Zobacz temat - [R620] Pukanie nie wiadomo gdzie??

Forum Klubu ROVERki.pl

Rover serii 600, Honda Accord - [R620] Pukanie nie wiadomo gdzie??

Peter033 - Pią Lip 30, 2010 08:25
Temat postu: [R620] Pukanie nie wiadomo gdzie??
Prosze o pomoc.. jestem zdesperowany bo nikt nie wie co i gdzie!! od 2 miesiecy zaczelo cos mi pukac w samochodzie z prawej strony ( przod i tyl).. pukanie slychac na drobnych nierownosciach).. bylem na 4 roznych stacjach diagnostycznych i na zadnej nic nie znalezli.. niby wszystko oki zadnych luzow.. jednak pukanie dalej bylo.. postanowilem nastepnie objechac mechanikow.. bylem u 3 roznych i tak samo jak na stacji nic nie stwierdzili.. Podobno wszystkie wahacze , tuleje, sworznie, laczniki stabilizatorow ( ostatnio wymieniane na nowe), amorki itd w normalnym stanie.. nie wiedac zadnych luzow nic.. pukanie jest caly czas a ja sie czuje bezradny bo nie wiem co robic.. moze ktos mial podobny problem i udalo mu sie go wyeliminowac?? ratuje mnie kazda podpowiedz bo najnormalniej w swiecie nie mam pojecia gdzie szukac .. z gory dziekuje za odp i pozdrawiam..
Mazak - Pią Lip 30, 2010 13:25

sprawdź drążek reakcyjny jest przykręcony dwoma śrubami do wahacza dolnego (chyba klucz 17) też miałem taką sytuacje nic nie było widać a okazało się że jedna z tych śrub była nie dokręcona :???:
Peter033 - Sob Lip 31, 2010 11:33

na pewno sprobuje:) wielkie dzieki za rade!!