|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
 |
Spoty lokalne - Warszawa 6.09.2009 g. 20.00 CH Bemowo
Roj - Pią Wrz 04, 2009 13:22 Temat postu: Warszawa 6.09.2009 g. 20.00 CH Bemowo Witam,
Czy w tym tygodniu planowany jest spot?
Jeszcze na żadnym nie byłem więc chciałbym się dowiedzieć czy w niedziele ktoś będzie i gdzie dokładnie Was szukać?
kruszon - Pią Wrz 04, 2009 13:23
Napewno bedzie stala ekipa Moze poza mna, bo z racji jutrzejszego Ułęża kibluje w niedzielę w domku
Pozdrawiam
Roj - Pią Wrz 04, 2009 14:45
niech się zgłosi ktoś kto będzie i powie gdzie dokładnie można Was spotkać
p.s.
bardzo dostają w de. samochody podczas ułężowania z Wróblem?
kruszon - Pią Wrz 04, 2009 14:51
Roj,
Tu masz dokladnie napisane co i jak. http://forum.roverki.eu/viewtopic.php?t=21512
Pozdrawiam
Joa - Pią Wrz 04, 2009 14:52
Roj, czytaj tutaj http://forum.roverki.eu/viewtopic.php?t=21512
Roj - Pią Wrz 04, 2009 15:06
dzięki, dzięki, postaram się przyjechać i w końcu się przywitać w ten weekend.
Raptile - Pią Wrz 04, 2009 15:15
Roj, skąd jedziesz swoim lanosem ?
Roj - Pią Wrz 04, 2009 15:18
pewnie będę z wilanowa leciał (dalej ode mnie to już k.. się nie dało tych spotów robić )
A Ty?
Jest wogóle ktoś z moich okolic?
Raptile - Pią Wrz 04, 2009 15:38
Pole mokotowskie zaraz przy metrze. Jak będę jechał to możemy sie we 2 zabrać
Joa - Pią Wrz 04, 2009 15:42
Roj napisał/a: | dalej ode mnie to już k.. się nie dało tych spotów robić |
nie marudź
niektorzy dojezdzaja z dalej polozonych miejsc
Speedy - Pią Wrz 04, 2009 15:50
Właśnie ja jechałem z Poznania
Roj - Pią Wrz 04, 2009 16:11
Speedy napisał/a: | Właśnie ja jechałem z Poznania |
to ja pojadę na spot do Poznania żebyś się nie mógł chwalić rekordem
Raptile napisał/a: | Pole mokotowskie zaraz przy metrze. Jak będę jechał to możemy sie we 2 zabrać |
wilanów to nie "metro wilanowska"
ja pewnie polecę wisłostradą a potem trasą toruńską, chyba będzie najszybciej.
Joa napisał/a: | nie marudź
niektorzy dojezdzaja z dalej polozonych miejsc |
ja lubię marudzić
Mix - Pią Wrz 04, 2009 16:34
Jeśli nie utknę w korku w niedzielę, to się pojawię, bo za niedługo lecę na Mazury, choć pogoda za oknem mało zachęcająca
maciej - Pią Wrz 04, 2009 16:37
Jak nie ruszę na Mazury lub na Hell to będę.
Raptile - Pią Wrz 04, 2009 17:01
Roj, to to wiem zle mnie rozumiales
maciekwawa - Pią Wrz 04, 2009 22:09
NIE NA ZLOT TYLKO NA MOJ ŚLUB NA JUTRO WPADAĆ:):):):)
19 30 WILANÓW!!! 05.09.2009!!!
Kurczak85 - Sob Wrz 05, 2009 01:37
Jak dojde do siebie po weselu siostry to wpadne Maciekwawa Wszystkiego dobrego!!!!
Ley - Sob Wrz 05, 2009 14:26
ja będę tylko nie wiem czy nie będę jakoś późno - wszystko zależy od tego o której z kina się wygramolę i takie tam
p.s. jeśli będzie jakieś ciasto to zostawcie mi 1 kawałek
maniaq - Sob Wrz 05, 2009 15:47
ja nie wiem jak wyjde z czasem , ale moze przez slub zajade na spota w kazdym razie wybieram sie , a zalezy od czassu czy dam rade tez o slub zahaczyc, bo mam po drodze
HAAAAALO maciek wawa, ale piszesz o spocie i piszesz jutro i date 5.09, wiec to w sobote i ze spotem nie koliduje ani sie nie zazebia >?
jeszcze raz gratki
[ Dodano: Sob Wrz 05, 2009 15:48 ]
Roj napisał/a: | pewnie będę z wilanowa leciał (dalej ode mnie to już k.. się nie dało tych spotów robić )
A Ty?
