|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
 |
Spoty lokalne - 7.03.2010 BEMOWO W-wa
maniaq - Sob Mar 06, 2010 13:00 Temat postu: 7.03.2010 BEMOWO W-wa Cos sie dzieje >? ktos sie pojawi >?
Zglaszam swoja obecnosc
Joa - Sob Mar 06, 2010 13:22
maniaq napisał/a: | Cos sie dzieje >? |
pewnie to samo co zwykle
maniaq napisał/a: | ktos sie pojawi >? |
pewnie tak
mcteusz - Sob Mar 06, 2010 15:10
Może mi się w końcu uda... Autko mam już naprawione po miesięcznej przerwie, to mam czym podjechać...
Mix - Sob Mar 06, 2010 16:07
Melduję się na rozkaz
Raptile - Sob Mar 06, 2010 16:12
Kupie złodziejke i 3 śruby do R200
Mix - Sob Mar 06, 2010 17:00
Raptile napisał/a: | Kupie złodziejke i 3 śruby do R200 |
...zapomniałeś dodać, że nie byle jaką złodziejkę, tylko numer 16
maniaq - Sob Mar 06, 2010 17:00
dosc ciekawe polaczenie zabciu a jesli wolno spytac co chcesz zrobic z 3 srubami i 1 zlodziejka >? jedno kolo zabezpieczasz na lato >?
Raptile - Sob Mar 06, 2010 17:07
maniaq, dzisiaj z Mixtated, wymienialiśmy tarcze i kloce . I tak jakoś sie rozpadły 3 śruby i złodziejka nr 16 lol
Ley - Sob Mar 06, 2010 17:11
Żaba, a co jeśli to były najtrwalsze części w Twoim aucie?
Ja oczywiście będę, pewnie ok 20:30. Jak dobrze pójdzie to przyjedzie też kolega ode mnie z pracy, który od kilku dni jest również posiadaczem R
maniaq - Sob Mar 06, 2010 17:29
sie rozpadly, doceniam dyplomacje
Raptile - Sob Mar 06, 2010 21:44
Ley, Twardym trzeba byc
kruszon - Nie Mar 07, 2010 19:16
Mnie nie bedzie Ani w tym ani w przyszlym tyg. Do zobaczenia za 2 tyg... jak dobrze pojdzie
[ Dodano: Nie Mar 07, 2010 19:16 ]
Jednak bede dzisiaj.
Raptile - Nie Mar 07, 2010 22:04
Kurcze same HGF-y dzisiaj
Mariusz dzięki za kierownice
maciej - Pon Mar 08, 2010 00:20
No ja dopiero po 23:30 dotarłem do domu i stwierdziłem, że jest na tyle zimno, że do północy to dziś nie wytrwacie.
maniaq - Pon Mar 08, 2010 00:24
o 24 bylem juz w domku po spokojnym przejezdzie grupka MG-kow Marek, Ciuciugabana, MichaelP i ja
MaReK - Pon Mar 08, 2010 00:27
Witam, witam
Ależ dzisiaj obfitował spocik w nowe twarze
Pozdrawiam nowego kolegę WWL - szkoda, że się tak szybko zmyłeś, bo chciałem zrobić Twojemu autku parę zdjęć... jak na auto z HGF'em to sobie nieźle pociskasz
mcteusz miło było znów Cię zobaczyć... szkoda, że zmieniłeś markę no ale cóż.
roj, to ten wyżej wymieniony zmieniał Ci lusterko... wszystko zrobił poprawnie, ale wydaje mi się, że to jest lusterko lewe, a nie prawe. Identyczne efekty wizualne i elektryczne posiadał R200 Violli, któremu pijany lakiernik źle przykręcił lusterka
Tomi, fajny landek i fajnie sobie poradził z zatorem na drodze
Dzięki za fakturki i pamiętaj składaj szybicutko ZS'a bo na stronę trzeba kolekcje zbierać Piękny z Ciebie Gandalf w lusterku wstecznym MGF'a
Michal21Dna, pamiętam o Twoim nicku Zobaczę co da się zrobić, ale z tym co proponujesz może być ciężko Pozdrów Justynę
raptile, ten Twój rzepakowóz mógłbyś czasem umyć... dotknąłem się do niego nogą i mam uwalone spodnie Pozdrówki dla kobitki...
Mixtated Pilnuj Ley'a i złapcie się na jakąś sesje foto... A co do powrotu, ostatnim razem jak wracaliśmy, to próbowałem Cie pod łazienkowskim łapać na CB, ale chyba jeszcze nie dojechałeś Może jest krócej, ale chyba więcej świateł w sumie?
Joa znowu nie oddałem Ci kasy
Kruszon dzięki za zakupy... miałeś mi powiedzieć ile i przez te Twoje żarty o 2-óch stówach nie oddałem Ci ani złotówki Poza tym, gdzie żeś uciekł w trasie powrotnej?
ley, dzięki za konstruktywną krytykę moich zdjęć! Po powrocie do domu i przejrzeniu ich na komputerze, stwierdzam, że miałeś całkowitą rację. Z miliona zdjęć może nadadzą się cztery A w ogóle to bierz się za robotę
michaelp, kolejny nasz b. intensywny dzień kochanie Znów prawie cały wspólnie spędzony. A jak mi będziesz tańczył z laskami na spocie, to znowu będę musiał zrobić Ci awanturę Co do zdjęć - patrz wyżej
mariusz418, szkoda, że tak szybko uciekłeś, bo chciałem pełnej diagnozy mojego "kartofla" Co do statywu, to ja też mam taki, ale nie dało się na nim robić zdjęć
ciuciugabana, nie mogę z tym Twoim nickiem... ciekawe ile wydałaś na te chromowane literki? Violla mnie ochrzaniła, bo miałem jej takie załatwić zaraz po kupnie, ale się opieprzałem i teraz pomysł już nie będzie oryginalny
Na zdjęcia Twojego "miśka" poświęciłem pół spotu, a i tak większość z nich się nie nadaje Mam nadzieję, że Ley coś z nich zrobi Pisz następnym razem jak będziesz jechać, to będę brał kamerę... taniec z michaelp na płycie parkingu carrefour'a rozbroił mnie Mam nadzieję, że klapa Twojego MG nie została zmasakrowana przez moją kurtkę, w każdym razie wgnioty to już sprawa Twoja i Tomiego.
Kruchy, chciałem Ci coś zostawić, ale wystraszyłeś się odpowiedzialności i nie przyjechałeś
maniaq, dzięki za powrót Tym razem obeszło się bez czatujących na nasze dusze funkcjonariuszy Chyba, że przed Konstancinem coś było Czy Pan z BMW trzymał Ci się zderzaka? Bo jakis taki bojaźliwy był
W sumie spocik udany Do szczęścia brakuje ładnej pogody i garści nowych pomysłów na filmy Szykujcie się na Zlotowe premiery
Minęła 00:00 i mamy zatem 8 marca 2010 roku.
Z tego miejsca wszystkim Paniom chciałem życzyć wszystkiego najlepszego z okazji ich dnia
Pozdrawiam,
ps.
violla, kiedy się na spocie pojawisz?
Bo ja tu koleżanki co poniektóre od jednostrzałowców wyzywam, a Ty statystyki mi psujesz! A przykładem świecić powinnaś
maniaq - Pon Mar 08, 2010 00:44
jejq Marek jakie litanie napisal...
Ja spozniony na spota, moge jedynie powitac nowe twarze
Zdjec nie robilem, bo w ciagu dnia w studio napstrykalem troszke, wiec musze to ogarnac ale plany zdjec moto sa, tylko pogoda musi byc ladniejsza, jakies letnie kolo czy cos
Do Konstancina bylo czysto i szybko, kolega z BMW odstawal nieco
8 MARCA - zatem zyczenia dla pan w naszym klubie Pociechy z facetow
Michaelp - Pon Mar 08, 2010 00:47
MaReK napisał/a: | michaelp, kolejny nasz b. intensywny dzień kochanie Znów prawie cały wspólnie spędzony. A jak mi będziesz tańczył z laskami na spocie, to znowu będę musiał zrobić Ci awanturę |
Oj Marek, nie wywlekaj naszych prywatnych spraw na światło dzienne . A tańczyłem, bo mi zimno było, wiec musiałem troche członki rozruszać, a że dziewczyny stały tuż obok to sie przyłączyły, ot cała historia
Mariusz418, dziękuje za usunięcię "check engine" i obiecuje, że pod fotelami już zawsze będzie panował ład i porządek, zbyś sie nie musiał więcej denerwować bez potrzeby
violla - Pon Mar 08, 2010 01:10
MaReK napisał/a: | violla, kiedy się na spocie pojawisz? |
Czekam na wiosne .
Pozdrowionka i dziękuję za życzenia .
Prezent już dostałam Czekam jeszcze na goździka .
Joa - Pon Mar 08, 2010 02:04
MaReK napisał/a: | Joa znowu nie oddałem Ci kasy |
dobrze sie musialam zastanowic o jakiej kasie piszesz mowilam Ci- przywiez tigera i jestesmy kwita
zreszta ja tez mam komus oddac, skleroza nie boli
za zyczenia rowniez dziekuje
violla napisał/a: | Czekam jeszcze na goździka . |
ja taz, a co
MaReK napisał/a: | michaelp, kolejny nasz b. intensywny dzień kochanie Znów prawie cały wspólnie spędzony. A jak mi będziesz tańczył z laskami na spocie, to znowu będę musiał zrobić Ci awanturę |
alez wy wszyscy o siebie zazdrosni jestescie
kruszon - Pon Mar 08, 2010 06:50
Cytat: | MG-kow Marek, Ciuciugabana, MichaelP i ja |
A ja Wam to MGkowe stadko kalalem nedznym R
MaReK napisał/a: | Kruszon dzięki za zakupy... miałeś mi powiedzieć ile i przez te Twoje żarty o 2-óch stówach nie oddałem Ci ani złotówki Poza tym, gdzie żeś uciekł w trasie powrotnej? |
Marek, ja juz nie pamietam kto co bral. Sam wiesz najlepiej ile Tigerkow wziales i ile kosztuja na BP wiec wiesz...
Ucieklem bo chyba w zyciu tak powoli ze spotu nie wracalem i mnie juz szlag trafil Poza tym i tak mialem zaraz na Lazienkowska odbijac.
Pozdrawiam
MaReK - Pon Mar 08, 2010 08:39
Michaelp napisał/a: | Oj Marek, nie wywlekaj naszych prywatnych spraw na światło dzienne |
No już, już... Ty nie dobry Ty
Michaelp napisał/a: | A tańczyłem, bo mi zimno było, wiec musiałem troche członki rozruszać, a że dziewczyny stały tuż obok to sie przyłączyły, ot cała historia |
Jedna na pewno, druga stała przerażona miałem wrażenie... może ona z policji i rejestrowała wszystko
violla napisał/a: | Czekam na wiosne |
Cytat: | Czekam jeszcze na goździka . |
No to poczekasz do wiosny
Joa napisał/a: | mowilam Ci- przywiez tigera i jestesmy kwita |
No to przywiozłem... a właściwie Kruszon.
kruszon napisał/a: | A ja Wam to MGkowe stadko kalalem nedznym R |
Z lekka
kruszon napisał/a: | Sam wiesz najlepiej ile Tigerkow wziales i ile kosztuja na BP wiec wiesz... |
Wziąłem 3 i gumy do żucia
To jakieś 15 zł chyba?
kruszon napisał/a: | Ucieklem bo chyba w zyciu tak powoli ze spotu nie wracalem i mnie juz szlag trafil |
Musisz się nauczyć jechać w grupie, śledzić tych z tyłu czy czasem nie pozostawali na światłach itp. itd. W drodze na Zlot jak znalazł.
kruszon napisał/a: | Poza tym i tak mialem zaraz na Lazienkowska odbijac. |
No właśnie myślałem, że koleżanki też się tam kierują, ale Majkel przejął role pilota
Poniżej wklejam fotkę spotu
kruszon - Pon Mar 08, 2010 08:53
Cytat: | To jakieś 15 zł chyba? |
E, cos duzo. odwdzieczysz sie tym samym za 2 tyg i kwita.
MaReK napisał/a: | Musisz się nauczyć jechać w grupie, śledzić tych z tyłu czy czasem nie pozostawali na światłach itp. itd. W drodze na Zlot jak znalazł. |
No ale do tego rowne tempo jest potrzebne, a ty cochwila wyrywales do przodu zeby sie wlec 40stka i czekac na tyly Zobaczymy w drodze na zlocik
Fotke bede pokazywal mojemu synowi jak niegrzeczny bedzie. Po nocach sie snic mu bedzie.
Pozdrawiam
CiuCiuGabana - Pon Mar 08, 2010 09:33
Witam Wszystkich Serdecznie
Wszystkim Paniom składam życzenia i wszystkiego NAJ w tym szczególnym dla Nas dniu
MaReK napisał/a: | ciuciugabana, nie mogę z tym Twoim nickiem... |
Bosheeeeee, co Ty chcesz od tego mojego nicka. Tylko Ty jeden masz z tym problem
...chyba, eh.
MaReK napisał/a: | ciekawe ile wydałaś na te chromowane literki? |
...tajemnica "zawodowa"
MaReK napisał/a: | Pisz następnym razem jak będziesz jechać, to będę brał kamerę... |
Z tym będzie problem...nie mam neta w domu, bo jestem przeciwniczką bycia w posiadaniu tego "szatana", lecz to się niebawem zmieni Tak, więc radzę Ci wozić ze Sobą kamerę...na wszelki. Obiecuję, że w następną niedzielę będę Z CIASTEM już
MaReK napisał/a: | taniec z michaelp na płycie parkingu carrefour'a rozbroił mnie |
Oj nio przestań, bo się zawstydzę i więcej nie zatańczę Ty no, bo widzę jak chłopak mi dreptał (prawie) w rytm muzyki, a że właśnie było k*^@$sko zimno no to na rozgrzewkę poszliśmy w tany, tany Lecz mi się wydaje, że rozbroiła Cię bardziej "polerka" butów Michaelp
MaReK napisał/a: | Mam nadzieję, że klapa Twojego MG nie została zmasakrowana przez moją kurtkę, w każdym razie wgnioty to już sprawa Twoja i Tomiego. |
Hmmm, mam tą pewność iż nic jej nie jest, bo kurtkę podtrzymywałam Muszę Cię jednak zasmucić ŻADNYCH WGNIOTÓW NIE MA I NIE BĘDZIE...delikatnie się z nią obchodziliśmy
MaReK napisał/a: | violla, kiedy się na spocie pojawisz? |
Właśnie straciłam najlepszego Pilota Czekam z utęsknieniem.
