Zobacz temat - Prezentacja maturalna

Forum Klubu ROVERki.pl

Offtopic - Prezentacja maturalna

Markzo - Czw Mar 17, 2011 19:39
Temat postu: Prezentacja maturalna
Heja!
Moja Kobitka ma w tym roku mature ;) temat dość mi obcy - "motyw Tatr w literaturze i sztuce, omów na temat na dowolnych przykładach", czy ktoś z Was miał może podobny temat prezentacji i poratuje chociaż jakimś ogólnym zarysem/bibliografią?
z góry dzięki ;)

Nowal - Czw Mar 17, 2011 19:48

Wiesz co, jutro postaram Ci się podesłać skany prezentacji mojej siostry właśnie z podobnego tematu,a nie wiem czy nie jest on taki sam. Ale to jutro jak mi da prace to zeskanuję i wyślę na e-mail tylko napisz mi pw z adresem :)

A jeśli ktoś posiada prezentację na temat; Obraz Holocaustu w literaturze i filmie, dokonaj porównania na wybranych przykładach. To był bym wdzięczny za jakieś informacje.
Ja swoją już napisałem chciał bym tylko dokonać porównania, może są te same utwory a czegoś u mnie brakuje.

Shrekinho90 - Czw Mar 17, 2011 20:05

Ja polecam zlecić komuś zajmującymi się takimi prezentacje, ją zrobić i naprawdę można zaoszczędzić dużo czasu, a bilonu dużo się stosunkowo nie traci...
Nowal - Czw Mar 17, 2011 20:08

w warszawie za zrobienie prezentacji z bibliografią i planem ramowym trzepa zapłacić około 150-200zł. A czytanie wierszy, książek czy tak jak w moim przypadku obejrzenie filmu i zrobienie analizy jakiejś dla siebie pochłonie czas a zrobić musisz bo inaczej nie odpowiesz na pytania komisji. Ja napisałem sam podesłałem tylko znajomej do sprawdzenia czy jest zachowany ład i zostało mi to 150 czy też 200zł
Markzo - Czw Mar 17, 2011 20:12

tu nie chodzi o kupno. Ela pisze sama, bo potem trzeba przed komisją się wiedzą wykazać a nie oczami świecić ;) po prostu jakiś przykłądowy konspekt od kogoś, żeby wiedzieć jak się za to zabrać ;)
Nowal - Czw Mar 17, 2011 20:18

Właśnie o to chodzi.
Jutro wyśle po południu jak tylko wrócę do domu.

kpt - Czw Mar 17, 2011 21:12

Shrekinho90 napisał/a:
Ja polecam zlecić komuś zajmującymi się takimi prezentacje, ją zrobić i naprawdę można zaoszczędzić dużo czasu, a bilonu dużo się stosunkowo nie traci...

pytanie, czy rzeczywiscie zdana mature powinni miec ci, ktorzy nie potrafia zrobic jakiejs prezentacji.
a pozniej oczywiscie koniecznie studia ;)