Zobacz temat - Spot w Łodzi na Smulsku (stadnina konna) IMPREZA OTWARTA

Forum Klubu ROVERki.pl

Spoty lokalne - Spot w Łodzi na Smulsku (stadnina konna) IMPREZA OTWARTA

dorete - Pon Lip 05, 2010 08:28
Temat postu: Spot w Łodzi na Smulsku (stadnina konna) IMPREZA OTWARTA
Uwaga nowy spot otwarty!
Rozmawiałam z właścicielem i możemy zorganizować spot na Smulsku - stadlina konna.
Duży oświetlony grill, ławki, stoły, zadaszenie, miejsce na zaparkowanie aut, możliwy nocleg (w aucie lub pod namiotem - własnym), dodatkowe konkurso - zabawy, nauka jazdy konnej, obcowanie ze końmi mechanicznymi i tymi żywymi.
Więcej informacji na temat miejsca i dojazdu: http://www.konie.infocentrum.com/

>>>>>> termin spotkania: 10 lipca rozpoczęcie imprezy godz: 18-20 miejsce: Smulsko Stadnina <<<<<<<

Lista otwarta: 10 lipca godz od 18.
1. dorete
2. Emma
3.
4.

snejki - Pon Lip 05, 2010 10:43

będzie jazda konna?:)
Perez - Pon Lip 05, 2010 10:47

Niespodzianka! Jako, ze lubie odwiedzac inne spoty niz warszawski, to chetnie pojade do Lodzi. Zobaczymy tylko jak bedzie z czasem...

Lista otwarta: 10 lipca godz od 18.
1. dorete
2. Emma
3. Perez, (90%)
4.

snejki - Pon Lip 05, 2010 11:04

no pieknie a ja na działce:/
Perez - Pon Lip 05, 2010 11:10

snejki, spokojnie, czesto przyjezdzam po kilka razy ;) Jak pojechalem do Wloclawka na 13 to wrocilem do domu nad ranem
MARGOS - Pon Lip 05, 2010 11:31

snejki napisał/a:
no pieknie a ja na działce:/

oj, wcześniej mówiłeś że wybierasz się na ślub i wesele 10-tego :twisted:

Miejsce wydaje się sympatyczne, tylko czy to organizować już na ten weekend, pierwotnie miały być Stawy Stefańskiego, jak w ostatnią sobotę i nie każdy z obecnych chce zmieniać lokalizację.

Myślę, że powinniśmy najpóźniej w środę ustalić miejscówkę, żeby nie było 2 mikrospotów, bo to bez sensu. I obecnie się zamieszanie zrobiło.

Jakby jeszcze była możliwość pozostania na noc na Smulsku (np pod namiotem :wink: ) to można by było i "mocno bezalkoholowe" wypić przy grillowaniu, a rano bezpiecznie powrócić do domów.

I chciałbym zauważyć dorete, że Ty wraz z Emmą jesteście teraz zapisane na 2 SPOTY hi hi :rotfl:

A gości z Polski zapraszamy :hejka:
Tylko czy Pereza do odwiedzin Łodzi kusi miejsce-stadnina, czy po prostu chce nas odwiedzić :cool:
(MARcin)

Perez - Pon Lip 05, 2010 11:35

Chce Was odwiedzic.
Miejsce jest mi obojetne, moze byc nawet parking pod marketem, chociaz jak by bylo jakies ciekawsze to bedzie jeszcze milej.

[ Dodano: Pon Lip 05, 2010 12:35 ]
Ustalcie co i jak, ja sie dostosuje przeciez.

dorete - Pon Lip 05, 2010 11:40

Lista otwarta: 10 lipca godz od 18 Smulsko - Stadlina Konna
1. dorete
2. Emma
3. Perez, (90%)
4.
5.

Pewnie będzie można trochę pojeździć. Na pewno będzie można się kręcić po stajni i doglądać zwierzęta. Pewnie będą jakieś konkurso - zabawy.
Zależy jak się będzie towarzystwo zachowywało....
Ja jestem stanowczo za stadliną, nie można od tak zmieniać decyzji co do miejsca bo wpisałam nas w grafik a w innych terminach może nie być miejsc.
Emma też uważa że stadlina jest bardzo dobrym pomysłem. Na pewno będzie większy komfort, grill już jest, ławki stoły też są.... Pewnie żeby tam przenocować też problemu nie będzie - jak ktoś ma namioty to można spokojnie je rozbić - ewentualnie można spać w samochodach.

Poza tym na Stawach Stefańskiego już był spot - warunki były jakie były. Trzeba zmieniać trochę bo za szybko się znudzi....

MARGOS - Pon Lip 05, 2010 11:44

Perez, odpowiedź zadowalająca :mrgreen:

Tak myślę, że można się najpierw na "ubitej ziemi" (parking marketu) około godzinki pozachwycać swoimi maszynami, a potem wspólnie i dostojnie wyruszyć na miejsce "integracji" lokalnej.
Tam oczywiście można się dalej zachwycać naszymi R :cool: grillując przy okazji.