MaReK napisał/a: | Piękny z Ciebie Gandalf w lusterku wstecznym MGF'a
|
...teraz to i z tym Gandalfem będzie się i moje auto kojarzyć, yh...
Michaelp napisał/a: | to sie przyłączyły, |
Już nie mogłam patrzeć jak się Sam męczysz to Ci dotrzymałam kroku
kruszon napisał/a: | MG-kow Marek, Ciuciugabana, MichaelP i ja
A ja Wam to MGkowe stadko kalalem nedznym R |
Oj tam zaraz nędznym, lepiej takim niż poobijanym MGf'em, hehe po starciu z busem Ja to się czułam jak naleśnik w pewnym momencie, hehe. Lecz na tym skrzyżowaniu w momencie czerwonego światła Was zrobiłam, hahah Śmignęli jak rakiety, a ja grzecznie stanęłam
MaReK napisał/a: | Jedna na pewno, druga stała przerażona miałem wrażenie... może ona z policji i rejestrowała wszystko |
Co jedna, jedna Reakcja prawidłowa Karola, taki typ człowieka...nie zrozumiesz nigdy. Dzisiaj to pewnie już nic nie będzie pamiętać, więc Twoje obawy mogą zniknąć
MaReK napisał/a: | No właśnie myślałem, że koleżanki też się tam kierują, ale Majkel przejął role pilota |
Nie no od pewnego momentu już mogłam dalej po swojemu jechać, ale jak to mawiają "trzymajmy się kupy"
MaReK - Pon Mar 08, 2010 10:18
kruszon napisał/a: | E, cos duzo. odwdzieczysz sie tym samym za 2 tyg i kwita. |
Za dwa tygodnie ceny mogą pójść znacząco w górę i co wtedy?
kruszon napisał/a: | a ty cochwila wyrywales do przodu zeby sie wlec 40stka i czekac na tyly |
Leciałem sprawdzić czy nic przed nami nie ma, żeby w razie co kolumnę wyhamowywać. Przydało się w tunelu... ale Ciebie już wtedy nie było Poza tym, nie znasz metody "szybko, szybko, wolno, wolno"?
kruszon napisał/a: | Fotke bede pokazywal mojemu synowi jak niegrzeczny bedzie. Po nocach sie snic mu bedzie. |
Żeby się nie nabawił nocnych moczeń
CiuCiuGabana napisał/a: | Wszystkim Paniom składam życzenia i wszystkiego NAJ w tym szczególnym dla Nas dniu |
Pamiętajcie, że już za dwa dni jest DZIEŃ CHŁOPAKA!
CiuCiuGabana napisał/a: | Bosheeeeee |
Chyba Bosch'e - jeśli o producenta elektronarzędzi Ci chodziło
CiuCiuGabana napisał/a: | co Ty chcesz od tego mojego nicka. |
Jest długaśny! Przez co ciężko go cytować, czy pisać.
To tak jakbyś sobie wymyśliła "konstantynopolitanczykowianeczka"
CiuCiuGabana napisał/a: | ...tajemnica "zawodowa" |
Z uwagi na to, że się jeszcze za mało znamy to nie będę komentował tego na swój sposób, bo się jeszcze na mnie obrazisz
CiuCiuGabana napisał/a: | Z tym będzie problem...nie mam neta w domu, bo jestem przeciwniczką bycia w posiadaniu tego "szatana", lecz to się niebawem zmieni |
To wcale nie jest taki szatan, jak się go umie odpowiednio dawkować
Spytaj Violli - ja jestem przykładem żywym tego, jak nie należy dawkować dostępu do sieci
CiuCiuGabana napisał/a: | Obiecuję, że w następną niedzielę będę Z CIASTEM już |
Tylko weź pod uwagę fakt, że na spocie jest więcej osób niż te, które gromadzą się w okół Twojego auta Musisz przygotować platformę słodyczy dla wszystkich
Np. Mixtated, Pat28 to są ludzie o dużych pojemnościach brzucha, Twój wypiek musi podołać
CiuCiuGabana napisał/a: | Oj nio przestań, bo się zawstydzę i więcej nie zatańczę |
Tego bym się raczej nie obawiał... Co najwyżej Majkel może mieć opory, ale nie Ty
CiuCiuGabana napisał/a: | Lecz mi się wydaje, że rozbroiła Cię bardziej "polerka" butów Michaelp |
Szczerze pisząc, to ja już sam nie wiem co mnie rozbroiło... na tym spocie dominowało wiele tekstów dwuznacznych, przez co większość zdjęć jest poruszona
CiuCiuGabana napisał/a: | Właśnie straciłam najlepszego Pilota Czekam z utęsknieniem. |
Zapewniam, że Violla ma się dobrze i na pewno pojawi się na spocie...
Myślę, że dodatkowym argumentem na "tak", będzie to wspomniane przez Ciebie ciasto.
CiuCiuGabana napisał/a: | Ja to się czułam jak naleśnik w pewnym momencie, hehe. |
A no właśnie, zapomniałem że nie byłaś wtajemniczona w te głupie zabawy i nie powinnaś reagować gwałtownie na zaczepki w stylu "zjeżdżające auto". Bo ten Twój ruch kierownicą mógł się zakończyć źle, gdyby na lewym pasie jechało jakieś niezrzeszone auto... Na szczęście nic się nie stało. I pamiętaj, że w dobrym tonie jest pożegnać się kierunkami jak się autka rozjeżdżają. Ale spoko, jeszcze trochę i nauczymy Cię kodeksu spotowicza
CiuCiuGabana napisał/a: | ...teraz to i z tym Gandalfem będzie się i moje auto kojarzyć, yh...
|
Bardziej będzie się kojarzyć jak okleisz auto w barwy TomaTeam oraz "vlepki Roverkowe".
CiuCiuGabana napisał/a: | Karola, taki typ człowieka...nie zrozumiesz nigdy. |
Nawet nie będę próbował
Baba to takie stworzenie, za którym ciężko nadążyć... wiem, bo mam
CiuCiuGabana napisał/a: | Śmignęli jak rakiety, a ja grzecznie stanęłam |
Do ostatniej chwili myślałem, że wspólnie polecimy... wstyd Dobrze, że nikt nie widział, bo to 6pkt. 300 zł
CiuCiuGabana napisał/a: | ale jak to mawiają "trzymajmy się kupy" |
Zgadza się... w kupie cieplej - miliony much nie mogą się mylić
CiuCiuGabana - Pon Mar 08, 2010 11:02
MaReK napisał/a: | "szybko, szybko, wolno, wolno"? |
Hmmm, nowy taniec na następny spot Michaelp, szykuj się
MaReK napisał/a: | Pamiętajcie, że już za dwa dni jest DZIEŃ CHŁOPAKA! |
Dobrze, że ja go nie mam
MaReK napisał/a: | Chyba Bosch'e - jeśli o producenta elektronarzędzi Ci chodziło |
Nie e
MaReK napisał/a: | Jest długaśny! Przez co ciężko go cytować, czy pisać.
