Zobacz temat - Świeradów Zdrój - wyjazd na narty/snowboard - zapisy

Forum Klubu ROVERki.pl

Spoty lokalne - Świeradów Zdrój - wyjazd na narty/snowboard - zapisy

tommyyogi - Sob Sty 02, 2010 22:10
Temat postu: Świeradów Zdrój - wyjazd na narty/snowboard - zapisy
Witam;)

Jak co roku w zimie wypadało by poślizgać się na śniegu,

a więc przedstawiam poniżej już zarezerwowaną propozycję wyjazdu:

Termin : 4-7 luty 2009
Miejsce : Ośrodek ALMA 2  
http://www.alma2.swieradow.ig.pl/kontakt.htm
Nocleg : 40 zł za osobę bez wyżywienia
Pokoje: dwu osobowe z łazienkami i pełnym wyposażeniem 
Wyżywienie : własne bądź śniadanie i obiadokolacja w cenie 30 zl za dzień

Więc poniżej kto chętny i odpowiada mu termin to proszę o wpisywanie się.

Pozdrawiam

1. Tommyyogi

llygas - Sob Sty 02, 2010 22:24

No własnie sie zastanawiałem kiedy jakies nartki :)

1. Tommyyogi
2. llygas + Edyta

xROnx - Nie Sty 03, 2010 21:31

xROnx+Iza :)
Mam kumpla w robocie który ma brata ktory to z kolei ma żone która to z kolei ma ... pensjonat gdzieś w górach z tego co wiem to okolice Karpacza gdzieś tamten rejon. Jutro się dowiem gdzie to i czy są tam jakieś stoki i inne i czy mają miejsca wolne w takich ilościach żeby nas zadowalały. Jutro dam znać. Rozumiem że inteeresuje nas ten temin: 4-7.02 ?

tommyyogi - Nie Sty 03, 2010 21:51

dokladnie tak termin 4-7

jak cos bedziesz wiedzial to daj znać

Brt - Nie Sty 03, 2010 22:20

1. Tommyyogi
2. llygas + Edyta
3. Brt

Takich atrakcji się nie opuszcza :lol: ;)

xROnx - Pon Sty 04, 2010 11:23

ok. juz cos mniej wiecej wiem.
Miejscowość: Sieradów Zdrój
tylko tak max ilosc miejsc to 10os. cena 25pln (wyzywienie we wlasnym zakresie)

Brt - Pon Sty 04, 2010 11:28

czyli tu:
http://kolejgondolowa.pl/...2,kamera_1.html

walkie - Pon Sty 04, 2010 11:29

no i mi na 99% ten termin nie będzie odpowiadał niestety :(
tommyyogi - Pon Sty 04, 2010 11:29

świeradów zdrój czyli tam gdzie kolej gondolowa ;) rewelacja

w takim razie xronx rob wstepna reserved i zbieramy 10 osób.
aaa i zapytaj czy lazienki sa w pokojach ;D

1. Tommyyogi
2. llygas + Edyta
3. Brt
4. xronx + Iza

wsumie mozna sie dalej rozgladac w swieradowie za kolejnymi 10 miejscami bo mysle ze chetnych bedzie wiecej

Brt - Pon Sty 04, 2010 11:35

coś czuję, że na jednym weekendzie i tak się nie skończy :lol: ;)
xROnx - Pon Sty 04, 2010 11:45

tommyyogi napisał/a:
aaa i zapytaj czy lazienki sa w pokojach

niestety nie. jest jedna lazienka wspolna. ilość pokoi to 3x3 czyli 3pokoje 3osobowe.
Jeślibyśmy się zdecydowali to generalnie cała chata(orócz właścicieli)nasza i łazienki też :)
wieczorem powinienem dostac fotki jak co i gdzie wygląda(bo str www jeszcze nie maja). Z tego co wiem to jest swiezo wyremontowany bo zakladali ogrzewanie i wogole.

tommyyogi - Pon Sty 04, 2010 11:48

UPDATE:

1. Tommyyogi 4-7.02
2. llygas + Edyta 6-7.02
3. Brt ?? ?
4. xronx + Iza 6-7.02
5. Marcel + Marta 4-7.02
6.

A tu stronka o koleji gondolowej
http://kolejgondolowa.pl

Znalazłem coś nowego

http://www.alma2.swieradow.ig.pl/kontakt.htm

Rezerwacja zrobiona na 7 pokoji 2 osobowych z łazienkami + pełne wyposażenie.
W razie potrzeby są jeszcze wolne miejsca

Bardzo blisko wyciągu

Cena
40 zl za osobe bez wyżywienia
70 zł z śniadaniem i obiadokolacją

Nie musimy wpłacać zaliczki
i ostatecznie dzien przed przyjazdem mamy zadzwonić zapytać czy jest śnieg.

