|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Rover serii 200/25, MG ZR i Streetwise - [R200]problem z zaslepka do kola
karolina - Sro Gru 01, 2010 15:07 Temat postu: [R200]problem z zaslepka do kola witam,moj problem polega na tym iz poprzedni wulkanizator urwal mi zaslepke zabezpieczajaca od kol i nie moge wymienic opon na zimowe:(prosze o pomoc moe ktos ma na zbyciu do sprzedania badz pozyczyc ta czesc???pozdrawiam
dobryziom - Sro Gru 01, 2010 16:41 Temat postu: Re: [R200]problem z zaslepka do kola
karolina napisał/a: | witam,moj problem polega na tym iz poprzedni wulkanizator urwal mi zaslepke zabezpieczajaca od kol i nie moge wymienic opon na zimowe:(prosze o pomoc moe ktos ma na zbyciu do sprzedania badz pozyczyc ta czesc???pozdrawiam |
chodzi o klucz zabezpieczający? jeśli masz standardowy roverowy to mam taki.
karolina - Czw Gru 02, 2010 11:54 Temat postu: Re: [R200]problem z zaslepka do kola
dobryziom napisał/a: | karolina napisał/a: | witam,moj problem polega na tym iz poprzedni wulkanizator urwal mi zaslepke zabezpieczajaca od kol i nie moge wymienic opon na zimowe:(prosze o pomoc moe ktos ma na zbyciu do sprzedania badz pozyczyc ta czesc???pozdrawiam |
chodzi o klucz zabezpieczający? jeśli masz standardowy roverowy to mam taki. |
Tak,dokladnie o taki klucz;)jestem zainteresowana w takim razie kupnem:)jakis pomysl na tranzakcję??
dobryziom - Czw Gru 02, 2010 16:40
na sprzedaż nie mam mogę pożyczyć
karolina - Nie Gru 05, 2010 17:26
Ok,w takim razie jeśli by istniala taka mozliwosc to byla bym wdzieczna:)tylko jak gdzie i kiedy??zalezy mi na czasie powiem szczerze a poki co pogoda mi nie sprzyja.....
|
|