|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Forum i WWW - [Artykuł na WWW] Klub "Roverki"
B-mol - Nie Paź 24, 2010 11:07 Temat postu: [Artykuł na WWW] Klub "Roverki" Od miesiąca jestem posiadaczem samochodu marki "Rover-200" Znajomy polecił mi
Klub " Rowerki pl." " Znajdziesz tam całą masę porad i informacji od "klubowiczów
i pasjonatów "Rovera" tak też zrobiłem ale chcąc uzyskać pomoc jak wymontować stary a zamontować nowy reflektor w Roverze nie mogłem wysłać pytania . Więc serdecznie dziękuję rezygnuję z pomocy klubu Rovera.
kasjopea - Nie Paź 24, 2010 11:17
Serdecznie proszę, tylko ciekawa jestem, gdzie chciałeś to pytanie wysłać? Bo od tego typu spraw jest forum i dział "Usterki i porady techniczne". Jeśli się temat napisze poprawnie, zgodnie ze schematem umieszczonym w poradach danego kącika, to nie ma opcji, aby pytania nie wysłać. Wniosek z tego taki, że musiałeś coś robić źle.
Perez - Nie Paź 24, 2010 12:58
A to bardzo ciekawe.....
zouza - Nie Paź 24, 2010 13:10 Temat postu: Re: Klub "Roverki"
B-mol napisał/a: | Od miesiąca jestem posiadaczem samochodu marki "Rover-200" Znajomy polecił mi
Klub " Rowerki pl." |
No jak pisałeś na rowerki.pl to się nie dziwię
marthinez - Nie Paź 24, 2010 14:20
Przecież pisze, ze w artykule na stronie www (pewnie chodzi o strone główną) nie mógł zadać pytania.
Niepotrzebnie sie tylko unosi, bo skoro potrafił napisać ten postu tu na forum to wystarczyło zadać owe pytanie w odpowiednim dziale NA FORUM.
Perez - Nie Paź 24, 2010 14:40
Kolega sie nie unosi, tylko poprostu nie ma samo zaparcia
walkie - Nie Paź 24, 2010 14:49
Perez, Ty byś mógł, nie?
B-mol - Nie Paź 24, 2010 18:49
Zamiast pomocy i rady ---Krytyka. A przecież napisałem że dopiero co dowiedziałem
sie o istnieniu takiego klubu internetowego.
kasjopea - Nie Paź 24, 2010 18:52
To Ty pierwszy wyraziłeś krytyczną uwagę. I jakimś sposobem mimo, że jesteś nowy, znalazłeś ku temu odpowiednie miejsce. Tak jak napisałam powyżej - udaj się do działu "Usterki i porady techniczne" i tam zadaj swoje pytanie .
maciej - Nie Paź 24, 2010 18:56
Kolego B-mol, może napisałbyś konkretnie jaki miałeś problem z "wysłaniem pytania", bo przywitanie się z osobami od których oczekujesz pomocy:
B-mol napisał/a: | Więc serdecznie dziękuję rezygnuję z pomocy klubu Rovera. |
Jest co najmniej dziwne, a rzekłbym nawet, że lekko "nie na miejscu".
Forum jest najpopularniejszą obecnie formą komunikacji w Internecie, a nawet jeśli miałeś problem z jego użyciem (nie ma rzeczy doskonałych i nasze forum też płata czasem psikusy), to na naszej stronie jest zakładka "Kontakt", gdzie podany jest email i na pewno dostałbyś odpowiedź jak takie pytanie zadać.
MaReK - Pon Paź 25, 2010 00:11
Ale po co? Obecnie w modzie są fochy
Przykład idzie z samej góry ... ale nie chcę tu już wywoływać dyskusji politycznych
B-Mol daj znać, że nie chcesz już tu się udzielać, a z przyjemnością oczyszczę bazę danych z Twojego profilu.
Pozdrawiam,
shudder - Pon Paź 25, 2010 08:51
Wzruszająca historia... najlepiej się obrazić i bez krzty chęci współpracy uznać, że wszytko się mi należy tu i teraz...
Jugol - Pon Paź 25, 2010 10:23
Debeściak
Alexi - Pon Paź 25, 2010 11:38
Żądam natychmiastowej dymisji adminów, moderatorów, klubowiczów i jeszcze userów. A na poważnie Autora zapraszam do głębszego zapoznania sie ze strukturą forum. I jeszcze jedna rzecz -> NIE TROLUJ!
MaReK - Pon Paź 25, 2010 14:08
alexi może lepiej byłoby żądać ?
kris-tofer - Pon Paź 25, 2010 15:41
MaReK napisał/a: | ale nie chcę tu już wywoływać dyskusji politycznych | a może jednak?
kasjopea - Pon Paź 25, 2010 15:45
W jakąś beznadziejną stronę poszedł ten temat.
B-mol, jeśli się jednak całkiem nie obraziłeś, odezwij się do mnie na mail lub pw, to wyjaśnimy sprawę.
|
|