Jest wogóle ktoś z moich okolic? |
serio , masz tak daleko LOL. jak ja nie lubie maruderow ja mam jeszcze raz tyle i nie stekam
do zo na spocie
Roj - Sob Wrz 05, 2009 16:48
Cytat: | NIE NA ZLOT TYLKO NA MOJ ŚLUB NA JUTRO WPADAĆ:):):):)
19 30 WILANÓW!!! 05.09.2009!!! |
meeen, gratulacje!!!
jak mi się uda to podjadę choć na chwilę się pocieszyć szczęściem innych
Cytat: | serio , masz tak daleko LOL. jak ja nie lubie maruderow ja mam jeszcze raz tyle i nie stekam
do zo na spocie |
jak ja nie cierpię tych smerfów..
ja tam lubię pomarudzić..
nie odbieraj mi tego, proszę
do zobaczenia jutro
Perez - Sob Wrz 05, 2009 21:23
Roj, ja z Piaseczna zazwyczaj jezdze, a przynajmniej zawsze pozniej tam wracam, wiec spokojnie.
Ja jutro bede, ale po 22.
Jak bedzie jakies ciacho to zostawcie mi kawala please
Joa - Nie Wrz 06, 2009 12:39
Ley napisał/a: | jeśli będzie jakieś ciasto to zostawcie mi 1 kawałek |
Perez napisał/a: | Jak bedzie jakies ciacho to zostawcie mi kawala |
ciacho bedzie, juz nawet sie zrobilo.
ale czy zostanie, tudziez czy bedzie zjadliwe to sie okaze pozniej
Perez - Nie Wrz 06, 2009 13:16
Joa napisał/a: | ale czy zostanie |
please, bo ja dzisiaj musze jezdzic w restauracji do 22
Roj - Pon Wrz 07, 2009 00:30
Joa napisał/a: |
ciacho bedzie, juz nawet sie zrobilo.
ale czy zostanie, tudziez czy bedzie zjadliwe to sie okaze pozniej |
ciasto było doskonałe!
miło było poznać wszystkich, których poznałem
jak jeszcze zacznę kojarzyć zestawienie osoba-nick na forum-samochód to już będzie pięknie
pozdrawiam
Joa - Pon Wrz 07, 2009 01:06
Roj napisał/a: | jak jeszcze zacznę kojarzyć zestawienie osoba-nick na forum-samochód to już będzie pięknie |
to z czasem samo przyjdzie, trzeba tylko regularnie sie pojawiac
maniaq - Pon Wrz 07, 2009 03:03
i ja dotarlem do domku troszke pozno , ale szczesliwie heheh
dzieki JOA za ciasteczka
ja dzis, 4 dnia w PL zaliczylem pierwsza kontrole drogowa
z happy endem, bo nie bylo podstaw do innego konca, jechalem moze ze 40km/h - ledwo ruszylem...
wiec pirwsza kontrola i bez pkt moze to dobry znak, w zeszlym roku mialem "zlota" jesien to moze w tym roku bedzie lepiej i bez pkt >? a moze to znak ze mnie beda tzrepac co 4 dni >?
to ja juz lepiej pojde spac i nie bede myslal o tym
kolka161 - Pon Wrz 07, 2009 15:43
asia daj mi na prv przepis
Raptile - Pon Wrz 07, 2009 16:15
kolka161 napisał/a: | asia daj mi na prv przepis |
tez poprosze
Perez - Pon Wrz 07, 2009 18:57
Roj napisał/a: | jak jeszcze zacznę kojarzyć zestawienie osoba-nick na forum-samochód to już będzie pięknie
|
Ja jeszcze do niedawna myslalem, ze Joa, ma lexlooki z tylu, a widujemy sie co tydzien na spocie
Ley - Pon Wrz 07, 2009 20:44
a kto założy temat z kolejką ciast na kolejne spoty? bo ja już zapomniałem kiedy mam przywieźć
Joa - Pon Wrz 07, 2009 20:50
Ley, dobrze, ze pytasz, bo teraz Twoja kolej
maciekwawa - Wto Wrz 08, 2009 01:09
Dzieki ze nikt z roverków nie przyjechał:/
seba323 - Wto Wrz 08, 2009 19:08
siemka czy nakleik na rejestracje są już dostepne???