To tak jakbyś sobie wymyśliła "konstantynopolitanczykowianeczka" |
To pisz, mów po prostu "CiuCiu" i problem się rozwiąże sam...
MaReK napisał/a: | Z uwagi na to, że się jeszcze za mało znamy to nie będę komentował tego na swój sposób, bo się jeszcze na mnie obrazisz |
...daję Ci wolna rękę...
MaReK napisał/a: | Tylko weź pod uwagę fakt, że na spocie jest więcej osób niż te, które gromadzą się w okół Twojego auta Musisz przygotować platformę słodyczy dla wszystkich |
No popatrz nie wiedziała, yh. GUPOLU, PEWNIE ŻE WIEM IŻ SĄ INNI!!
MaReK napisał/a: | Tego bym się raczej nie obawiał... Co najwyżej Majkel może mieć opory, ale nie Ty |
Czego byś mój Drogi się niby nie obawiał, hmmm?? Majkela szybko podszkole i opory znikną
MaReK napisał/a: | Szczerze pisząc, to ja już sam nie wiem co mnie rozbroiło... na tym spocie dominowało wiele tekstów dwuznacznych, przez co większość zdjęć jest poruszona |
Hola, hola!! Na początku to robiłeś zdjęcia beze mnie, wieć miej pretensje do Samego Siebie...ja doszłam do Was później i nie miałam wpływu na to coś Ty tam z moim Miśkiem wcześniej robił, hehe. Pamiętam, iż później coś powiedziałeś w stylu "przeczyściłem mu wydech", bueahahahaha.
MaReK napisał/a: | Myślę, że dodatkowym argumentem na "tak", będzie to wspomniane przez Ciebie ciasto. |
Trzymam Cię za słowo
MaReK napisał/a: | I pamiętaj, że w dobrym tonie jest pożegnać się kierunkami jak się autka rozjeżdżają. Ale spoko, jeszcze trochę i nauczymy Cię kodeksu spotowicza |
Oj wiem, wiem...zapomniałam że Ty jechałeś prosto, wybacz Generalnie zaoferowana byłam tańcowaniem na światłach - Majkel świadkiem, hehe.
MaReK napisał/a: | Bardziej będzie się kojarzyć jak okleisz auto w barwy TomaTeam oraz "vlepki Roverkowe".
|
Tomi, ni dokończył tego co zaczął...tak, więc w następną niedzielę już będzie
MaReK napisał/a: | Do ostatniej chwili myślałem, że wspólnie polecimy... wstyd Dobrze, że nikt nie widział, bo to 6pkt. 300 zł
|
Dlatego właśnie nie poleciałam z Wami (już mam 1450zł mandatu do opłacenia) tylko jak na grzeczną dziewczynkę stanęłam na STOP
MaReK - Pon Mar 08, 2010 12:19
CiuCiuGabana napisał/a: | Dobrze, że ja go nie mam |
Co nie zwalnia Cię z obowiązku życzenia innym, cudzym chłopakom
CiuCiuGabana napisał/a: | To pisz, mów po prostu "CiuCiu" i problem się rozwiąże sam... |
Nie mogę, bo zaraz znajdzie się banda zapaleńców i stwierdzą, że jestem chamem, prostakiem i nie szanuje innych skracając sobie dla swojej wygody nickname użytkowników.
Już i tak przez nich zacząłem pisać z polskimi znakami
CiuCiuGabana napisał/a: | ...daję Ci wolna rękę... |
Uważam, że to jeszcze nie czas, poza tym zaraz Violla zrugała by mnie za nietaktowne zachowanie, a ja wolę żyć z nią w zgodzie
CiuCiuGabana napisał/a: | GUPOLU, PEWNIE ŻE WIEM IŻ SĄ INNI!! |
To następnym razem nie uciekaj przed nimi
Integruj się ze wszystkimi... po trochu... Wiesz co dzieje się na zlotach?
Tam masz do ogarnięcia większą bandę. Jak zawsze, każda niewiasta zaczynasz od poznania prezesa, kasanowy - Brt Potem już jakoś leci
CiuCiuGabana napisał/a: | Czego byś mój Drogi się niby nie obawiał, hmmm?? |
Że się zawstydzisz i nie zatańczysz, tego bym się nie obawiał
CiuCiuGabana napisał/a: | Majkela szybko podszkole i opory znikną |
Majkel to twardziel Nie da się tak łatwo manipulować
Poza tym to ulubiony wnuczek swojej babci
CiuCiuGabana napisał/a: | Hola, hola!! Na początku to robiłeś zdjęcia beze mnie, wieć miej pretensje do Samego Siebie... |
Stał nade mną Ley stresując mnie, oraz Michaelp który rzucał żartami sprośnymi na lewo i prawo. W takich warunkach nie da się pracować.
CiuCiuGabana napisał/a: | Pamiętam, iż później coś powiedziałeś w stylu "przeczyściłem mu wydech", bueahahahaha. |
Zboczeńcy! Wy wszyscy tylko o jednym. Ja naprawdę nogą przetarłem rurę wydechową, bo był tam jakiś nalot...
CiuCiuGabana napisał/a: | Oj wiem, wiem...zapomniałam że Ty jechałeś prosto, wybacz |
Jechaliśmy prosto... było nas dwóch, ale pewnie nawet nie wiesz, kto jechał ze mną
CiuCiuGabana napisał/a: | (już mam 1450zł mandatu do opłacenia) tylko jak na grzeczną dziewczynkę |
Jakoś mi się ta kwota mandatów, kłóci z tym drugą częścią zdania...
CiuCiuGabana - Pon Mar 08, 2010 12:48
MaReK napisał/a: | Co nie zwalnia Cię z obowiązku życzenia innym, cudzym chłopakom |
Życzenia złożę Wszystkim w niedzielę, oki
MaReK napisał/a: | dla swojej wygody nickname użytkowników. |
Jak Ci tak wygodniej to mnie to nie przeszkadza mów mi "CiuCiu", ale nie "ciociu"
MaReK napisał/a: | Majkel to twardziel Nie da się tak łatwo manipulować |
...tiak...hmmm
Cytat: | Stał nade mną Ley stresując mnie, oraz Michaelp który rzucał żartami sprośnymi na lewo i prawo. W takich warunkach nie da się pracować. |
To zmień towarzyszy lub pracę
MaReK napisał/a: | Zboczeńcy! Wy wszyscy tylko o jednym. Ja naprawdę nogą przetarłem rurę wydechową, bo był tam jakiś nalot...
|
Tak, tak...jak zwykle wszyscy są źli, a Marek ten pokrzywdzony Już nie wspomnę jak "pchałeś od tyłu" moje auto pod lampę by więcej światła było
MaReK napisał/a: | ale pewnie nawet nie wiesz, kto jechał ze mną
CiuCiuGabana napisał/a: |
...yyy wpadka...