A tu mapka:
MAPKA DROGI "OŚRODEK > WYCIĄG"

maniaq - Pon Sty 04, 2010 13:36

Brt napisał/a:
coś czuję, że na jednym weekendzie i tak się nie skończy :lol: ;)

3mam prezesa za slowo , bo w tym(planowanym) i nastepnym weekendzie bede ujezdzal wieksze gorki ;)

ale jak bedzie okazja jeszcze z wami posmigac weekendowo to ja jestem ZA ! :D

tommyyogi - Pon Sty 04, 2010 14:14

a Ty film promocyjny :

http://www.youtube.com/wa...d[/code][/list]

rtworek - Wto Sty 05, 2010 00:28

a na sanki można jechać ?
zetes - Wto Sty 05, 2010 09:23

rtworek napisał/a:
a na sanki można jechać ?

no wlasnie :?:

xROnx - Wto Sty 05, 2010 09:29

mały UPDATE:

1. Tommyyogi 4-7.02
2. llygas + Edyta 6-7.02
3. Brt ?
4. xROnx + Iza 5-7.02 (przyjedziemy w piatek wieczorem takim późniejszym ;) )
5. Marcel + Marta 4-7.02
6.

tommyyogi - Wto Sty 05, 2010 14:21

hello zetes, rtworek, nie wiem jak wygląda sprawa z sankami ale myślę ze BRT będzie wiedział bo on już tam w zeszłym roku był. Pozatym sanki juz wyszły z mody teraz możecie spróbować nart.

Pozdrawiam

staf - Wto Sty 05, 2010 14:52

tommyyogi napisał/a:
teraz możecie spróbować nart.

Jeśli ktoś ich nie ma. Wogóle nie jest wyposarzony narciarsko. To czy jest tam jakaś wypozyczalnia, jeśli tak to jakie są ceny?
Aha.....jak się korzysta z wypozyczalni, to na godziny czy jest inna forma?

Brt - Wto Sty 05, 2010 14:59

Na stok na sankach nie wpuszczają niestety :bezradny: ... a chyba jakiejś górki sankowej akurat tam nie ma .... chyba, że coś dorobili .... jeśli chodzi o wypożyczalnię, to jest, koszt ok 25 - 30 PLN za komplet (buty, narty, kije) na cały dzień zazwyczaj. Sam stok również niebardzo się nadaje na taką całkiem początkową naukę .... odcinek górny i dolny są lekko strome ... jedynie na środku jest takie wypłaszczenie, gdzie początkujący mogą pojeździc, ale ... trzeba najpierw tam dojechać ;) .... jeszcze poszperam po necie ... moze wynajdę jakąś oślą łączkę dla początkujących ;) Niestety osobiście znam tylko gondolę i stok narciarski ... okolic kompletnie nie znam.
staf - Wto Sty 05, 2010 15:11

Brt, Jak pierdyknąć to z porządnej góry :haha:
rtworek - Wto Sty 05, 2010 15:48

troszke lipa, jeszcze nie jezdziłem na dwóch deskach. A po pierwszym razie na stoku :boisie: wróce w gipsie do domu
tommyyogi - Wto Sty 05, 2010 16:04

Nie taka lipa jak się wydaje. Dla kompletnie nie obeznanych z nartami możemy pierwszego dnia pojechać do Szklarskiej Poręby i tam na oślej łączce "puchatku" będziecie się uczyć.

Odległość ze Świeradowa Zdrój do Szklarskiej Poręby to 20 km wiec myślę ze to nie problem.

walkie - Wto Sty 05, 2010 20:04

Brt napisał/a:
Sam stok również niebardzo się nadaje na taką całkiem początkową naukę .... odcinek górny i dolny są lekko strome ... jedynie na środku jest takie wypłaszczenie, gdzie początkujący mogą pojeździc, ale ... trzeba najpierw tam dojechać ;)

to nie dla mnie! nie będę na stromiznach tyłka wypinać :P

llygas - Wto Sty 05, 2010 21:26

walkie napisał/a:

to nie dla mnie! nie będę na stromiznach tyłka wypinać :P

walkie nie świruj... ostatnio dobrze Ci szło... Ty juz na ośla łaczke sie nie nadajesz!!

