|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Offtopic - Świąteczne Życzenia dla Roverkowiczek i Roverkowiczów
MaReK - Wto Gru 22, 2009 03:07 Temat postu: Świąteczne Życzenia dla Roverkowiczek i Roverkowiczów Przyjmijcie ten oto materiał filmowy, nagrany bez dubla, przy temp. -16 stopni
Jakość filmu też nie powala, ale póki co tylko tyle mogłem zrobić.
Wesołych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia!
gustav.pl - Wto Gru 22, 2009 05:30
Piękna sprawa
Ja również życzę wszystkim zdrowych i spokojnych świąt
kasjopea - Wto Gru 22, 2009 08:14
Super. Cudowni jesteście
Dziękuję bardzo i również życzę wszystkiego dobrego
staf - Wto Gru 22, 2009 08:29
Pozdrawiam warszawską ekipe życząc wam jak i pozostałym Roverkowiczom zdrowych pogodnych Świąt Bożego Narodzenia
walkie - Wto Gru 22, 2009 08:36
ale słodkie
Wesołych Świąt dla Ekipy Warszawskiej oraz całej Ekipy Ogólnopolskiej
Kozik - Wto Gru 22, 2009 09:00
Wesołych Świąt
Brt - Wto Gru 22, 2009 10:04
normalnie aż wszystkiego naj, oraz spokojnych i rodzinnych Świąt Przyjaciołom, Klubowiczom i Sympatykom R/MG życzę ja
darek_wp - Wto Gru 22, 2009 10:13
Serdeczne Życzenia wszystkiego co najlepsze, zdrówka i radości w gronie rodzinki i przyjaciół dla Klubowiczów i Sympatyków
Mayson - Wto Gru 22, 2009 12:58
Hehehe, piękne
Jako, że już za chwilę wyjeżdżam na Święta, również Wam z filmiku i Wam tu z Forum, życzę pięknych Świąt w zdrowiu i z rodziną; odpoczynku od codziennego młyna i świetnych prezentów
Wesołych Świąt
Wydryszek - Wto Gru 22, 2009 14:04
A ja zrobię to tak
wiciu2xlc - Wto Gru 22, 2009 16:32
Ale pojechani Ci z Warszawy Dzięki i najlepszego Wam jak i całej ekipie roverkowo - mgkowej - zdrowych, pogodnych, Świąt, aby samochody zawsze odpalały, aby paliwo nie zamarzało, aby ABS zadziałał na czas tego i jeszcze więcej ( przecież usterek może być mnóstwo ) życzę Wam ja Wiciu razem z moją kochaną kobitką Mirką. Wesołych Świąt
hertz25 - Wto Gru 22, 2009 16:46
Tez chce wszystkim zlozyc ....WESOŁYCH ŚWIĄT....ROVERkowianie Spokojnych ,Cieplych chwil spedzonych z rodzinka no i Duuuzoo prezentow pozdrawiam....
Markzo - Wto Gru 22, 2009 17:27
zajefajne!
dziękuje bardzo i oczywiście wzajemnie dla Was wszystkich Kochani zdrowych i spokojnych świąt, bez smutku i łez żeby czas mijał w szczęściu i radości, bez kłutni i waśni, a Was i najlbiższą rodzinke spotykały same miłe niespodzianki
Remigiusz - Wto Gru 22, 2009 18:01
Również życzę Wesołych świąt szczęśliwego i zabawnego Sylwestra i dobry wślizg na nowy rok dla całej ekipy Roverki.pl z rodzina
Do zobaczenia mam nadzieje na letnim zlotcie Roverkow
a filmik Marek super zrobiony
emes - Wto Gru 22, 2009 18:32
Wesołych Świąt dla wszystkich klubowiczów i sympatyków
MaReK, mieliście naprawdę świetny pomysł Pięknie
MaReK - Wto Gru 22, 2009 18:36
Ten pomysl zrodzil sie nagle, przed wyjechaniem na zabawy w terenie
Marzlismy juz jak cholera. Niektorzy skarzyli sie na brak czucia w stopach
Czesc chciala do domu, czesc leciala na plac poslizgac sie.
