|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
![](images/print.gif) |
Zloty ogólnopolskie - Reklamacja wyników Rajdu - XVII Zlot! ;)
maciej - Czw Lip 15, 2010 07:53 Temat postu: Reklamacja wyników Rajdu - XVII Zlot! ;) Dopiero dziś zajrzałem w zestaw odpowiedzi i składam reklamację!
Odpowiedź:
3. Jaka butla?
Odpowiedź: shell gas
A ona była jaka - NIEBIESKA!
12. Ile lat i kto świętuje?
Odpowiedź: 600 lat Kleczewa 1366 – 1966
No i tu najbardziej się nie zgadzam - pod obeliskiem leżała pęknięta tablica "640 lat miejscowości świętują MIESZKAŃCY Kleczewa" - kto - mieszkańcy (a nie co - Kleczew).
A tak poważnie, to czy można dostać np. skan swoich odpowiedzi, bo wiem, że jeden błąd miałem w zdjęciach, drugi, to pewnie ten Kleczew, a nie wiem, jaki był trzeci.
zetes - Czw Lip 15, 2010 13:31
maciej, nie było pytania jakiego koloru butla, choć przyznaję, że pytanie nieprecyzyjnie sformułowane i można było rożnie pomyśleć w odpowiedzi na nie, tzn. czy chodzi o dystrubutora czy o kolor, czy o wielkość itp.
Perez - Nie Sie 01, 2010 13:49
maciej napisał/a: | 12. Ile lat i kto świętuje?
Odpowiedź: 600 lat Kleczewa 1366 – 1966
No i tu najbardziej się nie zgadzam - pod obeliskiem leżała pęknięta tablica "640 lat miejscowości świętują MIESZKAŃCY Kleczewa" - kto - mieszkańcy (a nie co - Kleczew). |
Zgadzam sie, no i jeszcze te kominy.
Dydo - Wto Sie 03, 2010 19:41
Kominy to każdy długo wspominał i podejrzewam, że po dziś dzień wspomina
MARGOS - Wto Sie 03, 2010 20:03
Kominy, he he!
Gdziekolwiek jedziemy i widać takie większe kominy pada pytanie: ile kominów widać??
wieszczu - Pon Sie 09, 2010 19:33
Witajcie, w sprawie kominów - w fotogalerii ZLOTOWEJ jest udokumentowana liczba kominów.
Wracając do reklamacji - zdognie z "bezprawnym" regulaminem - reklamacje/protesty można było wnosić bodajże do godziny po ogłoszeniu wyników....
ot.....
wieszczu vel 8 kominów
---------------------------------------------------------------------------------
Brt - Pon Sie 09, 2010 20:07
komisja kominów nie widziała a butle nie wiem czy też czasem "niebieskie: nie były uznawane ... niestety karty z odpowiedziami w wirze przedremontowego wywalania niepotrzebnych rzeczy zostały zutylizowane w niszczarce zakładowej, więc
wieszczu - Pon Sie 16, 2010 19:40
Brt napisał/a: | komisja kominów nie widziała |
komisja widziała poniższe zdjęcie przed powzięciem wyników
a pozostałe sprawy...cóż
Brt napisał/a: | nie wiem czy też czasem "niebieskie: nie były uznawane ... |
bo były niebieskie....?!?!?
maciej - Wto Sie 17, 2010 08:52
Cytat: | komisja widziała poniższe zdjęcie przed powzięciem wyników |
Ale ono nic nie udowadnia, bo nie zostało zrobione ze skrzyżowania.
Widać trawę przed obiektywem, a więc fotograf stał PRZED skrzyżowaniem.
Skrzyżowanie było 10 m dalej i z samego skrzyżowania nie było widać żadnego komina.
wieszczu - Wto Sie 17, 2010 18:53
maciej napisał/a: | Ale ono nic nie udowadnia, bo nie zostało zrobione ze skrzyżowania.
Widać trawę przed obiektywem, a więc fotograf stał PRZED skrzyżowaniem.
Skrzyżowanie było 10 m dalej i z samego skrzyżowania nie było widać żadnego komina. |
Jeśli mamy być tak "aptekarscy" to dodam iż pytanie brzmiało "Ile kominów widzisz ? "i wskazane na obrazku skrzyżowanie z podaną liczbą kilometrów.
Pytanie nie brzmiało - "Ile kominów widocznych jest ze skrzyżowania?"
Jak wiadomo ta kilometrówka nie była super dokładna - napewno mniej dokładna niż wspomiane 10 metrów.
Podobnie było z pytaniem kto i co świętuje - i na obrazku wskazany punkt z podaną kilometrówką. Aby odpowiedzieć też trzeba było wyjść z autka i oddalić się od drogi o 10 metrów...
Identyczna sprawa dotyczyła pytania o nr przepompowni. Wskazane było skrzyżowanie i liczba kilometrów - a odpowiedź była 10 metrów wcześniej. Będąc na skrzyżowaniu nie można było odpowiedzieć na pytanie - gdyż nie było tam widać tablicy.
Zabawa była przednia i to jest najważniejsze.
tronsek - Wto Sie 17, 2010 19:02
wieszczu napisał/a: | Zabawa była przednia i to jest najważniejsze. | ale kominów i tak 8
Perez - Czw Sie 19, 2010 17:01
Ja z samego skrzyzowania i tak widzialem 3
|
|