|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
 |
Spoty lokalne - Warszawa 22.08.2010 Bemowo
maniaq - Sob Sie 21, 2010 22:08 Temat postu: Warszawa 22.08.2010 Bemowo Zapytuje kto bedzie i jednoczesnie zglaszam, ze sie pojawie po dluzszej przerwie
kris-tofer - Sob Sie 21, 2010 22:16
No kurna, chłopie
MaReK - Sob Sie 21, 2010 22:21
Mnie nie będzie, ponieważ do poniedziałku wieczór okupuje mazurskie tereny
Śniadowo, Mrągowo i okoliczne miejscowości
Bawcie się dobrze, wypijcie moje zdrowie.
Jakby była Violla, to kris-tofer daj jej moje klucze
A jak Violla będziesz jechać, to kup Tigera dla Kruchego
Wypijcie moje zdrowie
Pozdrawiam,
Ps.
Pamiętajcie o kamerach na skrzyżowaniu
kris-tofer - Sob Sie 21, 2010 22:32
MaReK napisał/a: | Bawcie się dobrze, wypijcie moje zdrowie.
Jakby była Violla, to kris-tofer daj jej moje klucze |
No kurna, chłopie...
MaReK napisał/a: | Pamiętajcie o kamerach na skrzyżowaniu | na jakim skrzyżowaniu?
Joa - Sob Sie 21, 2010 22:33
kris-tofer napisał/a: | na jakim skrzyżowaniu? |
a co za roznica, na kazdym uwazaj
kris-tofer - Sob Sie 21, 2010 22:39
Joa napisał/a: | a co za roznica, na kazdym uwazaj |
no kurna, chłopie...
Joa - Sob Sie 21, 2010 22:55
- w prawo, potem w prawo, potem w prawo..
- zacial sie.
Kruchy - Nie Sie 22, 2010 10:07
A czy ktoś z jadących od strony Mokotowa mógłby zgarnąć mnie z Reduty w okolicach godz. 20.00
kris-tofer - Nie Sie 22, 2010 13:42
Kruchy, ja jadę od ursynowa, ale nie wiem gdzie jest reduta będę jechał koło 21, w razie co to masz mój numer na PW
Kruchy - Nie Sie 22, 2010 13:48
21 to trochę za późno o 20 kończę pracę. Ale dzięki
kris-tofer - Nie Sie 22, 2010 13:50
Kruchy, dokładnie nie wiem o której będę jechał, może wcześniej, ale napisałem, że o 21 bo przeważnie o 21 jestem na spocie.
kruszon - Nie Sie 22, 2010 15:41
Rozumiem, ze dzisiaj Bemowo o 20. Tak? Czy Grillik o 18?
Joa - Nie Sie 22, 2010 17:58
raczej bemowo
Ruslan - Nie Sie 22, 2010 18:26
Postaram się wpaść jak mi siedzenia wyschną
violla - Nie Sie 22, 2010 19:31
MaReK napisał/a: |
A jak Violla będziesz jechać, to kup Tigera dla Kruchego |
Za tydzień przywiozę, bo dziś mam lenia i siedzę w domu
kris-tofer - Nie Sie 22, 2010 23:10
Ruslanowi siedzenia wyschły to przyjechał, ogólnie atmosfera była bardzo miła, już na samym początku jak zajechałem zrobiło się przyjemnie
pozdrawiam wszystkich
Ruslan - Nie Sie 22, 2010 23:50
kris-tofer, tak do końca nie wyschły ale chciałem przyjechać przynajmniej na chwilę.
maniaq - Pon Sie 23, 2010 00:22
Milo bylo zobaczyc ekipe, ale cos pomor padl na brac roverkowa, obijaja nas, albo silniki na koniec wakacji urzadzaja swoje wakacje ...
damy rade
Ja dzis pstryknalem kilka rigow, przy okazji w tygodniu obrobie zalegle , bo z przed wakacji ciagle czekaja w kolejce na chwile czasu. Ta chwila mam nadzieje bedzie w tym tyg
MaReK - Pon Sie 23, 2010 11:05
A kogo obili? Komu co siadło?
Ja bym się wczoraj utopił, ale.... to opowieść przy piwku i ognisku
Pozdrawiam,
kruszon - Pon Sie 23, 2010 13:01
MaReK, ogólnie z wczorajszego spotu wychodzi tak:
- Kruchy - padniety silnik
- Roj - padniety silnik - przyjechal MB Sprytnym (Mega Bolidem Smartem)
- Mix - cholera go wie, ale jezdzi zlomiakiem ciagle
- Ja - padniety silnik i skrzynia (jeszcze sie turlam
- Pat - po stluczce tez zastepczym (Sei)
- Tomiego nie bylo - padniety silnik w Cabrio
Ogolnie kolorowo nie jest, ale humorki dopisywaly
kris-tofer - Pon Sie 23, 2010 13:03
tricky - problemy z silnikiem...
ja już to przechodziłem więc mam za sobą i jestem w klubie padających silników
maciej - Pon Sie 23, 2010 14:13
Ja byłem dopiero 0:50 w Warszawie (na Pomorzu klęska grad i ulewy, pozalewane drogi - z Chałup do autostrady jechałem 4h) i pomyślałem, że jakoś ostatnio spoty kończą się wcześnie, więc pojechałem odespać weekend.