MaReK napisał/a: | Jakoś mi się ta kwota mandatów, kłóci z tym drugą częścią zdania... |
Ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiicho mi tam siedź już
Ley - Pon Mar 08, 2010 12:50
aleście się rozgadali
a to podobno ja zawsze piszę długie posty
CiuCiuGabana - Pon Mar 08, 2010 12:53
Ley napisał/a: | aleście się rozgadali |
Bo to Marek zawsze wszystko musi dokładnie przeanalizować, hehe
Tomi - Pon Mar 08, 2010 13:31
Dziękuję wszystkim za tradycyjnie, fajny spot...
MaReK - Pon Mar 08, 2010 14:09
CiuCiuGabana napisał/a: | Życzenia złożę Wszystkim w niedzielę, oki |
Pojutrze nie wypada w niedziele
CiuCiuGabana napisał/a: | ...tiak...hmmm
|
Tak, tak... znam go już trochę
Rozkochuje w sobie niewiasty, wykorzystuje do ostatniej chwili, a potem brutalnie i bezlitośnie porzuca... mały, wstydliwy i bezbronny Michaś.
CiuCiuGabana napisał/a: | To zmień towarzyszy lub pracę |
Towarzysze są zajebiści Praca też mi się podoba... chłopaki jednak trochę głupieją i nie da się w spokoju pracować, ale to nie powód żeby zaraz zmieniać towarzystwo.
Jak Ty tak podchodzisz do sprawy, to strach przy Tobie się odezwać
CiuCiuGabana napisał/a: | Już nie wspomnę jak "pchałeś od tyłu" moje auto pod lampę by więcej światła było |
Oczywiście! Chchiałem przetoczyć auto pod światło, ale Wy wszyscy zamiast mi pomóc znaleźliście sobie rozrywkę w postaci robienia mi zdjęć i darcia się na cały parking, że "pcham Ciuciu od tyłu" - to oczywiście ten biedny, zahukany chłopczyk - Majkel, do spółki z Ley'em.
Ley napisał/a: | aleście się rozgadali
a to podobno ja zawsze piszę długie posty |
Udziela mi się, przez Ciebie.
CiuCiuGabana napisał/a: | Bo to Marek zawsze wszystko musi dokładnie przeanalizować, hehe |
No to chyba akurat dobrze. Lepiej przeanalizować niż chlapać na pałę
Tomi napisał/a: | Dziękuję wszystkim za tradycyjnie, fajny spot... |
Spoko kolego! U nas tak zawsze, więc jakby coś to zapraszamy co tydzień
Tomi - Pon Mar 08, 2010 14:13
MaReK napisał/a: |
Tomi napisał/a: | Dziękuję wszystkim za tradycyjnie, fajny spot... |
Spoko kolego! U nas tak zawsze, więc jakby coś to zapraszamy co tydzień |
Dobrze kolego. Postaram się nie być jednostrzałowcem... ba nawet rewolwerem
MaReK - Pon Mar 08, 2010 14:16
Tomi napisał/a: | Dobrze kolego. Postaram się nie być jednostrzałowcem... ba nawet rewolwerem |
Tak trzymaj kolego! Jednostrzałowców nie tolerujemy w naszym wysublimowanym gronie
Wszystkich uprasza się aby dążyli przynajmniej do serii z kałacha
Tomi - Pon Mar 08, 2010 14:31
MaReK napisał/a: | Tomi napisał/a: | Dobrze kolego. Postaram się nie być jednostrzałowcem... ba nawet rewolwerem |
Tak trzymaj kolego! Jednostrzałowców nie tolerujemy w naszym wysublimowanym gronie
Wszystkich uprasza się aby dążyli przynajmniej do serii z kałacha |
W ciągu 1o-lat mogę myć karabinem Gatling'a
[ Dodano: Pon Mar 08, 2010 14:31 ]
Hmmm... a może wrócimy do tradycji odwiedzania róznych spotów z tzw. nienacka?
CiuCiuGabana - Pon Mar 08, 2010 14:56
MaReK napisał/a: | Pojutrze nie wypada w niedziele |
Ok, ok lecz w niedziele będą Wszyscy to za jednym razem spóźnione życzenia Wam wszystkim złożę
MaReK napisał/a: | Tak, tak... znam go już trochę
Rozkochuje w sobie niewiasty, wykorzystuje do ostatniej chwili, a potem brutalnie i bezlitośnie porzuca... mały, wstydliwy i bezbronny Michaś. |
Hahahahaha, mało się nie posikałam ze śmiechu Jedno już uzgodniliśmy, obydwoje jesteśmy BLIŹNIAKAMI - te same charaktery, heheheh będzie nie źle
MaReK napisał/a: | Towarzysze są zajebiści Praca też mi się podoba... chłopaki jednak trochę głupieją i nie da się w spokoju pracować, ale to nie powód żeby zaraz zmieniać towarzystwo.
Jak Ty tak podchodzisz do sprawy, to strach przy Tobie się odezwać |
To nie marudź tylko ciesz się Nimi
MaReK napisał/a: | Oczywiście! Chchiałem przetoczyć auto pod światło, ale Wy wszyscy zamiast mi pomóc znaleźliście sobie rozrywkę w postaci robienia mi zdjęć i darcia się na cały parking, że "pcham Ciuciu od tyłu" - to oczywiście ten biedny, zahukany chłopczyk - Majkel, do spółki z Ley'em.
|
Mała poprawka!! Nikt nie krzyczał "pcham CiuCiu od tyłu" tylko, że "pchasz mojego Miśka od tyłu" No co byłam zazdrosna, bo tylko ja tak mogę. Lecz jakby nie było "ciuciu" przejażdżkę Ci zrobiłam - aż wypadłeś mi z bagara
Tomi napisał/a: | W ciągu 1o-lat mogę myć karabinem Gatling'a |
Ja mam już 7 naboi
Raptile - Pon Mar 08, 2010 17:43
Ej Ej Mój samochód nie jest Brudny ...... TO jest chaotyczny nieład przyrody
MaReK - Pon Mar 08, 2010 17:49
Tomi napisał/a: | Hmmm... a może wrócimy do tradycji odwiedzania róznych spotów z tzw. nienacka? |
Mnie się to bardzo podobało
O ile wcześniej mogłem sobie na to pozwolić bez konsekwencji finansowych, tak teraz jeśli miałoby coś takiego być organizowane, to jedynie na dzień i ze zrzutką paliwową na kilka osób Spośród całego grona, to chyba mój ZT'ek jest jedynym dieslem. Jeszcze Mixtated mógłby, ale to pijak to pewnie wolałby jechać jako pasażer
My z Viollą więc zostają jeszcze 3 miejsca w aucie, ew. w bagażniku.