(MARcin)

[ Dodano: Pon Lip 05, 2010 12:44 ]
A jak nam się wszystko pięknie uda i spodoba, to można pomyśleć o oficjalnym zaproszeniu gości z Polski, niech zobaczą, że łódzkie już nie śpi i ma się całkiem nieźle :grin:

(MARcin)

snejki - Pon Lip 05, 2010 11:56

hot hot:D:D:D:D
Tomassso - Pon Lip 05, 2010 11:58

Na dzień dzisiejszy ja jestem na jakieś 10 % :(
Tylko strasznie mnie kusi zobaczyć na własne oczy to cacko "Perez Edition" :wink: no to niech będzie 20% ;)

ps.
dorete napisał/a:
Stadlina Konna
jakoś mi sie to kojarzy z padliną :roll: :lol:
dorete - Pon Lip 05, 2010 12:17

Perez to nie masz za bardzo wyjscia :) musisz przybyć swoim autkiem - ściągniesz dodatkowo ludzi

[ Dodano: Pon Lip 05, 2010 13:17 ]
Impreza na Smulsku - Stadlina Konna. Duży oświetlony grill, ławki, stoły, zadaszenie, miejsce na zaparkowanie aut, możliwy nocleg (w aucie lub pod namiotem), dodatkowe konkurso - zabawy, nauka jazdy konnej, obcowanie ze końmi mechanicznymi i tymi żywymi. Więcej informacji na temat miejsca: http://www.konie.infocentrum.com/

1. dorete (101%)
2. Emma (100%)
3. Perez, (90%)
4.
5.

Perez - Pon Lip 05, 2010 12:21

Tomassso, ale moj Perez Edition to nie jest cacko. Cacko to bedzie, ale pewnie po zimie. Narazie to jest obraz rozpaczy.
Tomassso - Pon Lip 05, 2010 12:24

Perez napisał/a:
Tomassso, ale moj Perez Edition to nie jest cacko. Cacko to bedzie, ale pewnie po zimie. Narazie to jest obraz rozpaczy.

No to najwyżej będą dwa obrazy rozpaczy :razz: :wink:

dorete - Pon Lip 05, 2010 12:31

Impreza na Smulsku - Stadlina Konna. Duży oświetlony grill, ławki, stoły, zadaszenie, miejsce na zaparkowanie aut, możliwy nocleg (w aucie lub pod namiotem), dodatkowe konkurso - zabawy, nauka jazdy konnej, obcowanie ze końmi mechanicznymi i tymi żywymi. Więcej informacji na temat miejsca: http://www.konie.infocentrum.com/

1. dorete (101%)
2. Emma (100%)
3. Perez, (90%)
4. Angelika (100%)
5.
6.
7.

snejki - Pon Lip 05, 2010 12:34

Emm i Ang tez roverki czy maskotki..??
Harry - Pon Lip 05, 2010 12:38

niektórzy to będą konie pod mache chować, żeby mieć ich więcej :wink:
co do mnie to tak jak mówiłem będę gdzieś po 21( ale to nie jest jeszcze pewne) i na krótko
z tego co piszesz to może być nawet ciekawie :mrgreen:
chyba bardziej stadnina :grin:

1. dorete (101%)
2. Emma (100%)
3. Perez, (90%)
4. Angelika (100%)
5. Harry( po 21; 85,156489516798169%)
6.
7.

dorete - Pon Lip 05, 2010 12:50

Ale wstyd :oops: poprawiam błąd:) Kopiujcie z opisem zeby pozostali wiedzieli na co się piszą.

Impreza na Smulsku - Stadnina Konna. Duży oświetlony grill, ławki, stoły, zadaszenie, miejsce na zaparkowanie aut, możliwy nocleg (w aucie lub pod namiotem), dodatkowe konkurso - zabawy, nauka jazdy konnej, obcowanie ze końmi mechanicznymi i tymi żywymi. Więcej informacji na temat miejsca i dojazdu: http://www.konie.infocentrum.com/

Lista otwarta: 10 lipca godz od 18 Smulsko - Stadnina Konna
1. dorete (101%)
2. Emma (100%)
3. Perez, (90%)
4. Angelika (100%)
5. Harry( po 21; 85,156489516798169%)
6.
7.

Perez - Pon Lip 05, 2010 12:53

dorete napisał/a:
Ale wstyd :oops: poprawiam błąd:)

A ja Cie nie znam i dlatego nie chcialem Ci wytykac bledu, ale nie ma sie co wstydzic ;)

Harry - Pon Lip 05, 2010 12:59

dorete napisał/a:
Ale wstyd :oops: poprawiam błąd:)

no to jeszcze popraw w nazwie tematu :rotfl:

Perez - Pon Lip 05, 2010 13:03

Harry, mam kolege o takiej ksywie
MARGOS - Pon Lip 05, 2010 13:04

Już nie wypominać dziewczynie, zaraz może będzie niespodzianka z jej strony :wink:

(MARcin)