a gdzie reszta? maciej? MaRek? Violla? Skiba?

walkie - Wto Sty 05, 2010 22:10

llygas, zwłaszcza jak się wypieprzyłam na tej stromiznie na Salmopolu? :P
a najgorsze jest to, że chyba mi termin nie podejdzie :<

ascaris - Wto Sty 05, 2010 22:32

Świeradów to fajna sprawa ale dojechać tam zimą to może być ciekawie :D

http://www.youtube.com/watch?v=VWDyltW1eFY

To właśnie zeszłoroczny powrót z nartowania na stogu izerskim... To były warunki bardzo dobre jak na zimę :D Lepiej zabrać łańcuchy....

xROnx - Sro Sty 06, 2010 10:31

ascaris napisał/a:
Świeradów to fajna sprawa ale dojechać tam zimą to może być ciekawie

ciekawie ciekawie. w zeszlym roku jak byl spoc-narciarski w Szczyrku było podobnie. Wszyscy dojechali i wrócili :)

Skiba - Czw Sty 07, 2010 13:49

llygas napisał/a:

a gdzie reszta? maciej? MaRek? Violla? Skiba?

Ja jeszcze nie wiem, jak się wszystko poukłada ... ale wątek obserwuję cały czas :)

maciej - Czw Sty 07, 2010 16:53

My z Gosią również.

Muszą nam się pewne sprawy wyjaśnić, ale są już pewne światełka w tunelu. ;)

walkie - Czw Sty 07, 2010 17:24

mnie ten termin coraz mniej :( (((((((((((((
violla - Pią Sty 08, 2010 21:05

llygas napisał/a:
...a gdzie reszta? maciej? MaRek? Violla? Skiba?

My jeszcze nie wiemy. Zdecydujemy się jak zwykle - w ostatniej chwili :wink: .

walkie - Pią Sty 08, 2010 21:22

a co powiecie na termin o tydzień później?
Brt - Pią Sty 08, 2010 21:27

mi tam rybka ... pewnie pojadę tydzień wcześniej i tydzień później i tak gdzieś na narty ;)
llygas - Sob Sty 09, 2010 23:49

nam tez lotto, wlasnie na ten tydzien zaplanowalismy wyjazd na narty i od 06.02 do 14.02 bedziemy śmigac wiec czy spot bedzie w ten weekend czy nastepny to nam to obojetne. Chociaz jazdy na nartach trzynastego to bym sie bał ;)
walkie - Nie Sty 10, 2010 01:00

ok, to dziś o bardziej ludzkiej porze zadzwonię do ośrodka zapytać się czy mają wolne terminy :)
xROnx - Nie Sty 10, 2010 11:54

a nam nei jest to obojetne. trudno... widać nie którzy mają większa siłe przebicia...
Brt - Nie Sty 10, 2010 12:24

Ja tam proponuję zrobić dwa weekendy pod rząd (lub niekoniecznie pod rząd) :P ;) ... jeden w Świeradowie jak ustalono, a drugi np. tydzień lub dwa później gdziekolwiek indziej .... łatwe stoki są w zieleńcu dla przykładu ... podobnie Czarna Góra obok Lądka Zdroju ... początkujący wszelkiej maści spokojnie sobie poradzą w tych dwóch miejscach ... nie widzę też problemu, żeby też pojechać gdzieś niekoniecznie na Dolnym Śląsku ... np. beskid żywiecki (Szczyrk, Korbielów) ... ktoś musi tylko znaleźć miejsce dla grupki osób w rozsądnej cenie i napisać na forum :ok:
walkie - Nie Sty 10, 2010 13:34

to przenosić ten Świeradów czy poszukać czegoś w kolejnym tygodniu?
ja tylko wiem, że jak ja pierwszy raz stane na nartach w tym roku to obok musi być Brt ;)

Brt - Nie Sty 10, 2010 13:42

Wydaje mi się, ze lepiej poszukać czegoś a nie przenosić ;)
ascaris - Nie Sty 10, 2010 13:42

Wczoraj byłem pojeździć na owym Stogu Izerskim. Bardzo pozytywnie było :) Tylko niestety wadą jest zbyt duża ilość ludzi... w sobotę czy niedzielę luźno robi się dopiero po 18-19 i dopiero wtedy warto sę tam wybrać jeśli jazda ma być przyjemnością (a więc tzw nocne jazdy jak najbardziej) W tygodniu powinno być mniejsze oblężenie. Generalnie polecam :grin:
walkie - Nie Sty 10, 2010 13:49

ok :)
ale pojedziesz? :)

