|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
 |
Spoty lokalne - Warszawa - Bemowo - 9 maja 2010 - g.20
Joa - Sob Maj 08, 2010 21:02 Temat postu: Warszawa - Bemowo - 9 maja 2010 - g.20 rozumiem, ze skoro nikt do tej pory nie mowi, ze nie przyjedzie, to frekwencja 100%?
kruszon - Sob Maj 08, 2010 21:59
Ja bede Do zobaczenia!
MaReK - Sob Maj 08, 2010 23:02
My z Violla tez. Będzie koleżanka Violli R200 i będzie chciała skorzystać z usługi Mariusza
Także Maryjusz jak czytasz te posty to weź ze sobą magiczną walizeczkę
Będziecie mogli podziwiać na spocie blask moich świeżo polakierowanych listew przyprogowych
Pozdrawiam,
apples - Sob Maj 08, 2010 23:12
MaReK napisał/a: | Będzie koleżanka Violli R200 i będzie chciała skorzystać z usługi Mariusza |
MaReK - Sob Maj 08, 2010 23:21
apples napisał/a: | ;> |
Wiedziałem, że ktoś to wyłapie, ale nie myślałem, że to Ty
Skoro wziąłeś udział, to może wpadniesz ?
apples - Nie Maj 09, 2010 00:25
MaReK napisał/a: | Wiedziałem, że ktoś to wyłapie, ale nie myślałem, że to Ty | MaReK napisał/a: | Skoro wziąłeś udział, to może wpadniesz ? | Jeszcze w Warszawie mnie nie widzieli. Jak będę kiedyś służbowo to na pewno się wproszę.
Mix - Nie Maj 09, 2010 10:58
kruszon, ja nadal bez auta. Mogę się zabrać z Tobą?
sic_corey - Nie Maj 09, 2010 13:46
ja będę- pochwalić się nowym wydechem a także pokazać pewne akcesoria które nabyłem do swojego przecinaka
kruszon - Nie Maj 09, 2010 16:05
Mix, ok, tylko nie wiem jeszcze jak bede mial wieczor zagospodarowany. Zadzwonie jak bede znal szczegoly czasoprzestrzenne itp
Ley - Nie Maj 09, 2010 16:35
jakby co to ja też będę i mogę zahaczyć o Gocek
kruszon - Nie Maj 09, 2010 16:44
Ley, Mix to jesli mozecie to sie dogadajcie, bo mozliwe ze sie w ogole dzisiaj nie pojawie. C'est la vie.
Mix - Nie Maj 09, 2010 17:39
Chętnie zabiorę się również z Ley'em, ale się zastanawiam jak wrócę...
MaReK - Nie Maj 09, 2010 17:48
sic_corey napisał/a: | ja będę- pochwalić się nowym wydechem a także pokazać pewne akcesoria które nabyłem do swojego przecinaka |
W takim razie wezmę dla Ciebie nóż
Mix napisał/a: | Chętnie zabiorę się również z Ley'em, ale się zastanawiam jak wrócę... |
Ja Cię odwiozę
kris-tofer - Nie Maj 09, 2010 18:51
Krzyś też się na dziś szykuje na spota jako nowicjusz, więc będzie okazja na spojrzenie świeżym okiem na moje cudeńko
MaReK - Nie Maj 09, 2010 19:43
Oby tylko nie padało, bo tak straszy dzisiaj od rana.
Dobra, jadę !
kris-tofer - Pon Maj 10, 2010 00:02
Dzięki za dzisiejsze spotkanie, byłem pierwszy raz i przyznam, że było naprawdę ciekawie. Oczywiście będę się pojawiał na następnych spotkaniach
Pozdrawiam wszystkich uczestników
MaReK - Pon Maj 10, 2010 00:32
kris-tofer byłeś ale jakby Cię nie było...
Ale spokojnie, to tak bywa... przyjeżdża się po cichu... a po 2 - 3 spotach wszędzie Cie pełno Sorki za ten przejazd, chciałem jechać jak wszyscy twierdzą, że krócej... ale to chyba kilometrowo, bo na pewno nie czasowo
Pozdrawiam,
maniaq - Pon Maj 10, 2010 01:32
dzieki za pomoc dla klubowiczow, wpadlem niezapowiedziany inna marka... ale wyglada na to ze czarny bandzior bedzie walczyl o zycie, jednak ja musze zyc na codzien i rozgladam sie za czyms na szybko...
Przepraszam, ze tak malo kulturalnie, ale nie chialem 3mac Mariusza, DZIEKI za rady, i brudas dzis bylem , bo porsto od pacjenta jechalem, wiec sie nie witalem i nie zegnalem...
dzieki wszystkim za pomoc
kris-tofer - Pon Maj 10, 2010 08:50
MaReK napisał/a: | kris-tofer byłeś ale jakby Cię nie było... |
no cóż, nie chciałem skakać od razu po samochodach Nie dziw się mi, że stałem trochę na uboczu, bo z Was wszystkich wcześniej widziałem się tylko z Tomim, który z resztą mógłby mnie nie pamiętać.