Perez - Pon Lip 05, 2010 13:06

Ja nie wypominam :oops:
MARGOS napisał/a:
zaraz może będzie niespodzianka z jej strony :wink:
czyzbys cos wiedzial?
MARGOS - Pon Lip 05, 2010 13:10

ANKIETA - zdolną mamy dziewczynę na forum :brawa:

(MARcin)

dorete - Pon Lip 05, 2010 13:13

a no i tym razem wypadaloby uzupelnic swoje zapasy grilowe o jakies lakocie dla koni :D <LOL>
propos brania koni pod maske to biore kucyka

[ Dodano: Pon Lip 05, 2010 14:13 ]
kłaniam się:) no to zagłosujcie kto co woli :) JA JESTEM UPARTA I WYBIERAM STADNINĘ :)

Tomassso - Pon Lip 05, 2010 13:16

dorete napisał/a:
propos brania koni pod maske to biore kucyka
Tylko go za mocno nie ciągnij :wink: :lol:
Perez - Pon Lip 05, 2010 13:21

Tomassso napisał/a:
Tylko go za mocno nie ciągnij :wink: :lol:

A ja slyszalem taki kawal:
Przychodzi babka do lekarza z dziewczynka i mowi:
Doktorze moja corka ma wytrzeszcz.
A doktor na to: Pani jej kucyk poluzuje.

snejki - Pon Lip 05, 2010 13:22

:D :D:D
Perez - Pon Lip 05, 2010 13:25

Czy w obu miejscach bedzie grill? jaki jest dojazd w oba miejsca? zaznaczam, ze nie znam Lodzi i okolic, wiec zebym trafil tam.
Jak dowiem sie wszystkiego to zaglosuje.

Tomassso - Pon Lip 05, 2010 13:29

Perez, Nic nie pękaj, jak już sie ustali miejsce to pomyślimy o dokładnej mapce dojazdu ;) A grill musowo niezależnie od miejsca :P Pod warunkiem że Marcin będzie piekł karczek :wink:
Perez - Pon Lip 05, 2010 13:32

To ja nie wiem gdzie sie chce spotkac, zostawiam Wam ankiete, bo dla mnie i jedno i drugie dobre.
MARGOS - Pon Lip 05, 2010 13:35

Tomassso napisał/a:
Perez, Nic nie pękaj, jak już sie ustali miejsce to pomyślimy o dokładnej mapce dojazdu ;) A grill musowo niezależnie od miejsca :P Pod warunkiem że Marcin będzie piekł karczek :wink:

Rozumiem że problemów z brzuszkiem nie było, węgiel z karkówki smakował :rotfl:

Było ciemno to nie było widać że już jest ok. No i Harry oświetlenia jeszcze wtedy nie włączył, za to później mu się fajnie "wygasiło", tak stopniowo, efektownie.

Może taki patent też sobie zrobić :?:

(MARcin)

dorete - Pon Lip 05, 2010 13:39

Mnie tam po winie suszyło.... jest ono zdradliwe... ale wegiel yami :)
Perez - Pon Lip 05, 2010 13:46

O widze, ze amatorka wina jest, wiec bede mial z kim sie raczyc ;) Karkowa to to co Perez lubi najbardziej z grilla. Zapowiada sie ciekawy spot, musze zwiekszyc moje szanse na przyjazd ;)
Tomassso - Pon Lip 05, 2010 14:12

MARGOS napisał/a:
No i Harry oświetlenia jeszcze wtedy nie włączył, za to później mu się fajnie "wygasiło", tak stopniowo, efektownie.
No Harry ma w ogóle same plusy ;)
Nowy patent ze ściemnianiem światel (a takie ładne, czerwoniutkie były ;) ) no i maska wypucowana na glanc za free :wink: :lol:

dorete - Pon Lip 05, 2010 14:21

a dziewczyny nawet dziękuje nie usłyszały
Tomassso - Pon Lip 05, 2010 17:15

dorete napisał/a:

Podłość ludzka nie zna granic :wink:

Harry - Pon Lip 05, 2010 20:32

dorete napisał/a:

przepraszam, :sad: ale DZIEKUJE DZIEKUJE :mrgreen:
rano to tylko to miejsce było wypucowane reszta bleee..jeden koels sie mnie zapytał czy to nowy styl tuningu,ze tylko trochę się auto pucuje,a reszta brudna

zartuje :mrgreen:
co do ściemniacza to efekt extra, dobry nastrój, prawda :razz:
dorete napisał/a:
Mnie tam po winie suszyło

ja Tobie się nie dziwie, po syropie zazwyczaj suszy :rotfl:

MARGOS - Pon Lip 05, 2010 20:32

Tomassso napisał/a:
dorete napisał/a:

Podłość ludzka nie zna granic :wink:

Przyślę Harry'emu rachunek z pralni i będziemy kwita :mrgreen:
(GOSia)

Harry - Pon Lip 05, 2010 20:38

sama mówiłas,ze spodnie do prania :razz: :wink:

[ Dodano: Pon Lip 05, 2010 21:38 ]
jak zawsze wszystko na mnie :sad: ale najlepiej Wam się siedziało :mrgreen:

MARGOS - Pon Lip 05, 2010 21:22

Harry napisał/a:

...jak zawsze wszystko na mnie :sad: ale najlepiej Wam się siedziało :mrgreen: ...