CiuCiuGabana napisał/a: | Jedno już uzgodniliśmy, obydwoje jesteśmy BLIŹNIAKAMI - te same charaktery |
No proszę to widzę, że niektórzy nie marnowali czasu
A my z Leyem fotki robiliśmy no... Oj dzieciaki, dzieciaki...
CiuCiuGabana napisał/a: | Nikt nie krzyczał "pcham CiuCiu od tyłu" tylko, że "pchasz mojego Miśka od tyłu" |
Taaa. To była wersja jak podeszłaś na tyle blisko by już słyszeć co grzeczni chłopcy krzyczeli wcześniej
CiuCiuGabana napisał/a: | Lecz jakby nie było "ciuciu" przejażdżkę Ci zrobiłam - aż wypadłeś mi z bagara |
W momencie kiedy usłyszałem, że silnik wchodzi na obroty "opuściłem pojazd".
Nie ulega wątpliwości jednak, że chciałaś zrobić mi krzywdę... jesteś u Violki !
CiuCiuGabana napisał/a: | Ja mam już 7 naboi |
To albo ja o czymś nie wiem, albo to ślepaki.
maciej - Pon Mar 08, 2010 18:21
MaReK napisał/a: | Mnie się to bardzo podobało
O ile wcześniej mogłem sobie na to pozwolić bez konsekwencji finansowych, tak teraz jeśli miałoby coś takiego być organizowane, to jedynie na dzień i ze zrzutką paliwową na kilka osób Spośród całego grona, to chyba mój ZT'ek jest jedynym dieslem. Jeszcze Mixtated mógłby, ale to pijak to pewnie wolałby jechać jako pasażer
My z Viollą więc zostają jeszcze 3 miejsca w aucie, ew. w bagażniku. |
To proszę o wpisanie na listę na jedno z tych 3 miejsc.
Joa - Pon Mar 08, 2010 18:41
MaReK napisał/a: | Taaa. To była wersja jak podeszłaś na tyle blisko by już słyszeć co grzeczni chłopcy krzyczeli wcześniej |
bo jeszcze ktos pomysli, ze sie wystraszyliscie, ze kogos zgorszycie
maciej napisał/a: | To proszę o wpisanie na listę na jedno z tych 3 miejsc. |
a to juz zapisy sa?
a jakies konkretne plany czy narazie tylko checi?
MaReK napisał/a: | eszcze Mixtated mógłby, ale to pijak to pewnie wolałby jechać jako pasażer
|
jakbym nie o tym Mixtated'.. Mixtat.. eee.. Mixerze czytala
MaReK - Pon Mar 08, 2010 18:47
Okej czyli:
1. MaReK (kierowca)
2. Violla (pasażer/pilot)
3. Maciej (pasażer/pilot)
4. Tomi (pasażer/pilot)
5. -----
Z racji gabarytów Tomi zajmuje miejsce z przodu
Ale mamy jeszcze jedno auto - Majkela
I kolejna czwórka do załadowania
1. Majkel
2.
3.
4.
5.
Do 1 tys. km w jedną stronę dam rade i z powrotem tego samego dnia,
dalej nie jade. Pewnie Joa po ostatnim powrocie z Zatora pewnie już nie będzie chciała ze mną wracać
Ale ja nie umiem jechać wolno Dlatego ze mną jazda jest nieekonomiczna
Joa - Pon Mar 08, 2010 18:54
MaReK napisał/a: | Pewnie Joa po ostatnim powrocie z Zatora pewnie już nie będzie chciała ze mną wracać |
pomowienia
wcale nie bylo tak strasznie
(chyba, ze to Twoja metoda, zeby sie pasazerow pozbyc )
MaReK - Pon Mar 08, 2010 19:05
Joa napisał/a: | (chyba, ze to Twoja metoda, zeby sie pasazerow pozbyc ) |
Nie! Ja o swoich pasażerów dbam. W ogóle powininem zostać kierowcą autobusów
Nie wiem czy nie było tak strasznie... ale złapaliśmy lewego pobocza i gdyby on nie uciekł na swój pas, to mogłoby się skończyć dachowaniem. Przy tej prędkości, to byłoby nieciekawie.
Raptile - Pon Mar 08, 2010 19:11
MaReK, Gdzie sie wybieracie?
Joa - Pon Mar 08, 2010 19:13
MaReK napisał/a: | Nie wiem czy nie było tak strasznie... ale złapaliśmy lewego pobocza i gdyby on nie uciekł na swój pas, to mogłoby się skończyć dachowaniem. Przy tej prędkości, to byłoby nieciekawie. |
zgadza sie. ale na szczescie skonczylo sie jak sie skonczylo i nic wiecej takiego juz sie po drodze nie dzialo. chociaz fakt, widoku zblizajacej sie barierki nie zapomne
a i tak znacznie bardziej wbilo mi sie w pamiec pozniejsze jezdzenie po kaluzach
Perez - Pon Mar 08, 2010 19:20
To ja moje auto tez zglaszam do podrozy inno-spotowych. U mnie wyjdzie nawet taniej jak Dieselkiem.
Niestety nie bylo mnie na spocie, czego bardzo zaluje. Zdaje sie na krytyke i lincz, bo poprostu.......zapomnialem Przypomnialem sobie po 22. Na usprawiedliwienie moge powiedziec tylko, ze bylem zaaferowany latajacym BMW na Pulawskiej i odnajdywaniem na pasie zieleni ciekawych czesci jak np. kawalek pokrywy zaworow.
Postaram sie byc na nastepnym spociczku.
Pozdrawiam ja!
Mix - Pon Mar 08, 2010 21:22
MaReK napisał/a: | Mixtated Pilnuj Ley'a i złapcie się na jakąś sesje foto... |
Złapać się możemy, chociaż nie sprecyzowałeś za co mamy się złapać Wszystko zależy od światła, a więc pogody i pośrednio od kolejki do myjni. W grę wchodzi chyba bardziej weekend, chociaż nie koniecznie. Nie wiem czy jest jakiś deadline na nadsyłanie zdjęć. Chętnie bym dostarczył foto na letnim laczku. Czy późniejszy (jak już strona ruszy) update bannerów będzie problemem?
