Zobacz temat - [Artykuł na WWW] Klub "Roverki"

Forum Klubu ROVERki.pl

Forum i WWW - [Artykuł na WWW] Klub "Roverki"

B-mol - Nie Paź 24, 2010 11:07
Temat postu: [Artykuł na WWW] Klub "Roverki"
Od miesiąca jestem posiadaczem samochodu marki "Rover-200" Znajomy polecił mi
Klub " Rowerki pl." " Znajdziesz tam całą masę porad i informacji od "klubowiczów
i pasjonatów "Rovera" tak też zrobiłem ale chcąc uzyskać pomoc jak wymontować stary a zamontować nowy reflektor w Roverze nie mogłem wysłać pytania . Więc serdecznie dziękuję rezygnuję z pomocy klubu Rovera.

kasjopea - Nie Paź 24, 2010 11:17

Serdecznie proszę, tylko ciekawa jestem, gdzie chciałeś to pytanie wysłać? Bo od tego typu spraw jest forum i dział "Usterki i porady techniczne". Jeśli się temat napisze poprawnie, zgodnie ze schematem umieszczonym w poradach danego kącika, to nie ma opcji, aby pytania nie wysłać. Wniosek z tego taki, że musiałeś coś robić źle.
Perez - Nie Paź 24, 2010 12:58

A to bardzo ciekawe.....
zouza - Nie Paź 24, 2010 13:10
Temat postu: Re: Klub "Roverki"
B-mol napisał/a:
Od miesiąca jestem posiadaczem samochodu marki "Rover-200" Znajomy polecił mi
Klub " Rowerki pl."

No jak pisałeś na rowerki.pl to się nie dziwię :rotfl:

marthinez - Nie Paź 24, 2010 14:20

Przecież pisze, ze w artykule na stronie www (pewnie chodzi o strone główną) nie mógł zadać pytania.

Niepotrzebnie sie tylko unosi, bo skoro potrafił napisać ten postu tu na forum to wystarczyło zadać owe pytanie w odpowiednim dziale NA FORUM.

Perez - Nie Paź 24, 2010 14:40

Kolega sie nie unosi, tylko poprostu nie ma samo zaparcia ;)
walkie - Nie Paź 24, 2010 14:49

Perez, Ty byś mógł, nie? ;)
B-mol - Nie Paź 24, 2010 18:49

Zamiast pomocy i rady ---Krytyka. A przecież napisałem że dopiero co dowiedziałem
sie o istnieniu takiego klubu internetowego.

kasjopea - Nie Paź 24, 2010 18:52

To Ty pierwszy wyraziłeś krytyczną uwagę. I jakimś sposobem mimo, że jesteś nowy, znalazłeś ku temu odpowiednie miejsce. Tak jak napisałam powyżej - udaj się do działu "Usterki i porady techniczne" i tam zadaj swoje pytanie :smile: .
maciej - Nie Paź 24, 2010 18:56

Kolego B-mol, może napisałbyś konkretnie jaki miałeś problem z "wysłaniem pytania", bo przywitanie się z osobami od których oczekujesz pomocy:
B-mol napisał/a:
Więc serdecznie dziękuję rezygnuję z pomocy klubu Rovera.

Jest co najmniej dziwne, a rzekłbym nawet, że lekko "nie na miejscu".

Forum jest najpopularniejszą obecnie formą komunikacji w Internecie, a nawet jeśli miałeś problem z jego użyciem (nie ma rzeczy doskonałych i nasze forum też płata czasem psikusy), to na naszej stronie jest zakładka "Kontakt", gdzie podany jest email i na pewno dostałbyś odpowiedź jak takie pytanie zadać.

MaReK - Pon Paź 25, 2010 00:11

Ale po co? Obecnie w modzie są fochy :)
Przykład idzie z samej góry ... ale nie chcę tu już wywoływać dyskusji politycznych ;)

B-Mol daj znać, że nie chcesz już tu się udzielać, a z przyjemnością oczyszczę bazę danych z Twojego profilu.

Pozdrawiam,

shudder - Pon Paź 25, 2010 08:51

Wzruszająca historia... najlepiej się obrazić i bez krzty chęci współpracy uznać, że wszytko się mi należy tu i teraz...
Jugol - Pon Paź 25, 2010 10:23

Debeściak :hahaha:
Alexi - Pon Paź 25, 2010 11:38

Żądam natychmiastowej dymisji adminów, moderatorów, klubowiczów i jeszcze userów. A na poważnie Autora zapraszam do głębszego zapoznania sie ze strukturą forum. I jeszcze jedna rzecz -> NIE TROLUJ!
MaReK - Pon Paź 25, 2010 14:08

alexi może lepiej byłoby żądać ;P ?
kris-tofer - Pon Paź 25, 2010 15:41

MaReK napisał/a:
ale nie chcę tu już wywoływać dyskusji politycznych ;)
a może jednak? :wink:
kasjopea - Pon Paź 25, 2010 15:45

W jakąś beznadziejną stronę poszedł ten temat.
B-mol, jeśli się jednak całkiem nie obraziłeś, odezwij się do mnie na mail lub pw, to wyjaśnimy sprawę.