A Tobie było też całkiem wygodnie na kocyku w bagażniku "emeryckiej" :mad: 400-tki.

(MARcin)

Tomassso - Pon Lip 05, 2010 21:26

Harry napisał/a:
rano to tylko to miejsce było wypucowane reszta bleee..
Ty nie kuś losu ;) uważaj bo nastepnym razem możesz mieć dach "wypucowany" :wink: :razz:
Harry - Pon Lip 05, 2010 21:27

No wygodnie sie siedziało w pupie Tytusa :wink: juz sie nie złość za takie okreslenie :wink:
nie gniewajcie się na mnie :beczy: :wink:

dorete - Wto Lip 06, 2010 08:27

Ale za to moje spodnie były wyprane wiec rachunek mogę przysłać :P
Lista rośnie :) Gosiu dlaczego się nie wpisujecie:)? Moja ankieta zwycięża :P

Impreza na Smulsku - Stadnina Konna. Duży oświetlony grill, ławki, stoły, zadaszenie, miejsce na zaparkowanie aut, możliwy nocleg (w aucie lub pod namiotem), dodatkowe konkurso - zabawy, nauka jazdy konnej, obcowanie ze końmi mechanicznymi i tymi żywymi. Więcej informacji na temat miejsca: http://www.konie.infocentrum.com/

1. dorete (101%)
2. Emma (100%)
3. Perez, (90%)
4. Angelika (100%)
5. Michał (100%)
6. Kubuś + os. tow (99,9%)
7. Marcin M (100%)
8. Artur (90%)
9. Kosmita (?)
10. Asia + Paweł (60%)
11.
12.
13.
14.

Tomassso - Wto Lip 06, 2010 10:00

A nie prościej było wpisać :

Cytat:
1. dorete + 10 os.tow.....

Widze, że to będzie baaardzo "otwarta impreza" :wink:

Ja na padline, tfu... znaczy na stadline, wróć, stadnine ;) raczej nie zawitam, może najwyżej uda mi się pod Reala na godzinke podskoczyć :roll:

dorete - Wto Lip 06, 2010 10:40

Problemem jest jednak to że będzie tak dużo osób?
Tomassso - Wto Lip 06, 2010 10:52

Mnie to LOTTO ;)
dorete - Wto Lip 06, 2010 12:00

Tomassso napisał/a:
A nie prościej było wpisać :

Cytat:
1. dorete + 10 os.tow.....

Widze, że to będzie baaardzo "otwarta impreza" :wink:

Ja na padline, tfu... znaczy na stadline, wróć, stadnine ;) raczej nie zawitam, może najwyżej uda mi się pod Reala na godzinke podskoczyć :roll:

W tych 10 osobach dwie mają na pewno rovery :) wiec nie do konca mega otwarta impreza :P
Jeśli ktoś będzie krotko to może jednak nawet na godzinę przyjedzie?

Harry - Wto Lip 06, 2010 15:25

na pewno więcej ludzi ma ROV\/ERY :wink:
dorete - Wto Lip 06, 2010 15:55

To moze zrobimy zastrzeżenie: Prosimy o przyjazd wyłącznie roVerami albo roWerami :)
MARGOS - Sro Lip 07, 2010 09:31

dorete napisał/a:
To moze zrobimy zastrzeżenie: Prosimy o przyjazd wyłącznie roVerami albo roWerami :)

No jest to jakiś wyznacznik na spot RoVerowy. :rotfl:

Nam osobiście jednak tak jak ostatnio by lepiej pasowało, miejsce juz znamy, a o 22 jeździć po nieznanej części Łodzi moze nie być ciekawie.

Może ktos nowy się pojawi i tez coś zaproponuje, poza tym krzystoff też byś się odezwał.

Niby na razie "przeważa" w ankiecie STADNINA, ale to było tylko 5 głosów.

Forumowicze, deklarujcie się...

(MARcin)

Harry - Sro Lip 07, 2010 21:18

mnie to tam obojętne,ale za bardzo nie wiem gdzie ta stadnina, i dlatego wolałbym "staw" :razz:

[ Dodano: Sro Lip 07, 2010 22:18 ]
ej co tutaj taka cisza? głosujta i piszta!!!!!!!!

MARGOS - Czw Lip 08, 2010 10:03

Perez, a Ty to w sobotę znajdziesz czas, bo przecież Urugwaj z Tobą w składzie będzie grał z Niemcami o brąz w RPA ?? :mrgreen:

Chyba jednak ankieta nic nie pomogła, bo jest pół na pół.

Może się jednak krzystoff i mickoz2 odezwą, zapraszamy nowych jak najbardziej.

