Zobacz temat - XVI Ogólnopolski Zlot ROVERki.pl - Relacje

Forum Klubu ROVERki.pl

Zloty ogólnopolskie - XVI Ogólnopolski Zlot ROVERki.pl - Relacje

MaReK - Pią Paź 02, 2009 16:10
Temat postu: XVI Ogólnopolski Zlot ROVERki.pl - Relacje
Witajcie ;)
Zakladam temat, w ktorym mam nadzieje, ze szybko znajda sie jakies relacje pierwsze ;)

Wszystkim zycze milego zlotowania... pamietajcie o watrobach ;)

Pozdrawiam,

AndrewS - Pią Paź 02, 2009 16:20

relacja jest taka ze jeszcze nie wyjechalem :shock:

a Wy to moglibyscie zrobic niespodzianke i jednak wparowac :-)

MaReK - Pią Paź 02, 2009 16:27

Chcialbym bardzo... ale duchem bede z Wami...
emes - Sob Paź 03, 2009 14:03

Właśnie wróciliśmy z wycieczki do Biskupina :ok: :)

A poniżej krótka relacja z parkingu :)

Zukowaty - Sob Paź 03, 2009 23:40

A może jakaś relacja z zajęć grupowych i zabaw? ;>
Asia - Nie Paź 04, 2009 13:36

ja juz w domku;]
Dziekuje wszystkim, swietnie sie bawiłam :)
Pozdrawiam serdecznie i mam nadzieje do szybkiego zobaczenia ;)

sknerko - Nie Paź 04, 2009 14:26

Dotarliśmy szczęśliwie do domu, nareszcie można się wyspać
Jugol - Nie Paź 04, 2009 15:23

Jugol z małżowinką i Kochanicą meldują się z hołma :grin: . Dotarliśmy bez przygód i szybciusio :ok:
zelus28 - Nie Paź 04, 2009 16:36

I ja dojechałem spokojnie do domku
Pozdrowionka dla wszystkich za zlotowiczów :ok:

kzrr - Nie Paź 04, 2009 17:53

Ja już też w domku :) Oby do szybkiego ponownego zobaczenia :D bylo zajebisc***
maciej - Nie Paź 04, 2009 17:57

Ja już też w domu - zaraz wyjazd na spot warszawski. ;)

Wszystkim, a przede wszystkim organizatorom, dziękuję za kolejny super weekend. :D

izjawa - Nie Paź 04, 2009 18:11

My też meldujemy bezpieczny powrót do domu. Było jak zwykle niezwykle miło. Wątroby powoli dochodzą do normy :wink: , można więc zacząć myśleć o kolejnej wyprawie... ;>
maniaq - Nie Paź 04, 2009 18:12

podziekowanai dla organizatorow i dla wszystkich uczestnikow za zabawe i towarzystwo :ok: jak sie tylko ogarne ze zdjeciami to cos pokaze i napisze wiecej :D
Mix - Nie Paź 04, 2009 18:22

Dziękuję wszystkim za wspaniałą zabawę w doborowym towarzystwie :mrgreen: Melduję się z domku i ruszam na warszawski spot :wink:
Brt - Nie Paź 04, 2009 19:06

Brt'cik się melduje również :) ..... idę leczyć kaca ... Perłą :mrg: Dzięki wszystkim :) Było suuuuper jak zawsze :)

Szczególne podziękowania dla Kasjopei za główny ciężar organizacji XVI Zlotu oraz oczywiście pozostałym osobom mającym wkład w Zlot :) ... ponadto ... wolarzowi za "drogowskazywanie" ;) .... MaRkOwi i violli za poranną sobotnią niespodziewankę ;) .... właścicielom i właścicielkom za wrażenia z jazdy Tofikiem, Galeonem i Bandziorem ;) .... Thef :brawa: :taa: następnym razem zabierzemy śpiewniki :] ...

Do następnego Zlotu :)

Viniu - Nie Paź 04, 2009 19:17

Viniu i Viniowa również już w domu :) Trochę późno, ale jeszcze pozwiedzaliśmy Gniezno i inne takie tam :D

Wielkie dzięki za Zlot :) !! Było wspaniale, ale to chyba już taka świecka tradycja :D Za chwilkę zrzucę fotki i coś pokażę :)
Zukowaty napisał/a:
A może jakaś relacja z (...) zabaw?
Będzie będzie.. tylko trzeba selekcję zrobić :D
Paul - Nie Paź 04, 2009 19:35

Ja też, z opóźnieniem, się melduję :D Walkie z Brt'em na spółkę dostarczyli mnie bezpiecznie do domku (dzięki :kwiatek: :piwo: )
Dzięki wszystkim za świetną atmosferę (jak zwykle) a największe podziękowania dla organizatorów :brawo:

ciacho4 - Nie Paź 04, 2009 19:45

Dzięki wszystkim za możliwość wspólnego spotkania w szczególności organizatorom. Dotarliśmy do domku bezpiecznie i szybko (w porównaniu z droga na zlot :D ).