maniaq - Wto Wrz 08, 2009 22:39
maciekwawa napisał/a: | Dzieki ze nikt z roverków nie przyjechał:/ |
Maciej nie mozesz wymagac, ze wszystkim podpasuje termin, sporo osob jest na wyjezdziem- urlopie obecnie. ja dopiero wrocilem do pl...
wpadniej na spota, na pewno nikt WAM nie zapomnie zyczen zlozyc i pogratulowac
pozdr i do zo
PopaY - Wto Wrz 08, 2009 23:57
Panowie, a dlaczego organizujecie spoty tak późno? Nie lepiej np. o 14 czy 15? Wówczas mógłby do Was przyjechać ktoś kto ma troszkę km do Wawy i posiedzieć "chwilkę"...
Joa - Sro Wrz 09, 2009 00:18
ekhm, panowie..
wydaje mi sie, ze dzieki temu, ze godzina jest wlasnie taka jak jest na spotach bywa tak duzo osob. jakby nie patrzyl w nd w ciagu dnia kazdy ma cos tam- a to jest gdzies na wyjezdzie, a to w pracy, a to u mamy na obiadku , wieczorem latwiej wygospodarowac chwile.
poza tym mimo godziny ostatnio sporo gosci sie pojawia- kilka tyg temu Siemion z malzonka, tydz temu Zukowaty i Speedy, w ostatnia nd Tunka z Ciachem i Kasjo
zreszta jesli wizyta jest zapowiedziana zawsze mozna zorganizowac kilka osob na inny dzien/godzine, wszystko jest do zrobienia
PopaY - Sro Wrz 09, 2009 07:50
I dlatego na spoty przyjeżdżają tylko auta z Wawy. W klubie puga robiliśmy spoty bardzo wcześnie i dlatego przyjeżdżali ludzie nawet z Torunia, Bydgoszczy itd., no i oczywiście z Radomia. Jeśli spoty mają być o 20 no to na 100% na żadnym ludzie tacy jak ja się nie pojawią http://www.youtube.com/watch?v=NtVuwisgxG8
maniaq - Sro Wrz 09, 2009 11:11
ale przeciez joa napisala , ze ostatnio mielismy gosci z poza wawy wiec nei tylko wawa , oj tam marudzenie, kazdemu co innego pasuje.
ale imho latwiej sie zjechac pozniejszym wieczorem niz w srodku dnia. jak widac po frekfencji nie jest zle
Joa - Sro Wrz 09, 2009 11:18
PopaY napisał/a: | I dlatego na spoty przyjeżdżają tylko auta z Wawy. |
hmmm..
Cytat: | kilka tyg temu Siemion z malzonka, tydz temu Zukowaty i Speedy, w ostatnia nd Tunka z Ciachem i Kasjo |
Siemion- Gliwice; Zukowaty, Speedy- Poznan; Tunka, Ciacho- Krakow; Kasjopea- Wloclawek
co do godziny, to jestem pewna, ze gdyby byla to np 13, to przyjezdzaly by 3 samochody raz na miesiac plus ktos z poza wawy raz na pol roku, a nie 20 samochodow regularnie co tydzien.
chodzi chyba przede wszystkim o lokalna integracje.
PopaY napisał/a: | Jeśli spoty mają być o 20 no to na 100% na żadnym ludzie tacy jak ja się nie pojawią |
no to szkoda.
ale dlatego napisalam, ze Cytat: | wszystko jest do zrobienia | jesli Cytat: | wizyta jest zapowiedziana | - rzucasz temat "bede wtedy i wtedy" i napewno nie bedzie tak, ze nikt sie nie zainteresuje.
