Zobacz temat - Jak zaparkować i przeżyć. (www.swietekrowy.pl)

Forum Klubu ROVERki.pl

Offtopic - Jak zaparkować i przeżyć. (www.swietekrowy.pl)

harinezumi - Nie Gru 06, 2009 23:03
Temat postu: Jak zaparkować i przeżyć. (www.swietekrowy.pl)
http://www.swietekrowy.pl/index.php?c=ranking :cool:
sTERYD - Nie Gru 06, 2009 23:27

łeeee.... w szczecinie to jakieś najcieńsze przypadki wyciągli ;)
Reddi - Nie Gru 06, 2009 23:42

ufff,nie złapali mnie :razz: :wink:
darek_wp - Pon Gru 07, 2009 11:30

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
tian - Pon Gru 07, 2009 12:41

Szkoda ze nie zrobiłem fotki jak parkuje moj sąsiad na prawie 3 miejscach - matizem!! Ale odkąd dostał ode mnie zje... / uwagę nieco się poprawił. :mrgreen:
Szymon - Pon Gru 07, 2009 16:46

jako, że jestem właśnie w Ustroniu - aktualna fotka z tego miasta ;)
Perez - Pon Gru 07, 2009 17:06

A mi jak sie zepsul samochod i zepchnalem go ledwo na miejsce ktos wsadzil kartke: ch*ju tu sa dwa miejsca mysl o innych parkujac. Potem zauwazylem porysowane drzwi kierowcy. Teraz pytanie, czy napewno warto bylo?
harinezumi - Pią Gru 11, 2009 13:39

Na dokładkę coś nie dość, że z mojego miasta to jeszcze z mojego osiedla. :mrgreen:
http://www.joemonster.org...si_parkingowych

kasjopea - Pią Gru 11, 2009 14:24

No nie wierzę, że ludzie tak parkują :shock:

No i zauważcie, że zawsze najwięcej miejsca potrzebują ci z małymi autami :razz: :wink:

filo - Pią Gru 11, 2009 19:56

Perez napisał/a:
ktos wsadzil kartke: ch*ju tu sa dwa miejsca mysl o innych parkujac.

Był taki film, chyba z Kim Basinger, nie pamiętam tytułu jak wsadziła gościowi kartkę o podobnej treści za wycieraczkę.
Potem goście zaczęli ja ścigać itp. bo to jakieś psychole były...
Jak się film skończył to raczej wiadomo...

bambi - Nie Gru 13, 2009 12:15

ta strona świetekrowy dawniej sie nazywała www.jakk*tas.pl :P obie nazwy trafne ;)
Mayson - Nie Gru 13, 2009 12:19

Przy mnie wczoraj pod Makro w Gdyni babka w Cytrynie C8 zaparkowała tak, że przerysowała cały bok o barierki odgradzające wózk od parkingui... Całe szczęście, że to nie był cudzy samochód. Po co kobiecie, która nie czuje auta i niezbyt sprawnie manewruje, tak duże auto??
leszczu - Nie Gru 13, 2009 16:47

fotka z pod Auchana

Tempest - Nie Gru 13, 2009 17:35

leszczu19901 napisał/a:
fotka z pod Auchana
Obrazek

a co niby jest takiego strasznego na tym zdjęciu
jeden dupek nie ustawił się idealnie na swoim miejscu to i reszta nie miała możliwości stanąć równo na swoich
i tutaj akurat nie musi to być wina opla bo on mógł postawić tak jak miał akurat miejsce
ale nawet jeśli i sam opel dał ciała to w tym przypadku to "złe" parkowanie można nazwać nawet idealnym w stosunku do pozostałych "świętych krów"

leszczu - Nie Gru 13, 2009 18:21

Tempest napisał/a:
akurat nie musi to być wina opla bo on mógł postawić tak jak miał akurat miejsce
ale nawet jeśli i sam opel dał ciała to w tym przypadku to "złe" parkowanie można nazwać nawet idealnym w stosunku do pozostałych "świętych krów"

nawet jeśli opel tak zaparkował to kierowca tego opelka miał by chyba spore problemy wyjścia z samochodu chyba że wyszedł by za pomocą drzwi od strony pasażera :grin:

MaReK - Nie Gru 13, 2009 19:30

Polceam stworzyny przez warszawska grupe ROVERki.pl produkcje o wdziecznym tytule nie parku jak los ;d