Zobacz temat - Ułęż, 3 lipca - Track Day

Forum Klubu ROVERki.pl

Spoty lokalne - Ułęż, 3 lipca - Track Day

Przemek_Docent - Nie Cze 06, 2010 21:20
Temat postu: Ułęż, 3 lipca - Track Day
Witam Wszystkich Roversów :-)
Tym razem nie ja, ale kolega organizuje wypad do Ułęża 3 lipca... Być może będą miejsca :-)
Nie jest to spotkanie Klubowe Roverkowe, raczej interklubowe - dla tych, których łączy pasja motoryzacyjna :-) i benzyna we krwi ;-)
Ogólne informacje o charakterze imprezy na przykładzie poprzednich tutaj: Ułęż na przemek-docent.pl i na innych podstronach, a dyskusje tutaj: Ułęż na Roverki.pl.
Ktoś ma ochotę? Polecam :twisted: :fura:

maciej - Pon Cze 07, 2010 09:40

Przemek_Docent, dlaczego w czasie Open'er'a?? ;P
kruszon - Pon Cze 07, 2010 10:35

Ja!!! :D

Ponownie możliwe, że pojawi się jeszcze ktoś z moich znajomych...

Pozdrawiam

dobryziom - Pon Cze 07, 2010 10:46

Jeszcze sprawdzę czy z pracy nie mam jakiegoś tripa ale się piszę :)
dr - Pon Cze 07, 2010 11:41

Jeżeli nic mi nie wypadnie w między czasie to i ja się piszę :grin:
Przemek_Docent - Pon Cze 07, 2010 20:57

Faktycznie Maciej nie najszczęśliwszy termin... :-(
Na swoje usprawiedliwienie mogę tylko napisać, że nie ja go wybierałem :-D

maciej - Pon Cze 07, 2010 21:07

Taki pech... Mam nadzieję, że na następny się załapię, zwłaszcza, że na R400 mam opony do zajeżdżenia. ;)
Przemek_Docent - Pon Cze 07, 2010 21:12

Hehe :-) No to szkoda, szkoda...
Wow... Dawno mnie nie było - przegapiłem Twoją kolejną zmianę Roverka!

maciej - Pon Cze 07, 2010 21:16

Przemek_Docent, miała być 156SW, ale przejściowe problemy z robotą i refleks Barcika przeszkodziły. ;)

Następna pewnie będzie 156 albo 159 jak nowa robota pozwoli - mnie już chyba też dopadł "alfa-virus". ;)

Przemek_Docent - Pon Cze 07, 2010 23:23

maciej napisał/a:
Przemek_Docent, miała być 156SW, ale przejściowe problemy z robotą i refleks Barcika przeszkodziły. ;)
Następna pewnie będzie 156 albo 159 jak nowa robota pozwoli - mnie już chyba też dopadł "alfa-virus". ;)
Raaaany! To jest jeszcze bardziej zaraźliwe, niż myślałem :-D
To szkoda, że nie będziesz w Ułężu - oddałbym Ci w ręce stery Gtv... Na chwilę ;-)

[ Dodano: Pon Cze 07, 2010 21:53 ]
Aha! Koszt imprezy to 200-250 zł za slot, o ile wiem.

[ Dodano: Pon Cze 07, 2010 23:23 ]
Kruszon! Wpisałem Cię oficjalnie na listę :-)
DobryZiom i dr - posprawdzajcie i czekam na finalną decyzję :-)

Brt - Pon Cze 07, 2010 23:43

Maćku spodobała Ci się przejażdżka w Kazimierzu ?? ;) Trzeba było mówić pojeździłbyś Bellą :) Co do track day'a to ja raczej znowu nie dam rady :( :( :( :bezradny:
Przemek_Docent - Wto Cze 08, 2010 00:33

No nieeee... Baaarcik... :-( Troszkę abstrakcyjnie, ale jakoś tak liczyłem na Ciebie... :-)
maniaq - Wto Cze 08, 2010 00:35

napisalem w tamtym temacie , bo tam niby mialy byc dyskusje, ale jak tutaj tez OT robimy, to pisze...