Thef jak wydasz swój pierwszy singiel to biorę w ciemno :D

Mariusz dzięki za trafną diagnozę usterki nowego przepływomierza, spowrotem jechało się dużo szybciej i wygodniej. Spalanie wzrosło ale nie znacznie na odcinku całej trasy wyszło wg. komputera 6,0l /100km. Wyniki moim zdaniem niezły zważywszy na prędkość z jaką pokonywaliśmy autostrady i drogi expresowe :D .

Do zobaczenia na następnym

Tuńka & Ciacho4

walkie - Nie Paź 04, 2009 19:49

i my się meldujemy w domku - mądrala, orson i ja w domu, ciepełku i z porządną herbatką w łapce :)
Relacja ze Zlotu pojawi się ASAP.
Dzięki wszystkim za cudny weekend no i za fajny powrót (grzybobranie było the best...ale gdzie my mamy auta?) ;-)

Jugol - Nie Paź 04, 2009 19:50

...wielkie dzienksy dla organizatorów zlotu :ok: , następnym razem, proponuję uwzględnić siakąś łopłatę klimatyczną, to i może :slonce: bydymy mieli na zlocie, i coby pianino, ywyntualnie fortepian był :taa: Thef- szacun :brawo:
maniaq - Nie Paź 04, 2009 20:37

Przypomnialo mi sie, jak mi sie pic zachcialo .... PODZIEKOWANIA dla ANDREWS za PERLE :D me gardlo czuje sie teraz o wiele lepiej ;)

pozdrawiam :)

marcel_n - Nie Paź 04, 2009 20:40

Załoga Lodówki dotarła do Zabrza. Dziękujemy wszystkim za kolejny miły Zlot i do zobaczenia wkrótce.
emes - Nie Paź 04, 2009 20:52

My również dołączamy się do podziękowań :ok: A przede wszystkim organizatorom, uczestnikom zlotu, uczestnikom wspólnego przejazdu na zlot oraz ze zlotu :)
kasjopea - Nie Paź 04, 2009 21:28

A my dopiero w domku. Za to po drodze udało mi się upolować cudne buty :obłoki: :wink:
Dziękuję wszystkim za fajną atmosferę i mam nadzieję, że się dobrze bawiliście :grin:

Jugol - Nie Paź 04, 2009 22:15

...tak na szybko pierwsze foty ze zlotu :
http://picasaweb.google.c...KlubuROVERkiPl#

maniaq - Nie Paź 04, 2009 22:28

ja picasse uzupelnie na dniach, jak przejrze wszystkie foty- czytaj ocenzuruje :D , a tak na szybko :

http://fotomysli.ownlog.com/

wybaczcie glupawke , pozno juz jest --> to ja sie poloze :D DO ZOBACZENIA !

Jugol - Nie Paź 04, 2009 22:38

maniaq napisał/a:
ja picasse uzupelnie na dniach, jak przejrze wszystkie foty- czytaj ocenzuruje :D , a tak na szybko :

http://fotomysli.ownlog.com/

wybaczcie glupawke , pozno juz jest --> to ja sie poloze :D DO ZOBACZENIA !

...maniaq- supcio :ok:

Joa - Nie Paź 04, 2009 22:56

dzieki za zlot :)
i organizatorom i uczestnikom za jak zawsze fantastyczny klimat.