PopaY - Sro Wrz 09, 2009 11:32
Więc o to chodzi. Ktoś z Wawy organizuje spotkanie na godz. np. 14 i robi się lista, jeśli zapowie się sporo aut to spot robimy i tyle. W klubie puga robiliśmy sobie spoty wcześnie po to by około 2-3 godzin spędzić przy autach, porozmawiać itd., następnie przejazd przez Wawę do jakiejś knajpy na wyżerkę. Często robiliśmy spoty koło godz. 12 by najpierw udać się na EKO (wiadomo w jakim celu) i tam sporo czasu spędzaliśmy, następnie jechaliśmy do fortu Wola na spotkanie z pozostałymi klubowiczami itd. Tak czy siak więcej osób przyjeżdżało na wczesną godzinę by bezpiecznie i za "widności" o przyzwoitej godzinie wrócić do domu. Są przecież osoby, które mają dzieci, a o których się zapomina Tak czy siak, moim zdaniem spoty zaczynające się np. o godz. 14, a kończące o 20 są przyjemniejsze niż te wieczorne Ale to tylko moje zdanie i nikt nie musi się z tym zgadzać i jeśli nadal będziecie robić spoty późno to ja się tego czepiać nie będę
Ley - Sro Wrz 09, 2009 11:51
Wydaje mi się, że na frekwencję na spotach warszawskich narzekać nie możemy, tymbardziej, że spoty są regularne i co tydzień spotyka się nas ładna grupka, mamy gości z całej Polski, pojawiają się co rusz nowi koledzy/koleżanki, a mimo późnej pory rozjeżdżamy się często gęsto po północy dopiero
Nie wiem, czy zmiana pory spowoduje większe zainteresowanie spotami, ale tak jak pisała Joa, jeśli będzie zainteresowanie to można zrobić w któryś weekend jakieś takie "pospolite ruszenie" o np 15tej czy jakiejkolwiek innej... ale nie sądzę aby to spowodowało drastycznie zwiększenie ilości osób, która weźmie udział w takim evencie. Gdyby tak miało być, to już dawno temu ludki by krzyczały "chcę się z wami spotkać ale godzinę macie fatalną". Gdyby to były eventy raz na jakiś czas, to prędzej, ale przy stałych cotygodniowych spotach nie możemy wymagać, aby inni rezygnowali z często jedynego luźniejszego dnia i spędzali go z Roverkami.. a wieczorna pora jest IMO bardzo sympatyczna jako miłe zamknięcie tygodnia i zarazem dobry początek nowego.
Dlatego należałoby wcześniej zasięgnąć języka ile osób z poza stałej ekipy wyraziłoby zainteresowanie dołączeniem do nas na takie "dzienne" spoty.
/discuss
PopaY - Sro Wrz 09, 2009 11:55
Ja nie piszę o cotygodniowych spotkaniach. Takie, powiedzmy, całodzienne można by zorganizować raz w miesiącu czy nawet rzadziej. Nie będę pisał o kimś innym tylko o sobie - ja na 20 w niedzielę na ten przykład nigdy bym do Wawy nie przyjechał, bo o tej porze to już powinienem dziecku czytać bajkę na dobranoc, bo rano idzie do szkoły, a ja z żoną do pracy...
Mix - Sro Wrz 09, 2009 16:57
PopaY, planujemy coś takiego od dawna - jak narazie bez widocznego skutku Był w planach grill (w sobotę lub wcześniej przed spotem), była działka, aż wieczory zrobiły się chłodne, a pogoda w dzień średnio ciekawa... Zobaczymy jak wszyscy powracają z urlopów, może wspólnymi siłami uda się coś zorganizować.
Perez - Sro Wrz 09, 2009 19:16
Warto dodac, ze wiekszosc osob przyjezdza i tak kolo 21. Ja na przyklad staram sie by na kazdym spocie i jak narazie ani jednej wylamki. Ale czesto pracuje do 22 i przyjezdzam kilka minut po 22. Nie mozna wymagac, zeby ludzie oddawali 1/7 zycia na spotowanie
Raptile - Sro Wrz 09, 2009 19:18
dla mnie przed 20 odpada
tunka - Sob Wrz 12, 2009 18:57
W końcu mogę na spokojnie podziękować za miłe niedzielne spotkanie
Tym których znaliśmy za pogawędki i tym których nie znaliśmy za możliwość poznania
Do następnego
Tuńka & Ciacho4
|
|