|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Chcę kupić ROVERka - Zakup MG prośba o opinie
Lukasz17i - Wto Lip 06, 2010 08:37 Temat postu: Zakup MG prośba o opinie Witam. mam wielką prośbę, interesuje mnie zakup tego auta http://www.otomoto.pl/ind...ow&id=C11907568 Proszę o opinię i ewentualnie jakby mógł ktoś z okolicy podjechać i obejrzeć autko. Ja mieszkam w Krakowie i nie chciałbym po raz kolejny jechać na darmo. Ogłądałem pare aut i troszke paliwa już wyjeździłem. Będę wdzięczny za jakikolwiek kontakt w sprawie auta.
kprzemo24 - Wto Lip 06, 2010 08:44
Lukasz17i napisał/a: | nie chciałbym po raz kolejny jechać na darmo |
Wygodniś:D
Lukasz17i napisał/a: | Ogłądałem pare aut i troszke paliwa już wyjeździłem |
Przy kupnie auta wydaje mi się ze to nieuniknione....
azer - Wto Lip 06, 2010 08:58
zaciekawiły mnie opony i ich wzór, ktoś mnie oświeci co to jest za model?
sorry za offtopic, ale nie widzę nic niepokojącego w samym aucie, poza brzydkim obiciem foteli
Verneur - Wto Lip 06, 2010 09:11
azer napisał/a: | :hmm: zaciekawiły mnie opony i ich wzór, ktoś mnie oświeci co to jest za model? |
Jeśli mnie wzrok nie myli, to są to chyba opony Yokohama Parada
keczu - Wto Lip 06, 2010 19:26
Wyglada ladnie. Jaki jest deklarowany przebieg. Na silniku sa jakies inf. o serwisach z 2008 r. Rozrzad ok. 98tys. i jeszcze serwis 108tys. Te opony fajne ,ale z tylu sa zimowki wiec jeszcze przynajmniej dwie opony trzeba kupic .Czysty plyn w zbiorniku wyrownawczym i odpowiedni poziom. Silnik chyba umyty bo w rogach przy obydowie rozrzadu troche brudu zostalo na glowicy, a reszta czysta jak nowa.
|
|