Wzialem kamere, zebralem wszystkich w kupe i trzeba byllo jeszcze cos powiedziec. Poczatkowo miala byc zaspiewana koleda. Perez przejal kamere twierdzac ze nie umie spiewac i nakreci nas Niestety nic nie przychodzilo nam do glowy, a mroz sciskal coraz bardziej. W koncu Agnieszka - zona mariusza418 - wypowiedziala moc zyczen. Byla mala pomylka, ale kto by sie tam w taki mroz przejmowal.
Co do filmu. Remii... dziekuje Ci bardzo, ale ja sam wiem ze to zenada
Filmik w jakosci HD ze wzgledu na brak sprzetu do obrobki, musial zostac zdegradowany do jakosci takiej jak widac. Podlozylem tylko muzyke - tutaj uklon w strone P. Rubika .
Pozdrawiam,
krzychu.b - Wto Gru 22, 2009 22:31
Wesołych Świąt . Niech Was spotka to o czym marzycie
http://www.youtube.com/watch?v=K0tGrbBc8y8
Pozdrawiam Krzysiek
Roj - Wto Gru 22, 2009 22:42
heeeeeej
bambi - Sro Gru 23, 2009 12:59
Wesołych Świąt i wymarzonych prezentów
http://www.cartoons.pl/an...rtka_mucha.html
magneto - Sro Gru 23, 2009 14:39
Wesołych Świąt
szamanpl - Sro Gru 23, 2009 19:23
WESOŁYCH ŚWIĄT dla całej Braci Roverkovej
Marta - Sro Gru 23, 2009 19:29
ZDROWYCH ,WESOŁYCH I SPOKOJNYCH ŚWIĄT, W RODZINNYM GRONIE!
WYSTRZAŁOWEGO SYLWESTRA!
MARTA I SEEVS
Dydo - Sro Gru 23, 2009 22:13
MaReK napisał/a: |
Co do filmu. Remii... dziekuje Ci bardzo, ale ja sam wiem ze to zenada
Filmik w jakosci HD ze wzgledu na brak sprzetu do obrobki, musial zostac zdegradowany do jakosci takiej jak widac. Podlozylem tylko muzyke - tutaj uklon w strone P. Rubika .
Pozdrawiam, |
MaReK, ale czy to ma w ogóle jakiekolwiek znaczenie w te Święta ? Nie. Liczy się tylko gest, piękny gest z Waszej strony w moją jak i innych Roverkowiczów stronę, za co ja bardzo Wam dziękuję Dla mnie wyszło genialnie, jakkolwiek ten filmik by nie wyszedł. Liczy się przesłanie
Z mojej strony również pragnę Wam wszystkim, drodzy Roverkowicze (panie i panowie) złożyć najserdeczniejsze życzenia z okazji Świąt Bożego Narodzenia. Niech ten czas będzie czasem niezapomnianym a każda chwila została wykorzystana do tego, aby spędzić ją z bliskimi. Z dala od pracy, komputera, codziennych spraw, problemów etc. Ciepła rodzinnego Wam szczególnie życzę, czego inni dostąpić nie mogą. Moc gorących życzeń z mojej strony dla Was niech sprawi, że na Waszych twarzach pojawi się choć trochę uśmiechu
WESOŁYCH ŚWIĄT for ALL!
Viniu - Sro Gru 23, 2009 22:33
Aaallle miluchno
Kochani.. ja Viniu wraz z rodzinką czyli Viniową i Viniątkiem również składamy Wam życzenie zdrowych i pogodnych (ale i śnieżnych) Świąt Bożego Narodzenia, a w Nowym 2010 roku spełnienia wszelkich.. nawet tych najskrytszych marzeń
DO SIEGO ROKU
zetes - Sro Gru 23, 2009 23:03
Świąt białych, pachnących choinką, spędzonych w ciepłej, rodzinnej atmosferze, pełnych niepodziewanych ,dających radość i odpoczynek oraz nadzieję na Nowy Rok, żeby był jeszcze lepszy, niż ten, który właśnie mija.
