|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Tuning mechaniczny - wydech El-tec
sic_corey - Wto Mar 30, 2010 16:16 Temat postu: wydech El-tec ostatnio byłem umawiać się na wykonanie układu wydechowego w firmie El-tec. powiedziano mi tam że już kiedyś robili wydech i dolot w MG ZR i klient był zadowolony. mam teraz pytanko czy ów klient jest obecny na forum a jeżeli nie on/ona to może ktoś inny ma jakieś opinie na temat wydechów robionych przez tą firmę ?
dobryziom - Wto Mar 30, 2010 17:58
Firma dobra jednak ceny od jakiegoś czasu zaporowe... w podobnych pieniądzach kupisz wydech dedykowana który na pewno ci doda a nie odejmie KM
kolin - Wto Mar 30, 2010 18:00
Z tego co pamiętam to jest to użytkownik Forum
rodi_ - Wto Mar 30, 2010 20:38
Tak z ciekawosci, ile Ci powiedzieli za caly wydech?
sic_corey - Wto Mar 30, 2010 20:42
przecięż ten wydech zrobiony w el-tecu także przyniesie jakiś wzrost mocy. czytałem, że jest to naprawde solidna firma, jedna z lepszych w Polsce.
za cały wydech - 2300 zl
dobryziom - Sro Mar 31, 2010 15:03
sic_corey napisał/a: | przecięż ten wydech zrobiony w el-tecu także przyniesie jakiś wzrost mocy. czytałem, że jest to naprawde solidna firma, jedna z lepszych w Polsce.
za cały wydech - 2300 zl |
przyniesie albo i nie kwestia weryfikacji bo nie wydaje mi się żeby Wojtek liczył wydech do tego konkretnego modelu silnika... Solidność wykonania wydechu nie ma nic wspólnego z tym czy doda mocy czy nie.
kolin - Sro Mar 31, 2010 16:41
Ja sobie wydech sam spawałem i zyskałem wraz z dolotem ok 9-10 PS. Ja osobiście nie dal bym tyle $ za wydech. Znam typów co kupowali dedykowane układy Magnaflow a na hamowni pluli sobie w twarz za wydane 1700zł. Bo przyrost nie za ciekawy
|
|