Zobacz temat - Moj nowy nabytek - nowa corka w rodzinie

Forum Klubu ROVERki.pl

Offtopic - Moj nowy nabytek - nowa corka w rodzinie

Remigiusz - Pon Sie 02, 2010 14:12
Temat postu: Moj nowy nabytek - nowa corka w rodzinie
Witam,

moj nowy nabytek : Rover 45 Austria4D idt :mrgreen:
Rok 2000

Przebieg 96.000km od 1. właściciela :wink: od 2. w sumie kupiłem ale on tym ledwo co 2. miesiące jeździł i po kupnie od 1. był u mnie żeby mu rozrząd zrobić.

Niestety uszkodzone są tylne drzwi prawe i lekkie zadrapania na zderzakach :neutral: Rdze trudno znaleźć :wink: Reszta typu klima oraz podgrzewane fotele działają super :wink: Wszystkie szyby z przodu sterowane :wink: Ma tez zamieniarke CD ale coś nie działa bo brak radia :mrgreen: I chyba poszły przednie łożyska bo strasznie chucy jak auto sie toczy nawet.

Byle przednia szyba tez wymieniana nie wiem czemu, ale przez Serwis i autko ma nawet sprzędzone kupno pręż ÖAMTC :ok:

O toż kilka zdjec od niej, :wink: Robione na szybko po się spieszyłem na busa w Polsce :mrgreen: Tak krotko to jeszcze nigdy nie bylem chyba w Polsce :mrgreen:

Jugol - Pon Sie 02, 2010 14:28

No piknie panie, fele jako u mnie, środek też jasny jako u mnie, drzwi zrobisz i będzie git :) Pikny jest :ok:
Remigiusz - Pon Sie 02, 2010 14:36

Zastanawiam sie czy nawet tego 25 nie zostawić sobie bo jazda 45 a 25 sie rożni i oba dają frajdę do jazdy w rożnych kategoriach :razz:
walkie - Pon Sie 02, 2010 15:04

to Kajetan ma brata bliźniaka :)

Mój też typisze austriasze versione ;))

tylko silniki mają inne, ale wnętrze, kolory - jota w jotę to samo :)

tronsek - Pon Sie 02, 2010 15:07

Kolorek "Pierwyj sort" :ok:
staf - Pon Sie 02, 2010 15:31

Remi55, Troche pracy, i będzie cacy :)
Mazak - Wto Sie 03, 2010 09:06

Ładnie ładnie to już chyba Roveroholizm ;)
Markzo - Wto Sie 03, 2010 09:19

cacy furaczek ;)
Viniu - Wto Sie 03, 2010 10:28

Taki mi się zawsze marzył... r45 idt sedan kolor jedynie słuszny... :ok: Może jeszcze kiedyś... ;)
bociannielot - Wto Sie 03, 2010 10:32

Remi55 napisał/a:
Niestety uszkodzone są tylne drzwi prawe
u mnie tylne lewe ;) . Na szczęście z tym da się jeździć - to tylko kosmetyka :) .