Zobacz temat - [R620 SDi] rurka od zaworu westgate

Forum Klubu ROVERki.pl

Rover serii 600, Honda Accord - [R620 SDi] rurka od zaworu westgate

Deamian - Sob Mar 26, 2011 23:37
Temat postu: [R620 SDi] rurka od zaworu westgate
Pomocy :razz: Powiedzcie mi prosze w którym miejscu powinna byc podłączona rurka na zdjęciu i czy ona może być powodem tego że samochód kompletnie nie jedzie ?? tak jak by turbina nie pompowała ??

[ Dodano: Sob Mar 26, 2011 23:37 ]
nie pomoze nikt ?? czeka mnie jeszcze dzis 20 km powrotu od dziewczyny a lipa tak wracac :/ :/

Remigiusz - Nie Mar 27, 2011 23:41

No ze nie jedzie to nic dziwnego ja cale ciśnienie ucieka i nie ma doładowania :wink: Ta rurka ma iść na dol do Turbiny ale widzę ze się urwało i trzeba to będzie jakoś dospawać albo turbinę wyciągnąć i zobaczyć. :neutral:
Deamian - Pon Mar 28, 2011 18:01

Cytat:
No ze nie jedzie to nic dziwnego ja cale ciśnienie ucieka i nie ma doładowania :wink: Ta rurka ma iść na dol do Turbiny ale widzę ze się urwało i trzeba to będzie jakoś dospawać albo turbinę wyciągnąć i zobaczyć.

Dzieki Remi55 ale już dałem sobie rade :wink: Rurka nie szła do turbiny bo do niej idzie druga :smile: Ta akurat szła do jakiegoś czujnika czy czegoś który widać na pierwszym zdjęciu :wink: Zrobione zostało i narazie jakoś działa choć i tak mi się wydaje że coś słaby jest ten samochód w porównaniu z kolegi 220 :neutral:

szoso - Wto Mar 29, 2011 06:39

Deamian napisał/a:
Ta akurat szła do jakiegoś czujnika czy czegoś który widać na pierwszym zdjęciu

to jest map sensor, rurka pękła bo widać że ktoś bez pojęcia ścisnął mocno przewód opaską a przecież to plastik jest :roll:

Deamian - Wto Mar 29, 2011 09:38

szoso420 napisał/a:
to jest map sensor, rurka pękła bo widać że ktoś bez pojęcia ścisnął mocno przewód opaską a przecież to plastik jest

No dzięki :wink:
Widać było że ktoś tam już to kleił i robił ale już zrobiłem po swojemu i trzyma :razz: