|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Offtopic - Rover jako ekspozycja w sklepie
erjot86 - Czw Gru 17, 2009 17:29 Temat postu: Rover jako ekspozycja w sklepie Mam okazję wystawić swojego R jako ekspozycja w sklepie budowlanym.
Od stycznia ma być promocja na narzędzia. Auto miałoby być odgrodzone od klientów a dookoła manekiny z narzędziami.
Tak naprawdę zastanawiam się jeszcze nad tym ponieważ auto zostałoby wypożyczone ode mnie na 3tyg. Ale... jeśli bym się zgodził... Mógłbym przy tej okazji wypromować ROVERki.pl
Mam naklejki na tablicach rejestracyjnych, ale czy nie ma jeszcze innych gażetów które mógłbym przyczepić?
Co o tym sądzicie?
Pozdrawiam
hvil - Czw Gru 17, 2009 17:38
jak dobrze ci zapłacą ze opłacać ci się będzie bez rowerka 3 tyg zyc to idz na to:-) zawsze mile wspomnienie dla właściciela na przyszłość:-) p.s. Szefowie wszystkich szefów moze dorzuciliby koledze jakieś gadżety klubowe w celu promocji?:-D
erjot86 - Czw Gru 17, 2009 17:42
hvil napisał/a: | p.s. Szefowie wszystkich szefów moze dorzuciliby koledze jakieś gadżety klubowe w celu promocji?:-D | byłbym wdzięczny. Na pewno zrobię fotorelację. W tym markecie przewala się naprawdę duuużo ludzi. Tak więc bybały to dobra reklama dla strony.
hvil - Czw Gru 17, 2009 17:53
a w ktorym to markiecie i gdzie?;-) no ja uwazam ze to ciekawa oferta:-)
[ Dodano: Czw Gru 17, 2009 17:53 ]
flaga wiem ze na codzien moze kiepawo z tym jezdzic ale na takie okazje bylaby w sam raz:-D Poza tym erjot86, kup sobie arkusz papieru samoprzylepnego a4 do drukarki i popros niech ktos ci przysle logo klubu w duzej rozdzielczosci:-) druknij i nakej na wozik tak na czas promocyji:-)
erjot86 - Czw Gru 17, 2009 18:11
w krakowskim sklepie leroy-merlin. Dobry pomysł ale kiepsko to będzie chyba wyglądało
hvil - Czw Gru 17, 2009 18:26
jakosc bedzie super jak nie bedziesz oszczedzal na tuszu trzeba jak fotki drukowac:-) a gdzie przykleic to juz kwestia gustu:-)
Yog-Sothoth - Czw Gru 17, 2009 18:55
Tak z innej beczki.. czemu samochód ma stać na ekspozycji i to w dodatku przy promocji narzędzi? Jedno z drugim się jakoś wiąże bo nie rozumiem gdzie tu sens..
Może lepiej doczytaj co ci tam dają do podpisania, bo się jeszcze okaże że auto zostanie rozlosowane wśród kupujących narzędzia, albo jeszcze gorzej posłuży tym narzędziom ze obiekt testowy
erjot86 - Czw Gru 17, 2009 22:54
Yog-Sothoth napisał/a: | Tak z innej beczki.. czemu samochód ma stać na ekspozycji i to w dodatku przy promocji narzędzi? Jedno z drugim się jakoś wiąże bo nie rozumiem gdzie tu sens.. | odpowiedź jest prosta. ma to być promocja narzędzi używanych w garażu!! Yog-Sothoth napisał/a: | Może lepiej doczytaj co ci tam dają do podpisania, bo się jeszcze okaże że auto zostanie rozlosowane wśród kupujących narzędzia, albo jeszcze gorzej posłuży tym narzędziom ze obiekt testowy | nie ma takiej opcji. Ma tylko stać i ładnie się prezentować
-IKS- - Czw Gru 17, 2009 23:06
a może by tak te manekiny trzymające narzędzia w koszulki klubowe ubrać
jeśli reszta zarządu się zgodzi, jestem gotowa podesłać parę gadżetów
no i oczywiście jeśli "liroj merlin" się też zgodzi...
Senn - Czw Gru 17, 2009 23:14
Czyli bedzie to antyreklama. Rover sie psuje i trzeba go naprawiac uzywajac narzedzi z liroja
erjot86 - Czw Gru 17, 2009 23:50
ja pracuję w tym sklepie. już dogadałem się co do wynagrodzenia. jutro spytam czy można manekiny ubrać w koszulki. Senn napisał/a: | Czyli bedzie to antyreklama. Rover sie psuje i trzeba go naprawiac uzywajac narzedzi z liroja | chcę zrobić reklamę strony. Pytanie: robić czy nie???
Brt - Pią Gru 18, 2009 00:09
robić ... niestety jako takich gadżetów na auto nie mamy ... jedynie naklejka pod tablice i flaga na antene ... ale po prostu może napisać na szybach bocznej tylnych: www.roverki.pl ... coś takiego, jak ma maniaq na swoim MG ... wydaje mi się, że by to najbardziej naturalnie wyglądało ... jeśli chodzi o logo itp, to pliki są tutaj:
http://www.roverki.pl/dow...wdownload&cid=4
hvil - Pią Gru 18, 2009 00:25
co do koszulek na manekinach to moze byc za duzo:-D w koncu to ich sklep:-) ale wozik to mozesz flade walnac naklejki pod tablice:-) ew jakas naklejke druknac jak masz pomysla:-) na manekiny to czuje ze sie nie zgodza:-) bo to jednak zbyt duza ingerencja w ich relame;-) ale to tylko moja opinia:-)
erjot86 - Pią Gru 18, 2009 00:28
o koszulki spytam a na bank na ploterze wytnę na tylną szybę www.roverki.pl
a może by było szybciej gdzie można kupić takie literki?? w jakich marketach??