Wisłostradą wracałem i byłoby pewnie szybciej, ale jak jechaliśmy razem to się trochę ludzie oglądali, więc na pewno było ciekawiej
MaReK - Pon Maj 10, 2010 18:51
Cytat: | Wisłostradą wracałem i byłoby pewnie szybciej, ale jak jechaliśmy razem to się trochę ludzie oglądali, więc na pewno było ciekawiej |
Oglądali się, oglądali Z resztą przejazd nie był wcale taki wolny, tylko ograniczenia w prawie były Nie lubię latać na czerwonym czy tam późnym żółtym
kris-tofer napisał/a: | nie chciałem skakać od razu po samochodach |
Myślę, że gdybyś to zrobił zostałbyś najbardziej rozpoznawalnym spotowiczem w przyszłości
kris-tofer napisał/a: | Nie dziw się mi, że stałem trochę na uboczu |
Ja się nie dziwię
Ogólnie miło było Cię poznać i mam nadzieję, że będziesz zaglądał...
Pamiętaj o cieście
Zupełnie inaczej Cię odbierałem na spocie niż czytając posty na forum
Teraz inaczej czytam te same posty na forum
Spotkania na żywo powinny być w regulaminie forum
Pozdrawiam,
Raptile - Pon Maj 10, 2010 18:55
MaReK, ja ciebie tez inaczej odbieram
maciej - Pon Maj 10, 2010 18:58
MaReK napisał/a: | Spotkania na żywo powinny być w regulaminie forum |
Chyba Mariusz mówił, że w którymś z klubów Vectry (bo chyba jest więcej niż jeden) są takie obwarowania dla klubowiczów, że trzeba się pojawić na iluś zlotach w określonym czasie, żeby zostać przyjętym...
Mix - Pon Maj 10, 2010 19:46
BTW, gorące podziękowania dla Ley'a, za transport na i ze spota
kris-tofer - Pon Maj 10, 2010 21:19
MaReK napisał/a: | Ogólnie miło było Cię poznać i mam nadzieję, że będziesz zaglądał... | Ciebie i wszystkich obecnych ogólnie też było miło poznać Maciej, czekałem na Ciebie, ale się nie doczekałem, pewnie byłobytak samo jak pisze Marek MaReK napisał/a: | Zupełnie inaczej Cię odbierałem na spocie niż czytając posty na forum | a właśnie, wytłumacz się MArek teraz z tego cytatu
Oczywiście, że będę przyjeżdżał, mam nadzieję, że jak najczęściej, ale z jakim ciastem?:)
Joa - Pon Maj 10, 2010 21:47
Cytat: | ale z jakim ciastem?:)
|
poczytaj archiwum spotow warszawskich to wszystkiego sie dowiesz
btw. Marek, Ty nie mysl, ze jak chcesz ciacho od wszystkich po kolei to zapomnimy, ze i Ty jeszcze nie piekles
no i przy okazji- kierowca niebieskiej 75 wyjezdzajacej wczoraj z parkingu za mna (nie wiem jakiego masz nicka )- bardzo kiepsko masz ustawione swiatla, zwlaszcza prawe mocno razilo
aha- i jeszcze raz wielkie dzieki dla Mariusza za ogarniecie podswietlenia tablicy i dla Agi za negocjacje cenowe
kris-tofer - Pon Maj 10, 2010 21:53
Joa napisał/a: | poczytaj archiwum spotow warszawskich to wszystkiego sie dowiesz |
myślałem, że ktoś mi napisze no dobra poszukam...
Joa - Pon Maj 10, 2010 22:15
no ja wiem, ze wszyscy by chcieli na latwizne nie ma
maciej - Wto Maj 11, 2010 08:17
kris-tofer napisał/a: | Maciej, czekałem na Ciebie, ale się nie doczekałem, |
No niestety, pisałem już kilka razy - chwilowo praca mnie wygoniła poza Warszawę i nawet jak wracam na weekend, to w niedzielę o 17 muszę już uciekać spowrotem.
Ale 23.05 powinienem (tak na 95%) być na spocie i na Zlocie Ogólnopolskim to już na pewno.
kris-tofer napisał/a: | pewnie byłobytak samo jak pisze Marek |
Pewnie nie "pewnie", a sądzę, że na "na pewno".
Testowane nie raz i tylko ci, którzy tego nie spróbowali nie mogą zrozumieć dlaczego w co gorętszych wątkach ktoś co jakiś czas pisze "przyjedź, poznaj, to zmienisz zdanie i dyskusje na forum staną się spokojniejsze".
|
|