|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
 |
Spoty lokalne - W-wa Bemowo 14.11.2010
maniaq - Czw Lis 11, 2010 16:53 Temat postu: W-wa Bemowo 14.11.2010 Zakladam watek wpisowy, pytanie czy DR Mariusz bedzie z magioczna torba
Przymierzalem sie do wykrecenia fotela, ale nie mam tak duzych kluczy Czy ktos ma i moglby zabrac ze soba na spota? ---> bodajze torx 50
Pawkaz - Czw Lis 11, 2010 19:12
Bede
Michal - Pią Lis 12, 2010 20:50
maniaq ja mogę zabrać
maniaq - Pią Lis 12, 2010 20:53
bede wdzieczny jakbys mial komplet jakis torxow to zabierz, bo nei jestem pewien ktory to
Sejmen - Pią Lis 12, 2010 23:15
Witam. Jestem nowy i mam pytanko ? Gdzie szukać was w tą niedziele odkryty czy zadaszony? Nie bylem nigdy tam w tym rejonach wiec nie wiem jak to wyglada
maniaq - Sob Lis 13, 2010 00:09
Sejmen, raczej na krytym przy takiej aurze O_o
http://forum.roverki.eu/viewtopic.php?t=21512
MaReK - Sob Lis 13, 2010 01:06
Ja będę. Maniaq z racji tego, że muszę zainstalować pralkę, muszę również posiadać kpl. kluczy nasadowych w celu odkręcenia blokad transportowych W tym zestawie mam kilka torxów przy użyciu których odkręcałem siedzenia u siebie
Sejmen, a skąd i o której będziesz jechać? Jak chcesz możemy się umówić po drodze i Cię popilotuję.
Pozdrawiam,
maniaq - Sob Lis 13, 2010 01:19
Marku, jakby trzeba bylo pralke przewiezc to BB do uslug, zawsze to wiecksza kubatura niz w ZT zabawne, jak male moze wiecej
A jak kluczami sie podzielisz bede wdzieczny
Ja jade przez cale miasto stoleczne, wiec rowniez sluze za pilota
Sejmen - Sob Lis 13, 2010 08:23
Witam. Dzieki wielkie za dobre checi;) Jade z bialoleki czyli bede lecial przez grota i dalej przez prymasa. Mysle ze trafie tam na miejsce, choc warszawiakiem nie jestem A i kolega pytal o ktorej? Jak bede czekac na kobiete to wyjezdzam o 20, jak sam to duzo wczesniej
Pozdrawiam
MaReK - Sob Lis 13, 2010 11:22
Mieszkaliśmy z Viollą białołęka/tarchomin przez 2 lata
Co tydzień na spot. Modlińska, Grota, Toruńska, gen. Maczka, potem w lewo w Powstańców Śląskich, potem znowu w lewo na pierwszych światłach i prosto do centrum na pierwsze piętro podziemnego garażu. Do 21:00 wjedziesz normalnie, po 21 musisz wjechać wyjazdem
Ja będę pewnie ok. 21:00.
Sejmen - Sob Lis 13, 2010 17:14
Ja bialoleka ale raczej inna czesc;) Chociaz na tarchominie juz tez mieszkalem. Dzieki raz jeszcze za zainteresowanie i do zobaczenia na miejscu
maziciel - Sob Lis 13, 2010 19:31
Ja rowniez bede, wiec przygotujcie sie na molestowanie pytaniami
Raptile - Nie Lis 14, 2010 21:11
ja odpuszczam dzisiaj
maniaq - Pon Lis 15, 2010 00:10
taka refleksja... Zauwazylem, ze sporo osob bylo dzis, policzylem ZR-y bylo 6 ! nie dojechal sic corey. bo byloby 7
Aut bylo ponad 20. A na ostatnim ogolnopolskim bylo ledwo ponad 30 O_o
Czyli moze zaczniemy robic ogolnopolskie na bemowie co niedziele !
Tak mi sie zebralo na myslenie pozna pora
MaReK - Pon Lis 15, 2010 00:48
Sporo osób, bo fajna pogoda była
Byli też debiutanci, a także tacy co to się wahają czy kupić czy nie
maniaq - Pon Lis 15, 2010 00:55
no jedni nowi, jeden co sie waha.. to nadal spora ekipa stalych bywalcow lub tych co sie dawno nie pokazywali, a akurat zawitali
Nadal , ponad 20 aut na spota ... zacna liczba
Pawkaz - Pon Lis 15, 2010 01:45
Rzeczywiscie spora byl dzis luczba Roverkow
Troszeke zainteresowalem sie "malymi"bolidami
Yog-Sothoth - Pon Lis 15, 2010 09:21
Nie tylko ty
Roj - Pon Lis 15, 2010 10:26
no ja się w końcu pojawiłem i bardzo mile mnie zaskoczyła frekwencja.
miło było Was znów zobaczyć
jeszcze z Markiem wykonaliśmy powolny objazd w drodze powrotnej..
