Zobacz temat - Bemowo 24.01.2010

Forum Klubu ROVERki.pl

Spoty lokalne - Bemowo 24.01.2010

gnusman - Pią Sty 22, 2010 23:24
Temat postu: Bemowo 24.01.2010
Kto będzie czy ktoś sie wybiera na ten ziomb jak coś w nocy z niedzieli na poniedziałek ma być -30 :/

A może wybiera sie ktoś na EXPO:
http://www.oldtimerbazar.pl

MaReK - Pią Sty 22, 2010 23:27

Zaparkujemy auta na parkingu jak zawsze, ale zbierzmy sie na srodku pod sciana lub w wejsciu do carrefoura. Tam jest cieplej, nie wieje i mozna postac pogadac.

Ja nie wiem czy dotre na 20 bo mam zajety dzien.
Pozdrawiam,

maciej - Pią Sty 22, 2010 23:50

A może jednak Boston albo Da Grasso?
Tam będzie cieplej. :D

Joa - Sob Sty 23, 2010 15:55

maciej napisał/a:
A może jednak Boston albo Da Grasso?

jestem za :)
MaReK napisał/a:
Zaparkujemy auta na parkingu jak zawsze, ale zbierzmy sie na srodku pod sciana lub w wejsciu do carrefoura. Tam jest cieplej, nie wieje i mozna postac pogadac.

ta.. faktycznie cieplusio bylo, zwlaszcza jak stalismy w przeciagu :P chyba was to bieganie po schodach rozgrzalo ;)

mrowiec88 - Sob Sty 23, 2010 17:09

ja pewnie będę :)
kruszon - Sob Sty 23, 2010 17:28

Bede :)
MaReK - Sob Sty 23, 2010 17:29

My z wieska wpadniemy po "odchamianiu sie" w sali kongresowej :)
Wiec postoimy chwilke, zadam kilkanascie pytan mariuszowi o rozne samochody.
Potem obgadamy nieobecnych i do domu ;)

Pozdro,

maciej - Sob Sty 23, 2010 18:37

To co? Parking przed Da Grasso i idziemy na górę CH Bemowo do Bostonu na Colę lub herbatkę? :D
maniaq - Sob Sty 23, 2010 18:40

ja tez bym chial podjechac :D ale nei wiem co planujecie, bo jak do tych knajpek, to trzeba jakis odswiezac zpowietrza ;P albo maski gazowe , bo tam kotlownia taka ze szok.

ze staniem to niestety sredni pomysl , bo ma byc masakrycznie zimno O_o

maciej - Sob Sty 23, 2010 18:43

We wtorek byłem w Bostonie i było w miarę ok, bo było mało ludzi.
No niestety, taki urok knajp, ale stać przy -20 st. C to ja nie chcę. :P

maniaq - Sob Sty 23, 2010 19:09

bede was lapal, bo nie wiem gdzie bedziecie :)

maciej, przezyje, jedyny niepalacy w rodzinie palaczy ;)

Mix - Sob Sty 23, 2010 20:13

Postaram się być, ale też jestem za ciepłym miejscem.
kolka161 - Sob Sty 23, 2010 20:27

ja nieprzyjade bo mi dupe odmrozi juz calkowicie :P osobiście bym odradzała Boston w niedziele-pół okolicznego gimnazjum sie tam schodzi na karaoke,ponadto od jakiegoś czasu wejście jest płatne (podobno) ale to w sumie koszt minimalny. :smile:
Perez - Sob Sty 23, 2010 20:53

maniaq, jakie jedyny niepalacy. Ja, Marek....?

Mnie nie bedzie, bo koncze prace o 22 w Piasecznie. Milego spotowania :D

maciej - Nie Sty 24, 2010 01:21

Perez, nie marudź tylko przyjeżdżaj, a knajpa - nie musi być Boston, ale jest największy w okolicy. :)
Czekamy na inne propozycje !!