BB , bo sie pozmienialo nieco, czarny Bandzior - ZR ;) -sie naprawia, po tym jak pan byl szybszy i zaparkowal mi w bagazniku, a BB obecnie, bo jest nowa wersja Bandziora pod tytulem Bananowy Bandzior=BB ;) info w powitaniach ;)

Ale niestety... bede w tym terminie w gorach - ganial dzieciaki po korcie :D

Na wrzesien predzej, choc to malo szczesliwy termin dla mnie, ale weekendowo dam rade pewnie ;)

powodzenia, licze na fotki, choc wiem ze jak sie jezdzi to czasu na pstryki nie ma ;)

Przemek_Docent - Wto Cze 08, 2010 00:53

maniaq napisał/a:
napisalem w tamtym temacie , bo tam niby mialy byc dyskusje, ale jak tutaj tez OT robimy, to pisze...
Sorki :-) Źle się wyraziłem... Miałem na myśli to, że tam były dyskusje... A nie mają być... I nie mogę już zmienić posta... No trudno.

Szkoda, że CIę nie będzie Maniaq... Ale rozumiem.

Perez - Wto Cze 08, 2010 00:58

Kurcze, troszke sie z kaska szczypie narazie i chyba sie bede raczej pisal na Track Day`a Docentowego we wrzesniu. W koncu kolega pojedzie swoim Peugeotem i sie przekona jak malo potrafi :P
Przemek_Docent - Wto Cze 08, 2010 01:07

Szkoda, Perez...
Parę fajnych filmików z Tobą w roli głównej widziałem, podobało mi się! :twisted: i myślę, że dobrze czułbyś się na torze :-)
Zatem następnym razem, na jesieni :-)

maciej - Wto Cze 08, 2010 08:54

Brt napisał/a:
Maćku spodobała Ci się przejażdżka w Kazimierzu ?? ;)

Barcik, przecież, gdyby nie kłopoty z robotą, to ja już w piątek byłem w Krakowie i w niedzielę, to byś jej nawet nie zobaczył.
Zdecydowany to jestem od co najmniej roku, ale różne zbiegi i rozbiegi okoliczności na razie nie pozwoliły. ;)

No chyba, że wyjdzie jakiś duży SUV - jak pisałem, był moment, że z przyczyn VAT-owo-podatkowych wychodziło mi kupno lub leasing nowego Outlander'a, ale tu znów się priorytety zmieniły, poza tym pojeździłem nim - fajny, ale za wolny i plastikowo wykonany. ;)
Brt napisał/a:
Trzeba było mówić pojeździłbyś Bellą :)

Nawet miałem Cię poprosić, ale jakoś potem mi to umknęło.
Następnym razem. :D
Cytat:
Zatem następnym razem, na jesieni :-)

ooo... I to jest dobra koncepcja - ja odpadam w 2 połowie września, ale poza tym to jak zawsze bardzo chętnie.
Ci moi znajomi, co byli poprzednio (czerwony Focus combi i Świstak) pewnie też - tylko mają podobne ograniczenia czasowe. ;)

Tzn. już pewnie nie będą Świstakiem, bo myślą o jakimś w miarę mocnym kompakcie - Foka 2.0, Leon... właśnie do takich zabaw, bo służbową Borą, to nawet poza trasę praca-dom teoretycznie nie powinni wyjeżdżać. ;)

Perez - Wto Cze 08, 2010 11:21

Przemek_Docent napisał/a:
myślę, że dobrze czułbyś się na torze

Ba! Przeciez bylem na Track Day II, przewiozles mnie nawet swoja czerwona strzala.
Parę fajnych filmików z Tobą w roli głównej widziałem, podobało mi się!

Kurcze, a jakie?