Brt - Nie Sty 10, 2010 14:00

wiesz, ze ja na narty to jak arab na kurs pilotażu :P ;)
rtworek - Nie Sty 10, 2010 16:21

ascaris, Tylko w lutym zaczynają sie ferie zimowe i może być tłocznie.
maciej - Nie Sty 10, 2010 17:26

Ja już wiem, ze ze względu na studia bardziej pasować mi będzie następny weekend.
marcel_n - Nie Sty 10, 2010 19:39

No niestety nie damy rady :( Tak bardzo chciałem jechać ale jednak nie będę miał możliwości :(
walkie - Nie Sty 10, 2010 21:46

w żadnym terminie?
shakesbeer - Wto Sty 12, 2010 18:27

Brt napisał/a:
.... jeszcze poszperam po necie ... moze wynajdę jakąś oślą łączkę dla początkujących ;) Niestety osobiście znam tylko gondolę i stok narciarski ... okolic kompletnie nie znam.

W świeradowie jest oślich łączek cała kupa, aż mnie z tego boli ... (głowa), tak naprawdę są też inne całkiem fajne orczyki o których zapomniano od kiedy ruszyła gondola. dwa najbardziej znane to Kamieńczyk i Izery, każdy coś koło 400-500m długości położone jeden nad drugim, dość łagodne świetne dla narciarzy początkujących i średnio rekreacyjnych, bo na wyczyn trochę za krótkie. Kiedy pogoda dopisywała działał tez trzeci wyciąg na Świeradowiec, jest to najdłuższy orczyk w Polsce (~1000m) przy tej długości wszędzie są co najmniej krzesełka, ale tam to się zjeżdża "z pieca na łeb". Poza tym jest jeszcze kilka bądź kilkanaście oślich łączek do stawiania pierwszych kroków. Jest tylko jedno zastrzeżenie -trasa ze Stogu Izerskiego (z gondolą) ma system sztucznego naśnieżania i chyba 22 armatki, które dość solidnie srają (sorki ;) ) śniegiem, natomiast ośle łączki liczą na przychylność niebios. W zeszłym roku jeździło się ze Stogu podczas gdy wszystkie drogi były czarne i dookoła trawka zielona (no może trochę szara ale śniegu ani trochę). Więc jeśli śnieg stopnieje to pozostaje gondola.

[ Dodano: Wto Sty 12, 2010 18:27 ]
poza tym (piszę to oczywiście do wiadomości wszystkich z głębi kraju nie znających tych terenów, bo będący ZDOLNEGO śląska niechybnie to wiedzą ;) ) w okolicy jest kilka fajnych miejsc jakby się jeżdżenie znudziło, czyli zamek Czocha (znany z filmu "gdzie jest generał"), oczywiście Lubomierz w którym jest co roku festwal filmów komediowych ( http://www.sami-swoi.com.pl/ ) no i najstarszy w Europie browar we Lwówku Śląskim ( http://www.browar-lwowek.com.pl/ ) który ma niedługo wznowić produkcję... :) :):):):):):):)

xROnx - Wto Sty 12, 2010 18:56

shakesbeer,
Super dzięki za info odnośnie tych oślich łączek. Z nimi nie jest jednak tak jak z dziewicami. Ośle łączki istnieją :D
Oczywiśnie znajdziemy info w necie odnośnie tych miejsc, rozumiem.

Brt - Wto Sty 12, 2010 20:57

no i jest właściwe info :) :ok: jak ktoś wyszpera w necie info to wrzućcie tutaj dla zainteresowanych i potomnych :)
shakesbeer - Wto Sty 12, 2010 21:42

Tutaj http://www.swieradow-zdro...-620/izery-626/ jest kilka opisanych łącznie z "bambino" na którym można stać prosto w kierunku do jazdy w dół na krechę i mimo to nie zawsze narty same ruszą. :)
Jednocześnie bardzo przepraszam za pomyłkę, jeden z wyciągów orczykowych to "Kamieniec" a nie "Kamieńczyk" jak napisałem wcześniej. Eh ta skleroza, jeszcze raz sorki za te manowce. (kamieńczyk to m. in. schronisko obok wodospadu Kamieńczyka niedaleko Szklarskiej Poręby, musiało mi się pozajączkować).