(MARcin)

Perez - Czw Lip 08, 2010 10:17

Je?eli chodzi o mecze to mam straszne urwanie glowy, bo gram w kilku reprezentacjach, do tego organizuje w knajpie mistrzostwa.
Je?eli chodzi o ankiete to je?eli jest pol na pol to czy to znaczy, ?e bede mial decydujacy glos?

Harry - Czw Lip 08, 2010 11:06

nie, nie znaczy :razz:
kto ostatnio wykrakał,ze będę miał HGF?? chce podziękować :???: :razz:

MARGOS - Czw Lip 08, 2010 11:14

Harry napisał/a:
(...)kto ostatnio wykrakał,ze będę miał HGF?? chce podziękować :???: :razz:

Od razu krakał, tylko informowaliśmy o możliwości w niedługim czasie uzyskania tego nieuniknionego znaku charakterystycznego dla tych silników :sad:

Myślę, że zostało to trochę przyspieszone od dogrzewania silnika przez siedzące na masce pewne osóbki :lol:

Przykre, ja się wczoraj dowiedziałem dlaczego mi klima nie działa, mam dziurę w chłodnicy :sad:

Harry - Czw Lip 08, 2010 11:17

MARGOS napisał/a:
Myślę, że zostało to trochę przyspieszone od dogrzewania silnika przez siedzące na masce pewne osóbki :lol:
możliwe :wink: przyślę rachunek :twisted:
MARGOS napisał/a:
Przykre, ja się wczoraj dowiedziałem dlaczego mi klima nie działa, mam dziurę w chłodnicy :sad:

wbij jajko :mrgreen: super i szybka naprawa :razz:

Perez - Czw Lip 08, 2010 14:32

Podobno jutro ma padac, wiec glosuje na Stadline ;)

[ Dodano: Czw Lip 08, 2010 15:32 ]
O kurcze, juz sie nie da zaglosowac :/

Tomassso - Czw Lip 08, 2010 14:59

Marcin wrzuć foty, to może kogoś zachęcą na spota ;)
MARGOS - Czw Lip 08, 2010 17:32

Już, już...

http://picasaweb.google.p...feat=directlink

Tu są fotki z naszego ostatniego SPOTU, nad Stawem Stefańskiego.
Najpierw sesyjka pojazdów, a później próba pokazania jak grillowaliśmy.
To tyle mojej kiepskiej twórczości.

Miejsce jest już nam znane, ankieta pokazała wyższość Stawów (sorry PEREZ, nie zdążyłeś).
Dorete, nikt Ci nie zabrania grillować z przyjaciółmi, a jeśli mają roverki, to nie rozumiem dlaczego jeszcze nie są zapisani do klubu i się sami nie wypowiadają na forum.
A szkoda rozbijać i tak jeszcze małą grupkę łódzką.

Na pewno wiemy, że w sobotę pracują - MarGOSIA do 22, a Harry do 21.

Ja teoretycznie mogę wcześniej zajechać, tak jak pisałem wcześniej, np na parking, gdzie się "tradycyjnie" spotkamy, pogadamy, pozachwycamy autkami.
Co potem może jeszcze ustalimy na forum, że gdzieś udajemy się na grilla.

Pozdrawiam

(MARcin)

Perez - Czw Lip 08, 2010 17:45

Czy ktos moze mi dac nr telefonu, zebym mial do jakiejs osoby, ktora mne ponawiguje jakby co? Oczywiscie na PW ;)
Tomassso - Czw Lip 08, 2010 18:27

MARGOS napisał/a:
Tu są fotki z naszego ostatniego SPOTU, nad Stawem Stefańskiego.
Najpierw sesyjka pojazdów, a później próba pokazania jak grillowaliśmy.
To tyle mojej kiepskiej twórczości.
Już nie bądź taki skromny ;) fotorelacja wypas :D

Ja raczej jednak w tą sobotę nie dam rady zawitać nawet nad staw :( sorki :/

Perez - Pią Lip 09, 2010 10:40

Chcialbym pomalutku sie zbierac do Was, ale nie wiem gdzie mam jechac. Przydalby sie tez jakis numer telefonu.
MARGOS - Pią Lip 09, 2010 10:55

Perez, czytając Twoje wczorajsze i dzisiejsze posty wygląda tak jakbyś się dziś (w piątek) do nas wybierał. A nasz spot ma być jutro, chociaż jak widać to jeszcze nie jest ustalone co i jak.
Ja tez nie wiem o której jutro będę do dyspozycji :idea:

(MARcin)

snejki - Pią Lip 09, 2010 10:57

ale sekunde to spot jest dzis?
ja moge dzis:)

[ Dodano: Pią Lip 09, 2010 11:57 ]
tomass mozesz dzis?...kto tam jeszcze

buuu

Perez - Pią Lip 09, 2010 10:57

A to dobre :rotfl2:
A ja chcialem juz wsiadac w auto i stwierdzilem, ze pojade wczesniej, po drodze zjem sobie obiad, wpadne na Piotrkowska.....dobre, naprawde dobre....

snejki - Pią Lip 09, 2010 11:03

nnoooo Piotrkowska obfituje o tej porze roku....w różne...fajne....te..:)
Perez - Pią Lip 09, 2010 11:04

:ups: :ups: :ups: :ups: :ups: :głupek: :głupek: :głupek: :głupek: :głupek: :głupek: :głupek: :głupek: :głupek: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur:

[ Dodano: Pią Lip 09, 2010 12:04 ]
To teraz pozostaje zastanowic sie co zrobic z dzisiejszym dniem...bo nie ukrywam, ze juz bylem nastawiony na wyjazd i fajnie sie czulem, a teraz taki zawod!