Mix - Pon Sie 23, 2010 17:18
Cytat: | - Kruchy - padniety silnik
- Roj - padniety silnik - przyjechal MB Sprytnym (Mega Bolidem Smartem)
- Mix - cholera go wie, ale jezdzi zlomiakiem ciagle
- Ja - padniety silnik i skrzynia (jeszcze sie turlam
- Pat - po stluczce tez zastepczym (Sei)
- Tomiego nie bylo - padniety silnik w Cabrio |
Cytat: | tricky - problemy z silnikiem... |
...chyba więcej dodawać nie muszę... To szczególnie do osób, które wczoraj na mnie naskoczyły, jak powiedziałem, że to mocno awaryjna marka Ja w każdym razie mam już swoje zdanie i go raczej nie zmienię....w zasadzie to raczej zmienię, ale samochód i będę miał w końcu fun z jazdy i święty spokój...
kruszon - Pon Sie 23, 2010 17:21
Oj Mix, to zamiast gadać to to po prostu zrób, a nie smęcisz
Mix - Pon Sie 23, 2010 17:30
kruszon, taki właśnie jest plan. Nie ma sensu ciągnąć dyskusji (było ich na forum cała masa), ponieważ i tak nie mam...hm siły przebicia. Choćbym nie wiem co zrobił, to klap z oczu nikomu nie zbiję To nie jest tak, że nagle nie lubię R i MG, czy też nagle moje auto przestało mi się podobać - NIE. Poprostu już nie mam siły. Mogłem kupić Tico, przemalować, wrzucić felgi 16" i jeśli chodzi o osiągi i komfort jazdy, to na jedno by wyszło. Przykre, ale co zrobić - próbowałem nie raz
kruszon - Pon Sie 23, 2010 17:35
Ale Mix, nikt Ci nie broni wyrazac opinii. Tylko jak slysze o tym po raz nty to zamiast marudzic trzeba cos z tym zrobic i sie cieszyc jazda zyciem czy czym tam chcesz. Wiesz dobrze, ze niezaleznie od tego czym bedziesz jezdzil to nie bedzie mialo zadnego znaczenia, bo ten Klub, jako jeden z niewielu mi znanych stanowia ludzie a nie ludzie w samochodach danej marki.
Tak wiec wrzuc na luz i nie psuj ludziom humoru, bo mozna miec powazniejsze problemy, czego Ci nie zycze. Zycze za to pogody ducha.
Marman - Pon Sie 23, 2010 21:54
violla napisał/a: | Za tydzień przywiozę, bo dziś mam lenia i siedzę w domu | To i dla mnie coś przywiez Za tydzień ja też raczej będę z worem pieniędzy
kris-tofer - Pon Sie 23, 2010 23:00
Aaa to ja już wiem o co kaman, a Violla cwaniura nie chciała powiedzieć
maniaq - Wto Sie 24, 2010 01:20
obiecane zaleglosci, na szybko w przerwie w pracy nad innymi fotami
ostatnio robilem foty BB, moze cos z tego bedzie naprawde, bo juz wiem co i jak , a i sprzet kompletuje
kris-tofer - Wto Sie 24, 2010 16:55
Ruslan bądź teraz jeszcze bardziej dumny ze swojej 25
violla - Wto Sie 24, 2010 20:07
Marman napisał/a: | o i dla mnie coś przywiez Za tydzień ja też raczej będę z worem pieniędzy |
Skoro worek, to będziesz płacił podwójnie
[ Dodano: Wto Sie 24, 2010 20:07 ]
kris-tofer napisał/a: | Aaa to ja już wiem o co kaman, a Violla cwaniura nie chciała powiedzieć |
Ależ Ty ciekawskie jajo jesteś
Ruslan - Wto Sie 24, 2010 22:13
kris-tofer, jestem i to bardzo tylko dzisiaj sąsiad puknął mi moją 25. Bez policji się nie obyło. Niezła szopka była jak wypierał się i sąsiedzi wykrzykiwali, że porządnych ludzi się czepiam, wczoraj piłem czy jestem świeżym kierowcą. Winowajca twierdził, że od 16 w domu siedział, a całe zdarzenie miało miejsce o 18:15. Sąsiad z naprzeciwka zadzwonił, że przejeżdżający VW Veto o takich nr chyba rozwalił mi lusterko. Jak się okazało oprócz lusterka otarł mi w widoczny sposób tylny zderzak wraz z elementem łączącym(nadkolem). Na samochodzie sprawcy były widoczne ślady. Jak chciałem zrobić zdjęcie zaczął ścierać ślad pozostawiony na jego samochodzie. Tak w skrócie dostał mandat i przyznał się do winy. Całe zamieszanie trwało ok 2godz i prawie doszło do rękoczynów.
kris-tofer - Wto Sie 24, 2010 22:16
O kurcze, Ruslan, Ty masz przygody...
Marman - Wto Sie 24, 2010 22:27
violla napisał/a: | Skoro worek, to będziesz płacił podwójnie
|
Ja tu liczyłem na jakiś rabacik a tu proszę podwójnie mnie rozliczą Ech
|
|