|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
![](images/print.gif) |
Rover serii 200/25, MG ZR i Streetwise - [ROVER 214 SI 1997r] Problem z centralnym i pilotem
cinek776 - Pią Cze 18, 2010 18:26 Temat postu: [ROVER 214 SI 1997r] Problem z centralnym i pilotem Kiedy wczoraj podszedłem do samochodu nie mogłem otworzyć samochodu z pilota uznałem to jako rozładowanie sie niego .... ale kiedy otworzyłem auto otworzyły mi sie tylko jedne drzwi znak tego że centralny nie działa .... odpalić samochodu nie moge .... zamknąc z centralnego też nie moge .... ogólnie zamkne dzwi i zaczyna wyć syrena alarmu .... teraz mój roverek stoi na podwórku z odpieta klema .... Nie mam pojecia co sie stało ... i co moge zrobić w tej sytuacji .... wiem że w pilociku na pewno baterie sa OK i sprawdziłem wszystkie bezpieczniki te co trzeba było wymienic wymieniłem bo niektóre sie spaliły .... Jak może ktoś mi pomóc bede bardzo wdzięczny ....
chudson - Pią Cze 18, 2010 18:46
jeżeli pilot uszkodzony to auto nie odpali bo jest w nim immo , jednak skoro centralny z kluczyka nie otworzył wszystkich drzwi to można obstawiać elektryke w aucie.
Standardowo można sprawdzić kable idące do tylnej klapy może jakieś zwarcie się tam zrobiło
cinek776 - Pią Cze 18, 2010 18:53
Piloty mam dwa i na pewno jeden działa .... a do bagażnika sie nie dostane bo otwiera sie tylko z centralnego ... O których kablach mówisz i gdzie sie znajduja ... ja w elektryce jestem Zielony
|
|