|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
 |
Spoty lokalne - Ułęż, 3 lipca - Track Day
Przemek_Docent - Nie Cze 06, 2010 21:20 Temat postu: Ułęż, 3 lipca - Track Day Witam Wszystkich Roversów
Tym razem nie ja, ale kolega organizuje wypad do Ułęża 3 lipca... Być może będą miejsca
Nie jest to spotkanie Klubowe Roverkowe, raczej interklubowe - dla tych, których łączy pasja motoryzacyjna i benzyna we krwi
Ogólne informacje o charakterze imprezy na przykładzie poprzednich tutaj: Ułęż na przemek-docent.pl i na innych podstronach, a dyskusje tutaj: Ułęż na Roverki.pl.
Ktoś ma ochotę? Polecam
maciej - Pon Cze 07, 2010 09:40
Przemek_Docent, dlaczego w czasie Open'er'a??
kruszon - Pon Cze 07, 2010 10:35
Ja!!!
Ponownie możliwe, że pojawi się jeszcze ktoś z moich znajomych...
Pozdrawiam
dobryziom - Pon Cze 07, 2010 10:46
Jeszcze sprawdzę czy z pracy nie mam jakiegoś tripa ale się piszę
dr - Pon Cze 07, 2010 11:41
Jeżeli nic mi nie wypadnie w między czasie to i ja się piszę
Przemek_Docent - Pon Cze 07, 2010 20:57
Faktycznie Maciej nie najszczęśliwszy termin... :-(
Na swoje usprawiedliwienie mogę tylko napisać, że nie ja go wybierałem
maciej - Pon Cze 07, 2010 21:07
Taki pech... Mam nadzieję, że na następny się załapię, zwłaszcza, że na R400 mam opony do zajeżdżenia.
Przemek_Docent - Pon Cze 07, 2010 21:12
Hehe No to szkoda, szkoda...
Wow... Dawno mnie nie było - przegapiłem Twoją kolejną zmianę Roverka!
maciej - Pon Cze 07, 2010 21:16
Przemek_Docent, miała być 156SW, ale przejściowe problemy z robotą i refleks Barcika przeszkodziły.
Następna pewnie będzie 156 albo 159 jak nowa robota pozwoli - mnie już chyba też dopadł "alfa-virus".
Przemek_Docent - Pon Cze 07, 2010 23:23
maciej napisał/a: | Przemek_Docent, miała być 156SW, ale przejściowe problemy z robotą i refleks Barcika przeszkodziły.
Następna pewnie będzie 156 albo 159 jak nowa robota pozwoli - mnie już chyba też dopadł "alfa-virus". | Raaaany! To jest jeszcze bardziej zaraźliwe, niż myślałem
To szkoda, że nie będziesz w Ułężu - oddałbym Ci w ręce stery Gtv... Na chwilę
[ Dodano: Pon Cze 07, 2010 21:53 ]
Aha! Koszt imprezy to 200-250 zł za slot, o ile wiem.
[ Dodano: Pon Cze 07, 2010 23:23 ]
Kruszon! Wpisałem Cię oficjalnie na listę
DobryZiom i dr - posprawdzajcie i czekam na finalną decyzję
Brt - Pon Cze 07, 2010 23:43
Maćku spodobała Ci się przejażdżka w Kazimierzu Trzeba było mówić pojeździłbyś Bellą Co do track day'a to ja raczej znowu nie dam rady
Przemek_Docent - Wto Cze 08, 2010 00:33
No nieeee... Baaarcik... :-( Troszkę abstrakcyjnie, ale jakoś tak liczyłem na Ciebie...
maniaq - Wto Cze 08, 2010 00:35
napisalem w tamtym temacie , bo tam niby mialy byc dyskusje, ale jak tutaj tez OT robimy, to pisze...
BB , bo sie pozmienialo nieco, czarny Bandzior - ZR -sie naprawia, po tym jak pan byl szybszy i zaparkowal mi w bagazniku, a BB obecnie, bo jest nowa wersja Bandziora pod tytulem Bananowy Bandzior=BB info w powitaniach
Ale niestety... bede w tym terminie w gorach - ganial dzieciaki po korcie
Na wrzesien predzej, choc to malo szczesliwy termin dla mnie, ale weekendowo dam rade pewnie
powodzenia, licze na fotki, choc wiem ze jak sie jezdzi to czasu na pstryki nie ma
Przemek_Docent - Wto Cze 08, 2010 00:53
maniaq napisał/a: | napisalem w tamtym temacie , bo tam niby mialy byc dyskusje, ale jak tutaj tez OT robimy, to pisze... | Sorki Źle się wyraziłem... Miałem na myśli to, że tam były dyskusje... A nie mają być... I nie mogę już zmienić posta... No trudno.
Szkoda, że CIę nie będzie Maniaq... Ale rozumiem.
Perez - Wto Cze 08, 2010 00:58
Kurcze, troszke sie z kaska szczypie narazie i chyba sie bede raczej pisal na Track Day`a Docentowego we wrzesniu. W koncu kolega pojedzie swoim Peugeotem i sie przekona jak malo potrafi
Przemek_Docent - Wto Cze 08, 2010 01:07
Szkoda, Perez...
