Zobacz temat - Warszawa - Bemowo - 9 maja 2010 - g.20

Forum Klubu ROVERki.pl

Spoty lokalne - Warszawa - Bemowo - 9 maja 2010 - g.20

Joa - Sob Maj 08, 2010 21:02
Temat postu: Warszawa - Bemowo - 9 maja 2010 - g.20
rozumiem, ze skoro nikt do tej pory nie mowi, ze nie przyjedzie, to frekwencja 100%? ;>
kruszon - Sob Maj 08, 2010 21:59

Ja bede :D Do zobaczenia!
MaReK - Sob Maj 08, 2010 23:02

My z Violla tez. Będzie koleżanka Violli R200 i będzie chciała skorzystać z usługi Mariusza ;)
Także Maryjusz jak czytasz te posty to weź ze sobą magiczną walizeczkę ;)

Będziecie mogli podziwiać na spocie blask moich świeżo polakierowanych listew przyprogowych ;)

Pozdrawiam,

apples - Sob Maj 08, 2010 23:12

MaReK napisał/a:
Będzie koleżanka Violli R200 i będzie chciała skorzystać z usługi Mariusza ;)
;> :hahaha:
MaReK - Sob Maj 08, 2010 23:21

apples napisał/a:
;> :hahaha:

Wiedziałem, że ktoś to wyłapie, ale nie myślałem, że to Ty ;)
Skoro wziąłeś udział, to może wpadniesz ;D ?

apples - Nie Maj 09, 2010 00:25

MaReK napisał/a:
Wiedziałem, że ktoś to wyłapie, ale nie myślałem, że to Ty ;)
:grin:
MaReK napisał/a:
Skoro wziąłeś udział, to może wpadniesz ;D ?
Jeszcze w Warszawie mnie nie widzieli. :mrgreen: Jak będę kiedyś służbowo to na pewno się wproszę. :wink:
Mix - Nie Maj 09, 2010 10:58

kruszon, ja nadal bez auta. Mogę się zabrać z Tobą?
sic_corey - Nie Maj 09, 2010 13:46

ja będę- pochwalić się nowym wydechem :D a także pokazać pewne akcesoria które nabyłem do swojego przecinaka :)
kruszon - Nie Maj 09, 2010 16:05

Mix, ok, tylko nie wiem jeszcze jak bede mial wieczor zagospodarowany. Zadzwonie jak bede znal szczegoly czasoprzestrzenne itp ;)
Ley - Nie Maj 09, 2010 16:35

jakby co to ja też będę i mogę zahaczyć o Gocek :)
kruszon - Nie Maj 09, 2010 16:44

Ley, Mix to jesli mozecie to sie dogadajcie, bo mozliwe ze sie w ogole dzisiaj nie pojawie. C'est la vie.
Mix - Nie Maj 09, 2010 17:39

Chętnie zabiorę się również z Ley'em, ale się zastanawiam jak wrócę...
MaReK - Nie Maj 09, 2010 17:48

sic_corey napisał/a:
ja będę- pochwalić się nowym wydechem :D a także pokazać pewne akcesoria które nabyłem do swojego przecinaka :)

W takim razie wezmę dla Ciebie nóż ;P

Mix napisał/a:
Chętnie zabiorę się również z Ley'em, ale się zastanawiam jak wrócę...

Ja Cię odwiozę ;)

kris-tofer - Nie Maj 09, 2010 18:51

Krzyś też się na dziś szykuje na spota jako nowicjusz, więc będzie okazja na spojrzenie świeżym okiem na moje cudeńko :mrgreen:
MaReK - Nie Maj 09, 2010 19:43

Oby tylko nie padało, bo tak straszy dzisiaj od rana.
Dobra, jadę ! ;D

kris-tofer - Pon Maj 10, 2010 00:02

Dzięki za dzisiejsze spotkanie, byłem pierwszy raz i przyznam, że było naprawdę ciekawie. Oczywiście będę się pojawiał na następnych spotkaniach :)
Pozdrawiam wszystkich uczestników :)

MaReK - Pon Maj 10, 2010 00:32

kris-tofer byłeś ale jakby Cię nie było...
Ale spokojnie, to tak bywa... przyjeżdża się po cichu... a po 2 - 3 spotach wszędzie Cie pełno ;) Sorki za ten przejazd, chciałem jechać jak wszyscy twierdzą, że krócej... ale to chyba kilometrowo, bo na pewno nie czasowo ;)

Pozdrawiam,

maniaq - Pon Maj 10, 2010 01:32

dzieki za pomoc dla klubowiczow, wpadlem niezapowiedziany inna marka... ale wyglada na to ze czarny bandzior bedzie walczyl o zycie, jednak ja musze zyc na codzien i rozgladam sie za czyms na szybko...

