|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Chcę kupić ROVERka - [R400] Co o nim myślicie? Może ktoś go oglądał?
qonradox - Sro Wrz 15, 2010 11:15 Temat postu: [R400] Co o nim myślicie? Może ktoś go oglądał? Co o nim myślicie? Może ktoś go oglądał?
http://otomoto.pl/rover-4...-C14625673.html
Mam daleko do Gniezna więc jakakolwiek opinia byłaby przydatna przed podjęciem decyzji.
shilus82 - Czw Wrz 16, 2010 10:22
Przysiągłbym, że prawa przednia lampa jest trochę wyżej niż lewa, poza tym nie ma prawej zaślepki halogenu. Z tyłu jakoś zderzak z lewej strony jest w łuk wygięty i brakuje jednej spinki w zderzaku po lewej. Kierownica po lewej wygląda jakby ktoś miał papier ścierny na dłoniach. Kurde, kierowca był mańkutem czy jak? . Silnik wygląda na pierwszy rzut ok, tylko spod pokrywy zaworów coś się lekko sączy. Ciekawe co za wynalazek był koło regulacji świateł I ciekawe czemu na zimówkach stoi....czyżby dłuuugo już stał ?
colin1983 - Czw Wrz 16, 2010 13:54
shilus82 napisał/a: | I ciekawe czemu na zimówkach stoi....czyżby dłuuugo już stał ? | raczej nie komuś widocznie były potrzebne letnie
shilus82 napisał/a: | Kierownica po lewej wygląda jakby ktoś miał papier ścierny na dłoniach | prawa również
claudii - Czw Wrz 16, 2010 14:12
Nie zdziwiłaby się jeśli auto od zimy tam stoi, oglądałam kiedyś jedną 25 niby wszystko fajnie ale potem znalazłam ogłoszenia na innym portalu i się okazało że auto wystawione 6 m-c temu, całe szczęście że go nie wzięłam.
Auto komisy omijam szerokim łukiem, chyba że sprowadzają na zamówienie.
szoso - Czw Wrz 16, 2010 14:51
na opony bym nie patrzył bo potrafią zmieniać je wedle uznania, lubią sprzedawać letnie opony osobno a auto puszczać na zimówkach lub odwrotnie, już się z tym spotkałem, auto świeżo sprowadzone z Niemiec w środku lata na zimówkach, letnie pewnie poszły do kogoś innego lub na inne auto w komisie je wsadzili
|
|