|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Rover 200/400 lata 92-95 (kanciak) oraz Rover 200 coupe/cabrio i Rover 400 tourer - [R 216 97' Coupe] Poduszka mocowania skrzyni biegów
Vesper416 - Nie Lut 14, 2010 12:32 Temat postu: [R 216 97' Coupe] Poduszka mocowania skrzyni biegów Witam pisałem kiedyś że dochodzi u mnie z okolic dziwny hałas z okolic skrzyni biegów. Na oględzinach przed przeglądem kazałem sprawdzić mechanikowi poduche skrzyni i stwierdził że ma lekki luz i można by ją wymienić tyle że jak on mi zaczął tłumaczyć jak to wygląda to zwątpiłem.
Czy może ktoś mi wskazać link do aukcji, sklepu internetowego lub samego zdjęcia jak wygląda poduszka mocowania skrzyni biegów w silniku 16k4f i skrzyni R65???
Ja oglądając allegro, tomiego i inne serwisy z częściami to zupełnie zgłupiałem i sam nie wiem już co kupować.
Jedna poduszka jest stoją przed samochodem po lewej stronie w poblizu pompy wspomagania.
Tylna poduszka łapa jest z tyłu silnika i jest dość nisko osadzona. Czy oprócz tej tylnej poduszki jest jeszcze jakaś osobna dla skrzyni????? Na allegro widziałem poduszki skrzyni biegów ale do R 25 niby to samo ale nie jestem pewien tym bardziej ze nie widziałem u mnie takiej poduszki.
basick1 - Nie Lut 14, 2010 14:45
Poduszki są 3: koło rozrządu, pod filtrem powietrza i akumulatorem i łapa od spodu.
Vesper416 - Nie Lut 14, 2010 14:53
czyli łapa z tyłu silnika trzyma również skrzynie?
|
|