Thef- czekam na kolejne koncerty- jak dla mnie to od teraz musi to byc stalym punktem programow zlotowych :) pianino mozesz przywozic ze soba, spiewniki sie jakos zorganizuje ;)

no i wreszcie byl pokoj na parterze :ok: , dziekowac ;)

ps. Pat, zapomnialam o oplacie parkingowej- bylo nie bylo, 2 dni.. ;)

Trah - Pon Paź 05, 2009 08:05

Dzięki za miłe przyjęcie na zlocie :razz: Pozdrawiamy z Polą!!!!
Mariusz418 - Pon Paź 05, 2009 08:31

WITAM

BARDZO DZIĘKUJEMY ZA FAJNY ZLOCIK BYŁO BARDZO SYMPATYCZNIE POZDRAWIAM

MOJEGO KOMANA PATA < PARSZYWKA >

MARIUSZ 418

Stachu - Pon Paź 05, 2009 09:11

Podziękowania dla organizatorów i uczestnikow zlotu ;))
own - Pon Paź 05, 2009 11:16

Również dołączamy się do podziękowań dla wszystkich. Było bardzo miło i rodzinnie :mrgreen:
Skiba - Pon Paź 05, 2009 12:45

Edytka i Ja też chcielibyśmy podziękować za cudny Zlot :) Było jak zawsze SUPER :mrgreen: R600 zwany "cieknącym pontonem" spokojnie dopłynął do celu ;)

Szczególne podziękowania dla:
- Mariusza418 i Tomiego za kilka porad technicznych (które uszczuplą mój budżet) :P
- Emesa i Wieszcza za wspólną drogę do Wenecji :)
- Theflona - dopiero na XVI Zlocie wyszło dlaczego Ewelina z nim jest :D - jego palce czynią cuda :P
- Głogowskiej Szkoły Baletowej :rotfl:
- Majkela za niezapomniane noce :)

no i oczywiście dla Zarządu za przygotowanie całej imprezy :brawo:

thef - Pon Paź 05, 2009 13:22

My również dziękujemy za wspaniały weekend, szczególnie Marcie i Marcelowi za użyczenie jednej szuflady Lodówki ;) , wszystkim, którzy uprzyjemniali nam podróż "tam i z powrotem", organizatorom (szczególnie tym głównym - kasjo i Wolarzowi), Violli za rundki Tofikiem (muszę chyba powoli zacząć gromadzić fundusze), Skibie za możliwość pomacania mu przegubów ;) i wszystkim, którzy skłonni byli narażać swoje aparaty słuchowe na moje rzępolenie w sobotni wieczór - podziwiam Waszą wytrzymałość. Długo by wymieniać osoby, którym należą się podziękowania za miłe rozmowy i wspólnie spędzony czas, zatem po prostu, wielkie dzięki dla wszystkich!!!

Ewelina_ i thef

Mayson - Pon Paź 05, 2009 13:42

Fajnie mieliście..... Dawajcie więcej fot! Najlepiej na stronę Klubową :smile:
Mix - Pon Paź 05, 2009 14:14

Poniżej mała foto-relacja, wrzucona na szybko, bez obróbki :wink:
ZLOT WENECJA

xROnx - Pon Paź 05, 2009 14:20

xROnx i Iza również dotarli do domu. piszę dopiero teraz bo czasu coraz mniej :(
Dziękujemy wszystkim którzy byli na zlocie, że mogliśmy się w końcu spotkać(oraz dla tych których już znaliśmy wcześniej-> że moglismy się znowu spotkać :D
Szczególne podziękowania dla organizatorów za trud włożony w.... organizację zlotu ;)
dla AndrewS'a że pozwolił mu zasiąść za kółkiem R800 i ze mogłem pojeździć trochę dupką po skórze :mrgreen: jeśli coś zgineło w aucie... to nie ja :rotfl:
Jugolowi i jego pierwszej żonie Danucie za wspólną ostrą jazdę bez trzymanki na zlot oraz za mały wypad do Kruszwicy ;)
Powrót w kierunku domu udany, zakupy w Ikei udane i mam kolejny dowód na to że R200 to pojemne autko :D
pozdrawiamy i dozo następną razą ;)

siemion_ - Pon Paź 05, 2009 18:18

Pozdrawiamy wszystkich zlotowiczów, dziekujemy za niezapomniane chwile, wspaniała zabawę a moją fotorelację potraktujcie jak zawsze z przymrużeniem oka
pozdrawiam

http://picasaweb.google.p...162301987715762

Asia - Pon Paź 05, 2009 18:23

siemion_, haha swietny opis ;p
Viniu - Pon Paź 05, 2009 18:36

siemion_, rewelacja !! :hahaha: Ale najważniejsze, że krzywdy Ci nie zrobiłem :D
kasjopea - Pon Paź 05, 2009 18:40

siemion_, świetna opowieść, brawa :brawa:
Ale z liścia i tak dostaniesz za robactwo :diabeł:

zetes - Pon Paź 05, 2009 19:18

Witam ! Ja dopiero dzis wieczorem wrocilem. Jeszczetroche pojezdzilem po okolicy. /Slesin k/Nakla, Szubin/. Przylaczam sie do podziekowan zarowna dla organizatorow i dla uczestnikow zlotu. Bylo jak zwykle bardzo fajnie. do zobaczenia. Pozdrawiam. :grin:
emes - Pon Paź 05, 2009 19:52

siemion_ napisał/a:
http://picasaweb.google.p...162301987715762

Pełna przygód historia ;) :hahaha:

