Zobacz temat - R600 Proszę o ocenę

Forum Klubu ROVERki.pl

Chcę kupić ROVERka - R600 Proszę o ocenę

adraw - Wto Cze 01, 2010 23:13
Temat postu: R600 Proszę o ocenę
Witam,
proszę o ocene owego samochodu którego zdjęcią znajdują się pod linkami:

http://www.aukcjoner.pl/gallery/002488215-.html#I1
http://www.aukcjoner.pl/gallery/002488397-.html#I1

Czy przebieg tego auta może byc zgodny ze stanem licznikowym tj. niecałe 200k km?
Czy Waszym zdaniem na podstawie tych zdjęć można stwierdzić jego bez wypadkowość?

Z góry dziękuję za odpowiedź,
adraw.

sTERYD - Sro Cze 02, 2010 00:00

wrzuć zrzuty aukcji, bo za tydzień nie będzie wiadomo o co pytasz.

Na podstawie zdjęć nie da się wykluczyć "wypadkowości" auta ;)
Można jedynie zwrócic uwagę na niedociągnięcia, które nie zostały zatuszowane. Ale nawet jeśli nie widać czegoś na zdjęciach, to nie znaczy, ze tego nie ma ;)

adraw - Sro Cze 02, 2010 00:11

Właśnie chodzi o to, że wolałbym nie wrzucać screena, poniewaz nie chcę, żeby ktoś mnie podkupił;) a ogolnie co możecie powiedziec na temat tego samochodu po tych zdjęciach? obiecuję, że jak go nie kupię to wstawię screena. Jestem już z gościem umówiony na ogladanie i ewentualne kupno tylko nie wiem na co zwrócić uwagę oprócz tych oczywistych widocznych na "pierwszy rzut oka"?

Pozdrawiam,
adraw.

Mayson - Sro Cze 02, 2010 08:19

adraw napisał/a:
Właśnie chodzi o to, że wolałbym nie wrzucać screena, poniewaz nie chcę, żeby ktoś mnie podkupił;)

Wszyscy stosują się do ustalonych zasad, więc Ty też powinieneś.

Co do auta; na fotkach wygląda jakby był walony w tył i prawy bok. Przedni zderzak też mógł dostać. Oczywiście wcale tak nie musi być ale na to zwróciłbym uwagę. W przebieg nie wierzę, chyba że solidnie go udokumentuje gostek. Na co zwrócić szczególną uwagę przy kupnie tego auta, jest pięknie opisane w poradniku w tym dziale.

[ Dodano: Sro Cze 02, 2010 09:19 ]
Mimo, że to wersja SILVERSTONE, to wyposażenie jest ubogie.

marthinez - Sro Cze 02, 2010 08:23

adraw napisał/a:
Czy przebieg tego auta może byc zgodny ze stanem licznikowym tj. niecałe 200k km?
Może być.
Mój obecnie ma podobny przebieg i siedzenia (też jasna skóra) w podobnym stanie.

Brak także znaczków na tylnej klapie. Być może właściciel sam ściągnął.

sTERYD - Sro Cze 02, 2010 09:13

adraw napisał/a:
Właśnie chodzi o to, że wolałbym nie wrzucać screena, poniewaz nie chcę, żeby ktoś mnie podkupił

myślisz, ze trudniej go będzie wyśledzić bez skrina mimo, że wrzuciłeś linki do aukcji? :hm: