|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Rover serii 75, MG ZT - [R75] Nowy kluczyk - gotowy zestaw
Triumwirat - Pon Maj 17, 2010 22:04 Temat postu: [R75] Nowy kluczyk - gotowy zestaw Szukając odpowiedzi i osoby, która mogła by dorobić nowy kluczyk do mojego Rovera znalazłem w sieci coś takiego:
http://cgi.ebay.pl/ws/eBa...em=360263060273
Czy ktoś obeznany z językiem niemieckim mógłby przybliżyć mnie i ogółowi o co tu chodzi
Czy przy pomocy tego zestawu można zastąpić oryginalne kluczyki i obejść immobilizer
VMatas - Wto Maj 18, 2010 06:37
Immo nie da się obejść w ten sposób – oryginalna kostka ma być przyklejona w obszarze stacyjki, lub możliwie wstawia się w nowy kluczyk. Co do otwierania/zamykania auta pilotem to na pewno wymienia się cały blok alarmu na ten, co pokazany u sprzedawcy, lub blok podpina się pod przycisk otwierania/zamykania drzwi. To tylko moje domysły - wszystko opisane w instrukcji, która nie jest dostępna póki nie kupisz całego zestawu.
Triumwirat - Wto Maj 18, 2010 10:59
VMatas napisał/a: | ... wszystko opisane w instrukcji, która nie jest dostępna póki nie kupisz całego zestawu. |
Może ktoś obeznany z językiem niemieckim zapyta sprzedawcę o udostępnienie instrukcji i jak wygląda sprawa immobilizera
Jeżeli posiadał bym zapytanie w tym języku to mogę je przekazać kilku sprzedawcą ... bo sam jestem
|
|