, pojawiają się co rusz nowi koledzy/koleżanki, a mimo późnej pory rozjeżdżamy się często gęsto po północy dopiero :)

Nie wiem, czy zmiana pory spowoduje większe zainteresowanie spotami, ale tak jak pisała Joa, jeśli będzie zainteresowanie to można zrobić w któryś weekend jakieś takie "pospolite ruszenie" o np 15tej czy jakiejkolwiek innej... ale nie sądzę aby to spowodowało drastycznie zwiększenie ilości osób, która weźmie udział w takim evencie. Gdyby tak miało być, to już dawno temu ludki by krzyczały "chcę się z wami spotkać ale godzinę macie fatalną". Gdyby to były eventy raz na jakiś czas, to prędzej, ale przy stałych cotygodniowych spotach nie możemy wymagać, aby inni rezygnowali z często jedynego luźniejszego dnia i spędzali go z Roverkami.. a wieczorna pora jest IMO bardzo sympatyczna jako miłe zamknięcie tygodnia i zarazem dobry początek nowego. :)

Dlatego należałoby wcześniej zasięgnąć języka ile osób z poza stałej ekipy wyraziłoby zainteresowanie dołączeniem do nas na takie "dzienne" spoty. :)

/discuss :)

PopaY - Sro Wrz 09, 2009 11:55

Ja nie piszę o cotygodniowych spotkaniach. Takie, powiedzmy, całodzienne można by zorganizować raz w miesiącu czy nawet rzadziej. Nie będę pisał o kimś innym tylko o sobie - ja na 20 w niedzielę na ten przykład nigdy bym do Wawy nie przyjechał, bo o tej porze to już powinienem dziecku czytać bajkę na dobranoc, bo rano idzie do szkoły, a ja z żoną do pracy...
Mix - Sro Wrz 09, 2009 16:57

PopaY, planujemy coś takiego od dawna - jak narazie bez widocznego skutku :neutral: Był w planach grill (w sobotę lub wcześniej przed spotem), była działka, aż wieczory zrobiły się chłodne, a pogoda w dzień średnio ciekawa... :mrgreen: Zobaczymy jak wszyscy powracają z urlopów, może wspólnymi siłami uda się coś zorganizować.
Perez - Sro Wrz 09, 2009 19:16

Warto dodac, ze wiekszosc osob przyjezdza i tak kolo 21. Ja na przyklad staram sie by na kazdym spocie i jak narazie ani jednej wylamki. Ale czesto pracuje do 22 i przyjezdzam kilka minut po 22. Nie mozna wymagac, zeby ludzie oddawali 1/7 zycia na spotowanie
Raptile - Sro Wrz 09, 2009 19:18

dla mnie przed 20 odpada
tunka - Sob Wrz 12, 2009 18:57

W końcu mogę na spokojnie podziękować za miłe niedzielne spotkanie :)
Tym których znaliśmy za pogawędki i tym których nie znaliśmy za możliwość poznania :lol:

Do następnego ;)

Tuńka & Ciacho4