|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Offtopic - A może mieszkanko ??
Viniu - Sro Paź 14, 2009 14:23 Temat postu: A może mieszkanko ?? http://pokazywarka.pl/46a643-2/
xROnx - Sro Paź 14, 2009 14:33
dzizzas...
najbardziej mnie rozbawiło:
- miejsca parkingowe
- otwierane okna na antresoli
- gniazdka na antresoli(w prześwicie między scianą z oknami otwieranymi nie wiadomo jak a stropem antresoli)
maciej - Sro Paź 14, 2009 14:36
Wow!!
Ja właśnie szukam mieszkania, ale z takich mniej wiecej powodów szukam w starszych blokach.
SeevS - Sro Paź 14, 2009 17:30
jak można chcieć mieszkać w bloku ? nie rozumiem. jeszcze na tych zdjęciach to na prawdę nigdy
Viniu - Sro Paź 14, 2009 17:36
SeevS, każdy z nas, gdyby mógl wybierać, to pewnie wybrałby domek nad jeziorem... ale w życiu nie zawsze masz taki wybór...
Ale "to to" z linku to przerasta moje wyobrażenie...
paff - Wto Paź 20, 2009 06:01
to jest absolutna padaka.....ja zamieszkuje blok z wielkiej plyty z przelomu lat '80 i '90 i o takich 'komfortach' to nie snilem......mieszkam sobie normalnie i poza tym ze nie mam wlasnego miejsca parkingowego to nie marudze..
PTE - Wto Paź 20, 2009 07:14
To na pewno mieszkania socjalne
TomC - Wto Paź 20, 2009 14:24
xROnx napisał/a: | gniazdka na antresoli(w prześwicie między scianą z oknami otwieranymi nie wiadomo jak a stropem antresoli) |
Co do tych gniazdek.... Może będą tam lampki które będą świeciły na schody?? Realne? No troszkę tak
PS: mam nadzieję że tam będą schody.....
0L0 - Sro Paź 21, 2009 09:36
Heh, dzisiejsze budownictwo
Dla porównania zobaczcie sobie osiedle Słoneczne Wzgórze w Kielcach:
Widok z mojego okna na północ:
Na południe:
Okien na klatkę schodową niestety nie mam
http://tiny.pl/hqs2s
Osiedle powstało prawie 30 lat temu
Reddi - Sro Paź 21, 2009 10:37
Grubo pojechali krakusy
Jedynym wielkim minusem jest brak jakiejkolwiek intymności- idealnie dla tych sąsiadów, co widocznie nie mają ciekawego swojego życia tylko koniecznie chcą wiedzieć co się dzieje u innych
sam mam takich "sąsiadów"
|
|