xROnx - Wto Sty 12, 2010 21:47

shakesbeer napisał/a:
kamieńczyk to m. in. schronisko obok wodospadu Kamieńczyka niedaleko Szklarskiej Poręby, musiało mi się pozajączkować)

hehe spoko. najważniejsze że to też w górach :D

Brt - Wto Sty 12, 2010 21:48

shakesbeer napisał/a:
jest kilka opisanych łącznie z "bambino" na którym można stać prosto w kierunku do jazdy w dół na krechę i mimo to nie zawsze narty same ruszą.

eee MaReK, Marcel i Yogi i tak by pojechali :lol: ;) :mrg: im narty jechały zawsze :lol: ;) dzięki za info :)

tommyyogi - Wto Sty 12, 2010 23:16

Nam to nawet w poprzek stoku narty odjeżdżały. Nie zapomnę Marcela który na kucaka jechał w poprzek prosto do lasu.

Pozdro

walkie - Wto Sty 12, 2010 23:21

tommyyogi, a ja Ciebie, jak leżałeś w choinkach bo myślałeś że Cie wystopują :P
tommyyogi - Wto Sty 12, 2010 23:22

Ciiiicho ja tylko wjechałem w choinki zrobić siku . Nie wszyscy muszą wiedzieć ;D
xROnx - Czw Sty 14, 2010 21:52

Ktoś jest chętny na wyjazd na narciochy teraz w weekend do Świerardowa? My jedziemy :)
Brt - Czw Sty 14, 2010 22:07

xR ... możliwe, że w sobotę Gło będzie na stoku ;) ale jeszcze żadnych szczegółów wyjazdu nie znam ;)
xROnx - Czw Sty 14, 2010 22:14

ok. jakby co dawaj znaka :D
Brt - Czw Sty 14, 2010 22:18

spx. :)
shakesbeer - Czw Sty 14, 2010 22:41

jak nic nie zdechnie to też powinienem być w świeradowie na łikent
p.s. świeradów pisze się przez jedno r ;)

Brt - Czw Sty 14, 2010 22:58

Jak spotkasz gościa w niebieskim kasku i niebieskiej kurtce i czarnych spodniach a obok wyższy gość w czarnym kasku czerwonej kurtce i czarnych spodniach to bardzo prawdopodobne, ze będę to ja i Skiba ;)
walkie - Czw Sty 14, 2010 23:00

i możliwe, że za tymi dwoma gościami będzie lecieć biała kulka ;) to mogę być ja ;)
tommyyogi - Czw Sty 14, 2010 23:06

My tu gadu gadu a w tej chwili mamy problem.
Okazało się że nastąpiła pomyłka w rezerwacji i mamy rezerwację tylko do soboty bo babka źle w kalendarz popatrzyła.

I co teraz ?? ? Ma ktos jakieś pomysły???
Czekam na wszystkie propozycje

Brt - Czw Sty 14, 2010 23:10

Moze w innym miejscu znalazło by się spanie :roll: .... nie musi to być Świeradów .. a tam gdzie spaliśmy w Zieleńcu ostatnio ??
walkie - Czw Sty 14, 2010 23:11

brak miejsc
shakesbeer - Pią Sty 15, 2010 10:16

a na ile osób aktualnie trzeba ten nocleg? mogę popytać w okolicy ale niczego nie obiecuję
Brt - Pią Sty 15, 2010 10:24

narazie jest taka lista:

1. Tommyyogi 4-7.02
2. llygas + Edyta 6-7.02
3. Brt 5 - 7.02
4. xronx + Iza 6-7.02

shakesbeer - Pią Sty 15, 2010 15:55

czyli jakieś >6 osób to w poniedziałek napiszę czy czegoś ciekawego się dowiedziałem (bo tam nie mam netu), chyba że faktycznie trafimy na siebie na stoku. jak zobaczycie gościa w okularach, bez kasku, bez kijów i na starej boazerii z przedpokoju to pewnie ja będę (kolorów nie jestem jeszcze pewien)
walkie - Pią Sty 15, 2010 17:22

no i walkie + orson 4-7
shakesbeer - Pią Sty 15, 2010 17:36

czyli 10-13

[ Dodano: Pią Sty 15, 2010 17:36 ]
(10-13= -3 :) )

[ Dodano: Pią Sty 15, 2010 17:36 ]
(krótko mówiąc brak miejsca dla 3 osób zawsze się znajdzie ;) )

maniaq - Sob Sty 16, 2010 21:26

przywiezcie jakies fajne foty, ja dzis wpadlem na to :

walkie - Sob Sty 16, 2010 21:39

hehe, stacja roverow i jakieś MG się przypałętało :D
Brt - Sob Sty 16, 2010 21:48