Parę fajnych filmików z Tobą w roli głównej widziałem, podobało mi się! i myślę, że dobrze czułbyś się na torze
Zatem następnym razem, na jesieni
maciej - Wto Cze 08, 2010 08:54
Brt napisał/a: | Maćku spodobała Ci się przejażdżka w Kazimierzu |
Barcik, przecież, gdyby nie kłopoty z robotą, to ja już w piątek byłem w Krakowie i w niedzielę, to byś jej nawet nie zobaczył.
Zdecydowany to jestem od co najmniej roku, ale różne zbiegi i rozbiegi okoliczności na razie nie pozwoliły.
No chyba, że wyjdzie jakiś duży SUV - jak pisałem, był moment, że z przyczyn VAT-owo-podatkowych wychodziło mi kupno lub leasing nowego Outlander'a, ale tu znów się priorytety zmieniły, poza tym pojeździłem nim - fajny, ale za wolny i plastikowo wykonany.
Brt napisał/a: | Trzeba było mówić pojeździłbyś Bellą |
Nawet miałem Cię poprosić, ale jakoś potem mi to umknęło.
Następnym razem.
Cytat: | Zatem następnym razem, na jesieni |
ooo... I to jest dobra koncepcja - ja odpadam w 2 połowie września, ale poza tym to jak zawsze bardzo chętnie.
Ci moi znajomi, co byli poprzednio (czerwony Focus combi i Świstak) pewnie też - tylko mają podobne ograniczenia czasowe.
Tzn. już pewnie nie będą Świstakiem, bo myślą o jakimś w miarę mocnym kompakcie - Foka 2.0, Leon... właśnie do takich zabaw, bo służbową Borą, to nawet poza trasę praca-dom teoretycznie nie powinni wyjeżdżać.
Perez - Wto Cze 08, 2010 11:21
Przemek_Docent napisał/a: | myślę, że dobrze czułbyś się na torze |
Ba! Przeciez bylem na Track Day II, przewiozles mnie nawet swoja czerwona strzala.
Przemek_Docent napisał/a: | Parę fajnych filmików z Tobą w roli głównej widziałem, podobało mi się! |
Kurcze, a jakie?
Przemek_Docent - Wto Cze 08, 2010 12:40
Perez napisał/a: | Przemek_Docent napisał/a: | Parę fajnych filmików z Tobą w roli głównej widziałem, podobało mi się! | Kurcze, a jakie? | A drifty jakieś były kiedyś kręcone? Czy pochrzaniłem coś? Kurczę... Może i pochrzaniłem...
Perez - Sro Cze 09, 2010 02:43
Przemek_Docent napisał/a: | A drifty jakieś były kiedyś kręcone? Czy pochrzaniłem coś? |
A no bylo cos....faktycznie, mogles widziec...
Odtamtej pory wiele sie nauczylem, ale glownie na imprezie organozowanej przez Ciebie
Przemek_Docent - Sro Cze 09, 2010 11:39
Aha!
Zaliczki (po 200,-) będę zbierał do środy w przyszłym tygodniu (16.06).
Jeśli zbierze się 20 osób, nie będzie dopłat. Na razie jest 15 potwierdzonych osób.
Niezdecydowani - proszę decydujcie się i przygotowujcie
dr - Sro Cze 09, 2010 12:34
Niestety nie dam rady tym razem. Może wrzesień lepiej podpasuje
kruszon - Sro Cze 09, 2010 15:33
Ja niestety odpadam w tym terminie jednak
Brt - Sro Cze 09, 2010 15:44
Ja proszę o TrackDay jakoś na początku września (pierwsze dwa weekendy) ... wtedy będzie szansa na wycieczkę
maciej - Sro Cze 09, 2010 15:47
To jak tak zamawiamy, to ja po prosze konkretnie o pierwszy weekend września, bo potem to ślub-wesele, ślub-wesele, urlop i już będzie 3.10.
Przemek_Docent - Pon Cze 14, 2010 21:07
Barcik, Maciej, dr, Kruszon
Biorę to poważnie pod uwagę. Postaram się zatem zorganizować "mój" TrackDay 3 w dniu 4. września, w sobotę
Mam tylko nadzieję, że pracowo nic mi nie wyskoczy...
Perez - Pon Cze 14, 2010 22:33
To i ja bym sie pewnie pisal na 4 wrzesnia, pogadam jeszcze ze znajomymi, bo jest kilku chetnych.
Przemek_Docent - Pon Cze 14, 2010 23:46
Oki
To powoli stronka rusza tutaj
maciej - Wto Cze 15, 2010 08:34
Już wpłacać?
Bo ja na 99% tak - 1% zostawiam na nieprzewidziane wypadki albo jakiś dowcip mojej pracy.
