|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Offtopic - PKP Warszawa Zachodnia - dojazd
PTE - Wto Maj 11, 2010 08:52 Temat postu: PKP Warszawa Zachodnia - dojazd Będę jutro koło południa jechał przez Warszawę do Sandomierza i muszę po drodze zabrać jedną osobę z dworca PKP W-wa Zachodnia. Z mapy wynika mi, że jadąc od Gdańska Al. Armii Krajowej a potem Prymasa Tysiąclecia najłatwiej byłoby mi skręcić w Kasprzaka i podjechać od Tunelowej (coś mi świta, ze tam też jest wyjście z dworca - takie malutkie). Pchanie się bowiem od frontu od Al. Jerozolimskich za bardzo mi się nie uśmiecha - nie znam miasta. Dobrze myślę? Doradźcie coś, koleżanki i koledzy
maciej - Wto Maj 11, 2010 09:04
PTE napisał/a: | Z mapy wynika mi, że jadąc od Gdańska Al. Armii Krajowej a potem Prymasa Tysiąclecia najłatwiej byłoby mi skręcić w Kasprzaka i podjechać od Tunelowej (coś mi świta, ze tam też jest wyjście z dworca - takie malutkie) |
Jak najbardziej.
To jest najlepsza metoda.
PTE napisał/a: | Pchanie się bowiem od frontu od Al. Jerozolimskich za bardzo mi się nie uśmiecha - nie znam miasta. Dobrze myślę? Doradźcie coś, koleżanki i koledzy |
Dokładnie - to nie ma sensu, bo na Jerozolimskich nie ma zawrotki (tzn. jest, ale tylko dla autobusów) i musiałbyś daleko jechać, więc podjedź od Tunelowej, potem wróć "po śladach" na Prymasa, a potem to już prosto - Jerozolimskie, potem w lewo w Łopuszańską, potem prosto (to ta sama ulica tylko nazwy się zmieniają) Hynka, Marynarska, a z Marynarskiej w prawo w Rzymowskiego i potem znów w prawo w Puławską, a potem to już 179 km prosto do Sandomierza.
PTE - Wto Maj 11, 2010 11:57
Wielkie dzięki
|
|