MARGOS - Pią Lip 09, 2010 11:06

Dziś to może i ja bym się pojawił.
Kto jeszcze chętny, a jak się zbierze kilka osób to i o grillu możnaby pomyśleć hihi :mrgreen:

(MARcin)

Perez - Pią Lip 09, 2010 11:08

To robimy dwa spoty?
snejki - Pią Lip 09, 2010 11:09

spokojnie ocenmy siły
MARGOS - Pią Lip 09, 2010 11:10

U nas zazwyczaj jest niewiele aut, więc Twój przyjazd nam i tak mocno frekwencję podniesie :wink:

Ale mogą być i 2 spoty, a w niedzielę zrobimy 3-go :lol:

(MARcin)

Perez - Pią Lip 09, 2010 11:11

W niedziele to ja mam warszawski spot. To zastanowcie sie, przegadajcie, ja moge przyjechac. Mamy czas do jakiejs 15-16
Tomassso - Pią Lip 09, 2010 11:31

MARGOS napisał/a:
Dziś to może i ja bym się pojawił.
Kto jeszcze chętny, a jak się zbierze kilka osób to i o grillu możnaby pomyśleć hihi :mrgreen:
No dzisiaj to i ja mam czas :D
To co, grill nad stawem ?? ;)

MARGOS - Pią Lip 09, 2010 11:43

W zaistniałej sytuacji są następujący chętni:

1. Perez
2. Tomassso
3. Snejki
4. Margos

Perez, czy Ty byś w takim przypadku zostawał na jutrzejszy spot-grill na stadninie??

(MARcin)

snejki - Pią Lip 09, 2010 11:45

proponuje nie robić zamieszania...myślę ze nasze 3 auta nie są na tyle atrakcyjne by sciągać Pereza o jeden dzień wcześniej..i narażać go być może na nudę....proponuje uspokoić nieco emocje
Perez - Pią Lip 09, 2010 12:05

snejki napisał/a:
.myślę ze nasze 3 auta nie są na tyle atrakcyjne
Tu nie chodzi o auta, moje auto w tej chwili tez nie jest atrakcyjne.Chodzi o to, zeby poznac ciekawych ludzi i sie dobrze bawic. Chetnie przyjade dzisiaj, a na miejscu zdecyduje czy zostane dluzej, ale mysle, ze tak.

[ Dodano: Pią Lip 09, 2010 13:05 ]
Czyli napiszcie mi co i jak i gdzie, a ja sie lece pakowac

snejki - Pią Lip 09, 2010 12:22

ok wiec mysle ze zostanie do jutra jest dobrym rozwiązaniem bo tych co zobaczysz dziś pewnie nie zobaczysz jutro:) ja akurat mam zarówke do wymiany wiec na trochę wskocze ...choć żona nie puści mnie dziś na balety na pewno:) kierunek lódź. al. włókniarzy nie daleko pabianickiej w sumie
Perez - Pią Lip 09, 2010 12:24

snejki napisał/a:
kierunek lódź. al. włókniarzy nie daleko pabianickiej w sumie

Ok, moze uda mi sie pozyczyc nawigacje od kolegi. Dalbys mi do siebie nr na PW, bo boje sie, zestane w LDZ i nie bede wiedzial co dalej.

snejki - Pią Lip 09, 2010 12:29

19:30 to oficjalna godzina
Perez - Pią Lip 09, 2010 12:37

snejki napisał/a:
19:30 to oficjalna godzina

Ok, wszystko mam w takim razie zbieram sie po malu, bede wczesniej to sobie LDZ pozwiedzam ;)

MARGOS - Pią Lip 09, 2010 12:38

Zgadza się godzina 19:30
Dziś spontaniczny SPOT
Parking pod realem, Al.Włókniarzy
Dokładniej: okolice ronda na parkingu realowskim, to po którym się wjeżdża skręcając od Włókniarzy albo od ul.Parkowej.

Perez, jakbyś już jechał droga krajową nr 1 to tam się pojawiły niedawno "drogowskazy" do DECATHLONu, to według nich można jechać. Ten sklep sportowy jest po drugiej stronie parkingu gdzie się spotujemy.

Może jeszcze się ktoś dopisze do listy, a najlepiej jak zrobi niespodziankę i się pojawi:
1. Perez
2. Tomassso
3. Snejki
4. Margos
5. ...
6. ...
7. ...