Brt - Pią Gru 18, 2009 00:44
literki dostaniesz w papierniczych sklepach
filo - Pią Gru 18, 2009 01:10
erjot86 napisał/a: | w krakowskim sklepie leroy-merlin |
A dokładniej w którym?
erjot86 - Pią Gru 18, 2009 11:17
filo, w tym niedaleko
filo - Pią Gru 18, 2009 18:12
erjot86, tym bliżej mojej wioski?
erjot86 - Sob Gru 19, 2009 00:39
filo, dokładnie. Cykniesz profesjonalne fotki??
filo - Sob Gru 19, 2009 04:04
erjot86 napisał/a: | Cykniesz profesjonalne fotki?? |
Moje fotografowanie to z profesjonalizmem nie ma nic wspólnego...
A tam się nie będzie nikt pluł,że się fotki robi?
Wydaję mi się,że trzeba by się kogoś zapytać czy można fotografować,nawet jeśli chcę robić fotki tylko Twojego auta bo w końcu był bym w czyimś obiekcie.
Jesteś dzisiaj lub w niedziele w tym Leroyu?
[ Dodano: Sob Gru 19, 2009 04:04 ]
I kiedy tam auto wstawiasz?
erjot86 - Sob Gru 19, 2009 12:59
mam długi urlop w pracy ze względu na L4 (skręcony staw skokowy) a auto będzie stało od 4 stycznia.
w leroyu można fotografować, bez pytania o to nikogo. Wszystko dla klienta "L-M Z nami się uda"
luki_pj - Sob Gru 19, 2009 21:55
erjot86 napisał/a: | w krakowskim sklepie leroy-merlin. Dobry pomysł ale kiepsko to będzie chyba wyglądało |
W którym Leroy-merlin
Bo jak kojarzę to są co najmniej dwa.
Na wylotówce z Krakowa na A4, i bodajże w Czyżynach (Centrum Carrefour).
Może będę miał coś czasu to wpadnę zobaczyć Twoje cudo na wystawce. I powiedz od kiedy ma tam stać??
filo - Sob Gru 19, 2009 22:09
luki_pj napisał/a: | I powiedz od kiedy ma tam stać?? |
erjot86 napisał/a: | auto będzie stało od 4 stycznia. |
luki_pj - Sob Gru 19, 2009 22:39
Racja filo, nie doczytałem ostatniego posta erjot86, a zacytowałem jedną z jego pierwszych wypowiedzi:) Uznajmy że nie było tego pytania. Przyda się jeszcze info o dokładnej lokalizacji, który to Leroy Merlin.
filo - Sob Gru 19, 2009 23:20
luki_pj napisał/a: | Przyda się jeszcze info o dokładnej lokalizacji, który to Leroy Merlin. |
Też było napisane ale raczej w formie do odszyfrowania
Chodzi o Leroy'a przy trasie 79 jak się na Zabierzów od Krakowa jedzie, na przeciwko wlotu na A4...
luki_pj - Nie Gru 20, 2009 09:26
filo napisał/a: | luki_pj napisał/a: | Przyda się jeszcze info o dokładnej lokalizacji, który to Leroy Merlin. |
Też było napisane ale raczej w formie do odszyfrowania
|
To ja się idę schować pod samochód, i jak coś to mnie tu nie było
Kysior - Nie Sty 17, 2010 18:38
Widziałem autko, prezentuje się ładnie - gdzie je tak wypucowałeś?
Tylko ramka z przodu nie klubowa
emes - Nie Sty 17, 2010 19:31
A pojawią się na forum fotki z wystawy?
pajda - Nie Sty 17, 2010 19:47
czekamy z niecierpliwością
erjot86 - Sro Sty 27, 2010 17:30
fotki będą na bank obiecuję
a dzięki uprzejmości koleżanki TUŃKI mam naklejki również na przednią rejestrację
autko wymyte na myjni BP za 6zł i dopieszczone na miejscu. szkoda tylko że stoi na standardowych alu z zimówkami, na lato mam zayebiaszcze toyo z fajniejszymi felami.
zdjęcia może jutro wieczorem
pochwalę się na pewno
[ Dodano: Sro Sty 27, 2010 17:30 ]
foty:
staf - Sro Sty 27, 2010 17:37
pajda napisał/a: | czekamy z niecierpliwością |
I się doczekalismy
erjot86 - Sro Sty 27, 2010 17:39
sorki że tak długo
Dydo - Sro Sty 27, 2010 18:01
To se pogrzebali przy Twoim R Fajnie, fajnie to wszystko wyszło
Brt - Sro Sty 27, 2010 18:14
super
erjot86 - Pią Sty 29, 2010 23:37
Brt, dzięki. najlepsze jest to że przezimował największe mrozy
kzrr - Sob Sty 30, 2010 00:32
Błyszczy się jak psu jaja
erjot86 - Sob Sty 30, 2010 17:17
dziś go już odebrałem. po prawie 4 tyg odpalił bez problemu. troszkę oponki mu "zjajowaciały" ale po 15km już się wyrównały. przez pierwszych kilka km wydawał mi się troszkę zmulony ale jak go podgoniłem to wszystko wróciło do normy. jestem happy że znowu go mam
emes - Nie Sty 31, 2010 11:55
Fajna sprawa
I najważniejsze, znowu jeździ
|
|