|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Rover serii 600, Honda Accord - [R620 SDi] rurka od zaworu westgate
Deamian - Sob Mar 26, 2011 23:37 Temat postu: [R620 SDi] rurka od zaworu westgate Pomocy Powiedzcie mi prosze w którym miejscu powinna byc podłączona rurka na zdjęciu i czy ona może być powodem tego że samochód kompletnie nie jedzie tak jak by turbina nie pompowała
[ Dodano: Sob Mar 26, 2011 23:37 ]
nie pomoze nikt czeka mnie jeszcze dzis 20 km powrotu od dziewczyny a lipa tak wracac
Remigiusz - Nie Mar 27, 2011 23:41
No ze nie jedzie to nic dziwnego ja cale ciśnienie ucieka i nie ma doładowania Ta rurka ma iść na dol do Turbiny ale widzę ze się urwało i trzeba to będzie jakoś dospawać albo turbinę wyciągnąć i zobaczyć.
Deamian - Pon Mar 28, 2011 18:01
Cytat: | No ze nie jedzie to nic dziwnego ja cale ciśnienie ucieka i nie ma doładowania Ta rurka ma iść na dol do Turbiny ale widzę ze się urwało i trzeba to będzie jakoś dospawać albo turbinę wyciągnąć i zobaczyć. |
Dzieki Remi55 ale już dałem sobie rade Rurka nie szła do turbiny bo do niej idzie druga Ta akurat szła do jakiegoś czujnika czy czegoś który widać na pierwszym zdjęciu Zrobione zostało i narazie jakoś działa choć i tak mi się wydaje że coś słaby jest ten samochód w porównaniu z kolegi 220
szoso - Wto Mar 29, 2011 06:39
Deamian napisał/a: | Ta akurat szła do jakiegoś czujnika czy czegoś który widać na pierwszym zdjęciu |
to jest map sensor, rurka pękła bo widać że ktoś bez pojęcia ścisnął mocno przewód opaską a przecież to plastik jest
Deamian - Wto Mar 29, 2011 09:38
szoso420 napisał/a: | to jest map sensor, rurka pękła bo widać że ktoś bez pojęcia ścisnął mocno przewód opaską a przecież to plastik jest |
No dzięki
Widać było że ktoś tam już to kleił i robił ale już zrobiłem po swojemu i trzyma
|
|