Zobacz temat - [rover 416 SI] wymiana rozrządu, oleju i filtrów w Lublinie

Forum Klubu ROVERki.pl

Rover serii 400/45, Honda Civic i MG ZS - [rover 416 SI] wymiana rozrządu, oleju i filtrów w Lublinie

przemek87lbn - Sro Wrz 15, 2010 21:22
Temat postu: [rover 416 SI] wymiana rozrządu, oleju i filtrów w Lublinie
Witam,
tak jak w temacie, czy ktoś wie gdzie można w normalnej cenie wymienić rozrząd, pasek alternatora, olej i filtry w Lublinie. No i najważniejsze gdzie kupić potrzebne części w miarę tanio?

hvil - Sro Wrz 15, 2010 21:39

częęści u tomiego z przesylka wyjda duzo taniej jak w sklepach, robota, abo ja wiem?? Samemu?:D
przemek87lbn - Sro Wrz 15, 2010 21:56

Piotrek widzę że się udzielasz na forum, to już wiem skąd skminiłeś ten wyjazd z ludźmi z roverami, zadzwonię do Ciebie jutro i pogadamy co i jak bo zaniedbałem samochód i dużo rzeczy do naprawy.

PS
Gdyby nie twoja mx3 to bym nie skojarzył że to ty

hvil - Sro Wrz 15, 2010 23:00

Przemuś to ty?:D Looz ziomek niewiem jak z cenami ale moj wujaszek prowadzi servis rovera:) jak dla cie mozemy obgadac by tam naprawiali.

[ Dodano: Sro Wrz 15, 2010 23:56 ]
ja cie wogole nie skojarzylem na poczatku. sluchaj ja mam troche teraz luzniej.

WSZEM I WOBEC POCHWALIC SIE CHCIALEM KOLEŻANKOM I KOLEGOM ŻE W KOŃCU NAPISAŁEM PRACĘ MGR :mrgreen:

Wpadnij do mnie w piątek, bedzie grill, bedzie chlopak co ma takiego jak ty roverka, to pogadamy, a wogole wpadnij do mnie kiedys roverem to obejrze co żeś tak zapuścił i co musimy naprawić a co zdrutować i będzie działać:)

[ Dodano: Czw Wrz 16, 2010 00:00 ]
a wogole jak szukasz kompa wpadnij do mnie mam dwa, jeden stary rupiec do roverów drugi to euroscan powinien na silnik wystarczyć w sprawie twojego wentylatora bo widzialem ze pisales.

kangaroo69 - Sob Wrz 18, 2010 20:33

Panowie wlasnie, potrzebuje dobrego mechanika z okolic lublina..jestem z za Lubartowa ale Lublin jak najbardziej wchodzi w rachubę:) obecnie mecze sie z elektromechanikiem i chcialbym zeby do samochodu zajżał ktos kto juz widzial rovera a nie złota raczka która wymieni mi cały uklad zapłonowy i w koncu dojdzie co jest :mad: jestem posiadaczem rovera 214 od niedawna , auto jest super tylko chcialbym zeby miało dobrego lekarza rodzinnego :mrgreen: bo niektórzy facowcy moga tylko zaszkodzić...