Joa - Nie Sty 24, 2010 01:32

nie ma co marudzic i wybrzydzac, chodzi o to, zeby bylo cieplo i zeby bylo gdzie usiasc ;) a ztcp boston akurat te warunki spelnial :)
Perez - Nie Sty 24, 2010 12:44

macieju, czy jak przyjade 22:40 to ktos bedzie? Wydaje mi sie, ze juz nie :(
kruszon - Nie Sty 24, 2010 13:00

Perez, moze po prostu dzwon to zobaczysz czy ktos jest czy nie...
Pozdrawiam

Perez - Nie Sty 24, 2010 13:16

kruszon, tak bede zapewne robil
mrowiec88 - Nie Sty 24, 2010 14:18

jest fajny pubik na dole maks gdzie można dobre ziemniaczki zjeśc :D i colke wypić, miałby ktoś narzędzia do odkręcenia akumulatora bo muszę żarówkę wymienić bo mi się wczoraj przepaliła(jakie są w w r45 ? h1?)
Raptile - Nie Sty 24, 2010 15:11

Mnie dzisiaj chyba niet łamie mie coś w żebrach i chodzić nie moge :cry:
maciej - Nie Sty 24, 2010 15:13

Perez, dzwoń.
Ja będę 20, może chwilę po przed Da Grasso i do Bostonu.

MaReK - Nie Sty 24, 2010 15:21

Pod da grasso ciezko bedzie pogadac w tym zimnie ;)

Mariusz, Czy Ty sie wybierasz na spota? Jak tak to ja na Ciebie bede czekal
na parkingu C.H.Carrefour, bo lecimy z miasta a nie z domu. Byc moze
w koncu uda sie nowemu koledze dobic, bo w zeszlym tygodniu dojechal dopiero
po 23 na stegny ;)

Pozdro,

najnowszy85 - Nie Sty 24, 2010 15:51

witam ! czy ktoś mógłby przesłać mi kontakt do Mariusza .Potrzebuje zeby podpioł kompa pod mój bolid . Z góry dzieki.
maciej - Nie Sty 24, 2010 16:20

MaReK, nie rób scen, tylko przyjdź do Bostonu - bez sensu się dzielić.

O której Wy w ogóle będziecie?

Mariusz418 - Nie Sty 24, 2010 17:27

witajcie
to gdzie i o której bo bym wpadł na chwilke , Marek o której bedziesz

kruszon - Nie Sty 24, 2010 17:36

mrowiec88, jesli od swiatel mijania to H7. aku wyjmowac nie musisz. wystarczy troche wprawy :)
mrowiec88 - Nie Sty 24, 2010 17:48

no właśnie walczyłem z tym :p ale jakoś dałem radę, o której i gdzie to spotkanie w końcu ?
Joa - Nie Sty 24, 2010 17:59

czyli o 20 na parkingu pod DaGrasso i do Bostonu :) do zobaczenia :)
maniaq - Nie Sty 24, 2010 18:16

to JOA podjela meska decyzje :) bede was szukal bo nie wiem czy i o ktorej dojade ...

pozdr

Joa - Nie Sty 24, 2010 18:20

maniaq napisał/a:
to JOA podjela meska decyzje :)

no niech bedzie, chociaz tak naprawde przepisalam za Mackiem ;)

Raptile - Nie Sty 24, 2010 18:23

Moje gnaty dzizas !!
Ley - Nie Sty 24, 2010 19:00

to ja już nie wiem gdzie mam być :D

Mariusz, czy przyszło może już to co miało przyjść?

No i mam jeszcze ze 2 pytania dotyczące autka, więc nie wiem czy mam przyjechać na parking czy pod DaGrasso :/

Joa - Nie Sty 24, 2010 19:10

Ley napisał/a:
nie wiem czy mam przyjechać na parking czy pod DaGrasso :/

bez podzialow mialo byc :P pod dagrasso ;)

MaReK - Nie Sty 24, 2010 22:48

Violla zabrala mnie na kaberety. Myslalem, ze to krotki bieg w kongresowej, ale to bylo dosc dlugie widowisko - maraton rzeklbym ;) Skonczylo sie w okolicach 22.
Chcialem przyjechac swoim grzmotem, zeby dr Marian obejrzal stacyjke, ale... po pierwsze nie chcialby odpalic po 3 dniach stania bezruchu, zamarzniete szyby i okopany lodem :)
Po drugie jestem przeziebiony, a musze trzymac forme przez kolejny tydzien ;(

Dlatego juz odpuscilem sobie posiaduchy w smrodliwym pubie ;)

Kolega Garik od MG ZT v6 chcial przyjechac na pilna diagnoze do Mariusza, ale niestety przez nas musi przelozyc to do za 2 tyg.