Aga - Pon Paź 05, 2009 20:01

Siemion_ normalnie rozwaliłeś mnie na łopatki , jestem pełna podziwu dla twojego talentu . A tak przy okazji to ja tez dziękuje wszystkim za fajne spotkano i do następnego razu .
Viniu - Pon Paź 05, 2009 20:17

http://picasaweb.google.pl/Viniu1976/Wenecja02# No i obiecanych kilka moich fotek :)
kzrr - Pon Paź 05, 2009 20:44

siemion_, poprostu super to zrobiłeś :)
siemion_ - Pon Paź 05, 2009 20:50

sprawcą tego jest maniaq, :-) to jest jego pomysł, ja sie tylko podpiołem :-) niechcący
maniaq - Pon Paź 05, 2009 21:08

siemion :ok: fajny reportaz :D

a ciebie mixtated to ja za te fioty na koncu ustrzele na spocie :P

Madrala - Pon Paź 05, 2009 21:23

Cześć wszystkim! wielkie dzięki za zlot - i organizatorom, i uczestnikom, a przede wszystkim tym, którzy mnie nań wyciągnęli :) byłam na takim zlocie po raz pierwszy i stwierdzam, ze warto było! jesteście świetna gromadką :) pozdrawiam
kzrr - Pon Paź 05, 2009 21:28

O proszę kto dołaczył do naszej gromadki :D
Senn - Pon Paź 05, 2009 21:30

Viniu, nie mogles - Jezus czuwal nad siemionem :)

W koncu moge cosik napisac bo jak wiadomo wczoraj po zlocie musialem isc na noc do roboty. Dolaczam sie do podziekowan dla organizatorow. Kolejna swietna robota. Jesli sprawy organizacyjne sa dopiete to o atmosfere nie ma sie co martwic :)
Piatek byl hardcorowy. Nie spalem w sumie 24h. Rano o 5 pobudka do roboty, a impra wieczorna przeciagnela sie nam prawie do 6stej :) Dziekuje wszystkim za wspolna zabawe, Violli za to ze moglem poczuc Toffik Power, Asi za ciasto ktorego nie sporobowalem :) , Thefowi za uprzyjemnianie sobotniego wieczoru (Thef masz chlopie mega talent), ekipie tanecznej (.....Bede bral Cie - w aucie...... :P ). Do zobaczenia na nastepnym zlocie!

Asia - Pon Paź 05, 2009 21:40

Senn napisał/a:
Asi za ciasto ktorego nie sporobowalem :)

no jak mogłeś ;p

emes - Pon Paź 05, 2009 21:50

Senn napisał/a:
ciasto ktorego nie sporobowalem :)

Nie spróbowałeś? Było bardzo dobre :mniam: Więc jest czego żałować. A z drugiej strony, było więcej dla nas ;)

wild_weasel - Pon Paź 05, 2009 22:28

Za zlot wszystkim obecnym i życzliwym dziękują wild_weasel & escape :D
Jugol - Pon Paź 05, 2009 23:07

xROnx napisał/a:
xROnx i Iza również dotarli do domu. piszę dopiero teraz bo czasu coraz mniej :(
Dziękujemy wszystkim którzy byli na zlocie, że mogliśmy się w końcu spotkać(oraz dla tych których już znaliśmy wcześniej-> że moglismy się znowu spotkać :D
Szczególne podziękowania dla organizatorów za trud włożony w.... organizację zlotu ;)
dla AndrewS'a że pozwolił mu zasiąść za kółkiem R800 i ze mogłem pojeździć trochę dupką po skórze :mrgreen: jeśli coś zgineło w aucie... to nie ja :rotfl:
Jugolowi i jego pierwszej żonie Danucie za wspólną ostrą jazdę bez trzymanki na zlot oraz za mały wypad do Kruszwicy ;)
Powrót w kierunku domu udany, zakupy w Ikei udane i mam kolejny dowód na to że R200 to pojemne autko :D
pozdrawiamy i dozo następną razą ;)