Przemek_Docent - Wto Cze 08, 2010 12:40

Perez napisał/a:
Parę fajnych filmików z Tobą w roli głównej widziałem, podobało mi się!
Kurcze, a jakie?
A drifty jakieś były kiedyś kręcone? Czy pochrzaniłem coś? :-) Kurczę... Może i pochrzaniłem...
Perez - Sro Cze 09, 2010 02:43

A drifty jakieś były kiedyś kręcone? Czy pochrzaniłem coś?

A no bylo cos....faktycznie, mogles widziec...
Odtamtej pory wiele sie nauczylem, ale glownie na imprezie organozowanej przez Ciebie

Przemek_Docent - Sro Cze 09, 2010 11:39

Aha!
Zaliczki (po 200,-) będę zbierał do środy w przyszłym tygodniu (16.06).
Jeśli zbierze się 20 osób, nie będzie dopłat. Na razie jest 15 potwierdzonych osób.
Niezdecydowani - proszę decydujcie się i przygotowujcie ;-)

dr - Sro Cze 09, 2010 12:34

Niestety nie dam rady tym razem. Może wrzesień lepiej podpasuje :wink:
kruszon - Sro Cze 09, 2010 15:33

Ja niestety odpadam w tym terminie jednak ;(
Brt - Sro Cze 09, 2010 15:44

Ja proszę o TrackDay jakoś na początku września (pierwsze dwa weekendy) ... wtedy będzie szansa na wycieczkę ;)
maciej - Sro Cze 09, 2010 15:47

To jak tak zamawiamy, to ja po prosze konkretnie o pierwszy weekend września, bo potem to ślub-wesele, ślub-wesele, urlop i już będzie 3.10. ;)
Przemek_Docent - Pon Cze 14, 2010 21:07

Barcik, Maciej, dr, Kruszon
Biorę to poważnie pod uwagę. Postaram się zatem zorganizować "mój" TrackDay 3 w dniu 4. września, w sobotę :-)
Mam tylko nadzieję, że pracowo nic mi nie wyskoczy...

Perez - Pon Cze 14, 2010 22:33

To i ja bym sie pewnie pisal na 4 wrzesnia, pogadam jeszcze ze znajomymi, bo jest kilku chetnych.
Przemek_Docent - Pon Cze 14, 2010 23:46

Oki :-)
To powoli stronka rusza tutaj :-)

maciej - Wto Cze 15, 2010 08:34

Już wpłacać?

Bo ja na 99% tak - 1% zostawiam na nieprzewidziane wypadki albo jakiś dowcip mojej pracy.

Brt - Wto Cze 15, 2010 08:45

JA się również wpisuję na listę wstępnie przynajmniej :)
Przemek_Docent - Wto Cze 15, 2010 12:56

Koledzy
Na razie wpisuję Was na listę z wieeeelką przyjemnością :-) , wpłat na razie nie robimy :-)
Zaraz to wklepię w stronkę. Wpłaty pewnie zrobię na przełomie lipca i sierpnia...

greg-si - Wto Cze 15, 2010 18:35

a ja mogę się dopisać?
chętnie bym poznał kolegów :)

Przemek_Docent - Wto Cze 15, 2010 19:51

Jasne greg-si!
Dopisuję Cię :-)

greg-si - Wto Cze 15, 2010 20:11

fajno :)
Przemek_Docent - Sro Cze 16, 2010 22:55

Perez napisał/a:
To i ja bym sie pewnie pisal na 4 wrzesnia, pogadam jeszcze ze znajomymi, bo jest kilku chetnych.
Perez!
To co? Wpisać Cię wstępnie? :-)

Perez - Sro Cze 16, 2010 23:05

Wiesz, 4 godziny temu moje auto zaliczylo kasacje, wiec raczej nie pojade, bo Roverka mi szkoda, a Swift, ktorym chcialem jechac zostal skasowany przez Vectre :( Dam jeszcze pozniej znac co i jak, bo pewnie bede cos kupowal zamiast Swistaka.
Przemek_Docent - Sro Cze 16, 2010 23:15

