|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Powitania - Witam.
Baaaq - Pią Paź 16, 2009 19:49 Temat postu: Witam. Chciałbym się przywitać na forum. Kupiłem swojego roverka w maju i mój samochodzik jest Wam szy źle, że od niego kupiłem. Dziś przeglądając forum sporo się dowiedziałem o tym samochodzie, czego mi nie powiedział ale to normalka przy sprzedaży Przez zrobione 10tys km wymieniłem pompke sprzęgła i wysprzęglik. oczywiście odrazu po kupieniu olej i rozrząd. Potem była kolej na tarcze hamulcowe, bo miały ze 2mm i były pęknięte. Póki co nie narzekam, oprócz tego, że nie mam ogrzewania Mam nadzieje, że pojeżdzę nim ze 2 latka chociaż
krzychu.b - Pią Paź 16, 2009 19:54
Powitać i bezawaryjności i szerokości
kasjopea - Pią Paź 16, 2009 20:09
Witaj
Patryq - Pią Paź 16, 2009 20:13
Witaj
A tak BTW to wreszcie jest ktoś z Mińska, kto nie logował się ostatni raz rok temu
-IKS- - Pią Paź 16, 2009 20:38
witaj Baaaq
Perez - Nie Paź 18, 2009 15:41
Patryq, przeciez Neosss jeszcze tam od Was z Adamowka kolo Debego
Patryq - Nie Paź 18, 2009 16:00
Perez napisał/a: | Patryq, przeciez Neosss jeszcze tam od Was z Adamowka kolo Debego |
Coś mi kiedyś o Neosss'ie mignęło przed oczami, że jest z okolicy, ale chodziło mi bardziej o sam Mińsk , bo jak patrzyłem na ostatnie aktywności ludzi ode mnie to masakra
PS Chyba jeszcze damiwr (jeśli dobrze piszę) jest aktywną osobą z MMz i mieszka chyba nawet nieopodal mnie
Asia - Pon Paź 19, 2009 21:25
Witaj
|
|