|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Offtopic - Czyżby pierwszy temat tego typu?? Oferty pracy.
Wydryszek - Czw Maj 13, 2010 11:02 Temat postu: Czyżby pierwszy temat tego typu?? Oferty pracy. Heh, co tu dużo mówić.
Szukam pracy, zatrudnienie obecnie mam ale atmosfera niestety nie sprzyja, brak możliwości rozwoju i podejście do wielu tematów rozkłada na łopatki dlatego będąc zatrudnionym szukam nowego miejsca pracy.
Odwiedziłem portale typu gumtree.pl, pracuj.pl i inne ale czy na prawdę teraz tak ciężko o "normalną" pracę??
Macie jakieś inne portale gdzie można znaleźć coś innego oprócz ofert call center, roznoszenia ulotek itp??
Wypaliłem się w obecnym miejscu przez 2.5 roku nic się nie dzieje i nie ma żadnych perspektyw na dalszy rozwój.
Codzienna monotonia sportowego sklepu internetowego.
shilus82 - Czw Maj 13, 2010 11:23
Wiem, ze na stronie wyborczej są oferty, tak samo jak na infopraca.pl. Mnie moja robota już też nie bawi,a nawet zaczyna irytować (sklep z zaopatrzeniem ortopedycznym),codziennie to samo,ta sama monotonia.Żadnej możliwości rozwoju zawodowego, żadnej podwyżki, a jeszcze chcą gnębić karami po inwentaryzacjach ehh,pamiętam czas, jak próbowałem własny interesik rozkręcić z masażykami,to były czasy, ale niestety zarobek marny i trzeba było iść robić na pensji
sasquatch - Czw Maj 13, 2010 11:28
Jakieś techniczne umiejętności? Na przykład w dziedzinie CATV, DTV, TV sat? Praca w Warszawie
Wydryszek - Czw Maj 13, 2010 11:41
shilus82 , dzięki, jak się szuka cały czas to z głowy uciekają miejsca gdzie można zajrzeć.
sasquatch, najlepiej widzę wstawiać CV'ki i jak ktoś ma jakąś ofertę to przejrzy
Techniczne umiejętności powiadasz, przypuszczam, że pytanie tyczyło się mojej osoby bo kolega wyżej z Wrocławia.
U mnie szeroko pojęte zainteresowania technologiami.
Elektronika amatorsko, bardzo amatorsko (nie żadne projektowanie bo się nie znam za bardzo).
Tematyka komputerów, sieci, sprzętu w stopniu zaawansowanym i CATV i u nasze DVB jak najbardziej ciekawy temat, wydaje mi się "do ogarnięcia" a dla chcącego nie ma dużych barier.
Telefonia, multimedia, grafika, muzyka (od strony technicznej, nie chodiz o słuchanie )
Z TV Sat trochę bardziej na bakier, prawie zerowa styczność. Wiem tyle co podstawowy użytkownik Tv Sat.
Hmm..tak myślę, może na prawdę niegłupi pomysł z tymi CV'kami oczywiście z wycięciem wstępnie najbardziej poufnych danych.
Może właśnie ktoś się orientuje czy ktoś poszukuje pracowników i nie ma kim miejsc obsadzić, nie musi to być od razu ofertą ale porozmawiać i podjąć potem decyzję zawsze można.
Przypuszczam, że jest więcej takich osób na forum które myślą o przyszłości, stabilizacji, i jakimś rozwoju które by tu zaglądały
sasquatch - Czw Maj 13, 2010 11:52
Zobacz tutaj:
http://aster.pl/files/wwa...jalista_dtv.pdf
wiem, że nie zakończyli rekrutacji, bo dwa dni temu pytali mnie czy nie mogę kogoś polecić.
Polecić Ciebie trochę mi trudno bo się nie znamy - ale sam możesz spróbować.
Sasquatch
Wydryszek - Czw Maj 13, 2010 11:59
Hmmm..dzięki za podesłanie ofert ale jak zobaczyłem analizatory widma i tablice MPEG plus kwestie strumieni, to raczej z ulicy będzie ciężko bez prawdziwego przygotowania i doświadczenia w tym temacie.
Mietkowski - Pią Maj 14, 2010 09:15
Wydryszek napisał/a: |
...
Hmm..tak myślę, może na prawdę niegłupi pomysł z tymi CV'kami oczywiście z wycięciem wstępnie najbardziej poufnych danych.
|
Załóż sobie konto na goldenline.pl, tam też są oferty pracy. Na forum można podawać link do swojego profilu na tym portalu. Moim zdaniem taka forma jest bezpieczniejsza i wygodniejsza niż wrzucanie tutaj swojego CV.
SeevS - Wto Maj 18, 2010 12:42
Jak ktoś z Poznania potrzebuje pracy i nie boi się wyzwań. To zapraszam na PW.
sasquatch - Wto Maj 18, 2010 19:13
"Jakbyś miał jakiegoś dobrego kierownika projektu ew. kogoś kto mógłby stanowić wsparcie do Biura projektów w charakterze analityka/administratora tj. mniej więcej wie o co chodzi w metodyce, mocno uporządkowany sumienny i konsekwentny, gotowy do zdobycia doświadczeń. Potrzebuję jakiejś pomocy przy zbieraniu danych o projektach, bieżących analizach kolizji, procesowaniu zgłoszeń i pomysłów itp.
taka trochę administracyjna praca z elementami koordynacji pewnych procesów."
cytat - jesli ktoś zainteresowany PW proszę - miejsce pracy mokotów warszawa
unpredictablee - Wto Cze 29, 2010 11:23
Może odświeżę temat, sam obecnie poszukuje pracy.
Jakbyście wiedzieli coś na temat pracy w Warszawie chętnie skorzystam
Wydryszek - Wto Cze 29, 2010 11:56
unpredictablee Napisz jaką branżą jesteś zainteresowany. Wtedy jak komuś wpadnie coś w ucho to podeśle info, linka, telefon...
unpredictablee - Wto Cze 29, 2010 12:26
Motoryzacja handel, czy też praca jako pomocnik mechanika, chętnie bym się tego zawodu nauczył/ Transport- kierowca /
administracja
Posiadam kursy:
Uprawnienia na kierowanie wózkami jezdniowymi z napedem silnikowym
Kurs wysokościowy/alpinistyczny
Także praca z tym związana.
|
|