|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Zloty ogólnopolskie - XVII Zlot - komunikat drogowy
zetes - Sro Maj 26, 2010 09:20 Temat postu: XVII Zlot - komunikat drogowy Pragnę przekazać posiadane przeze mnie informacje o mogących czychać na Koleżanki i Kolegów zmierzajacych do Ślesina niebezpieczeństwach pociągających za sobą ubytki w budżetach domowych. Komunikat pzede wszystkim może okazać się przydatnym dla nie po
siadających CB radia.
Otóż proszę uważać w następujących miejscach, gdzie możecie napotkać misiaczków wyposażonych w suszarki :
1/ krajowa 2 na odcinku Koło - Konin
- 288 km, miejscowość Genowefa
- pomiędzy 285 a 281 km / na wysokości znajdujących sie przy trasie żwirowni
- 278 km, miejscowość Brzeżno
2/ krajowa 25
- na odcinku przebiegającym przez Konin - ulica Przemysłowa, na wysokości Huty
Aluminium
- Konin-Goslawice, na wysokości cukrowni
- Konin-Pątnów na wysokości elektrowni
- w miejscowości Mikorzyn
Uważajcie również na jadący ewentualnie Wam na ogonie nieoznakowany radiowóz - czarna Skoda-Octavia mająca na wyposażeniu kino domowe. Kursuje na odcinkach Koło-Konin, Golina-Konin, Kalisz-Konin.
Zatem pomyślnego przejazdu przez te odcinki.
[ Dodano: Sro Maj 26, 2010 10:20 ]
Jeszcze dalszy komunikat. Gdyby ktoś jechał trasą Łódż - Konin przez Turek, to proszę uważać w miejscowościach: Ewinów, Przykona /tam też jest aktywny fotoradar/, SłodKów, Grzymiszew i w okolicach Tuliszkowa.
MaReK - Sro Maj 26, 2010 09:50
Zetes, dzięki za info
My w grupie będziemy jechać, to raczej nie będziemy naginać przepisów.
Oczywiście mimo podanych cennych wskazówek i informacji wszystkim proponujemy jechać zgodnie z przepisami ruchu drogowego
Pozdrawiam i do zobaczenia na zlocie.
emes - Sro Maj 26, 2010 09:58
zetes,
zetes napisał/a: | ragnę przekazać posiadane przeze mnie informacje o mogących czychać na Koleżanki i Kolegów zmierzajacych do Ślesina niebezpieczeństwach pociągających za sobą ubytki w budżetach domowych. |
Czy te informacje to sprawdzony plan pracy służb mundurowych na jutro?
My będziemy jechali nieco mniejszą grupą i też bez większego naginania przepisów
walkie - Sro Maj 26, 2010 09:59
właśnie miałam o to pisać, czy to pewne?
zetes - Sro Maj 26, 2010 10:21
emes napisał/a: | Czy te informacje to sprawdzony plan pracy służb mundurowych na jutro? |
Aż tak to nie, nie mam dostepu do grafiku. Również nie oznacza to, że patrole będą we wszystkich wskazanych miejscach jednoczesnie. W tych miejscach bywają. O miejscach tych wiem z wlasnej obserwacji jak i z nasłuchu CB radia.
szoso - Sro Maj 26, 2010 10:43
lepiej jechać przepisowo bo jak sie okazuje radio cb nie zawsze pomoże
maniaq - Sro Maj 26, 2010 11:21
Dzis panowie w zielonej vectr-ze na odcinku Konstancin - Wilanow sciagneli na bok wcale nie poginajace i lamiace przepisy ferarri bez dachu jak bym mogl, tez bym chetnie pana zatrzymal i sprawdzil czy ma tropjkat , gasnice
Dzieki za informacje
Do zobaczenia niebawem
borsi - Pią Maj 28, 2010 08:55
Koło - konin uwazajcie na radar za lotosem lub przed orlenem
oraz w miejscowości paprotnia jadąc z górki .
potwierdzam w szczególności przykone .
W Dąbrowicach również ograniczenie do 50 i zalecam tyle jechać. W kole przy zakłądach mięsnych - tj. droga na sompolno izbice kuj. slesin.
|
|