|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Rover serii 600, Honda Accord - [R620] Jakie klocki .....
BorysOpole - Czw Paź 22, 2009 22:32 Temat postu: [R620] Jakie klocki ..... Witam !
Drodzy koledzy jakie polecacie klocki do tarcz mikoda znalazłem w intercarsie i na allegro
Bosh 182zł
Zimermann 173zł
ATE 150zł
Roulunds Braking 92zł
Textar 209
czy brać miękkie czy twarde jak je rozpoznac zaglądałem na forum i wiem że jedna osoba nie poleca mikody z ate bo piszczy liczę na waszą pomoc
blue827 - Pią Paź 23, 2009 07:13
Wybrałbym jak najbardziej miękkie, szczególnie że 600setka ma nietypowe przednie tarcze które trudno wymienić.
Ja mam dosyć twarde klocki i praktycznie wogóle się nie zużywają , zato tarcze są już na minimum, a jedna nawet pęknięta.
BorysOpole - Pią Paź 23, 2009 08:13
a które są miekkie i jak je rozpoznać
blue827 - Pią Paź 23, 2009 21:17
Nie wiem jak rozpoznać. Napewno ceramiczne będą zatwarde. Może kup klocki Breck, w necie zbierają dobre opinie, i są w dobrych cenach, sprzedawane m.in. przez intercars. Sam kupiłem Brecki, ale nadal brakuje mi tarcz do nich. Będę wymieniał po zimie.
sprawiają dobre wrażenie, pudełko jest nawet zaklejone naklejką z hologramem:
tutaj moje aktualne klocki vs nowe brecki:
kwiatekt11 - Pią Paź 23, 2009 22:00 Temat postu: Re: [R620 Ti] Jakie klocki .....
BorysOpole napisał/a: | Witam !
Drodzy koledzy jakie polecacie klocki do tarcz mikoda znalazłem w intercarsie i na allegro
Bosh 182zł
Zimermann 173zł
ATE 150zł
Roulunds Braking 92zł
Textar 209
czy brać miękkie czy twarde jak je rozpoznac zaglądałem na forum i wiem że jedna osoba nie poleca mikody z ate bo piszczy liczę na waszą pomoc | jak powiem tak jak jeszcze nie kupiłeś tych tarcz mikoda to kup sobie ATE tarcze i klocki, mi mikody wytrzymały trzy miesiące i poszły do zwrotu. Miałem założone do nich klocki Ate i nic nie piszczało.
filo - Pią Paź 23, 2009 22:14
Dostałem w sklepie Textary i zauważyłem,że bardziej pylą czyli raczej są to klocki "miękkie" więc można szukać tej właśnie firmy w związku z tym co
blue827 napisał/a: | Wybrałbym jak najbardziej miękkie, szczególnie że 600setka ma nietypowe przednie tarcze które trudno wymienić.
Ja mam dosyć twarde klocki i praktycznie wogóle się nie zużywają , zato tarcze są już na minimum, a jedna nawet pęknięta. |
|
|