|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Rover serii 200/25, MG ZR i Streetwise - [R200] Nawiew tylna wycieraczka i spryskiwacze?
danielp92 - Nie Gru 26, 2010 14:14 Temat postu: [R200] Nawiew tylna wycieraczka i spryskiwacze? Witam
1.Orientuje się ktoś ile będzie wynosić naprawa tylnej wycieraczki..z przodu też by pasowało (nie chodzi na najniższych obrotach) ?
2.W jaki sposób można ustawić spryskiwacze..płyn ucieka na boki..?
3.Problem z nawiewem na wyższych obrotach.. coś "sztyrkota" i wydaje głośny odgłos..co z tym zrobić ? czyści się to ?
4. Czym przykleić osłonę na głośnik (w drzwiach) za każdym razem gdy przykleję to odpada..przy zamykaniu drzwi.
Z Góry Dzięki.
pistolet - Nie Gru 26, 2010 14:29
2. Igiełka mała do ręki i tam w środku te dysze przestawiasz po troszke i sprawdzasz jak psika Najlepiej zalać zbiornik wodą na czas tego ustawiania spryskiwaczy, bo dużo płynu stracisz na takie testowanie. Z tyłu tak samo igiełką można regulować, albo spinaczem nawet.
colin1983 - Nie Gru 26, 2010 14:44
danielp92 napisał/a: | 4. Czym przykleić osłonę na głośnik (w drzwiach) za każdym razem gdy przykleję to odpada..przy zamykaniu drzwi. | budapren ładnie trzyma
tomekcx - Wto Gru 28, 2010 22:30
Witam. Ten sam problem
Cytat: |
1.Orientuje się ktoś ile będzie wynosić naprawa tylnej wycieraczki..z przodu też by pasowało (nie chodzi na najniższych obrotach) ?
|
i nie wiem co z tym zrobić wie ktoś może jak to naprawić?
Z góry dziękuję
ArO - Sro Gru 29, 2010 09:58
Moze to wam pomoze. >KLIK<
kangaroo69 - Sro Gru 29, 2010 19:15
Ja walczyłem ze spryskiwaczami przez dwa miesiące i w końcu zamówiłem nowe dysze przeciwmgłowe na allegro;) koszt 35zl, nie wiem jeszcze czy to dobre rozwiązanie ale zobaczymy...teraz zabieram się za tył, bo tam chyba nawet płyn nie dociera...
[ Dodano: Sro Gru 29, 2010 19:15 ]
"mgłowe"
ADI-mistrzu - Sro Gru 29, 2010 20:09
Daj znać czy pomogły nowe spryskiwacze, mnie wkurza że płyn sika jak chce, zależnie od prędkości, albo myje mi dach albo sika na wycieraczki
|
|