MaReK napisał/a: | A co do powrotu, ostatnim razem jak wracaliśmy, to próbowałem Cie pod łazienkowskim łapać na CB, ale chyba jeszcze nie dojechałeś Może jest krócej, ale chyba więcej świateł w sumie? |
A może już byłem w domu, a może muzyka grała za głośno, a może zupa była za słona Któraś z powyższych opcji na pewno
MaReK napisał/a: | Np. Mixtated, Pat28 to są ludzie o dużych pojemnościach brzucha, Twój wypiek musi podołać |
Brzuch aż tak pojemny nie jest, a obżarstwo jest niezdrowe. Ale jak będzie dobre ciasto, to nie pogardzę i "zatankuję pod korek"
MaReK napisał/a: | Jeszcze Mixtated mógłby, ale to pijak to pewnie wolałby jechać jako pasażer |
Kurcze, Marku - tu też się z Tobą nie zgodzę Pobawić się lubię, jak jest alko tymbardziej, ale wolę mniej wypić lub wręcz nie pić, bo największe zaufanie za kierownicą mam do siebie, gdy następnego ranka trzeba jechać do domu Nie zmienia to faktu, że drogę powrotną na kacu lubię obserwować z fotela pasażera
BTW, miałem dziś strasznie marny dzień. Wczorajszy enegetyzer trzymał mnie do 4.30, a o 6.30 już dzwonił budzik. W pracy też lipa. Nie oznacza to oczywiście, że dziś jestem tylko na NIE
Joa napisał/a: | jakbym nie o tym Mixtated'.. Mixtat.. eee.. Mixerze czytala |
Naprawdę muszę zmienić nicka (w sensie skrócić). Jakoś nie mogę się z nim rozstać Pamiętam problem i lekkie zakłopotanie Walkie, gdy na walnym wyczytywała mnie do głosowania
Co do kwestii wyjazdowych, jak zawsze jestem za. Nie mogę się jednak wpisać zobowiązująco na listę, nie znając terminu i miejsca wyjazdu Wczoraj się rozliczyłem i wysłałem przelew do US, więc reszta chyba jasna...
BTW, rozumiem, że na spocie było fajniej niż zwykle, ale musieliście się tak rozpisać? Człowiek wraca zmęczony po pracy do domu i jeszcze musi czytać 2 strony postów, nie wspominając już o zabawie z przenoszeniem cytatów
maniaq - Pon Mar 08, 2010 23:52
Maniak i jego bandzior, w zaleznosci od terminow, zglaszaja akces do spotow wyjazdowych
Przepraszam, ale uciekam jeszcze popracowac, dogadamy sie co i jak na nastepnym spocie
IInvit - Wto Mar 09, 2010 10:12
i ja!!! i ja!!! też chce z Wami jechać tylko jako pasażer, bo raczej moje 730 ze swojej trasy nie zboczy
Mixtated napisał/a: | ale musieliście się tak rozpisać? |
trafił swój na swego
Tomi - Wto Mar 09, 2010 11:55
MaReK napisał/a: |
Do 1 tys. km w jedną stronę dam rade i z powrotem tego samego dnia,
dalej nie jade. Pewnie Joa po ostatnim powrocie z Zatora pewnie już nie będzie chciała ze mną wracać
|
Nie przejmuj się, po wyjeździe w Bieszczady Mnie również sie dostało i Joa przesiadła się do Kruchego
[ Dodano: Wto Mar 09, 2010 11:55 ]
MaReK napisał/a: | Tomi napisał/a: | Hmmm... a może wrócimy do tradycji odwiedzania róznych spotów z tzw. nienacka? |
Mnie się to bardzo podobało
|
Przy spokojnej jeździe mój wciągnie podobnie co Twój ... tak myślę, tylko ktoś musiałby mnie pilnować, cobym spokojnie jechał
Joa - Wto Mar 09, 2010 12:01
Tomi napisał/a: | Nie przejmuj się, po wyjeździe w Bieszczady Mnie również sie dostało i Joa przesiadła się do Kruchego |
oj no.. nie Tobie jako kierowcy, a bardziej ogolnemu stylowi w jakim wracalismy- razem z Markiem i Maniaqiem z tego co pamietam nie powiesz mi chyba, ze troche nie przesadzaliscie
a przesiadlam sie pod sam koniec nie do Kruchego a do Marka, bo mial najbardziej "po drodze" zeby mnie do domu odwiezc
Roj - Wto Mar 09, 2010 12:28
nie wiem o co chodzi zupełnie ale jak coś fajnego się będzie działo (jak mi ktoś wytłumaczy w końcu ) to ja się piszę na pasendżera (może do maniaqa jak przyjmie). Że na spoty jakieś roverove do innych miast?
IInvit - Wto Mar 09, 2010 12:32
Roj napisał/a: | Że na spoty jakieś roverove do innych miast? |
tak a dokładnie to co napisał Tomi:
Tomi napisał/a: | Hmmm... a może wrócimy do tradycji odwiedzania róznych spotów z tzw. nienacka? |
Roj - Wto Mar 09, 2010 12:58
no niby tak ale co tą są "spoty z nienacka"? Szukałem miejscowości Nienack i nie ma
Tomi - Wto Mar 09, 2010 13:11
Roj napisał/a: | no niby tak ale co tą są "spoty z nienacka"? Szukałem miejscowości Nienack i nie ma |
Bardzo proste. W dziale spoty lokalne ludzie umawiają się na spoty w swoich stronach. Umawiają się tam, potwierdzają swoja obecność. my nie zabierając głosu w tym wątku, a tym bardziej nie informując o swoim przybyciu zjeżdżamy się tam zaskakując umówionych
Roj - Wto Mar 09, 2010 13:14
ja tak robie z wątkiem "bemowo"
ale chyba chodziło o jakieś dalsze wycieczki
p.s. pamiętaj o lusterku proszę
MaReK - Wto Mar 09, 2010 14:26
maniaq napisał/a: | Maniak i jego bandzior, w zaleznosci od terminow, zglaszaja akces do spotow wyjazdowych |
To już kolejny bolid do wspólnych wypadów - też diesel.
maniaq napisał/a: | Przepraszam, ale uciekam jeszcze popracowac, dogadamy sie co i jak na nastepnym spocie |
Ja do 5:30 składałem film z "Wenecji", oj działo się tam działo... Film ma już ok. 10 minut, a to jeszcze nie koniec Jak zwykle najgorzej było z dobraniem muzyki, ale podołałem chyba.
IInvit napisał/a: | i ja!!! i ja!!! też chce z Wami jechać |
Kto Ci broni, tylko co z Dudkiem? Do bagażnika z nim ?
IInvit napisał/a: | bo raczej moje 730 ze swojej trasy nie zboczy |
Czytałem o jakimś Panu z Wrocławia, co mu się zdarzyło po kilku głębszych podpylić z pętli autobus i jechał jego kursem, zabierał ludzi i był dużo kulturalniejszy od prawdziwych kierowców. Pewnie gdyby nie fakt, że prawdziwy kierowca zgłosił zaginięcie maszyny, to by się nikt nie zorientował W każdym razie - możesz spróbować. Wtedy wszyscy jedziemy z Tobą
Tomi napisał/a: | Nie przejmuj się, po wyjeździe w Bieszczady Mnie również sie dostało i Joa przesiadła się do Kruchego
|
Pamiętam, ale wtedy to już było na pograniczu ryzyka. Ciemno, słaba widoczność i niezapomniana Gonia na radiu CB "możesz, możesz, możesz, nie !@!$#! Chowaj się!"
Tomi napisał/a: | Przy spokojnej jeździe |
Nie ma spokojnej jazdy takimi autami
Ja też zawsze obiecuję sobie, że będę jechał ekonomicznie, ale niestety nawyki wygrywają. I nie mogę sobie sam przetłumaczyć, że będe tylko 3 min. szybciej niż bym jechał normalnie
Joa napisał/a: | oj no.. nie Tobie jako kierowcy, a bardziej ogolnemu stylowi w jakim wracalismy- razem z Markiem i Maniaqiem z tego co pamietam nie powiesz mi chyba, ze troche nie przesadzaliscie |
Tomi dobry kierowca, ale faktycznie ja powiem, że wtedy już było zbyt ryzykownie. Nie wspomnę o wysepkach, które pojawiały się nagle
Roj napisał/a: | no niby tak ale co tą są "spoty z nienacka"? Szukałem miejscowości Nienack i nie ma |
Ta miejscowość pojawia się wszędzie tam, gdzie jest spot (poza warszawą) i gdzie wpada niezapowiedziana ekipa z Warszawy. Jeśli się zapowiesz, to traci swój urok Dlatego takie spontany są najlepsze. A mi utkwił najbardziej taki wypad, gdzie podróż zakończyła się tak:
http://www.marek.idzik.pl...k/zdjecie_1.jpg
Tomi napisał/a: | nie informując o swoim przybyciu zjeżdżamy się tam zaskakując umówionych |
Był czas, że ekipa krakowska i wrocławska były zawiedzione, że nas nie ma
Takie wycieczki są fajne i zbliżają roverkowiczów bardziej
Tylko, że Wrocek i Kraków już znam, Poznań też. Wolałbym uderzyć w rejony np.
Rzeszów, Gdańsk/Gdynia/Sopot, Podlasie, Lubelskie. Tylko, że te wycieczki kosztują, a to jest ostatnio u mnie jedyna przeszkoda
Pamiętam jak mieliśmy zaskoczyć naszych sąsiadów południowych
Miało być tam 6-9 roverków i my mieliśmy być atrakcją imprezy.
Tymczasem okazało się, że byliśmy piątym kołem u wozu...
No ale więcej wyjaśnia galeria
http://www.roverki.pl/galeria/
Pozdrawiam,
Roj - Wto Mar 09, 2010 14:39
heee, ładnie, ładnie, to już nawet mój lepiej wygląda
IInvit - Wto Mar 09, 2010 15:10
MaReK napisał/a: | Kto Ci broni, tylko co z Dudkiem? Do bagażnika z nim ? |
gdzieś go upchniemy a jak nie to może weźmie swoje auto
MaReK napisał/a: | W każdym razie - możesz spróbować. Wtedy wszyscy jedziemy z Tobą |
ale ja nie kieruje
maniaq - Wto Mar 09, 2010 23:41
MaReK napisał/a: | maniaq napisał/a: | Przepraszam, ale uciekam jeszcze popracowac, dogadamy sie co i jak na nastepnym spocie |
Ja do 5:30 składałem film z "Wenecji", oj działo się tam działo... Film ma już ok. 10 minut, a to jeszcze nie koniec Jak zwykle najgorzej było z dobraniem muzyki, ale podołałem chyba. |
Juz mam sie bac, ze tak przy mojej osobie wspominasz ?
Ja podobnie jak Marek, zaleznie od czasu i ... CZASU = $
Bandzior w trasie jest ekonomiczny, a Joa przesadza, ja tam trase powrotna z bieszczad milo wspominam
Roj , temat otwarty , bandzior do dyspozycji
MaReK - Sro Mar 10, 2010 01:10
maniaq napisał/a: | ja tam trase powrotna z bieszczad milo wspominam |
trasa była bardzo milła. W takim gronie, nawet wojenna ścieżka przez Albanie byłaby miła
Miejscami było jednak za grubo i lepiej się do tego przyznać niż iść w zaparte, że "spoko luz"
maniaq - Sro Mar 10, 2010 12:08
trzeba znalezc termin i lokalizacje.....
ekipa sie zbierze, zaleznie od terminow i mozliwosci $
Tomi - Sro Mar 10, 2010 12:09
MaReK napisał/a: | maniaq napisał/a: | ja tam trase powrotna z bieszczad milo wspominam |
trasa była bardzo milła. W takim gronie, nawet wojenna ścieżka przez Albanie byłaby miła
Miejscami było jednak za grubo i lepiej się do tego przyznać niż iść w zaparte, że "spoko luz" |
ZTCP na obwodnicy Garwolina, w nocy ok. 200 km/h. (w niemałym ruchu).
MaReK - Sro Mar 10, 2010 12:09
Ale niedługo Zlot, to może już po nim?
maniaq - Sro Mar 10, 2010 12:11
ty ciagle podpowiadasz ----> niebawem. a moze ktos otworzy usta z zarzadu i zabierze glos co i jak... ? przynajmniej planowane daty
bylbym wdzieczny, bo niestety weekendy mi sie zapelniaja, mam turnieje i nie kazdy dam rade O_o
Joa - Sro Mar 10, 2010 12:13
MaReK napisał/a: | niedługo Zlot |
niedlugo? z tego co slyszalam ostatni weekend maja, toz to 3 miesiace
MaReK - Sro Mar 10, 2010 12:20
marca nie licze, bo juz trwa. Wiec dwa miesiace
A teraz pogoda licha taka, w kwietniu to jeszcze bo cieplej, ale tak...
Pozdrawiam,
Perez - Sro Mar 10, 2010 12:43
MaReK napisał/a: | Tylko, że te wycieczki kosztują, a to jest ostatnio u mnie jedyna przeszkoda |
maniaq napisał/a: | CZASU = $ |
Moja kanapka do Gdanska i z powrotem miescimy sie w 160zl
[ Dodano: Sro Mar 10, 2010 12:43 ]
Poza tym Joa chyba sie ze mna nie boi jezdzic.
maniaq - Sro Mar 10, 2010 12:46
moim klekotem pewnie podobnie z $
a jak JOA reaguje na moje jezdzenie ..... yyyyy nie wiem, bo nigdy jeszcze nie wsiadla
MaReK - Sro Mar 10, 2010 12:50
Co Wy się tak nad tą Joą rozwodzicie
Ona nikogo nie krytykowała tylko wspomniała o zbyt agresywnym stylu jazdy
Niedługo będą mity, że jeśli chcesz być szanowanym i dobrym kierowcą, to musisz przynajmniej dwa razy zyskać rekomendacje Joa'y
Joa - Sro Mar 10, 2010 12:58
no wlasnie sie przed chwila smialam z Aga, ze licytacje sobie uzadzacie do czego to dochodzi
[ Dodano: Sro Mar 10, 2010 12:58 ]
MaReK napisał/a: | Ona nikogo nie krytykowała tylko wspomniała o zbyt agresywnym stylu jazdy |
no wlasnie..
MaReK - Sro Mar 10, 2010 13:15
Z Agą? Jaką Agą? Marianową naszą Agnieszką ?
Siedzicie i knujecie - baby jedne
Joa - Sro Mar 10, 2010 13:24
MaReK napisał/a: | Z Agą? Jaką Agą? Marianową naszą Agnieszką ? |
dokladnie z ta Aga.
MaReK napisał/a: | Siedzicie i knujecie - baby jedne |
e tam, knujecie
musimy was kontrolowac, bo puscic w samopas to sie zle skonczyc moze
Perez - Sro Mar 10, 2010 14:16
Ale ja jezdze spokojnie.....naprawde
|
|