Dziś byliśmy w Swieradowie ... stok w górnej części jest oblodzony mocno i zjazd tam, to walka o życie :/ ... wiec osoby słabojeżdżące mogą mieć duże problemy ze zjechaniem .... proponuje poszperać i poszukać miejsc w innej stacji narciarskiej ... łagodniej jest czy w Zieleńcu, czy na CZarnej Górze ... tam każdy znajdzie cos dla siebie i na miarę swoich umiejętności ;) za to xROnx znalazł bardzo przyjemną oślą łączkę w Świeradowie ... wyciąg "bambino" przy ul. Górskiej :ok: przy okzaji pozdrowienia dla spotkanych Roverkowiczów ;)
walkie - Sob Sty 16, 2010 22:09

a ktos sie orientuje jakie sa fajne i w miare latwe stoku u czechów?
mysle, ze tam bedzie lepiej z racji tych ferii
yogiszon cos wspominal o szpindlerowym mlynie, ktos cos wie?

maniaq - Sob Sty 16, 2010 23:28

w spindlerowym bylem w 2 zimy i polecam :D

http://www.spindleruv-mlyn.com/pl/trasy-zjazdowe/

jest tam w glownym punkcie miasta pizzeria przy hotelu belmonte pychotaaaa , najlepsza pizza chyba w zyciu w restauracji :D

jak sie zbierzecie rano na stoki, to posmigac mozna duzo i bezpiecznie, bo sa dobrze przygotowane. codziennie wieczorem widac jak wszedzie ratraki smigaja . nie to co u nas :/

shakesbeer - Nie Sty 17, 2010 23:11

wypatrywałem oczy ale nie znalazłem niebieskiego i czarnego kasku (białej kulki nie wspomnę ;) ) niczego niestety w świeradowie nie załatwiłem a do tego stok faktycznie oblodzony.
ze stoków u pepików oprócz szpindlerowego przypomina mi się jeszcze Pec pod śnieżką -jest tam dość fajny system wyciągów
http://www.czechy.pl/static/skimap/CZS000012.jpg
byłem tam kilka lat temu i fajnie się jeździło. znalazłem taką stronę z rezerwacjami kwater: http://www.limba.com/pl/c...mL0w&pageid=540

p.s.
maniaq napisał/a:
pizzeria przy hotelu belmonte pychotaaaa , najlepsza pizza chyba w zyciu w restauracji :D

jak człowiek głodny to i bułkę z szynką zje ;)

walkie - Nie Sty 17, 2010 23:16

biała kulka zostałą we wrocławiu, razem z czarnym kaskiem, a niebieski kask wybrał się na wycieczkę ;)
Brt - Pon Sty 18, 2010 00:34

niebieski wrócił z wycieczki niedzielnej ;) .... wyjazd udany :]
walkie - Pon Sty 18, 2010 08:25

Brt, dalej jesteś wariat :P
maciej - Pon Sty 18, 2010 10:58

Brt napisał/a:
niebieski wrócił z wycieczki niedzielnej ;) .... wyjazd udany :]

;P
A Ty już Barcik wiesz dlaczego!!! :P

walkie - Pon Sty 18, 2010 12:36

maciej, no Ty chyba też doskonale wiesz dlaczego ;)
maciej - Pon Sty 18, 2010 14:23

walkie napisał/a:
maciej, no Ty chyba też doskonale wiesz dlaczego ;)

A myślisz, ze czemu pokazuję Barcikowi język i on ma wiedzieć za co ?? ;)

Ubiegł mnie Pan Prezes o jakieś 6 godzin. ;) :P

kasjopea - Pon Sty 18, 2010 14:38

maciej napisał/a:
Ubiegł mnie Pan Prezes o jakieś 6 godzin.

Hehe od razu jak się pojawiła czułam, że jakiś chleb z tej mąki będzie :lol:

walkie - Pon Sty 18, 2010 15:12

maciej napisał/a:
Ubiegł mnie Pan Prezes o jakieś 6 godzin. ;) :P

Może chociaż Picia ubiegłeś? :D

kasjopea napisał/a:
Hehe od razu jak się pojawiła czułam, że jakiś chleb z tej mąki będzie :lol:

a przewidziałaś, że aż tylu chętnych? ;)

maciej - Pon Sty 18, 2010 15:32

walkie napisał/a:
Może chociaż Picia ubiegłeś? :D

A co, Piciu też się szykował?
Tego nie wiedziałem. ;)