|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
 |
Spoty lokalne - Mały spontanik z yeżem? Warszawa
yezozwierz - Wto Lis 17, 2009 04:25 Temat postu: Mały spontanik z yeżem? Warszawa Hej. Wlasnie przybiłem do stołecznego miasta Warszawy. Jestem tu w zasadzie tylko na moment ale połapałem wifi na BP przy wlocie do wwa i jeszcze przez jakiś czas tu będę w okolicy bo cisnę na Wesołą a potem powrót. Jakby ktoś chciał obadać roverka którym zrobiłem trasę Olkusz - Warszawa w 2h 23 minuty to proszę dzwonić 511-86-11-36. Gdzieś do 6 rano powinienem być w WWA.
IInvit - Wto Lis 17, 2009 09:00
yezozwierz napisał/a: | cisnę na Wesołą a potem powrót. |
o całkiem blisko ode mnie
yezozwierz napisał/a: | Gdzieś do 6 rano powinienem być w WWA. |
tylko ta godzina zabójcza
Brt - Wto Lis 17, 2009 10:09
Cytat: | tylko ta godzina zabójcza |
dla Ciebie szczególnie
IInvit - Wto Lis 17, 2009 20:09
Brt napisał/a: | dla Ciebie szczególnie |
yezozwierz - Wto Lis 17, 2009 22:56
No szkoda że nikt nie zadzwonił jak wracałem zaliczyłem małą przygodę w Jankach pod centrum handlowym, jechałem lewym pasem ze strzałkami na wprost w kierunku stacji i nagle wyrosła wysepka przedmną I tak przeleciałem 50-60km/h przez kilkunastocentymetrowy krawężnik
Roj - Wto Lis 17, 2009 23:07
ałć
..zanotować - jeśli yezozwierz, będzie sprzedawał felgi lub zawieszenie - nie kupować
yezozwierz - Wto Lis 17, 2009 23:15
Hahaha Ładnie ładnie, roverek jest wypas nic mu się nie stało tylko troszkę po felgach znać ale nawet powietrza nie puszczają. Naprostuje się i będzie git Ale i tak 190, puszczam kierownice i dalej jak było czyli zero niepokojących sygnałów
|
|