|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Rover serii 400/45, Honda Civic i MG ZS - [45 2.0 2000] Prostowanie alufelgi
miuzziker - Pią Kwi 16, 2010 12:37 Temat postu: [45 2.0 2000] Prostowanie alufelgi Witam. Muszę wyprostować jedną alufelgę. Gdzie można w Kielcach lub okolicy wyprostować i ile to może kosztować?
Potrzebuję także wymienić marżetę i nie wiem gdzie mogę ją kupić. Szukałem po różnych sklepach internetowych i nie mogę znaleźć. Ma to może jakąś inną nazwę?
Znacie może jakiś tani sklep z częściami do roverków w okolicy Kielc?
PTE - Pią Kwi 16, 2010 12:40 Temat postu: Re: [45 2.0 2000] Prostowanie alufelgi
miuzziker napisał/a: |
Potrzebuję także wymienić marżetę i nie wiem gdzie mogę ją kupić. Szukałem po różnych sklepach internetowych i nie mogę znaleźć. Ma to może jakąś inną nazwę? |
Zapewne dlatego, że powinieneś szukać manszety, ewentualnie osłony przegubu, bo zapewne o to Ci chodzi?
EDIT:
Co do prostowania felg - zajrzyj tutaj.
A tutaj link do samej części (pasuje zarówno do diesla 2.0 jak i benzynowej V6 2.0):
osłona
adres sklepu
kosman - Pią Kwi 16, 2010 12:50 Temat postu: Re: [45 2.0 2000] Prostowanie alufelgi
miuzziker napisał/a: | Gdzie można w Kielcach lub okolicy wyprostować i ile to może kosztować? |
Wydaje mi się, że jak się spytasz w wulkanizacji to Cię pokierują - przynajmniej powinni. Ja nie miałem takiej okazji prostować alufelgi, więc nie wiem gdzie możesz z tym jechać...
Kozik - Pią Kwi 16, 2010 13:15
Ja mogę odradzić tylko zakład jak się wyjeżdża z kielc w stronę tarnowa ten po prawej strone w bramie
|
|