...i my dzienksujemy Wam za wspólną jazdę bez trzymanki z ZG ku Wenecyji i pogaduchy na CB, i za expresową , sobotnią wycieczkę do Kruszwicy, cieszę się, że zakupy Wam się udały w Poznaniu. Pozdrówka dla Cię i Izy :trzymasie:

[ Dodano: Wto Paź 06, 2009 00:07 ]
Asia napisał/a:
Senn napisał/a:

no jak mogłeś ;p

...właśnie , jak mogłeś ?? , przepysznie mniamniuśne ciacho Asiu :całus: , a jak smakowało o północy do kawy z termosiku :mniam: . Pozdrówka dla Cię i Twej kolegutki ;)

walkie - Wto Paź 06, 2009 07:00

Madrala, i love you :)
Asia - Wto Paź 06, 2009 07:49

haha ;) Dziekuje, dziekuje ;)
argail - Wto Paź 06, 2009 08:57

Ech .... a mnie ominęła cała zabawa :/
Mam nadzieję że następny zlot uda się mi "zaliczyć" bo zabawa wygląda na przednią, a i parę osób muszę upić za pomoc na poprzednim zlocie ;)

maniaq - Wto Paź 06, 2009 09:29

argail, rozczaruje cie ,,,, oni nie potrzebuja pomocy :rotfl:
-IKS- - Wto Paź 06, 2009 10:32

Asia napisał/a:
Senn napisał/a:

no jak mogłeś ;p

moja wina, moja wina moja bardzo wielka wina... :mrgreen:

nawet nie mogę powiedzieć, że zjadłam- bo po prostu zeżarłam!!!
i mam na to świadków ;)

oczywiście dziękuję wszystkim za kolejny udany zlot a zwłaszcza kasjopei za znalezienie fantastycznego nań miejsca, Asi za ciacho :mniam: a w imieniu iksiątka wszytkim ciociom i wujkom za cudny prezent

AndrewS - Wto Paź 06, 2009 20:55

no jestem i ja :lol:

widze ze nikt jeszcze nie gratulowal baaaaaardzo dobrej organizacji tego zlotu,
wiec zrobie to jako pierwszy, GRATULACJE

milo bylo znowu zobaczyc Wasze oblicze drodzy zlotowicze:-), milo bylo poznac tez nowy narybek klubu

Brt, Paul dobrze ze pomogliscie pozbyć nam sie zapasow Perły, bo w tym tygodniu pewnie bym nie trzezwial :mrgreen:

do tej pory jestem w szoku jesli chodzi o Thef-a i pianino :shock:

kolana i kark przestalem "czuć" dzis :roll:

Brt - Wto Paź 06, 2009 21:03

Cytat:
Brt, Paul dobrze ze pomogliscie pozbyć nam sie zapasow Perły, bo w tym tygodniu pewnie bym nie trzezwial

taaa a teraz ja łażę średniotrzeźwy od niedzieli :mrg: :hahaha: ale Perełka daje radę :) ... już sobie rezerwuje zgrzewkę na letni :]

Paul - Sro Paź 07, 2009 07:57

Brt napisał/a:
już sobie rezerwuje zgrzewkę na letni
I ja, i ja :D
MaReK - Sro Paź 07, 2009 12:00

Teraz k. ja ;)

Tegoroczny zlot jesienny mial mnie ominac. Wszystko na to wskazywalo.
Kilka razy odwolywalem i zapisywalem sie z powrotem u Walki (dzieki za cierpliwosc).

W ostatniej chwili, tj. piatek po poludniu dowiedzialem sie, ze jednak mogloby sie udac nam pojawic.
Szybkie pakowanie, krotki sen i w droge. Nawet auta nie udalo sie umyc ;)

Na ile Toffik pozwalal na tyle szybko jechalismy.
Pogoda srednia, ale w koncu udalo sie pojawic przed planowana wycieczka do Biskupina.

Cieple przywitanie, hasla typu "Oszusty!", "Klamcy!", "Prosiaki!" itp. lecialy jak gromy z nieba ;P
Ale niewazne... wazne, ze sie udalo z Wami byc ;)

Tuz po wyjsciu z auta, niemale zaskoczenie... tyle aut na jesiennym nie zwyklo sie pojawiac.
Caly parking suto zastawiony anglieska marka. Gdzieniegdzie jakies
skody, ale ogolnie miazga :)

Gratulacje dla komitetu organizacyjnego, za przygotowanie imprezki.