A może jeszcze jakiś warszawski i nie tylko roverek się pojawi :rotfl:
(MARcin)

Perez - Pią Lip 09, 2010 16:11

Hurra, w koncu udalo mi sie wyjechac z Warszawy, takie korki, ze hoho, a moj Roverek przekroczyl 300000km przebiegu :D
Harry - Pią Lip 09, 2010 16:20

ej to mogę na parking wpaść na chwile, :wink: bo na wieczór już jestem ustawiony, wiec odpadam :razz:
drooid - Pią Lip 09, 2010 20:35

Aha... znów nie dojechałem.... ale za to zaliczyłem spacerek na stawach Stefańskiego
Perez - Pią Lip 09, 2010 20:46

A My siedzimy w Bacowce przy niskalkoholowym.
drooid - Pią Lip 09, 2010 21:17

Szkoda :( Trochę po ptokach, bo ja wręcz przeciwnie :wink:
Dekaem - Pią Lip 09, 2010 22:22

Kurde nooo. Jak na złość dzisiaj nie miałem dostępu do netu i masz babo placek... spocik mnie ominął :-(. A byłem w Galerii dzisiaj jakoś przed 21 :-(.
MARGOS - Pią Lip 09, 2010 23:47

Jakoś nie wpadłem na pomysł, żeby do Ciebie Dekaem po prostu zadzwonić :/

My już po spocie, miło było gościć Pereza, chyba będzie nie najgorzej wspominał Łódzką Bacówkę.
Krótko tam pracują, bo przed północą wyganiają z parkingu i reflektorom w spokoju nie można się przyjrzeć.

Do następnego :wink:

Perez - Sob Lip 10, 2010 00:28

No ja tez chcialem zakomunikowac powrot. Bylo bardzo milo I napewno nie ostatni raz.
Tomassso - Sob Lip 10, 2010 06:36

Perez napisał/a:
Bylo bardzo milo I napewno nie ostatni raz.

Jestem jak najbardziej ZA :D
Tylko nie wiem co na to Harry :roll: Ten to ma zawsze na spocie przygody ;)
Albo mu sie światła tuningują, albo z góry spada :lol:
A tak swoją drogą to ciekaw jestem ile ja bym musiał tych "prawie bezalkoholowych" spożyć, żeby na takim quadzie zjechać po tym zboczu :roll: :lol:

Dekaem - Sob Lip 10, 2010 08:48

Oj Marcin Marcin :) .

A co z dzisiejszym spotem? Aktualne to jest w ogóle jeszcze??

Pozdrawiam
Michał

Harry - Sob Lip 10, 2010 10:14

Tomassso napisał/a:
Tylko nie wiem co na to Harry :roll: Ten to ma zawsze na spocie przygody ;)

przynajmniej jest wesoło :mrgreen:

Perez - Sob Lip 10, 2010 11:46

Dekaem, no jest impreza na Smulsku, ale to chyba nie Roverkowa, dlatego wrocilem do Warszawy.
MARGOS - Sob Lip 10, 2010 12:49

drooid napisał/a:
Aha... znów nie dojechałem.... ale za to zaliczyłem spacerek na stawach Stefańskiego

drooid, ale nie szukałeś nas przy stawach Stefańskiego??
My trochę po 20-tej z parkingu realowskiego odjechaliśmy na Rudzką Górkę.
Ale na Stawach Stefańskiego pewnie się niebawem jeszcze zobaczymy :grin:

(MARcin)

Perez - Sob Lip 10, 2010 13:36

Powiem Wam, ze Jadźka poprowadzila mnie przez Biala Rawska. Koszmarna droga i ciagle wachadla, ale i tak jechalem 1.5h ;)
MARGOS - Sob Lip 10, 2010 14:37

Perez napisał/a:
Powiem Wam, ze Jadźka poprowadzila mnie przez Biala Rawska. Koszmarna droga i ciagle wachadla, ale i tak jechalem 1.5h ;)

Czas miałeś mimo wszystko niezły :rotfl:
W ciągu dnia byłoby zapewne bardziej malowniczo, jadąc tą drogą.
Czyli nie nadrobiłeś jeszcze czasu na "8"-ce, tak byś pewnie w godzinę zajechał :wink:

(MARcin)

Perez - Sob Lip 10, 2010 15:55

W jednym miejscu nawet stalem na wachadle na czerwonym, poszedlem w krzaczki, zeby sobie postac ;) i stwierdzilem, ze jednak jade na czerwonym, bo nigdy sie nie zmieni. Potem na drugim wachadle znowu chwile postalem i pojechalem na czerwonym, a na trzecim w polowie musialem sie cofac, bo z naprzeciwka jechalo auto :P
Tak czy siak nie ukrywam, ze gonilem dosyc szybko i dwa razy wyrzucilo mnie w powietrze.