Pozdrawiam,

Mix - Nie Sty 24, 2010 23:03

Dotarłem. Podziękowania dla Kruszon'a za eskortę w drodze powrotnej.
kruszon - Nie Sty 24, 2010 23:14

Mix, no problemo. Emeryckie klimaty sa mi bliskie :D
BTW sprawdzane miales turbo? Mam wrazenie ze tam na Torunskiej jak potem mowiles ze ci skakal to widzialem ze puszczal siwy/szary dymek. Nie wiem czy to moze miec wplyw na problemy z odpalaniem :/ Powodzenie w rozwiazaniu problemu. Podziel sie jak sie uda :D

Pozdrawiam

Mix - Nie Sty 24, 2010 23:19

Siwy, a wręcz czarny dymek to normalny obiaw przy zamarzniętym paliwie :wink: Przerabiałem to już tej zimy. Jak porządnie zamarzło, to za samochodem było czarno :mrgreen: Czuć wyraźnie na zakrętach, że jak zassie jakąś "grudkę" do moc spada, ale na szczęście dało się jechać. Jeszcze raz dzięki
Perez - Pon Sty 25, 2010 01:01

No mnie nie bylo, bo okazalem sie potrzebny koledze, ktory zlapal kapcia, a nie mial lewarka i tym sposobem wlasnie dotarlem do domu.
Ley - Pon Sty 25, 2010 13:31

a ja dziś nie odpaliłem :rotfl: a wczoraj w nocy tak ładnie wracało mi się do domu, że byłem przekonany, że rano też już ruszy bez problemu a tu niespodzianka :) No cóż, dziś prostownik idzie w ruch :D
Joa - Pon Sty 25, 2010 13:47

Ley napisał/a:
a ja dziś nie odpaliłem :rotfl:

ja sie zastanawiam co moj "powie" jutro ;)
Ley napisał/a:
byłem przekonany, że rano też już ruszy bez problemu a tu niespodzianka :)

widac kazdego czeka choc raz :D

maniaq - Pon Sty 25, 2010 13:53

a ja wczoraj nie odpalilem bo zamarzlo paliwo :D

ale to jeszzce za dnia...

potem pojechalem kupic jakis dodtakow, bo kolezanki klekot tez odmowil posluszenstwa.

podjechalem ns shela i dolewalem do pelna v-pover diesel :D ale odbilo mi pierwszy raz, chialem dolac ... a tu pistolet nic nei reaguje , poporbowalem pokombi9nowalem i nic, ide do srodka, najpierw ze niemozliwe, ze musialem odlozyc pistolet itp itd.

wyszedl gosc ze stacji ise okazalo ze chyab pompa dystrybutora zamarzla albo sie zepsla :D no to ladne paliwo lejemy jak ono zamarza juz na stacji hehehe

o_0 nei dotarlem bo mi sie zeszlo latanie po miescie ...

mrowiec88 - Pon Sty 25, 2010 19:42

mi też dzisiaj rano nie odpalił :( no ale ze ludzie pomocni na ulicy to jakoś dało rade :P jadę właśnie do otwocka i z powrotem to się podładuje troszeńkę
Perez - Pon Sty 25, 2010 20:26

Ja uslyszalem, ze mam najbardziej awaryjny samochod w klubie :/ a tu sie okazuje, ze moje auto odpala odpukac bez zadnych problemow.
Mix - Pon Sty 25, 2010 20:39

Perez, czepiasz się :mrgreen: Poprostu miałeś ostatnio najbardziej hardcorowe usterki wśród znanych mi osobiście roverkowiczów. A o przewadze benzyny nad dieslem w zimie nie ma co dyskutować - jest i zazdroszczę benzynowcom :wink:
Perez - Pon Sty 25, 2010 20:42

Mix, przewaga jest nie tylko zima :P
Aga - Pon Sty 25, 2010 20:49

marudzicie
mój tylko raz nie chciał odpalić wiec szybciutko dostał nowy akumulatorek i pali bez zająknięcia :mrgreen: :mrgreen:

MaReK - Wto Sty 26, 2010 00:25

Dzisiaj rano moje auto po 3 dniach i 3 nocach stania bezruchu i z palwikiem na dnie, na mrozie odpalilo ;)
Ale... krecilem krecilem i krecilem az w koncu zagadal jak ten z filmiku o astrze.
Czulem sie jakbym odpalil traktor ;) Jak juz troche pochodzil, a ja oskrobalem
z lodu szyby, wsiadlem do srodka, wlaczylem dmuchawe, a ona ruszyla z piiiiiskkiieem
ledwo sie rozkrecajac. Mam nadzieje, ze mi nie pieprznie od tego nic....