Przede wszystkim juz sama wycieczka do Biksupina mnie zaskoczyla.
Gdyby nie fakt, ze przed osada czekalismy na p. przewodnik Graczyk
(okazuje sie, ze to nie ta z serialu) to myslalbym, ze te atrakcje
sa wliczone w cene pokoju ;) Plynna organizacja, niczym sie nie martwilem,
tylko szedlem, sluchalem, ogladalem i wymyslalem rozne glupoty z moimi
kolegami Roverkowiczami. A pozniej uslyszalem od Eweliny,
ze zachowywalismy sie jak banda gowniarzy :oops:

Przejazd kolejka tez byl fajny ;) Wywietrzylem sie. Obilem kolana,
nakrecilem wspanialy napad kolegi MichaelP i Maniaq na reszte braci,
ucieczke kolegow Maniaq, Pat28, MichaleP przed Niemcami... swietna zabawa :)

Baza hotelowa nie byla zla. W pokojach cieplo, woda ciepla o kazdej porze,
duzo much na oknach, gdyby ktos w nocy potrzebowal przekaski - zamiast czipsow.

Lazienki duze, czyste... ogolnie za ta cene wypas ;)

Jedzenie tez mi smakowalo. Ludzie narzekali na jajecznice i porcje obiadowe,
ale mnie sie udalo najadac ;) Moze to za sprawa kolegi Maniaq, ktory
oddal mi swojego kotleta ;D

A grill... no musze przyznac, ze byl chyba narazie numerem jeden
sposrod grilli jakie jadlem na Zlotach Ogolnopolskich :)

Dobre, swieze zarelko. Prosiak jak trzeba, obsluga tez spoko.
Dj troche przeginal z iloscia discopolo, ale kto nie chcial sluchac
umca,umca, mogl przeniesc sie do pokoju kultury, gdzie swoje
ewolucje na pianinie pokazywal Thef. Gral wszystko, co kto sobie zyczyl.
Gral z linia melodyczna, wiec to naprawde trzeba sie wykazac umiejetnosciami.
Dobry sluch, lata praktyki i talent zrobily wrazenie chyba nawet na samej Ewelinie ;)

Poprostu nasz muzyk roverkowy, od teraz bedzie musial zrobic
dzingiel do filmowych czolowek, a nasz grafik Ley w pokucie za nieobecnosc
na zlocie bedzie don robil grafike :P

Integracje sa fajne... jak zawsze. Chcialem je tradycyjnie nagrac, ale czesc
z osob nagrywanych, szusujacych po parkiecie w rytm roznorakiej muzyki,
postanowily, ze ja tez musze robic to co oni ;) Probowalem sie bronic, ale zostalem pogryziony,
zdeptany, sciskany, nawet probowana rozebrac mnie ze spodni, jednak pasek cnoty od Violli stanal na wysokosci zadania.

Dla mnie impreza skonczyla sie cos kolo 2:00 - 2:30.
Jedni twierdzili, ze jestem pijany, ale ja swoje wiem i pamietam wszystko :)
Nawet to, jak Maniaq przytulal sie do Justyny... jak wyrywal Age_Mariana na parkiecie,
jak MichaelP plasal z IInvit i ... Marianem ;)

Rano sniadnie. Bylo pycha, a to ze ktos pozno przychodzi, to... sobie sam szkodzi ;)
Jajeczniczka miodzio. Serek papierowy tez cool. Chlebek mniej swiezy, ale...
czego oczekiwac w Niedzielny poranek w Wenecji :)

Do poludnia trwaly jeszcze rozmowy przy autach, pakowanie sie, ustalanie trasy.
Tutaj przeprosiny dla macieja, bo sam w ostatniej chwili dowiedzialem sie,
ze reszta osob nie chce jechac do Torunia...

Po kilku rudnach Toffikiem wokol obiektu hotelowego, ekipa warszawska
zebrala sie i razem podazylismy w kierunku domu. Mielismy jeszcze jeden
punkt trasy - ul. Debowa w Plocku, gdzie czekal na nas dach do Toffika ;)
Zajechalismy tam w 6 aut. Wysypalo sie kilkanascie osob, podazajac w kierunku
sprzedajacego, ktory im blizej bylismy tym wieksze mial oczy i strach w nich ;)

Negocjacje nie przyniosly rezultatu. Poczul sie pewnie (w koncu byl u siebie),
wiec twardo stal przy cenie. Zakup sie jednak udal i dach jezdzi juz na Toffiku.