Harry - Sob Lip 10, 2010 20:51

Perez napisał/a:
Tak czy siak nie ukrywam, ze gonilem dosyc szybko i dwa razy wyrzucilo mnie w powietrze.

i dlatego szyby pękają :razz:

Perez - Sob Lip 10, 2010 21:04

Ale.wtedy nie pekla :/
drooid - Nie Lip 11, 2010 21:22

MARGOS napisał/a:

drooid, ale nie szukałeś nas przy stawach Stefańskiego??
My trochę po 20-tej z parkingu realowskiego odjechaliśmy na Rudzką Górkę.
Ale na Stawach Stefańskiego pewnie się niebawem jeszcze zobaczymy :grin:

Szukałem, jasne, że szukałem. Tam jest teraz rozkopany dojazd do parkingu. Nie bardzo umiem się tam poruszać, bo ostatnio byłem dopiero drugi raz w zyciu.
Że też mnie nie podkusiło wracać Starorudzką :(

dorete - Pon Lip 12, 2010 19:25

Sorry że wcześniej nie odpisałam. U mnie było zajebiście. No fakt rovera impreza to nie była ale bylo dużo koni i mechanicznych i żywych. Pojawiły się też motory.
Ogólnie trzeba przeżyć żeby zachować wrażenia. Osobiście zaliczyłam przejażdżkę 190km/h motorem - do dziś to przeżywam, zwłaszcza że ja prowadziłam :grin:
Były tańce, śpiewy, zabawy, ostre i mniej ostre przejażdżki i pare osób się pochwaliło co maszyny i zwierzęta potrafią.

Żałujcie że nie dołączyliście roverów do spotkania.

Harry - Pią Lip 16, 2010 18:13

co tutaj tak cicho, nygusy. Pozdro :)
Tomassso - Pią Lip 16, 2010 20:31

Coś chyba wszyscy powyjeżdżali :roll: A dawno spota nie było :wink:
MARGOS - Pią Lip 16, 2010 23:28

Na nas możecie NIE liczyć.
Trochę urlopu się nam należy :grin:
Będziemy przez następny tydzień wyszukiwać roverków w Kołobrzegu :mrgreen:

Pa, pa!!!
W następny weekend już jesteśmy, więc coś kombinujcie, my się postaramy dostosować!!

Harry - Nie Lip 18, 2010 22:17

to podjedzcie do mielna, ja tutaj jestem na urlopie :P :grin:
jak cos to na pw moj nr kom masz MARGOS

Dekaem - Wto Lip 20, 2010 13:24

A może by tak łódzki spot zrobić w Ustroniu Morskim?? :) :):) Przykładowo jutro o 19.00 przy latarni morskiej :) .

Harry miałby blisko, Margos też mieliby blisko i może ja miałbym blisko ;) .

3 auta z czego 2 Roverki i jeden oklejony po Roverkowemu Ford to już coś :) . A może się okaże, że jeszcze ktoś, niekoniecznie z Łodzi dołączy? :)

Pozdrawiam
Michał (dekaem)

piotr8 - Wto Lip 20, 2010 15:48

W Ustroniu Morskim nie ma latarni morskiej :lol: to nie wypali :rotfl:
Dekaem - Wto Lip 20, 2010 21:40

Ups :) .

Pościemniało mi się z Krynicą Morską :oops: . Ale wtopa :razz: . To chyba faktycznie nie wypali :bezradny: .

Harry - Wto Lip 20, 2010 23:08

w ustroniu morskim bede w czwartek (22.07) wiec jak cos to pisz na kom. :) wiec na chwile ok, 14/15 moge wpasc naspot :D wez od Margos moj nr i pisz :)
MARGOS - Sob Lip 24, 2010 10:28

No to łódzki spot nad Bałtykiem nie wypalił, ale trudno.

Musimy się w takim razie SPOTkać juz w Łodzi :mrgreen:

Jakieś propozycje ??
JUTRO po południu :cool:

Pozdro

(MARcin)

Dekaem - Sob Lip 24, 2010 12:21

Ja jestem jak najbardziej za :) .

Miejsce standardzik? Parking Reala na Włókniarzy? I jeszcze godzina konkretna :) . Może 17?

1. MARGOS
2. Dekaem
3. ...

Harry - Sob Lip 24, 2010 22:55

moze podjade, ale watpie, moze bym byl bardziej na 19.... z reszta sam nie wiem :P
MARGOS - Nie Lip 25, 2010 06:48

Wydaje mi się, że nie ma juz co kombinować z dzisiejszym spotem.
Co niektórzy po urlopach, chwilę trzeba odsapnąć w niedzielne popołudnie przed pójściem w poniedziałek do pracy :evil:

Chętnych nie za dużo, Tomassso też dziś nie może, spróbujemy się spotkać za tydzień, może pogoda wróci ładniejsza, może jakiegoś grilla się rozpali :lol:

Sorrki, ale nas dziś nie będzie :/

(MARcin)

Dekaem - Nie Lip 25, 2010 09:39

Cześć.

W sumie to dobrze się złożyło bo mnie też wypadło coś ważnego w tym czasie i prawdopodobnie też bym nie przyjechał :( .

Do zobaczenia na kolejnym spocie łódzkim...

Pozdrawiam
Michał