Brt - Wto Cze 15, 2010 08:45
JA się również wpisuję na listę wstępnie przynajmniej
Przemek_Docent - Wto Cze 15, 2010 12:56
Koledzy
Na razie wpisuję Was na listę z wieeeelką przyjemnością , wpłat na razie nie robimy
Zaraz to wklepię w stronkę. Wpłaty pewnie zrobię na przełomie lipca i sierpnia...
greg-si - Wto Cze 15, 2010 18:35
a ja mogę się dopisać?
chętnie bym poznał kolegów
Przemek_Docent - Wto Cze 15, 2010 19:51
Jasne greg-si!
Dopisuję Cię
greg-si - Wto Cze 15, 2010 20:11
fajno
Przemek_Docent - Sro Cze 16, 2010 22:55
Perez napisał/a: | To i ja bym sie pewnie pisal na 4 wrzesnia, pogadam jeszcze ze znajomymi, bo jest kilku chetnych. | Perez!
To co? Wpisać Cię wstępnie?
Perez - Sro Cze 16, 2010 23:05
Wiesz, 4 godziny temu moje auto zaliczylo kasacje, wiec raczej nie pojade, bo Roverka mi szkoda, a Swift, ktorym chcialem jechac zostal skasowany przez Vectre Dam jeszcze pozniej znac co i jak, bo pewnie bede cos kupowal zamiast Swistaka.
Przemek_Docent - Sro Cze 16, 2010 23:15
Perez napisał/a: | Wiesz, 4 godziny temu moje auto zaliczylo kasacje, wiec raczej nie pojade, bo Roverka mi szkoda, a Swift, ktorym chcialem jechac zostal skasowany przez Vectre Dam jeszcze pozniej znac co i jak, bo pewnie bede cos kupowal zamiast Swistaka. | No masz Ci los... :-( Wyrazy współczucia :-(
Perez - Sro Cze 16, 2010 23:25
No Paulina kierowala i sie strasznie wystraszyla, udezenie bylo na tyle silne, ze kola sie rozjechaly w dwie strony i polos wyskoczyla ze skrzyni. Swiniak raczej kasacja, ale jakos sie nie martwie, bo kupimy moze cos lepszego
Przemek_Docent - Sro Cze 16, 2010 23:46
Ale jak rozumiem Wam/jej nic się nie stało? To najważniejsze.
Perez - Sro Cze 16, 2010 23:59
Ja jechalem przed nia Roverkiem, jej sie nic nie stalo, jedynie doznala szoku, poplakala sie i wypalila cztery papierosy pod rzad. Mowi, ze rzucilo nia az w fotelu i to ja najbardziej wystraszylo. Wiesz.... Swift 700kg Vectra z 1300kg do tego Vectra z gazem w podlodze, bo chcial szybko przeskoczyc, to jak w nia udezyl to az auto obrucilo. Najwazniejsze, ze jest cala i zdrowa, a jezeli chodzi o nowe auto to szukam, chcialbym cos z homologacja na ciezarowe i obowiazkowo z gazem.
maniaq - Czw Cze 17, 2010 11:34
poprosze wstepnie o dopisanie na 4 wrzesnia
kruszon - Nie Cze 20, 2010 08:59
Na 4.09 to i ja sie pisze.
Przemek_Docent - Wto Cze 22, 2010 20:57
Super, Chłopaki!
Dopisuję Was z przyjemnoscią
Wróbel, Bzyk i tor wstępnie zaklepane
[ Dodano: Wto Cze 22, 2010 20:57 ]
maniaq napisał/a: | poprosze wstepnie o dopisanie na 4 wrzesnia | Czarny czy Banan?
maniaq - Wto Cze 22, 2010 21:47
a ktory wolisz nie no moj pewnie zostanie BB vel tweety
Ja juz rezerwuje termin
Przemek_Docent - Wto Cze 22, 2010 23:44
Tweety, hehe... Super
kruszon - Sro Cze 23, 2010 13:16
Przemek, mnie nie dopisales jeszcze... Poprosze
Przemek_Docent - Sro Cze 23, 2010 15:07
Kruszon! Jak to nie? Od wczoraj jesteś na liście
kruszon - Sro Cze 23, 2010 15:15
Shit! faktycznie Patrzylem na rozklad TD1 Glowa gdzies w chmurach. Sorki.
Pozdrawiam
maniaq - Sro Cze 23, 2010 15:26
Przemku, czy moge zaprosic ziomkow z forzaitalia >? Alfa Roverowo by bylo
Przemek_Docent - Sro Sie 04, 2010 15:16
No kurczę... Jasne!
Zastanawiam się - może wrzucę tam zaproszenia, jak na lipcowy?
W końcu też tam jestem
Założę nowy temat z 4 września, bo tutaj ludzie mogą nawet nie zaglądać
Już: http://forum.roverki.eu/v...p=519545#519545
[ Dodano: Sro Lip 07, 2010 08:18 ]
To tak jeszcze podsumowująco, zanim całkiem zamkniemy temat -> mała galeria z imprezy
[ Dodano: Sro Sie 04, 2010 15:15 ]
No to zapraszam chętnych do wątku http://forum.roverki.eu/v...p=519545#519545 bo termin coraz bliższy, muszę powoli zbierać kasę
|
|