|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Rover serii 75, MG ZT - [R75 Tourer] Wypełnienie bagażnika - pokrywa koła zapasowego
maryba - Wto Sie 17, 2010 13:42 Temat postu: [R75 Tourer] Wypełnienie bagażnika - pokrywa koła zapasowego czy zdjęcie z załącznika pokazuje element który mieści się miedzy kołem a "podłogą" bagażnika ?
czy ma ktos takie coś do sprzedania - jakie ceny orinetcyjne sa za to ?
czy ta ze zdjecia to kombi czy sedan ?
wiem że mi czegoś brakuje - ale nie wiem jak to powinno wygladac
ja mam w kole taki styropian w którym siedzi podnośnik i klucze - czy jak przyjdza ta "wykładzina" to styropian mam wywalić - może ktoś ma foto jak to powinno wygladac ?
witgut - Wto Sie 17, 2010 14:21
Pierwszy raz takie coś widzę, ale może ta wkładkę stosuje się jak ma się dojazdówkę a nie pełnowymiarowy zapas??
U mnie nie ma dodatkowych elementów między podłogą a zapasem.
maryba - Wto Sie 17, 2010 14:33
ja mam dojazdówkę i tyle miejsca ze idzie butelki lub kartony z piciem powkłądać:D
pajda - Wto Sie 17, 2010 15:37
Ja mam takie cos na sprzedaż, ponieważ teraz mam butle. Sprobuje znalesc i zrobie zdjecia. Napisz do mnie na PW
apples - Wto Sie 17, 2010 16:00
maryba napisał/a: | ja mam w kole taki styropian w którym siedzi podnośnik i klucze - | To jest wypełnienie od sedana.
maryba - Wto Sie 17, 2010 19:32
pajda napisał/a: | Ja mam takie cos na sprzedasz, ponieważ teraz mam butle. Sprobuje znalesc i zrobie zdjecia. Napisz do mnie na PW |
Poszło PW podesli fotke i cene
|
|