Tak poza tym pali mi 14l/100. Ale to efekt bledu w termostacie;)

Pozdrawiam,

Perez - Sro Sty 27, 2010 11:37

Moja tez jak bardzo zimno jest to rusza z piskiem, ale mozliwe, ze juz od dzis moje auto zacznie spedzac noce w ogrzewanym garazu :)
sic_corey - Sro Sty 27, 2010 14:50

pytanko ...moze ktos pomoże mi w odpaleniu mojego ZR'a :cry: czekałem godzine szukajac ludzi ktorzy maja sprzet albo checi ale sie nie udało. jakby ktos mieszkał na pradze albo przejezdzał. od razu bym poznał kogos z forum bo na bemowo nigdy nie moge sie wybrac :)
Perez - Sro Sty 27, 2010 15:05

moge zaraz podjechac. dzwon 512-769-813
maniaq - Sro Sty 27, 2010 15:40

a coz za silnik i co sie stalo, ze nie mozna go odpalic >??
sic_corey - Sro Sty 27, 2010 18:08

Dzięki Perez'owi mój ZR ożył i nawet jeździ :) Podziękował za wszystko, przede wszystkim za czas i chęci :)
MaReK - Sro Sty 27, 2010 23:20

ciekawe czy sic_corey bedzie jeszcze tu zagladal czy to tylko przygoda jednorazowa ;)
Oby zagladal i wpadl na bemowo ;)
Trzeba sobie pomagac :)

Perez :ok:

sic_corey - Sro Sty 27, 2010 23:44

ja zagladam non stop prawie ;D na bemowo ani razu nie miałem okazji podjechac ale to się zmieni, teraz mam sesje i troche lipe z czasem
nawet chciałem sie zabrac na ten SPOT DO POZNANIA bo siotra tam mieszka wiec mi po drodze ale mam impreze okolicznościowa w sobote na, którą musze iść...najchetniej bym sie z wami wszystkimi gdzies zintegrował, tylko trzeba rzucic termin...taka imprezka dla nowych ziomkow :)

Joa - Sro Sty 27, 2010 23:47

sic_corey napisał/a:
najchetniej bym sie z wami wszystkimi gdzies zintegrował, tylko trzeba rzucic termin...taka imprezka dla nowych ziomkow :)

jak nic bemowo, niedziela, g.20 ;)

sic_corey - Sro Sty 27, 2010 23:54

jutro mam ostatni examin i ruszam na ferie wiec w tą niedziele pewnie rady nie dam, juz w sobote mykam na tą imprezka poza wawke...no ale na pewno wpadne!! jak nie w tą to w następną:)
maniaq - Czw Sty 28, 2010 00:09

a co sie wogole stalo i coz za autko masz, bo sie nic nie chwalisz :> ??
sic_corey - Czw Sty 28, 2010 00:22

mam MG ZR 1.8 120 KM, 2005 rok :) a auto trzeba było troche podładowac i czas chyba najwyższy mu akumulator wymienić na jakiś lepszy :) a autkiem w innych tematach juz się chwaliłem:P planami modyfikacji również. no ale musze sie pochwalić na żywo, żeby nie było :P
Perez - Czw Sty 28, 2010 11:49

sic_corey, auto bardzo ladne, fajnie, ze masz pedantyczne podejscie do niego :)
Ley - Czw Sty 28, 2010 12:50

Joa napisał/a:
jak nic bemowo, niedziela, g.20 ;)

No no, i z ciastem :grin:

mrowiec88 - Sob Sty 30, 2010 22:35

ciasto ja będę miał ale to za tydzień :) a dzisiaj niestety mojego Roverka spotkał przykry przypadek dość mocnej przycierki przez starszego Pana :/ :(
MaReK - Sob Sty 30, 2010 23:40

Co Wy te rovery tak rozbijacie?
Wczoraj perez, dzisiaj mrówka... bedzie co klepac na bemowie ;D

Raptile - Sob Sty 30, 2010 23:49

MaReK, i moja matka ostatnio ;)