Zobacz temat - Kłodawa Kopalnia Soli - spot z przygodą

Forum Klubu ROVERki.pl

Spoty lokalne - Kłodawa Kopalnia Soli - spot z przygodą

zetes - Czw Wrz 24, 2009 10:03
Temat postu: Kłodawa Kopalnia Soli - spot z przygodą
Ponawiam z uporem maniaka /nie maniaqa/ propozycje odwiedzin kopalni soli Klodawa :razz:

Brt: Dokleiłem garść informacji zebranych przez zetesa w wątku o spotach turystycznych:
http://forum.roverki.eu/v...p=369260#369260

"Odnosnie Klodawy to problem jest w tym, ze kopalnie mozna zwiedzac tylko w dni pracujace, tj. od poniedzialku do piatku. Informacja na stronie
http://www.sol-klodawa.co...ie-kopalni.html

dodatkowe informacje, teraz w okresie wakacyjnym jest nieco luzniej i praktycznie mozna telefonicznie zarezerwowac termin w przeddzien realizacji. mozna telefonicznie umowic sie na konkretna godzine zjazdu, np. 10.00. Grupa moze liczyc najwiecej 50 osob. Jezeli liczy conajmniej 12 osob, to przewodnik gratis /koszt przewodnika miesci sie w cenie biletu.
ceny biletow ;
normalny - 24.00 zl
ulgowy /emeryci, rencisci/ - 18.00 zl
ulgowy / dzieci, mlodziez szkolna, studenci do 25 roku zycia/ - 12.00 zl

Zatem jezeli znajdzie sie ktos chetny to proponuje zapisywanie sie w formie listy, i zobaczymy co z tego wyjdzie. Pozdrawiam

[ Dodano: Sro Lip 08, 2009 12:20 ]
Jezeli bedzie mniej niz 12 osob, istnieje mozliwosc dookoptowania do innej grupy.

[ Dodano: Sro Lip 08, 2009 12:25 ]
Jeszcze jedno - mozna polaczyc zwiedzanie kopalni z wizyta w Uniejowie /zamek, termy i inne tam atrakcje nawet mozna odwiedzic moje ukochane miasto Turek.

[ Dodano: Sro Lip 08, 2009 12:26 ]
A w Turku, moja posiadlosc. "

Brt - Czw Wrz 24, 2009 13:53

nowy temat proponuję założyć ;)

[ Dodano: Czw Wrz 24, 2009 14:56 ]
hmmm a może tak w piątek przedzlotowy zajechać do Kłodawy i po zwiedzaniu kopalni na Zlota śmignąć w kupie ;)

zetes - Pią Wrz 25, 2009 11:08

Brt napisał/a:
mmm a może tak w piątek przedzlotowy zajechać do Kłodawy i po zwiedzaniu kopalni na Zlota śmignąć w kupie

cos mi sie wydaje, ze to nie wypali. Wynika to z dotychczasowych wypowiedzi dotyczacych terminu /godziny/wyjazdu niektorych uczestnikow do Wenecji. wychodzi na to, ze znaczna wiekszosc w piatek pracuje i bedzie startowala po pracy. :/

kasjopea - Pią Wrz 25, 2009 12:28

zetes, ja bym proponowała Ci założyć o tym oddzielny wątek, ale dopiero po zlocie, bo teraz większość ludzie na wyjeździe do Wenecji się skupia. A po zlocie można będzie pomyśleć o czymś nowym :smile:
zetes - Nie Wrz 27, 2009 10:27

kasjopea napisał/a:
zetes, ja bym proponował Ci założyć o tym oddzielny wątek, ale dopiero po zlocie, bo teraz większość ludzie na wyjeździe do Wenecji się skupia. A po zlocie można będzie pomyśleć o czymś nowym

ok, tak tez myslalem. :grin:

maciej - Wto Wrz 29, 2009 10:23

Ja jestem za Kłodawą w piątek.
Ja, Gosia i Tomi chyba możemy ruszyć z Wawy rano, więc w Kłodawie możemy być np. na 11.

Brt - Wto Wrz 29, 2009 10:28

ja niestety narazie nie mam pewności co do piątku .... mam trochę "ciepło" w pracy teraz :/

[ Dodano: Wto Wrz 29, 2009 11:28 ]
wydzieliłem ;)

maciej - Wto Wrz 29, 2009 10:35

:ok:
To czekamy na następnych. :)
Brt, walcz!!! :D

zetes - Wto Wrz 29, 2009 11:29

Tutaj zawarte sa informacje dotyczace warunkow jakim nalezy sie podporzadkowac aby moc zwiedzic kopalnie : www.sol-klodawa.com.pl/tu...ie-kopalni.html
Prosze zatem skladac propozycje dotyczace terminu. Przypominam, ze w gre wchodza tylko dni robocze. Uwazam, iz najlepiej jakby propozycje dotyczyly piatku.
Pozdrawiam !

maciej - Wto Wrz 29, 2009 18:02

Ja już napisałem - piątek, tak gdzieś od 11. :)
Brt - Sro Wrz 30, 2009 12:09

Ja już wiem na 100% , że w piatek na Kłodawę nie dojadę. Mam spotkanie, z którego nie mogę się wykręcić, więc po pracy będę leciał prosto na Zlot ... ale co ma wisieć nie utonie ;) Do zo :)
zetes - Sro Wrz 30, 2009 12:18

Uwazam, ze piatek 02.10.2009r definitywnie odpada. Ale do konca roku jest jeszcze po 02.10. jest jeszcze do ewentualnego spotkania sie 11 piatkow. 12-y to Wigilia B.N. co tez czyni ten termin absolutnie nie do wykorzystania na spotkanie.
Zatem czekamy na propozycje terminu spotkania.

maciej - Sro Wrz 30, 2009 12:25

Ech, ale ten piątek wiem, że mam wolny, a potem to nie wiadomo... :(

Ja bym mimo wszystko spróbował w piątek o 14:30.

zetes - Sro Wrz 30, 2009 13:00

maciej, Jasne, ze mozesz sprobowac. Prosze, zadzwon do dzialu turystycznego i pani Ci wszysto wytlumaczy. Mozesz sie doczepic do jakiejs grupy jak ci bardzo zalezy na tym piatku a z drugiej strony nie przewidujesz juz w br wolnego piatku. :smile:

[ Dodano: Sro Wrz 30, 2009 14:00 ]
Przepraszam, ze w drugim wierszu napisalo mi sie "Ci" przez male "c" :oops:

maciej - Sro Wrz 30, 2009 13:21

No właśnie nie wiem jak będzie z kolejnymi piątkami, a potem to co drugi weekend tez będę miał zajęty, bo robię studium podyplomowe, dlatego myślę o tym piątku.
może się ktoś jeszcze odezwie chętny na ten piątek - jak nie to, jutro rano zadzwonię i dowiem się, czy w ten piątek jest szansa na doczepkę. :)