W poszukiwaniu restauracji przydroznej, trafilismy do Janusza.
Dziewczyny Janusza chlodno przywitaly nas informacja, ze na jedzenie
to trzeba od cholery czekac, a najlepiej jakbysmy wszyscy zamowili
to samo, to bedzie szybciej ;) Tak szybko jak przyszlismy, to poszlismy
zostawiajac slad po sobie w kibelkach ;)

W koncu strudzeni i zmeczeni glodem, zaejchalismy do baru przy Orlenie.
Tutaj wszystko jest, szybko i w miare smacznie. Apatyt zaostrzaly nam
sceny z filmu "Kochany urwis" na TVN. Takie familijne kino w niedziele,
gdzie wszyscy rzygaja na siebie :)

Ok. 2h przed spotem warszawskim, zameldowalismy sie w domach.

Ze swojej strony jeszcze raz dziekuje:

- zarzadowi za organizacje
- zlotowiczom za udana zabawe
- warszawskiej ekipie za wspolny przejazd do domu

Pozdrawiam,

Ps.
Fotorelacja Maniaq jest swietna, ale to co zrobil Siemion
to juz jest wyzszej klasy wydarzenie kabaretowe ;)

"Diler w czapce" i "Lysy ochroniarz" rozwalily mnie :)
Mam nadzieje, ze Dudekmis i Gawin nie beda zli za
zdemaskowanie ;P

Brt - Sro Paź 07, 2009 12:40

MaReK .... zostałeś mianowany na naczelnego "podsumowywacza" Zlotów Roverkowych :P :) :ok:
Viniu - Sro Paź 07, 2009 13:01

Jeszcze kilka zlotów i będzie można wydać tomik prozy "by MaRek" :mrgreen:
Ley - Sro Paź 07, 2009 13:23

Ja żałuję, że nie mogłem z wami się tym razem pointegrować, ale na wiosnę na pewno się pojawię :)
Pat - Czw Paź 08, 2009 20:16

OMG ... dopiero dzis mialem chwile by zasiasc i cos napisac :)

Bardzo ciesze sie ze jadac na kolejny zlot ( w moim wypadku drugi ) zabawa jest niesamowita ... kazdy nastepny jest lepszy od poprzedniego ;)
bardzo cieszy mnie to ze ciagle przybywa nowych ... coraz wiecej fantastycznych ludzi i ciekawych samochodow , tak trzymac :ok:
tutaj szczególne podziekowania dla naszego ZR z bajerami ... dawno nie widzialem tak pieknej choinki na świeta ;)

Marek ... to ze mowia ze zachowywalismy sie jak bachory ... to tylko pomowienia i zli ludzie sa :P a powazny to bede w trumnie :D
Mariusz .. kompan znow nie zawiodl .. a Twoje tance to przejda do historii ... KROL PARKIETU jak nic ... a Aga dopelniala dziela, przy stoliku :P w koncu nie da sie ukryc ze "pępkowa" finlandke wciagnelismy nosem :lol:

Organizatorom wielkie dzieki ... tak samo jak wszystkim ktorzy przyczynili sie do tego ze tak swietnie wszyscy sie bawilismy .. zawsze to ludzie sa najwazniejsi :cool:

Powrot na wawke tez rewelacyjny ... kolumna aut i widok min wyprzedanych kierowcow bezcenne, a kolesie z 25 .. ktorzy za nami zawrocili (do ktorych Maniaq biegl z wizytowka) wygrali :D

Ps .. czy zdjecia to da sie dostac inaczej niz w tym "przykrym" piccasso .. tak bym mogl sciagnac wszystkie na raz a nie klikac 2 dni by zassac calosc ?

Jugol - Czw Paź 08, 2009 21:47

MaReK napisał/a:
Mielismy jeszcze jeden
punkt trasy - ul. Debowa w Plocku, gdzie czekal na nas dach do Toffika
Zajechalismy tam w 6 aut. Wysypalo sie kilkanascie osob, podazajac w kierunku
sprzedajacego, ktory im blizej bylismy tym wieksze mial oczy i strach w nich

Negocjacje nie przyniosly rezultatu. Poczul sie pewnie (w koncu byl u siebie),
wiec twardo stal przy cenie. Zakup sie jednak udal i dach jezdzi juz na Toffiku.