Perez napisał/a:
Wiesz, 4 godziny temu moje auto zaliczylo kasacje, wiec raczej nie pojade, bo Roverka mi szkoda, a Swift, ktorym chcialem jechac zostal skasowany przez Vectre :( Dam jeszcze pozniej znac co i jak, bo pewnie bede cos kupowal zamiast Swistaka.
No masz Ci los... :-( Wyrazy współczucia :-(
Perez - Sro Cze 16, 2010 23:25

No Paulina kierowala i sie strasznie wystraszyla, udezenie bylo na tyle silne, ze kola sie rozjechaly w dwie strony i polos wyskoczyla ze skrzyni. Swiniak raczej kasacja, ale jakos sie nie martwie, bo kupimy moze cos lepszego ;)
Przemek_Docent - Sro Cze 16, 2010 23:46

Ale jak rozumiem Wam/jej nic się nie stało? To najważniejsze.
Perez - Sro Cze 16, 2010 23:59

Ja jechalem przed nia Roverkiem, jej sie nic nie stalo, jedynie doznala szoku, poplakala sie i wypalila cztery papierosy pod rzad. Mowi, ze rzucilo nia az w fotelu i to ja najbardziej wystraszylo. Wiesz.... Swift 700kg Vectra z 1300kg do tego Vectra z gazem w podlodze, bo chcial szybko przeskoczyc, to jak w nia udezyl to az auto obrucilo. Najwazniejsze, ze jest cala i zdrowa, a jezeli chodzi o nowe auto to szukam, chcialbym cos z homologacja na ciezarowe i obowiazkowo z gazem.
maniaq - Czw Cze 17, 2010 11:34

poprosze wstepnie o dopisanie na 4 wrzesnia :D
kruszon - Nie Cze 20, 2010 08:59

Na 4.09 to i ja sie pisze.
Przemek_Docent - Wto Cze 22, 2010 20:57

Super, Chłopaki!
Dopisuję Was z przyjemnoscią :-)
Wróbel, Bzyk i tor wstępnie zaklepane :-)

[ Dodano: Wto Cze 22, 2010 20:57 ]
maniaq napisał/a:
poprosze wstepnie o dopisanie na 4 wrzesnia :D
Czarny czy Banan? :-)
maniaq - Wto Cze 22, 2010 21:47

a ktory wolisz ;) nie no moj pewnie zostanie BB vel tweety ;)

Ja juz rezerwuje termin :D

Przemek_Docent - Wto Cze 22, 2010 23:44

Tweety, hehe... Super :-)
kruszon - Sro Cze 23, 2010 13:16

Przemek, mnie nie dopisales jeszcze... Poprosze :)
Przemek_Docent - Sro Cze 23, 2010 15:07

Kruszon! Jak to nie? Od wczoraj jesteś na liście :-)
kruszon - Sro Cze 23, 2010 15:15

Shit! faktycznie ;) Patrzylem na rozklad TD1 ;) Glowa gdzies w chmurach. Sorki.

Pozdrawiam

maniaq - Sro Cze 23, 2010 15:26

Przemku, czy moge zaprosic ziomkow z forzaitalia >? :) Alfa Roverowo by bylo ;)
Przemek_Docent - Sro Sie 04, 2010 15:16

No kurczę... Jasne!
Zastanawiam się - może wrzucę tam zaproszenia, jak na lipcowy?
W końcu też tam jestem :-D
Założę nowy temat z 4 września, bo tutaj ludzie mogą nawet nie zaglądać :-)
Już: http://forum.roverki.eu/v...p=519545#519545

[ Dodano: Sro Lip 07, 2010 08:18 ]
To tak jeszcze podsumowująco, zanim całkiem zamkniemy temat -> mała galeria z imprezy

[ Dodano: Sro Sie 04, 2010 15:15 ]
No to zapraszam chętnych do wątku http://forum.roverki.eu/v...p=519545#519545 :-) bo termin coraz bliższy, muszę powoli zbierać kasę :-)