|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Rover serii 400/45, Honda Civic i MG ZS - [r400] poducha pasażera
Gallus - Pią Sty 01, 2010 13:47 Temat postu: [r400] poducha pasażera witam!
mam co prawda honde civic 5d ale wnętrze to samo co r400
i teraz mam pytanie do użytkowników r400...
czy poucha pasażera jest sztywna? czy miękka? tzn.. na kierownicy mam mięciutkie miejsce gdzie znajduje sie poduszka? a jak macie na kokpicie? miekko czy twarde? tzn.. twardsze niż na kierownicy bo jakis materiał zmiększający tam jest...
pozdro!
greg-si - Pią Sty 01, 2010 17:23
według mnie jest twarda
przejedź się do byle jakiego komisu/szrotu i pomacaj. Nie wiem jak odbierasz twardość i miękkość.
Gallus - Pią Sty 01, 2010 21:21
spoko jeśli jest twardsza od poduchy kiery to wydaje mi sie ze mam tak samo czyli wszystko ok.
przychodzą mi różne dziwne myśli po kupnie samochodu.. ale teraz moge stwierdzic ze mam igiełke hehe
jak go kupowałem świeciła kontrolka srs. okazało sie ze aku sie rozładował i komp złapał bład... stąd moje podejrzenia ze jednak cos z tą poduchą moze byc nie tak.. ale jeśli mówisz ze masz twardą to znaczy ze jest wszystko ok.
sprawdzałem autko na kanale na stacji i podłużnice całe wiec jakis wielki dzwon nie wchodził w gre ale nigdy nie wiadomo co sie dzieje z poduszkami w aucie...
kilka krotnie sie spotkałem ze ktos sprzedając samochód wyciągał poduchy zeby je sprzedac a w miejsce poduch wkładał zaślepke.
dzieki
pozdro!
|
|