...a jednak baseballem żeś potraktował tego pająka, skoro nowy daszek potrzebny był ?? :mrgreen:

Tomaszi - Czw Paź 08, 2009 22:37

-IKS- napisał/a:
dziękuję w imieniu iksiątka wszytkim ciociom i wujkom za cudny prezent
czyli po wypakowaniu i poskładaniu - (łatwizna :P ) iksiątko tak oto prezentuje się w klubowym prezenciku i w pięknych lwich kapcioszkach.

jeszcze raz dziękujemy w imieniu Lilianki, jesteście super, wielcy. Tworzyć z Wami Ten klub to zaszczyt :)

kasjopea - Czw Paź 08, 2009 22:44

Cudowna :obłoki:

Hm, chyba poważnie pogadam z wolarzem :razz: :wink:

Jugol - Czw Paź 08, 2009 22:50

Tomaszi napisał/a:
jesteście super, wielcy. Tworzyć z Wami Ten klub to zaszczyt

...kiedyś gdzieś na forum, albo na stronie klubowej rzekł ja cuś podobnego :wink:

...boć to ROVERianki i ROVERianie, zacne towarzystwo :taa:

MaReK - Czw Paź 08, 2009 23:37

Mamy film ze szkolnego archiwum Thefa,
wiemy juz jak swoj talen rozwijal...

Joa - Czw Paź 08, 2009 23:50

phi.. nie potrafia nawet na 4 nogi zagrac ;)
Stachu - Pią Paź 09, 2009 04:18

kasjopea napisał/a:
Hm, chyba poważnie pogadam z wolarzem

Samo gadanie nic nie da :wink:

emes - Pią Paź 09, 2009 08:22

Tomaszi, prezentuje się świetnie :ok: :)
thef - Pią Paź 09, 2009 08:38

MaReK napisał/a:
Mamy film ze szkolnego archiwum Thefa,
wiemy juz jak swoj talen rozwijal...
Mam troszkę późniejsze materiały i bliższe prawdy, szczególnie w 2 minucie i 45 sekundzie ;)

http://video.google.com/v...46970538263559#

PS>Strasznie mi miło, że Wam się tak podobało moje brzdąkanie, choć nie uważam, że zasługuję aż na takie pochwały z Waszej strony.

maniaq - Pią Paź 09, 2009 09:17

kabaret mistrzowski :D stare ale wciaz bawi ;)
Viniu - Pią Paź 09, 2009 09:30

maniaq napisał/a:
kabaret mistrzowski

Pianistę - Adasia Pernala znam osobiście, dobry znajomy, mieszka u mnie w Żaganiu, był dyrektorem Żagańskiego Pałacu Kultury, jego mama uczyła mnie matematyki w podstawówce.

U nas w urzędzie ma ksywkę "smutny" :D i na pierwszy rzut oka sprawia takie wrażenie, w rzeczywistoście świetny gość.. :)

Sorki za offa ;)

Gonia - Pią Paź 09, 2009 13:06

Kochani wreszcie mogę coś napisać:

Dziękuje wszystkim za wspaniałą zabawę (zresztą jak zwykle:)). Kasjo i Walki za przygarniecie mnie i Kajtusia w w ostatniej chwili:). Wszystkim za wspaniały prezent dla Zosi. Wzruszyłam się ogromnie. Prezentacja będzie po 15 Listopada:).
Jeszcze raz dzięki Kochani że, jesteście. Świat bez Roverków był by bardzo smutny.

Ściskam wszystkich mocno.

Gonia

Jugol - Pią Paź 09, 2009 13:52

Gonia napisał/a:
Świat bez Roverków był by bardzo smutny.

...Gonia i tu się z Tobą zgadzam w zupełnej, całej kwestyji, znaczy się w rzeczy samej :taa: :ok:

ewelina_ - Nie Paź 11, 2009 14:55

Człowiek nie zagląda na forum, a tu takie rzeczy... :oops:
MaReK napisał/a:
A pozniej uslyszalem od Eweliny,
ze zachowywalismy sie jak banda gowniarzy

Na pewno nie wyraziłam się tak drastycznie, tylko że dzieciaki w liceum zachowują się podobnie... :roll:
Aha,
MaReK napisał/a:
Mamy film ze szkolnego archiwum Thefa

Thef szybciej przebiera palcami, niż Ci panowie :cool:

MaReK - Nie Paź 11, 2009 17:56

ewelina_ napisał/a:

Thef szybciej przebiera palcami, niż Ci panowie :cool:

Tak. Ale ja pisalem o grze na pianinie ;)

ewelina_ - Nie Paź 11, 2009 18:36

MaReK napisał/a:
Ale ja pisalem o grze na pianinie

Ja też :roll: