Zobacz temat - [R620] Nakrętka zabezpieczejąca

Forum Klubu ROVERki.pl

Rover serii 600, Honda Accord - [R620] Nakrętka zabezpieczejąca

Phillippe - Sro Wrz 09, 2009 23:15
Temat postu: [R620] Nakrętka zabezpieczejąca
Panowie przepraszam za offtop ale na biegu potrzebuje odpowiedzi gdzie mogę dostać taki wihajster na nakrętki zabezpieczające. Takie coś mi się w mak rozsypało. Nie pomyślcie, że chce kogoś okraść z kół :>
darek_wp - Czw Wrz 10, 2009 06:55

jeśli ktoś ze znajomych nie posiada żeby pożyczyć to pozostaje popytać na autozłomach albo kupić komplet śrub z takim zabezpieczeniem
Phillippe - Czw Wrz 10, 2009 07:39

Sęk w tym, że w internecie nie mogę znaleźć takiego czegoś, szukałem chyba wszędzie :> . Po znajomych jeździłem, pytałem i nic. Mam niezły dylemat- mam jak odkręcić koła
sTERYD - Czw Wrz 10, 2009 07:42

to fabryczne śruby zabezpieczające Rovera, więc albo znajdziesz kogoś kto ma Rovera z takimi śrubami, albo musisz sobie poradzić inaczej np. rurka dopasowana i dwa cienkie pręty i wbić na siłę, albo dospawać coś do nakrętki, a potem wymienić te nakrętki na inne zabezpieczające, albo na zwykłe.
Phillippe - Czw Wrz 10, 2009 07:53

U mnie dookoła niestety nie widuję, żeby ktoś zasuwał Roverem, mieszkam w mniejszej miejscowości. Będę chyba, niestety musiał kombinować bo nie widzę wyjścia w tej sytuacji.
SeniorA - Czw Wrz 10, 2009 08:27

nie wiem czy to czytaleś http://forum.roverki.eu/v...ghlight=#335125
paff - Pon Wrz 14, 2009 12:23

orginalne nakretki zabezpieczajace rovera, zwlaszcza po tylu latach, to lipa straszne, nalezy sie tego pozbyc jak najszybvciej i kupic sobie jakies wspolczesne, solidne :-)

ja z jedna z nich musialems ie udac do mastra co musial dospawac 17'' zeby sie pozbyc tego zabezpieczenia :-)

Mariusz418 - Pon Wrz 14, 2009 12:33

WITAM

PROSTO TRZEBA NABIĆ NASAGKĘ 18 NAJLEPIEJ 12 KONTNA I SIĘ NAPEWNO ODKRĘCI

POZDRAWIAM

darek_wp - Pon Wrz 14, 2009 18:24

Cytat:
mariusz418 UWAGA JESTEM DYSLEKTYKIEM

co nie tłumaczy pisania wielkimi literami

kasjopea - Pon Wrz 14, 2009 18:29

darek_wp, na pewno nie tłumaczy, aczkolwiek uprasza się o wypowiedzi merytoryczne, dotyczące problemu poruszonego w temacie.