Wszystkim ciepła i miłości w ten nadzwyczajny, wigilijny wieczór i szczęścia, szczęścia, szczęścia...
maniaq - Sro Gru 23, 2009 23:23
spokoju, rodzinnej atmosfery i ciepla w te swieta dla wszystkich od
maniak-a ... MG maniaka
PHJOWI - Czw Gru 24, 2009 00:41
Dla wszystkich roverkowych maniaków oraz dla moich obecnych i przyszłych klientów najserdeczniejsze życzenia spokojnych i radosnych świąt , bogatego gwiazdora a jak trzeba to długiej rózgi skład Mariusz Nowak ( PHJOWI)
Jugol - Czw Gru 24, 2009 02:19
Niech magiczna noc Wigilijnego Wieczoru
Przyniesie Wam spokój i radość.
Niech każda chwila Świąt Bożego Narodzenia
Żyje własnym pięknem,
A Nowy Rok obdaruje Was
Pomyślnością i szczęściem.
Najpiękniejszych Świąt Bożego Narodzenia
Niech spełniają się wszystkie Wasze marzenia
dla wszystkich ROVERianek i ROVERian
życzy Jugol z rodzinką
Reddi - Czw Gru 24, 2009 09:30
Ile Tusk przez Lecha szlochał, ile kobiet Golik kochał, ile Lepper się opalał, ile Misztal w disco szalał, ile Długosz będzie siedział, ile Rywin nie powiedział, ile wdzięku jest w Giertychu, ile wanien złupił Zbychu, ile Władek miał nadziei, że z Hausnerem sukces dzieli, tyle zdrowia, pomyślności, szczęścia, ciepła i radości.
dla wszystkich ode mnie
violla - Czw Gru 24, 2009 15:18
To już dziś, to już dziś... przyjdzie Mikołaj
Radosnych Świąt!
am_k - Czw Gru 24, 2009 15:20
Wszystkim miłych i spokojnych Świąt.
IInvit - Czw Gru 24, 2009 15:50
Wesołych Świąt Kochani, rodzinnych, ciepłych i magicznych
ciacho4 - Czw Gru 24, 2009 16:28
Wesołych Świąt i wystrzałowego Sylwestra dla Wszystkich miłośników i sympatyków oraz waszych bliskich.
KoObi89 - Czw Gru 24, 2009 17:28
Wesołych Świąt Sylwka do Rana Szczęśliwego Nowego roku i oczywiśćie żeby się Roverki / Mg sprawowały jak należy
TIGER - Czw Gru 24, 2009 17:28
Wesołych Świąt wszystkim życzymy ja i żonka Aga
http://www.kartkiflash.pl/img_kartki/kartka_25.swf
andrzejziom - Czw Gru 24, 2009 17:48
Wesołych, spokojnych Świąt w gronie rodziny i bliskich sercu osób Pamiętajcie dzisiaj Roverki przemówią ludzkim głosem
siemion_ - Czw Gru 24, 2009 19:03
Jest taki zMierzch
wśród grudniowych, szarych dni,
kiedy w noc Gwiazda lśni.
Wigilii czas każe nam u stołu sTać,
łamać cHeb, razEm trwać.
BądzciE zdrowi i Szczęśliwi
Życzonka dla wszysTkich
mariose - Czw Gru 24, 2009 19:55
Wesołych Świąt
Robert_ - Czw Gru 24, 2009 22:27
Wszystkim Rowerkowiczom i ich bliskim dużo szczęścia, zdrowia i aby spokój zagościł w Waszych domach na dłużej niż na te kilka dni.
pozdrawiam Robert
kriss_one - Pią Gru 25, 2009 10:02
Trochę późno ale zawsze
Wszystkim życzę Wesołych Świąt
____*
___***
__*****
_*******
____||_____
|
|