Przepraszam, ze tak malo kulturalnie, ale nie chialem 3mac Mariusza, DZIEKI za rady, i brudas dzis bylem , bo porsto od pacjenta jechalem, wiec sie nie witalem i nie zegnalem...

dzieki wszystkim za pomoc :)

kris-tofer - Pon Maj 10, 2010 08:50

MaReK napisał/a:
kris-tofer byłeś ale jakby Cię nie było...

no cóż, nie chciałem skakać od razu po samochodach :mrgreen: Nie dziw się mi, że stałem trochę na uboczu, bo z Was wszystkich wcześniej widziałem się tylko z Tomim, który z resztą mógłby mnie nie pamiętać.
Wisłostradą wracałem i byłoby pewnie szybciej, ale jak jechaliśmy razem to się trochę ludzie oglądali, więc na pewno było ciekawiej :)

MaReK - Pon Maj 10, 2010 18:51

Cytat:
Wisłostradą wracałem i byłoby pewnie szybciej, ale jak jechaliśmy razem to się trochę ludzie oglądali, więc na pewno było ciekawiej

Oglądali się, oglądali ;) Z resztą przejazd nie był wcale taki wolny, tylko ograniczenia w prawie były ;) Nie lubię latać na czerwonym czy tam późnym żółtym ;)

kris-tofer napisał/a:
nie chciałem skakać od razu po samochodach :mrgreen:

Myślę, że gdybyś to zrobił zostałbyś najbardziej rozpoznawalnym spotowiczem w przyszłości ;)

kris-tofer napisał/a:
Nie dziw się mi, że stałem trochę na uboczu

Ja się nie dziwię ;)
Ogólnie miło było Cię poznać i mam nadzieję, że będziesz zaglądał...
Pamiętaj o cieście ;P

Zupełnie inaczej Cię odbierałem na spocie niż czytając posty na forum ;)
Teraz inaczej czytam te same posty na forum ;)

Spotkania na żywo powinny być w regulaminie forum ;P

Pozdrawiam,

Raptile - Pon Maj 10, 2010 18:55

MaReK, ja ciebie tez inaczej odbieram :mrgreen:
maciej - Pon Maj 10, 2010 18:58

MaReK napisał/a:
Spotkania na żywo powinny być w regulaminie forum ;P

Chyba Mariusz mówił, że w którymś z klubów Vectry (bo chyba jest więcej niż jeden) są takie obwarowania dla klubowiczów, że trzeba się pojawić na iluś zlotach w określonym czasie, żeby zostać przyjętym... :)

Mix - Pon Maj 10, 2010 19:46

BTW, gorące podziękowania dla Ley'a, za transport na i ze spota :wink:
kris-tofer - Pon Maj 10, 2010 21:19

MaReK napisał/a:
Ogólnie miło było Cię poznać i mam nadzieję, że będziesz zaglądał...
Ciebie i wszystkich obecnych ogólnie też było miło poznać :) Maciej, czekałem na Ciebie, ale się nie doczekałem, pewnie byłobytak samo jak pisze Marek
MaReK napisał/a:
Zupełnie inaczej Cię odbierałem na spocie niż czytając posty na forum ;)
a właśnie, wytłumacz się MArek teraz z tego cytatu :)
Oczywiście, że będę przyjeżdżał, mam nadzieję, że jak najczęściej, ale z jakim ciastem?:)

Joa - Pon Maj 10, 2010 21:47

Cytat:
ale z jakim ciastem?:)

poczytaj archiwum spotow warszawskich to wszystkiego sie dowiesz ;)

btw. Marek, Ty nie mysl, ze jak chcesz ciacho od wszystkich po kolei to zapomnimy, ze i Ty jeszcze nie piekles ;)

no i przy okazji- kierowca niebieskiej 75 wyjezdzajacej wczoraj z parkingu za mna (nie wiem jakiego masz nicka :oops: )- bardzo kiepsko masz ustawione swiatla, zwlaszcza prawe mocno razilo ;p

aha- i jeszcze raz wielkie dzieki dla Mariusza za ogarniecie podswietlenia tablicy i dla Agi za negocjacje cenowe :*

kris-tofer - Pon Maj 10, 2010 21:53

Joa napisał/a:
poczytaj archiwum spotow warszawskich to wszystkiego sie dowiesz ;)

myślałem, że ktoś mi napisze :) no dobra poszukam... :mrgreen:

Joa - Pon Maj 10, 2010 22:15

no ja wiem, ze wszyscy by chcieli na latwizne ;) nie ma :P ;)
maciej - Wto Maj 11, 2010 08:17

kris-tofer napisał/a:
Maciej, czekałem na Ciebie, ale się nie doczekałem,

No niestety, pisałem już kilka razy - chwilowo praca mnie wygoniła poza Warszawę i nawet jak wracam na weekend, to w niedzielę o 17 muszę już uciekać spowrotem.

Ale 23.05 powinienem (tak na 95%) być na spocie i na Zlocie Ogólnopolskim to już na pewno. :)
kris-tofer napisał/a:
pewnie byłobytak samo jak pisze Marek

Pewnie nie "pewnie", a sądzę, że na "na pewno". ;)

Testowane nie raz i tylko ci, którzy tego nie spróbowali nie mogą zrozumieć dlaczego w co gorętszych wątkach ktoś co jakiś czas pisze "przyjedź, poznaj, to zmienisz zdanie i dyskusje na forum staną się spokojniejsze". :D