|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Wszystkie (Wszystkie modele marki Rover i MG) - [R ALL] 1500zł za naprawę ściany czołowej / pasa przedn. ?
lybra - Pią Mar 11, 2011 13:33 Temat postu: [R ALL] 1500zł za naprawę ściany czołowej / pasa przedn. ? Niestety i na mnie trafiło po 10 latach bezkolizyjnej jazdy. Wjechałem w kuper seatowi bo nie wyhamowałem na gołoledzi.
Efekt - wgnieciona lewa część pasa przedniego i lewy reflektor do wymiany (oberwał się od dołu). Chłodnica na szczęście cała , przesunęła się tylko razem z belką , maska nie wygięta raczej z tego co widać.
Teraz mechanik zaśpiewał mi 1500 za wymianę całej ściany plus jej malowanie , w tym koszt ściany 180zł (nowa więc pewnie zamiennik).
Wydaje mi się że to za drogo. Proszę o opinie i ceny (robocizny) jeśli znacie .
FOTKA PO MAŁEJ INGERENCJI MECHANIKA
a tu mniejsza wersja :
[ Dodano: Pią Mar 11, 2011 13:33 ]
Szkoda że nikt się nie wypowiedział ale dla ziomali z Kielc jedna przestroga :
NIE NAPRAWIAJCIE u Morąga na Pakoszu . Wstawiłem do innego mechanika i powiedział mi to co sam podejrzewałem - skrzywienie belki jest od młotka a nie od zderzenia ! Mój błąd że nie byłem przy zdejmowaniu zderzaka .
Niestety człowiek czasem słono płaci ucząc się na błędach .
reniatka266 - Wto Cze 21, 2011 19:45
ja od tego goscia zawinelam po chwili rozmowy z nim !! jedz na Dabrowe do ROKARU i pros by robil Ci auto KAROL mi tylko tam zrobia z sumieniem i nie naciągną mimo ze inni chcieli mi juz 3 razy uszczelke pod glowica wymieniac .
NIE POLECAM TEZ NACIĄGACZY DOBER !!!!!!!! OMIJAJCIE ICH !
Co do Twojego auta, mialam ten sam problem w zimie...letnie opony i pierwszy snieg hehe i wszystko kosztowalo mnie 350 zł nie liczac reflektora ktory moge ci sprzedac za 100 zł jak chcesz
Zabierz auto i nie wal im kasy w kieszen za darmo. Pozdrawiam
adamsky - Wto Cze 21, 2011 20:28
reniatka266, chyba jest już dawno po temacie, bo jakby nie patrzeć 3 miesiące minęło więc zastanawiam się dlaczego mu sugerujesz sprzedaż swojej lampy
reniatka266 - Sro Cze 22, 2011 15:26
O jejku, nie zauważyłam, dopiero po temacie....a jakby lampe potrzebował to wie ze mam
lybra - Pią Lip 01, 2011 16:54
HEHE
No troche późno odpisałaś Renia
Co do DOBERa to potwierdzam - pojechałem bez hamulca ręcznego a wyjechałem bez obu i musiałem się wrócić bo mi zapowietrzyli nożny. Ręcznego i tak nie zrobili.
reniatka266 - Sob Lip 02, 2011 20:20
ajjj wiesz jakie ja mialam teraz przejscia ? masakra...ledwo zyje przez to auto...
|
|