co do małych samochodzików to założyłem temat żeby tu nie zaśmiecać
zdjęcia RC
dobryziom - Pon Lis 15, 2010 10:56
a ja wczoraj miałem słuszne przeczucie ze mnie zatrzyma wieczorem Policja:p cała drogę jechałem bardzo powoli i spokojnie i co na brodnie szukając miejsca do parkowania ( faktycznie długo krążyłem) zatrzymała mnie policja po tajniaku pod zarzutem ze się podejrzanie kręcę buehe przeszukali mnie oraz samochód sprawdzili papierki i puścili chociaż byli pewni ze jestem złodziejem dilerem lub kimś podejrzanym lepsze to niż mandat za prędkość
violla - Pon Lis 15, 2010 11:41
Roj napisał/a: | jeszcze z Markiem wykonaliśmy powolny objazd |
Powolny z Markiem? Nie wierzę Nawraca się chłopak
Roj - Pon Lis 15, 2010 11:42
dobry wpływ mam
MaReK - Pon Lis 15, 2010 12:10
No ale za nami jeszcze leciał kris-tofer.
A przed nami, za wszelką cenę chciał być najszybszy ford fiesta/focus w srebrnym kolorze.
Widziałem oczami wyobraźni jak wypada z tunelu i uderza w barierki. Ale udało mu się.
Roj to od Ciebie dostałem sms'a, że średnia prędkość 87 km/h ?
Tylko odkąd. Bo my z kris-toferem dopiero od zjazdu na wisłostradę pojechaliśmy za Tobą. Chociaż niekwestionowanym mistrzem znowu był focus/fiesta, który przed autobusem wykonał skręt na zjazd omijając na milimetry barierę na Grota
Panowie policjanci byli dość leniwi A cała grupa pojazdów minęła ich 80 km/h na 50tce
Ja się jednak chyba starzeje. Dla mnie te prędkości są za duże. W momencie wyprzedzania innych uczestników ruchu mam nogę na hamulcu bo czuję, że zaraz jakiś niedzielny zmieni pas z prawego na lewy - jednym ruchem - nie patrząc w lusterka.
Mimo, że nie jechaliśmy jakoś specjalnie szybko, to i tak się bałem
Co innego na jakimś torze. W np. ułęży próbowałem lecieć i pod 140 km/h przed zakrętem ale tam miałem pewność, że jak mi coś nie wyjdzie to lecę tylko na pas zieleni.
Tutaj skutki mogłyby być zgoła inne. A może z wiekiem wyobraźnia zaczyna działać... nie wiem już W każdym razie czuje respekt przed prędkością
Roj nie wiem co Ty tankujesz do tego R200, bo lata jak gokart ale smród za nim jest niemiłosierny
Co do frekwencji rzeczywiście było sporo jak się tak zastanowić.
W sumie do samego końca. Szkoda, że nie miałem kamery
Pozdrawiam,
Roj - Pon Lis 15, 2010 12:36
sms ode mnie, średnia taka mi wyszła od ruszenia z parkingu a zanim się złapałem z Wami to naprawdę wolno się turlałem.
Co do trzymania nogi na hamulcu przy mijaniu innych uczestników ruchu to mam tak samo i bardziej to jest respekt przed brakiem wyobraźni u innych niż prędkością jako taką (maks. mieliśmy poniżej 150).
Focusa to już obstawiałem że wyj..bie jak skręcał w prawo przed nami z toruńskiej na dół przez trzy pasy po koleinach, potem przez trzy pasy w tunelu przed łukiem, a potem przez trzy pasy w prawo przy stadionie Legii. Matoł po prostu.
Co do smrodu to może czas u Ciebie nawiew odgrzybić
Mix - Pon Lis 15, 2010 18:57
Faktycznie frekwencja dopisała Miło było znów zobaczyć tyle aut w jednym miejscu
Pozdrowienia dla Marmana, z którym (chyba już tradycyjnie) złapałem się w drodze powrotnej.
Przeprosiny dla Marka, którego chyba mocno zadymiłem moją lokomotywą, gdy ten w najlepsze gadał przez telefon
Sejmen - Pon Lis 15, 2010 19:11
Jako "świeżak" sam byłem zaskoczony ze tyle osob było ;0 Fajny klimat ogolnie i dzieki ze miłe przyjecie mnie do grona
Marman - Wto Lis 16, 2010 22:24
maniaq napisał/a: | Aut bylo ponad 20. A na ostatnim ogolnopolskim bylo ledwo ponad 30 O_o |
Moim zdaniem na ostatnim ogólnopolskim frekwencja jeśli chodzi o auta była mniejsza niż na spocie warszawskim.Parking w Kiekrzu nie prezentował się zbyt okazale w przeciwieństwie do "krytego" na Bemowie.
[ Dodano: Wto Lis 16, 2010 22:24 ]
Mix napisał/a: | Pozdrowienia dla Marmana, z którym (chyba już tradycyjnie) złapałem się w drodze powrotnej. |
A dziękuję i wzajemnie:)
Kurcze narzekasz na swego emdżika a wyjeżdżasz jakieś 10 minut po mnie i jeszcze mnie doganiasz na trasie
|
|